Dokładnie. Nikt z fanów żużla nie robi nie wiadomo kogo ale każde "kibolowanie" mnie cieszy. Na stadionach żużlowych panuje specyficzna atmosfera i jak mi jeden ze znajomych mówił gdyby mecze żużlowe byly w soboty a nie w niedziele to 90% stadionu łącznie janki, vipy, ultrasi itd wszyscy byli by najebani jak świnie (i tak sa ale sie hamują jednak) :) Kazdy działa jak może. W takim Lesznie, Zielonej Gorze nigdy piłki nie bylo to działają na swoich tradycyjnych, lokalnych klubach. W Gorzowie, Toruniu wiadomo inaczej to wyglada ale wlasnie na zluzlu przeważnie kibicowanie sie zaczylalo. Zuzlozjeby sa na pewno w Ostrowie czy Lublinie. To sa typowo pikniki i niektorzy przez to wszystkie ekipy do jednego worka wrzucaja. Ja teraz czekam na konkretne racowisko. Pozdro bez napinki ;)PFZ pisze:Nie chce się bawić w czyjegoś adwokata , ale napisał zdecydowanie więcej niż o skrojeniu jednego szala , a Ty widzę chcesz mu zmarnować kolejną minutę na odpisywanie Tobie ? ;)morax1 pisze:czy żużlo-pikniki krojące pikników z jednego szala to na prawde informacja na którą warto było zmarnować 1min. twojego życia na napisanie tego posta?obserwatorpzpn pisze:Żużlofani w tym sezonie ładnie zaczęli. Co kolejkę jakieś akcyjki. Niby nic ale tu próba skrojenia flagi, tu całkiem skrojona jakieś płonące szale na meczach, małe demolki stadionu. Generalnie trochę partyzantka nie licząc Falubazu (chyba jako jedyni nie maja rywala w miejsce/regionie)ale ważne, ze działają w tym coraz bardziej pizdowatym społeczeństwie. Szkoda, ze na stadionach gdzie frekwencja jest nieraz nie do uwierzenia przeważają janki.. Zobaczymy jak sie sezon rozwinie i przyjda mecze Stal-Falubaz, Unia-Falubaz czy GKM-Start. Kazdy sie bawi czy to zagranica czy w nizszych ligach tylko ekstraklasa bojkoty, mega represje, prezesi po******ni czy cos innego. szkoda.. Polska Kibolska!
A ostatnio dużo się dzieję także moim zdaniem(oczywiście jak na ''żużlofanów'' ) , próba skrojenia flagi czy ostatnia akcja Falubazu na Promień ( co prawda ze sprzętem , ale już mniejsza o to )
Komentarze - 3-5.05
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
obserwatorpzpn
Re: Komentarze - 3-5.05
-
Józek Chrzanów
"90% stadionu łącznie janki, vipy, ultrasi itd wszyscy byli by najebani jak świnie (i tak sa ale sie hamują jednak) :"obserwatorpzpn pisze: Dokładnie. Nikt z fanów żużla nie robi nie wiadomo kogo ale każde "kibolowanie" mnie cieszy. Na stadionach żużlowych panuje specyficzna atmosfera i jak mi jeden ze znajomych mówił gdyby mecze żużlowe byly w soboty a nie w niedziele to 90% stadionu łącznie janki, vipy, ultrasi itd wszyscy byli by najebani jak świnie (i tak sa ale sie hamują jednak) :) Kazdy działa jak może. W takim Lesznie, Zielonej Gorze nigdy piłki nie bylo to działają na swoich tradycyjnych, lokalnych klubach. W Gorzowie, Toruniu wiadomo inaczej to wyglada ale wlasnie na zluzlu przeważnie kibicowanie sie zaczylalo. Zuzlozjeby sa na pewno w Ostrowie czy Lublinie. To sa typowo pikniki i niektorzy przez to wszystkie ekipy do jednego worka wrzucaja. Ja teraz czekam na konkretne racowisko. Pozdro bez napinki ;)
Jakie bzdury!!! Z twojego znajomego to musi być dobry żul.Po prostu "chleb mu na myśli"
-
1910mati1910
Ile kosztuje kwartalnik " Rzeczpospolita kibolska" ? Zapowiada się ciekawie... http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/rz ... b9ef4c4e44
-
Troublemaker
To jest kwartalnik Myśl.pl, a "Rzeczpospolita kibolska" jest jednym z głównych tematów tego numeru.