Komentarze - 31 / 02
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Konwiktorska 6
Frekwencja w Łodzi na meczach ŁKS i Widzewa jest podobna, lecz wyjazdy Widzew ma zdecydowanie liczniejsze ostatnimi czasy. Czy tylko mi się tak wydaje? I z czego to może wynikać? Nie chce tu porównywać atrakcyjności rywala w Wielkopolsce ostatnio obu klubów na wyjeździe, no ale jednak 4200 w Poznaniu Widzewa do 200 ŁKS w Grodzisku rzuca się w oczy...
Zwykła ciekawość, bez napinania prosze.
Zwykła ciekawość, bez napinania prosze.
prawde mówiąc to nie pamiętam czasów kiedy ŁKS miał lepszą frekwencje na wyjazdach od nas także jesteś raczej mało spostrzegwaczy:) no tak 1/3 pewnie sie przestraszyła i postanowiła na wszelki wypadek zostać przed sektorem 
Ostatnio zmieniony 03.09.2007, 16:06 przez corintian, łącznie zmieniany 2 razy.
To fakt. Oficjalnie Śląsk jest neutralny. Nieoficjalnie jednak każdy może wyrażać swoje zdanie i wg takich info WKS popiera wersję Motoru.PetykLG pisze:do jakich wersji???sasza23 pisze:Wg. nieoficjalnych info WKS bardziej przychylny jest wersji wydarzeń RKS.
jakie nieoficjalne info podwórkowe? prosze...
hehehe tych z filmu? może ktoś już puscił jakis montaż na neta.
najlepszy post w tym temacie.
ps-WKS sie nie mieszał w ten mecz i nie bedzie sie mieszał w stosunki na linii Motor-Lechia
Jak "komentarze" to komentarze.Po co usuwac posty. Ja jako postronny obserwator zajsc na Motor - Lechia stwierdzam, ze bylo to starcie na remis.I bez zadnych wskazan na Lechie czy Motor...PetykLG pisze:a według moich nieoficjalnych Wks popiera Lechie.
wiec jest remis
heheh
usunąc jego i moje posty.
Szasza nie wiem kim jestes, ale jak dla mnie prowokatorem, oficjalnie Śląsk nie komentuje sobotnich wydarzen,a Twoje "info" powinienes zachowac tylko dla siebie i spowiednika..i najlepiej juz glosu nie dawaj wiecej w tym temaciesasza23 pisze:To fakt. Oficjalnie Śląsk jest neutralny. Nieoficjalnie jednak każdy może wyrażać swoje zdanie i wg takich info WKS popiera wersję Motoru.PetykLG pisze:do jakich wersji???sasza23 pisze:Wg. nieoficjalnych info WKS bardziej przychylny jest wersji wydarzeń RKS.
jakie nieoficjalne info podwórkowe? prosze...
hehehe tych z filmu? może ktoś już puscił jakis montaż na neta.
najlepszy post w tym temacie.
ps-WKS sie nie mieszał w ten mecz i nie bedzie sie mieszał w stosunki na linii Motor-Lechia
Chcesz zobaczyć ile osób chodzi na mecze Górnika, to odwiedź stadion. Mi to osobiście zwisa ale troche dziwne to jest ze na ostatnim meczu u siebie było was 3800 (info z 90minut, pewnie zanizone ale nie chce mi sie teraz szukac) a na Widzew jedziecie w 2000 osób19(R)20 pisze:amigo pytanie o ciebie jak to jest.
Na wiosne przy tak zapełnionym waszym stadionie podawałeś waszą frekwencje na poziomie 9000-10000
teraz na jesień przy pustych sektorach - bufory (z obu stron gości), całe łuki, pod zegarem nie schodzisz poniżej 15000
czy ludzie "gęściej siedzą" -nie wiem może tak jest?
wytłumacz mi proszę bo nie wiem gdzie te dodatkowe 5000 się znajduje ?
