Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
st.Marynarz
Lechia Gryf jak jest wkoncu miedzy tymi ekipami Lechisci raz ich wymieniaja jaka swoje FC raz jako zgode Lechia jak by oficjlanie wstydziła sie tej zgody wiekszosz Lechistow mówi o Słupsku jako "zgodzie regionalnej" mam pytanie co to znaczy zgoda regionalna ??
czyli np pozagranicami pomorza juz nie sa wasza zgoda jak to jest ???
st.Marynarz pisze:Lechia Gryf jak jest wkoncu miedzy tymi ekipami Lechisci raz ich wymieniaja jaka swoje FC raz jako zgode Lechia jak by oficjlanie wstydziła sie tej zgody wiekszosz Lechistow mówi o Słupsku jako "zgodzie regionalnej" mam pytanie co to znaczy zgoda regionalna ??
A co to jest zgoda regionalna? Żadne FC, Gryf jest oficjalna zgodą.
-
jnn_gdynia
- ban
Arka Gdynia
FC : Braniewo,Chałupy, Hel, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Jurata, Kępno, Kurów, Kościerzyna, Kuźnica, Mosty,Puck, Reda, Rewa, Rozewie, Rumia, Sopot, Suwałki, Tczew, Wejherowo, Władysławowo, Zakopane.
Zgody : Gwardia Koszalin, Górnik Wałbrzych, Cracovia Kraków, Lech Poznań, Polonia Warszawa, Polonia Bytom, Zagłębie Lubin, KSZO Ostrowiec Św.
Kosy : Legia Warszawa, Lechia Gdańsk, Wisła Kraków, Śląsk Wrocław, ŁKS Łodz, Zagłębie Sosnowiec, Pogoń Szczecin.
I chciałbym sprostować że Gwardia Koszalin to zgoda Arki a nie żaden regionalny FC.[/b]
FC : Braniewo,Chałupy, Hel, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Jurata, Kępno, Kurów, Kościerzyna, Kuźnica, Mosty,Puck, Reda, Rewa, Rozewie, Rumia, Sopot, Suwałki, Tczew, Wejherowo, Władysławowo, Zakopane.
Zgody : Gwardia Koszalin, Górnik Wałbrzych, Cracovia Kraków, Lech Poznań, Polonia Warszawa, Polonia Bytom, Zagłębie Lubin, KSZO Ostrowiec Św.
Kosy : Legia Warszawa, Lechia Gdańsk, Wisła Kraków, Śląsk Wrocław, ŁKS Łodz, Zagłębie Sosnowiec, Pogoń Szczecin.
I chciałbym sprostować że Gwardia Koszalin to zgoda Arki a nie żaden regionalny FC.[/b]
Ostatnio zmieniony 07.03.2007, 23:50 przez jnn_gdynia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Stalowiec_
jnn_gdynia pisze: Arka Gdynia
FC : Braniewo,Chałupy, Hel, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Jurata, Jastarnia, Kępno, Kurów, Kościerzyna, Kuźnica, Mosty,Puck, Reda, Rewa, Rozewie, Rumia, Sopot, Suwałki, Tczew, Wejherowo, Władysławowo, Suwałki, Zakopane.
W Lublinie też chyba macie jakiś fc, chyba, że coś się zmieniło ostatnio.
nic sie nie zmienilo.RedDog pisze:jnn_gdynia pisze: Arka Gdynia
FC : Braniewo,Chałupy, Hel, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Jurata, Jastarnia, Kępno, Kurów, Kościerzyna, Kuźnica, Mosty,Puck, Reda, Rewa, Rozewie, Rumia, Sopot, Suwałki, Tczew, Wejherowo, Władysławowo, Suwałki, Zakopane.
W Lublinie też chyba macie jakiś fc, chyba, że coś się zmieniło ostatnio.
STOMIL OLSZTYN
Zgody: Polonia Bydgoszcz
Układy: -
Fankluby: Dobre Miasto, Dywity, Ostróda, Nidzica, Mrągowo, Morąg, Barczewo, Radomsko, Szczytno, Biskupiec, Olsztynek, Rybno, Orneta, Pasym, Pasłęk, Działdowo, Kieźliny, Miłakowo
Kosy: Legia Warszawa, Olimpia Elbląg, Petrochemia Płock, Jeziorak Iława, Widzew Łódź
Zgody: Polonia Bydgoszcz
Układy: -
Fankluby: Dobre Miasto, Dywity, Ostróda, Nidzica, Mrągowo, Morąg, Barczewo, Radomsko, Szczytno, Biskupiec, Olsztynek, Rybno, Orneta, Pasym, Pasłęk, Działdowo, Kieźliny, Miłakowo
Kosy: Legia Warszawa, Olimpia Elbląg, Petrochemia Płock, Jeziorak Iława, Widzew Łódź
-
www.YBB.prv.pl
- ostatnie ostrzeżenie
- Kontakt:
-
manolo_pb_1920
Fc Ropczyce Stali Rzeszow to juz raczej wymarly gatunekPango pisze:Mogłbys coś więcej o Ropczycach powiedziec, jak jeżdzą, czy cos działają, bo dotychczas słyszałem tylko o FC Wisłoki w RopczycachStalowiec_ pisze:STAL RZESZÓW
Układy : Radomiak Radom
Kosy : policja, Resovia Rzeszów, JKS Jarosław, cały Przemyśl, Stal St. Wola
Fan Kluby : Dynów, Ropczyce
-
CKSCZELADZ
- Kontakt:
-
Stalowiec_
Dokładnie. Już dawno nie widziałem gogoś z Ropczyc na HetmańskiejSalwador_ pisze:Fc Ropczyce Stali Rzeszow to juz raczej wymarly gatunekPango pisze:Mogłbys coś więcej o Ropczycach powiedziec, jak jeżdzą, czy cos działają, bo dotychczas słyszałem tylko o FC Wisłoki w RopczycachStalowiec_ pisze:STAL RZESZÓW
Układy : Radomiak Radom
Kosy : policja, Resovia Rzeszów, JKS Jarosław, cały Przemyśl, Stal St. Wola
Fan Kluby : Dynów, Ropczycepojedyncze jednostki pozostaly.
