Polska - Szkocja 5.03.2014 Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
KurzaW@gin@
Re: Polska - Szkocja 5.03.2014 Warszawa
Atmosfera na Wembley jest trochę lepsza niż ostatnio w Warszawie, czyli nadal c******. Zamiast wydawać kasę na 3 mecze w Polsce lepiej pojechać na wyjazd kadry. Zapewne Ci co tak namawiają, aby kręcić młyn na Narodowym chcą "poczuć" trochę klimatu na reprze bo na wyjazdy nie pojadą.
-
pattaya man
proponuje zakladac tylko temat odnosnie meczow wyjazdowych kadry.mecze sibie hmm coz kon jaki jest kazdy widzi.trzymajmy chociaz w minmalnym stopiniu klimat kibicowski na tym forum a mecze u siebie nie maja z tym nic wspolnego
Nawet nie wiesz jak się mylisz.KurzaW@gin@ pisze:Zapewne Ci co tak namawiają, aby kręcić młyn na Narodowym chcą "poczuć" trochę klimatu na reprze bo na wyjazdy nie pojadą.
Sorry, ale co wy z tą kasą non stop ??? Gdyby Ruscy przyjechali to kasa by sie znalazła ?? Do puszki nie wrzucasz bo szkoda kasy ??? Na mecze u siebie nie chodzisz, bo co to za frajda przy zamknietym sektorze gosci wyklepać śpiewnik jak co mecz. Ja nie żałuje wyjazdów na Polske, bo mam znajomych w stolicy i nie tylko z którymi mam okazje czesto sie spotkac przy okazji meczu i ile bym nie wydał, zawsze to bedzie lepiej spedzony czas niz siedzenie przed kompem i wąchanie smierdzącej wypchanej pieniędzmi skarpety
Dokładnie cheerio , tylko nie spuszczajcie się jak np. usłyszycie ,że mamy grać sparing z ruskami i zaraz mobilizacja , że co Wy nie zrobicie itp. w takiej sytuacji wyjdziecie w mojej ocenie na takich samych januszy którzy obecnie chodzą na mecze ,że idziecie na mecz ze względu na rywala a nie np , względów patriotycznych czy po prostu chęci wsparcia grajków ..
-
Slavia_ZSC
Coraz więcej nacji odpuszcza reprę, więc nie zdziw się jak na ten 'wielki wyjazd' nie będzie po co jechać.KurzaW@gin@ pisze:Atmosfera na Wembley jest trochę lepsza niż ostatnio w Warszawie, czyli nadal c******. Zamiast wydawać kasę na 3 mecze w Polsce lepiej pojechać na wyjazd kadry. Zapewne Ci co tak namawiają, aby kręcić młyn na Narodowym chcą "poczuć" trochę klimatu na reprze bo na wyjazdy nie pojadą.
pattaya man pisze:proponuje zakladac tylko temat odnosnie meczow wyjazdowych kadry.mecze sibie hmm coz kon jaki jest kazdy widzi.trzymajmy chociaz w minmalnym stopiniu klimat kibicowski na tym forum a mecze u siebie nie maja z tym nic wspolnego
Edek nie mierz wszystkich swoją miarą, jeśli uważasz, że w/w ekipy były na meczu ze Szkocją się polansować to muszę Cie zmartwić. Z Elany w sumie 12 osób z 2 flagami i zapewniam Cie, że kilka osób było obecnych na Litwie, w Czarnogórze, Słowacji itd, nie mówiąc o meczach reprezentacji u siebie, ale na mecz ze Szkotami przyjechali się lansować, tylko przed kim? ;)
Z widzianych ekip: Motor, Stalówka i Stilon.
Z widzianych ekip: Motor, Stalówka i Stilon.
-
KurzaW@gin@
Ładna szata graficzna P.Prezesie ale w L+ dziwne rzeczy Pan gadał o dopingu o piosenkach itp.woli Pan ochy i achy czy doping
https://twitter.com/BoniekZibiZbigniew Boniek @BoniekZibi 57 min.
@olirob1976 chcę piłkarzy, którzy grają i kibicow którym to się podoba.reszta mnie nie interesuje
-
Edekzkrainykredek
Mecze kadry pzpn w Polsce to obecnie są wiejskie festyny przeniesione do miast...
moja opowieść z meczu jest z ironią, ale z pewnością trudno ją wyczuć przez neta. Dołek na litwie zaliczyłem oraz wyjazd do Mołdawii z flagą Polska Węgry choć byłem tylko pasażerem tego damochodu, ale jestem z pewnością łobuzem jak policja. tu też ironia hehe. pozdrawiam:)