- fotki z waszej strony stowarzyszenia i vip - moge ci załączyć z twoimi frekwencjami
bez napinki, prosze o odpowiedź eksperta
Sasza - nie wiem skad ani kim jestes ale na pewno nie kibicem Slaska. Nie komentujemy wydarzen z Lublina ani zadnych innych zdarzen na linii Motor- Lechia. Nie interesuja nas realacje z ostaniego mecz, a tym bardziej nie obstajemy za wersjami gdanskimi czy lubelskimi. Obie ekipy sa bardzo dobrymi zgodami Slaska i tak pozostnie, czy sie to komus z zewnatrz podoba czy tez nie.
Jak bys mial troche pojecia czlowieku to wiedzial bys ze na meczu z Korona mielismy ograniczona widownie,te sektory ktore byly dostepne byly fool dlatego 3800Qubek pisze:Chcesz zobaczyć ile osób chodzi na mecze Górnika, to odwiedź stadion. Mi to osobiście zwisa ale troche dziwne to jest ze na ostatnim meczu u siebie było was 3800 (info z 90minut, pewnie zanizone ale nie chce mi sie teraz szukac) a na Widzew jedziecie w 2000 osób19(R)20 pisze:amigo pytanie o ciebie jak to jest.
Na wiosne przy tak zapełnionym waszym stadionie podawałeś waszą frekwencje na poziomie 9000-10000
teraz na jesień przy pustych sektorach - bufory (z obu stron gości), całe łuki, pod zegarem nie schodzisz poniżej 15000
- fotki z waszej strony stowarzyszenia i vip - moge ci załączyć z twoimi frekwencjami
Ja pierdu. Czy Ruchu było 1500 czy 2000 jest rzeczą drugorzędną. Liczba bardzo dobra, bo ile klubów stać na to aby jechać ponad 200 km w liczbie dobrze ponad 1000? Pięć, sześć w Polsce? I żeby nie było, jestem z Sosnowca.dawid1920 pisze:Jak bys mial troche pojecia czlowieku to wiedzial bys ze na meczu z Korona mielismy ograniczona widownie,te sektory ktore byly dostepne byly fool dlatego 3800Qubek pisze:Chcesz zobaczyć ile osób chodzi na mecze Górnika, to odwiedź stadion. Mi to osobiście zwisa ale troche dziwne to jest ze na ostatnim meczu u siebie było was 3800 (info z 90minut, pewnie zanizone ale nie chce mi sie teraz szukac) a na Widzew jedziecie w 2000 osób19(R)20 pisze:amigo pytanie o ciebie jak to jest.
mzoe odrobine obiektywizmu?? ŁKS-u 400 jak napisal ktos dalej , dla porownaniaqba1991ksd pisze:Na moje oko okolo 200.Mac.. pisze:Ile ŁKS-u w Grodzisku?
Tutaj jedna fotka sektora gości:
Nie obejmuje ona całego sektora,z prawej strony było jeszcze troche ludzi.

400 ŁKS-u

530 Widzewa
wszystko sie zgadza
-
el rodowitos
-
alex_delarge
Piast Gliwice - GKS Katowice
od nas dwie oprawy pierwsza ze szkolną tablicą i transami, druga z telegejami i odpowiednim tekstem wystosowanym do układowiczów. na meczu spokój GieKSy cały sektor czyli 200 może coś więcej ale w tyle ile mogli to byli dwie flagi: GieKSa on tour i Banika, na meczu bluzgi z jednej jak i z drugiej strony.
od nas dwie oprawy pierwsza ze szkolną tablicą i transami, druga z telegejami i odpowiednim tekstem wystosowanym do układowiczów. na meczu spokój GieKSy cały sektor czyli 200 może coś więcej ale w tyle ile mogli to byli dwie flagi: GieKSa on tour i Banika, na meczu bluzgi z jednej jak i z drugiej strony.
MOgłem się pomyliMatys_RTS pisze:napisalem, ze wszytsko ok. Gosc z Dyskobolii nie mial racji i tyle, was na luzie 400. Moze nawet wiecej
P.S.Gdyby komentarze tak wyglądały co tydzień ,Widzewiak piszę że ŁKS-u było więcej niż ktoś napisał.Pozdrawiam
http://pl.youtube.com/watch?v=H0iD37mVi ... ed&search=
A na tym filmiku kręconym z sektora po lewej stronie Lechii ewidentnie widać jak Motor 2 razy robi odwrót.
