Relacja,Komentarze,Foto/Video-19-22 lutego
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Relacja,Komentarze,Foto/Video-19-22 lutego
Jak sie godo i pisze po Slonsku to czasami wyskoczy babol... Wziol zech, wzioles, wziols itd nie podniecaj sie tam...
-
3KgKabanosu
http://i63.tinypic.com/r2as.jpgNa_lajcie pisze:Tak, 4 trybuny sa czynne.
Ta trybuna po prawej ma być tak odcięta od reszty?
-
3KgKabanosu
Nie chce się przypierdalac ale się przypierdole. Po co w opisie meczu Legii piszesz ze był Maciek? Myślisz że kogoś to interesuje i to jest tak ważne info? Strasznie razi w oczy.Malkin pisze:Krótkie podsumowanie ostatniej kolejki: http://extremesupporters.com/2016/02/23 ... straklasy/
Co do reszty strony to jest ciekawa i mam nadzieje że będzie często i rzetelnie aktualizowana.
-
Ultras Górnik Zabrze
Nowe trybuny w Zabrzu są trzy a czwarta to oczywiście pozostałość po starym obiekcie stąd te odcięcie.Jak znajdzie się kasa to są plany aby wybudować czwartą trybunę i wtedy stadion będzie miał pojemność 32 tysięcy.3KgKabanosu pisze:http://i63.tinypic.com/r2as.jpgNa_lajcie pisze:Tak, 4 trybuny sa czynne.
Ta trybuna po prawej ma być tak odcięta od reszty?
Ciekawy jest trans "Ahmed trzymaj się!" dla kolesia z Wisłoki. To ten sam o którym mówił Igloopol, że ciapaty rządzi Wisłoką? Może to jest jeden wielki przypadek, ale dziwnie to wygląda ;)
Czy stara trybuna na stadionie KSG jest czynna, używana?
Na zdjęciu widać tylko jakieś banery reklamowe.
Nivek
Na przestrzeni lat już mnie chyba nic nie zdziwi na polskiej scenie kibicowskiej... Jak do Radomiaka miałem szacunek za charakterną ekipę to po odbiciu od Stali i teraźniejszym układzie z Legią pokazali swój harakter,
Z kim Radomiak może zrobić sobie układ by odzyskać Twój szacunek ?
Na przestrzeni lat już mnie chyba nic nie zdziwi na polskiej scenie kibicowskiej... Jak do Radomiaka miałem szacunek za charakterną ekipę to po odbiciu od Stali i teraźniejszym układzie z Legią pokazali swój harakter,
Z kim Radomiak może zrobić sobie układ by odzyskać Twój szacunek ?
Na WDŚ siedziało tam 7 orkiestr, generalnie sprzedaż biletów na tą trybunę nie jest prowadzona i nie będzie.Beha pisze:Czy stara trybuna na stadionie KSG jest czynna, używana?
-
dr_Martens
Po otwarciu trzech nowych trybun, stara została wyłączona z użytku.Beha pisze:Czy stara trybuna na stadionie KSG jest czynna, używana?
W ten oto sposób jesteśmy świadkami ukończenia pierwszego etapu budowy nowego stadionu w Zabrzu. Z kibicowskiego punktu widzenia najistotniejszy jest fakt, że w końcu zostanie oddany do użytku sektor gości. Lech Poznań będzie pierwszą grupą kibiców, która zasiądzie w nim na normalnych warunkach. Do Zabrza przyjadą już w najbliższą środę 2 marca.
Z kolei ostatnimi, którzy oficjalnie zasiedli w sektorze gości w Zabrzu, byli fani Widzewa Łódź. Miało to miejsce podczas pamiętnego meczu Górnik - Widzew, który się odbył się 30 października 2009 roku. Obie drużyny grały wówczas na zapleczu ekstraklasy. Ale to już historia...
DR.MARTENS - DENTAL PLAN