komentarze dla Gornego Slaska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
ObeRschlesien

Post autor: ObeRschlesien » 29.07.2007, 19:58

boskie pisze:Mnie zastanawia jedna rzecz którą zaobserwowałem, dlaczego kibiców R jest najwięcej w dzielnicach patologicznych wulcowych? u mnie na osiedlu (spokojne osiedle) sa kibice Ruchu Górnika i Gieksy. I nie wiem dlaczego ale tak naprawde jest ze Chorzowscy(wiadomo nie wszyscy,ale duuza wiekszosc) to totalny margines umysłowy, kolesie po podstawówkach ledwo umiejący sie wysłowić, Zabole Gieksiarze są jakoś normalnymi kolesiam, pracują uczą sie tacy normalni ludzie..wiadomo ze w kazdeej grupie ludzi zanjadize sie iles tam przypadków ułomnych ale zastanawia mnei to zjawisko ze własnie w duzej mierze ludzie marginalni wybierają R a nie inne kluby...?
Jo od zawsze uważom że to własnie wiekszosc Żaboli to Margines Społeczny w Cały Rudzie Śląski same Wulce to Żabole przykład Teddy Wulec Halemba!!! Świętochłowice>>>Lipiny , nawet w Zabrzu Rumuny z Familoków łażom na Górnik nie okłamujmy sie bo jest ich tam u wos w pizdu!!! odnosnie Gks-u to nie mom zdania bo ich tak nieznom bo mieszkom w Rudzie Śląski i tu ich wogóle niema!!!
Beznapinki som ześ rozpoczoł temat a jo sie wypowiadom!!!
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!

iparts.pl
esenes

Post autor: esenes » 29.07.2007, 20:28

ObeRschlesien pisze:
boskie pisze:Mnie zastanawia jedna rzecz którą zaobserwowałem, dlaczego kibiców R jest najwięcej w dzielnicach patologicznych wulcowych? u mnie na osiedlu (spokojne osiedle) sa kibice Ruchu Górnika i Gieksy. I nie wiem dlaczego ale tak naprawde jest ze Chorzowscy(wiadomo nie wszyscy,ale duuza wiekszosc) to totalny margines umysłowy, kolesie po podstawówkach ledwo umiejący sie wysłowić, Zabole Gieksiarze są jakoś normalnymi kolesiam, pracują uczą sie tacy normalni ludzie..wiadomo ze w kazdeej grupie ludzi zanjadize sie iles tam przypadków ułomnych ale zastanawia mnei to zjawisko ze własnie w duzej mierze ludzie marginalni wybierają R a nie inne kluby...?
Jo od zawsze uważom że to własnie wiekszosc Żaboli to Margines Społeczny w Cały Rudzie Śląski same Wulce to Żabole przykład Teddy Wulec Halemba!!! Świętochłowice>>>Lipiny , nawet w Zabrzu Rumuny z Familoków łażom na Górnik nie okłamujmy sie bo jest ich tam u wos w pizdu!!! odnosnie Gks-u to nie mom zdania bo ich tak nieznom bo mieszkom w Rudzie Śląski i tu ich wogóle niema!!!
Beznapinki som ześ rozpoczoł temat a jo sie wypowiadom!!!
Co Ty p********* ? Za to wy jesteście najbardziej cywilizowaną ekipą, wasze FC w Rudzie to sami Biznesmeni i szychy. ku*** zastanów co piszesz bezmózgu. Koleś powinien poleciec za to jakie glupoty pisze i za ten podpis !
We'll never surrender !

ObeRschlesien

Post autor: ObeRschlesien » 29.07.2007, 20:34

Wez sie ku.... uspokój!!! Godom co uważom(stwierdzom fakty) i odpowiadom na pytanie twojego kolegi po szalu, bo do tego jest forum !!! I sie nie napinej bo ino nethoolsi tak umiom!!

a od podpisu sie odpie.... bo to ino odpowiedz na prowokacja twoich kolegów
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!

FCO

Post autor: FCO » 29.07.2007, 21:53

GieKSa - Górnik dwa napinacze, żal mi Was, swoimi postami pokazujecie tylko jacy jesteście upośledzeni :lol:

wątpie aby któryś z Was, był na tyle odważny aby powiedzieć bluegangowi1920 prosto w twarz co sądzicie o Ruchu...

bez pozdRowień

Brudny Harry

Post autor: Brudny Harry » 29.07.2007, 22:00

Teraz jeśli z kimś polemizujesz na forum, to musisz koniecznie potem mu to potwierdzić w twarz, ot taka nowa zasada :lol:
Harry taki już jest. Nikogo nie faworyzuje.Nienawidzi wszystkich.

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 29.07.2007, 22:33

FCO pisze:GieKSa - Górnik dwa napinacze, żal mi Was, swoimi postami pokazujecie tylko jacy jesteście upośledzeni :lol:

wątpie aby któryś z Was, był na tyle odważny aby powiedzieć bluegangowi1920 prosto w twarz co sądzicie o Ruchu...

bez pozdRowień
skąd wiesz, nie ma jak napinka, a co on PUDZIANOWSKI a u nas same patyki w okularach, że już obstawiasz jak w bukmacherce że zaden z od nas czy z KSG sie nie postawi, to tylko przypuszczenie , pozatym infatylna napinka/ kto jest nalepszy na necie , może jeszcze podaj szczegóły jaki biceps ile wyciska, ile ma cykli i co ćwiczy itd.