A na tym filmiku kręconym z sektora po lewej stronie Lechii ewidentnie widać jak Motor 2 razy robi odwrót.
Na kilkaset osob jakies krzeslo, wiadro...czy kilka kamieni, to odrazu wielkie halo ze szprzetmaik5 pisze:abstrachujac od tego kto wygral a kto przegral i czy byl remis, a jak tak to ze wskazaniem na kogo.
Plus za akcje dla Lechii i Motoru Motoru i Lechii za niezla zadymke.
Boli tylko fakt używania sprzetu, bo trzeba sobie powiedziec, że byl taki w użyciu.
Kamienie, race, krzesla i wiadraużywane przez te dwie ekipy maja sie nijak do paktu.
Rozumiem, ze zadna z ekip nie chciala przegrac - bo co by Polska - powiedziala, ale jak dla mnie to takie zachowanie jest zwyklym kurestwem.(bez obrazy dla zadnej z ekip, bo dotyczy kazdej eipy).
raca, krzeslo, wiadro i kamien, gips to tez sprzet i w tym momencie te ekipy strasznie rozczarowuja!!!
to tyle.
-
Derles(RTS)
-
Derles(RTS)
http://i3.tinypic.com/6gl271k.jpg
a ja kropkowałem własnie bo mi sie nudziło, i dlugo nie liczyłem wcale
wyszło mi 102 osoby, jak nie wiedzialem czy to jest ta sama osoba czy juz inna (w niektorych miejscach na obrazku ciezko dostrzec) to liczyłem na korzysc ŁKSu i wyszło 102 osoby.
nie mowie ze tyle ich tam było, bo moze to nie cały sektor jednak nie chce mi sie wierzyc ze poza tym obszarem jest jeszcze 300 ŁKSiaków.
wyszło mi 102 osoby, jak nie wiedzialem czy to jest ta sama osoba czy juz inna (w niektorych miejscach na obrazku ciezko dostrzec) to liczyłem na korzysc ŁKSu i wyszło 102 osoby.
nie mowie ze tyle ich tam było, bo moze to nie cały sektor jednak nie chce mi sie wierzyc ze poza tym obszarem jest jeszcze 300 ŁKSiaków.
Nie , na zdjeciu nie ma calego sektora , jak nie wiesz jak wyglada to sam tez raczej tam nigdy nie byles , widocznie musiales byc wtedy zajety kropkowaniem LKSu bo nie miales co robic.Rozkminiajcie dalejfcb pisze:http://i3.tinypic.com/6gl271k.jpg
dno pisze:Nie , na zdjeciu nie ma calego sektora , jak nie wiesz jak wyglada to sam tez raczej tam nigdy nie byles , widocznie musiales byc wtedy zajety kropkowaniem LKSu bo nie miales co robic.Rozkminiajcie dalejfcb pisze:http://i3.tinypic.com/6gl271k.jpg
Chyba nie chcesz powiedzieć że na tym niewidocznym kawałku sektora pomieściło się was 250 osób
Tu nie ma co rozkminiać, sam jestem ciekaw waszej prawdziwej liczby na Dyskobolii. Bo 400 was tam napewno nie było.
Nikt Ci tego nie bedzie tlumaczyl , mamy w d**** co sobie tam myslisz.Rozumiesz?Nas 400 w Grodzisku.PaRDG 1910 pisze:dno pisze:Nie , na zdjeciu nie ma calego sektora , jak nie wiesz jak wyglada to sam tez raczej tam nigdy nie byles , widocznie musiales byc wtedy zajety kropkowaniem LKSu bo nie miales co robic.Rozkminiajcie dalejfcb pisze:http://i3.tinypic.com/6gl271k.jpg
Chyba nie chcesz powiedzieć że na tym niewidocznym kawałku sektora pomieściło się was 250 osób![]()
Tu nie ma co rozkminiać, sam jestem ciekaw waszej prawdziwej liczby na Dyskobolii. Bo 400 was tam napewno nie było.