A HOOLendrów z FCDH było około 200-stu (wszyscy wrócili do NL ze stadionowymi zakazami!) i nie wiem, czy przypadkiem nie był to rekord w historii odwiedzin zagranicznych zgodowiczów w PL (...).
Oberschlesien14 pisze: 15.02.2020, 00:51
Nie, nie był to rekord. Banik niejednokrotnie przyjeżdżał w podobnych lub większych liczbach do Katowic. Wiadomo, że z Ostravy do Katowic jest bliżej niż z Katowic do Warszawy, ale napisałeś po prostu zagranicznych
Oberschlesien14 pisze: 15.02.2020, 15:19
Napisałeś o zagranicznej, teraz dodajesz do tego jakiś zakaz stadionowy+ilość km :) Ciężko faktycznie z Tobą prowadzić normalną dyskusję.
Przypomiij sobie, co napisałem ja, kto wtrącił wątek dystansu, albo podyskutuj o czeskich najazdach z "ch....666", który mnie myli ze swoją kochanką [czerwoną, żonglującą (jądrami bandy 'wqrwe') ku7ką tzn. "_mk_"] z "ochronek" na Smutnej.
Pomijając tego beżowego to portal legionisci.com niezłe twarzówki wali.To już chyba norma u nich ale dozo woli się przypierdalać do innych zamiast zareagować u siebie.
rozpierdol pisze: 17.02.2020, 09:26
Pomijając tego beżowego to portal legionisci.com niezłe twarzówki wali.To już chyba norma u nich ale dozo woli się przypierdalać do innych zamiast zareagować u siebie.
W dobie wszechobecnego internetu, kamer itd. nie jest to juz raczej wielki problem. Tymbardziej jak się spojrzy na profile na portalach społecznościowych ludzi z ekip - nie specjalnie im raczej zależy na anonimowości.