Polska - Szkocja 5.03.2014 Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

KurzaW@gin@

Re: Polska - Szkocja 5.03.2014 Warszawa

Post autor: KurzaW@gin@ »

Atmosfera na Wembley jest trochę lepsza niż ostatnio w Warszawie, czyli nadal c******. Zamiast wydawać kasę na 3 mecze w Polsce lepiej pojechać na wyjazd kadry. Zapewne Ci co tak namawiają, aby kręcić młyn na Narodowym chcą "poczuć" trochę klimatu na reprze bo na wyjazdy nie pojadą.
iparts.pl
pattaya man

Post autor: pattaya man »

proponuje zakladac tylko temat odnosnie meczow wyjazdowych kadry.mecze sibie hmm coz kon jaki jest kazdy widzi.trzymajmy chociaz w minmalnym stopiniu klimat kibicowski na tym forum a mecze u siebie nie maja z tym nic wspolnego
bunio5

Post autor: bunio5 »

KurzaW@gin@ pisze:Zapewne Ci co tak namawiają, aby kręcić młyn na Narodowym chcą "poczuć" trochę klimatu na reprze bo na wyjazdy nie pojadą.
Nawet nie wiesz jak się mylisz.
cheerio

Post autor: cheerio »

Sorry, ale co wy z tą kasą non stop ??? Gdyby Ruscy przyjechali to kasa by sie znalazła ?? Do puszki nie wrzucasz bo szkoda kasy ??? Na mecze u siebie nie chodzisz, bo co to za frajda przy zamknietym sektorze gosci wyklepać śpiewnik jak co mecz. Ja nie żałuje wyjazdów na Polske, bo mam znajomych w stolicy i nie tylko z którymi mam okazje czesto sie spotkac przy okazji meczu i ile bym nie wydał, zawsze to bedzie lepiej spedzony czas niz siedzenie przed kompem i wąchanie smierdzącej wypchanej pieniędzmi skarpety
orlęciak

Post autor: orlęciak »

Dokładnie cheerio , tylko nie spuszczajcie się jak np. usłyszycie ,że mamy grać sparing z ruskami i zaraz mobilizacja , że co Wy nie zrobicie itp. w takiej sytuacji wyjdziecie w mojej ocenie na takich samych januszy którzy obecnie chodzą na mecze ,że idziecie na mecz ze względu na rywala a nie np , względów patriotycznych czy po prostu chęci wsparcia grajków ..
Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC »

KurzaW@gin@ pisze:Atmosfera na Wembley jest trochę lepsza niż ostatnio w Warszawie, czyli nadal c******. Zamiast wydawać kasę na 3 mecze w Polsce lepiej pojechać na wyjazd kadry. Zapewne Ci co tak namawiają, aby kręcić młyn na Narodowym chcą "poczuć" trochę klimatu na reprze bo na wyjazdy nie pojadą.
Coraz więcej nacji odpuszcza reprę, więc nie zdziw się jak na ten 'wielki wyjazd' nie będzie po co jechać.
shotgun2

Post autor: shotgun2 »

pattaya man pisze:proponuje zakladac tylko temat odnosnie meczow wyjazdowych kadry.mecze sibie hmm coz kon jaki jest kazdy widzi.trzymajmy chociaz w minmalnym stopiniu klimat kibicowski na tym forum a mecze u siebie nie maja z tym nic wspolnego
Biały__

Post autor: Biały__ »

Edek nie mierz wszystkich swoją miarą, jeśli uważasz, że w/w ekipy były na meczu ze Szkocją się polansować to muszę Cie zmartwić. Z Elany w sumie 12 osób z 2 flagami i zapewniam Cie, że kilka osób było obecnych na Litwie, w Czarnogórze, Słowacji itd, nie mówiąc o meczach reprezentacji u siebie, ale na mecz ze Szkotami przyjechali się lansować, tylko przed kim? ;)
Z widzianych ekip: Motor, Stalówka i Stilon.
KurzaW@gin@

Post autor: KurzaW@gin@ »

Ładna szata graficzna P.Prezesie ale w L+ dziwne rzeczy Pan gadał o dopingu o piosenkach itp.woli Pan ochy i achy czy doping
Zbigniew Boniek ‏@BoniekZibi 57 min.
@olirob1976 chcę piłkarzy, którzy grają i kibicow którym to się podoba.reszta mnie nie interesuje
https://twitter.com/BoniekZibi
Edekzkrainykredek

Post autor: Edekzkrainykredek »

Mecze kadry pzpn w Polsce to obecnie są wiejskie festyny przeniesione do miast...
ŁUKI1985

Post autor: ŁUKI1985 »

moja opowieść z meczu jest z ironią, ale z pewnością trudno ją wyczuć przez neta. Dołek na litwie zaliczyłem oraz wyjazd do Mołdawii z flagą Polska Węgry choć byłem tylko pasażerem tego damochodu, ale jestem z pewnością łobuzem jak policja. tu też ironia hehe. pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