Kujawiak
Raciazek- z powodu ze jeden z poprzednich postów został prawdopodobnie zle zinterpretowany to az napisze. Chodzi o to ze ukłąd nie został przybity wiec go oficjalnie nie ma a nie ze sie na was wypinamy czy coś. Poprostu nie bylo oficjalnego zawarcia ukłądu. Łączyą nas poprostu przyjazne stosunki takie jak inne FC. Bo np czy kazdy FC Ruchu,Lecha, czy Legii ma ze sobą oficjalny ukłąd?? Poprostu darzą sie sympatią i tyle.
Raciazek- z powodu ze jeden z poprzednich postów został prawdopodobnie zle zinterpretowany to az napisze. Chodzi o to ze ukłąd nie został przybity wiec go oficjalnie nie ma a nie ze sie na was wypinamy czy coś. Poprostu nie bylo oficjalnego zawarcia ukłądu. Łączyą nas poprostu przyjazne stosunki takie jak inne FC. Bo np czy kazdy FC Ruchu,Lecha, czy Legii ma ze sobą oficjalny ukłąd?? Poprostu darzą sie sympatią i tyle.
-
fanatyk_e3
-
Zupełnie_Zielony
PotwierdzamStalowiec pisze:Dokładnie. Już dawno nie widziałem kogoś z Ropczyc na HetmańskiejSalwador_ pisze:Fc Ropczyce Stali Rzeszow to juz raczej wymarly gatunekPango pisze: Mogłbys coś więcej o Ropczycach powiedziec, jak jeżdzą, czy cos działają, bo dotychczas słyszałem tylko o FC Wisłoki w Ropczycachpojedyncze jednostki pozostaly.
Jednak przytoczę jeszcze parę słów jeszcze ode mnie. Jeśli chodzi o to "fc" Stali z Ropczyc to: było ich ok. max 12 -15u. W tym założycielami jego było paru.. przerzutów z Wisłoki (fc Ropczyce) + kilku małolatów których zwerbowali później na swoją stronę
PS. Pytanko do Stali Rz. Nie podajesz "układu" z Igloopolem Dębica- czemu? Dlatego że go nie ma (choć wiem że jest
-
End Of The World
ja tam nie jestem w TG i nie uznaje tego za zaden uklad:)Zupełnie_Zielony pisze:PotwierdzamStalowiec pisze:Dokładnie. Już dawno nie widziałem kogoś z Ropczyc na HetmańskiejSalwador_ pisze: Fc Ropczyce Stali Rzeszow to juz raczej wymarly gatunekpojedyncze jednostki pozostaly.
![]()
Jednak przytoczę jeszcze parę słów jeszcze ode mnie. Jeśli chodzi o to "fc" Stali z Ropczyc to: było ich ok. max 12 -15u. W tym założycielami jego było paru.. przerzutów z Wisłoki (fc Ropczyce) + kilku małolatów których zwerbowali później na swoją stronęObecnie nikt z Ropczyc (prawdopodobnie) na Stal nie jeździ. W Ropczycach tylko Wisłoka
![]()
PS. Pytanko do Stali Rz. Nie podajesz "układu" z Igloopolem Dębica- czemu? Dlatego że go nie ma (choć wiem że jest), czy może dlatego że jesteś z "TG" które nie uznaje tego "układu". Czekam na odpowiedź.
pozdrowienia
Co do stosunkow WIGIER z Arka,to nie nazwalbym tego FAN CLUBEM..Kibicow Arki w Suwalkach jest NAPEWNO NIE wiecej niz np.kibicow Legii,z tym ze Ci ktorzy sa za Arka,sa przede wszystkim kibicami Wigier,stali bywalcy meczow naszego klubu,a jezdzac na mecze Arki(w Gdyni czy na nie ktore jej wyjazdy) sa utozsamiani i z WIGRAMI i Arka i taka "fama" idzie w Polske,natomiast kibice Legii z Suwalk rowniez od czasu do czasu pojawiaja sie na LEGII,choc tez nie jest to jakis suwalski FC CWKSu..mysle,ze identyfikuja sie z FC Sejny,jest nawet taka fana Legii..Wedlug mnie napewno nie mozna powiedziec,ze w Suwalkach tylko Legia lub tylko Arka..
Co do naszych zgod,to obecnie jedyna jest GRANICA KETRZYN(pozdro dla ziomkow).
Wczesniej mielismy tez zgode ze Sparta Augustow,obecnie nasza kose.
Oficjalnyh ukladow nie mamy z nikim,
Nasi wrogowie:Jagiellonia Bialystok i jej FC,LKS Lomza,Sparta Augustow,Warmia Grajewo i Mazur Elk
Co do naszych zgod,to obecnie jedyna jest GRANICA KETRZYN(pozdro dla ziomkow).
Wczesniej mielismy tez zgode ze Sparta Augustow,obecnie nasza kose.
Oficjalnyh ukladow nie mamy z nikim,
Nasi wrogowie:Jagiellonia Bialystok i jej FC,LKS Lomza,Sparta Augustow,Warmia Grajewo i Mazur Elk