Jo od zawsze uważom że to własnie wiekszosc Żaboli to Margines Społeczny w Cały Rudzie Śląski same Wulce to Żabole przykład Teddy Wulec Halemba!!! Świętochłowice>>>Lipiny , nawet w Zabrzu Rumuny z Familoków łażom na Górnik nie okłamujmy sie bo jest ich tam u wos w pizdu!!! odnosnie Gks-u to nie mom zdania bo ich tak nieznom bo mieszkom w Rudzie Śląski i tu ich wogóle niema!!!boskie pisze:Mnie zastanawia jedna rzecz którą zaobserwowałem, dlaczego kibiców R jest najwięcej w dzielnicach patologicznych wulcowych? u mnie na osiedlu (spokojne osiedle) sa kibice Ruchu Górnika i Gieksy. I nie wiem dlaczego ale tak naprawde jest ze Chorzowscy(wiadomo nie wszyscy,ale duuza wiekszosc) to totalny margines umysłowy, kolesie po podstawówkach ledwo umiejący sie wysłowić, Zabole Gieksiarze są jakoś normalnymi kolesiam, pracują uczą sie tacy normalni ludzie..wiadomo ze w kazdeej grupie ludzi zanjadize sie iles tam przypadków ułomnych ale zastanawia mnei to zjawisko ze własnie w duzej mierze ludzie marginalni wybierają R a nie inne kluby...?
Beznapinki som ześ rozpoczoł temat a jo sie wypowiadom!!!