W imieniu kibiców Gieksy a tagże prośba do kibiców z Górnika o nie wypowiadanie się w dalszej dyskusji , bo kibice Ruchu jak zwykle wiedzą najwięcej , więcej niż my sami o sobie.

X

Post autor: X » 29.07.2007, 23:22

ALe z ciebie chory pojeb nawiązując do jednego filmiku. Gornika kibice mieszkają tylko w willach lub hotelach z minimum trzema gwiazdkami to jest wymóg żeby wejść na wasz stadion. Szarlej, Lipiny, Lompy , Zantka, Kaufhaus to przecież Bewerly Hills, sami intelektualiści po studiach z dobrze płatną pracą ,z zawrotnymi sumami na kontach w Kajmanach. [link] [/url]

elo_melo
ban

Post autor: elo_melo » 29.07.2007, 23:31

no jasne, mieszkamy w ruinach familoków i jesteśmy inni! mnie to je... kto z jakiej okolicy jest i z jakiej rodziny! liczy sie oddanie klubowi na dobre i na złe! biedota kontra burżuazja?! czasami ludzie wychowani w biedocie z tego wychodzą i żyją normalnie mimo że w dzieciństwie byli odróżniani, co mnie denerwuje!
ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!
niech żyje życie! pozdro dla normalnych, bez odbioru...

slash

Post autor: slash » 29.07.2007, 23:38

ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!

dobre.... :lol: :roll:

PH1964

Post autor: PH1964 » 30.07.2007, 01:26

elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!
cytat roku :lol:
synek siedź dalej przed ekranem i nikaj nie wyłaź a bedą z ciebie ludzie....... albo wyciąg se meter gumy z batek i strzel se w łeb choć nie wiem czy to pomoże...
kaj takich sieją :shock:
jak już ten temat złazi na to kto kaj mieszko czy w kartonie czy familoku czy willi to jo nie mom pytań :roll: kibice kożdego klubu mieszkają i w biedzie i dostatku więc nie kumam takich dyskusji
elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!

markusGieKSa

Post autor: markusGieKSa » 30.07.2007, 08:09

elo_melo pisze:no jasne, mieszkamy w ruinach familoków i jesteśmy inni! mnie to je... kto z jakiej okolicy jest i z jakiej rodziny! liczy sie oddanie klubowi na dobre i na złe! biedota kontra burżuazja?! czasami ludzie wychowani w biedocie z tego wychodzą i żyją normalnie mimo że w dzieciństwie byli odróżniani, co mnie denerwuje!
Piszesz takie glupoty,a na koncu dodajesz "pozdro dla normalnych". Przeczysz tym sobie...
Non sum alcohola perfecta

Polonista1920

Post autor: Polonista1920 » 30.07.2007, 11:22

Wizard pisze:
slash pisze:

O w c***
koles sa dwa wyjscia:
albo nie wychodzisz z domu

albo masz 10 lat :shock:

Nie, on jest poprostu kibicem Ruchu.. zreszta jak widać bardzo niekumatym..

C_R

Post autor: C_R » 30.07.2007, 12:58

[link]

Znalazłem coś takiego, niby podział Rudy Śl. co o tym sądzicie ? Bez nainki prosze .

elo_melo
ban

Post autor: elo_melo » 30.07.2007, 13:39

Polonista1920 pisze:
Wizard pisze:
slash pisze:

O w c***
koles sa dwa wyjscia:

tu masz problem, napisałem to ze względu na to że oni mają takie wysokie mniemanie o sobie!
jestem KIBICEM KSG! :D

ObeRschlesien

Post autor: ObeRschlesien » 30.07.2007, 13:46

Kur.... co za banda małolatów jebanych jak i z jedny strony tak i z drugi!!! K... to jest forum po to by godac o normalnych sprawach bez napinania sie dejcie mi sam moda to bydzie tu spokój w tym temacie!!!

Lepi juz nie zaczynajcie zodnych tematow sam kibicowskich ino sie pogodejcie o dupczeniu :D

PH1964

Post autor: PH1964 » 30.07.2007, 16:52

mała prośba do wszystkich:
jak macie już coś napisać to przemyślcie to 5 razy, zastanówcie się czy jest to prawdą i czy nie obraża innych użytkowników tego forum i czy ma to sens pisać :idea:

czerwiec

Post autor: czerwiec » 30.07.2007, 16:53

elo_melo pisze:
Polonista1920 pisze:
Wizard pisze: O w c***
koles sa dwa wyjscia:

tu masz problem, napisałem to ze względu na to że oni mają takie wysokie mniemanie o sobie!
jestem KIBICEM KSG! :D
On NIE JEST KIBICEM RUCHU!!!!!

mLr

Post autor: mLr » 30.07.2007, 17:13

Oto wieksza wersja:

Obrazek

Nie jestem ze Slaska, padla prosba o wieksza rozdzielke wiec wklejam.

boskie

Post autor: boskie » 30.07.2007, 17:49

X pisze:
ALe z ciebie chory pojeb nawiązując do jednego filmiku. Gornika kibice mieszkają tylko w willach lub hotelach z minimum trzema gwiazdkami to jest wymóg żeby wejść na wasz stadion. Szarlej, Lipiny, Lompy , Zantka, Kaufhaus to przecież Bewerly Hills, sami intelektualiści po studiach z dobrze płatną pracą ,z zawrotnymi sumami na kontach w Kajmanach. [link] [/url]
Człowieku ty chyba nie odrózniasz biedy od patologi, ludzie skrajnie biedy śa nie raz porządniejsi od tych bufonów nazartych!! człowiek biedy to nie wulc i patologia o jakiej pisałem. Dałem przykład Nikisza nie dlatego ze tam jest biednie tylko dlatego ze tam jest wulernia i przestępczość. A to że na moim osiedlu faktycznie tak jets ze niebiescy to nie bieda a patologia umysłowa !! wiemw iem ze Górnik tez ma bo kazdy klub ma to wiadome, ale uważam ze R w tej dziedzinie prowadzi( Jest to moje zdanie i mozecie sie z nim nie zgadzac ) :wink:

pijzemna

Post autor: pijzemna » 30.07.2007, 18:27

no to jesli masz inne zdanie na ten temat to wyjasnij dlaczego a nie robisz tylko :shock: :shock: :shock: no chyba ze nie jestes z Rudy to zamilknij i czekaj tak jak ja az ktos sie wypowie...

tom

Post autor: tom » 30.07.2007, 19:41

Mapka jest całkiem ciekawa ale nie napisze czy mówi prawde czy nie ponieważ zaraz skomentują mnie takie osoby(?) ktore wiedza jak zawsze najlepiej.
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 19:42 przez tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Kibic R.Śl
ban

Post autor: Kibic R.Śl » 30.07.2007, 19:42

Ja jestem z Rudy Śląskiej moze wypowiem sie w tym temacie :) ogolnie to bym sie zgodził z tym podziałem... Ale może po koleji opisze kazda dzielnice

Orzegów - dzielnica Górnika, kilka osób z Ruchu nie ujawniajacych sie.
Godula - dzielnica Górnika lecz jest takze grupa kibiców Ruchu, którzy jezdza na mecze i czasem sie ujawnia sam sie przekonalem ale nie zdarza sie to zbyt czesto i raczej nie ma wiekszego sensu.
Ruda - jedna z dzielnic w których mozna spotkac mniej wiecej wyrownane sily obu druzyn. (50/50)
Chebzie - dzielnica Ruchu, w ostatnim czasie duzo młodzierzy sie zaangażowało trzeba poczekac no efekty choc duzy plus dla nich, kilka osob z Górnika.
Nowy Bytom - podobnie jak Ruda mniej wiecej wyrownane sily.
Wirek - znaczna przewaga Górnika ale Ruch sie odradza na poszczegolnych osiedlach.
Bielszowice - dzielnica Górnika, kilka osob z Ruchu.
Halemba - kolejna dzielnica z wyrownanymi siłami.(50/50)
Bykowina - dzielnica Ruchu, kibice Górnika twierdza ze jest ich tam duzo lecz jakos nie mozna tego zaobserwowac. Sa napewno tylko poprostu to juz nie to co kiedys, ta dzielnica nalezy do Ruchu.
Kochłowice - Najbrdziej Chorzowska dzielnica, podobno sa kibice Górnika tego nie wiem.

Jest to sytuacja opisana przez kibica chorzowskiego Ruchu i mysle ze jest to w miare obiektywne... pozdRo
Ruda Śląska K.S RUCH

elo_melo
ban

Post autor: elo_melo » 30.07.2007, 19:52

Kibic R.Śl pisze: Godula - dzielnica Górnika lecz jest takze grupa kibiców Ruchu, którzy jezdza na mecze i czasem sie ujawnia sam sie przekonalem ale nie zdarza sie to zbyt czesto i raczej nie ma wiekszego sensu.
jest to garstka leszczy, znam ich bo tu mieszkam, na każdym kroku zbierają przynajmniej liścia od żabskich, ale wiem że dwóch z nich to przeciepy i tyle, ważne dla nich, że nie chodzą w barwach po Goduli, a dla nas to wielka szkoda :D

ObeRschlesien

Post autor: ObeRschlesien » 30.07.2007, 20:04

a ty ku*** elo melo zaś swoje !!! CO ty ku*** chcesz pokozać!!!

p.s
Kur.... ale to były piękne czasy!!!

cz.1 http://pl.youtube.com/watch?v=7M2I-gBQMMA
cz.2 http://pl.youtube.com/watch?v=dtwXlTEu2Y8
cz.3 http://pl.youtube.com/watch?v=LAkyEGQb7Sg
zadyma :D http://pl.youtube.com/watch?v=u6ElBEXrMhY

Zablokowany