Komentarze,relacje -23-24 sierpnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze,relacje -23-24 sierpnia
I obudziłeś się z ręką w nocniku.Za tego typu kłamstwa tworzące ciśnienia powinny być bany.Ale że moderatorzy dziś mają dyżur na komendzie...
-
krezus1979
A co boli? I ma boleć. Oglądam z perspektywy tv i nawet komentatorzy to zauważyli. Ban to powinien być za sianie takiej propagandy że nic takiego nie miało miejsca.
Skisła mocno ci za skórę zaszła.
" Oglądam z perspektywy tv " i na tym zakończymy dyskusję z kłamczuszkiem.
-
krezus1979
Jeżeli jesteś na meczu w młynie to normalne że nie słyszysz jak reagują "zwykłe" trybuny. Wrócisz z meczu oglądnij powtórkę i się zdziwisz.
Post do usunięcia
Ostatnio zmieniony 27.08.2016, 06:50 przez vikos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pszczółka Maja
Chłopie, to jest taki specjalny link który jak otwiera każdy użytkownik facebooka wyskakuje mu swój profil. Nie bądź taki spięty, bo do 50 nie dożyjesz :)
Co do meczu przejechałem blisko 300 km żeby zobaczyć ten mecz. Śląsk&Lechia na bardzo wyskokim poziomie ignorowali Wisłę zaczepakmi. Na wielki plus piro+transparent, a Wisła nie wiem jak chciała dążyć do awantury z Śląskiem. Szyderczo wyzywają Cracovie jak rzuca majonezem w ekipy, a sami nie zachowali się wiele lepiej.
Co do meczu przejechałem blisko 300 km żeby zobaczyć ten mecz. Śląsk&Lechia na bardzo wyskokim poziomie ignorowali Wisłę zaczepakmi. Na wielki plus piro+transparent, a Wisła nie wiem jak chciała dążyć do awantury z Śląskiem. Szyderczo wyzywają Cracovie jak rzuca majonezem w ekipy, a sami nie zachowali się wiele lepiej.
-
Galimatias
Nawaliłeś 400 postów a spinasz się jak Twój poprzednik napisał o faktach mających miejsce na wczorajszym meczu.Wasteland pisze:Skisła mocno ci za skórę zaszła.
krezus1979 opisał przebieg meczu na trybunach.