Żyd w czyms co ktos nazywa reprezentacja Polski

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

kogo do klubu powolac

murzyn z ojcem cyganem i drugim ojcem niemcem
139
17%
cygan z matka niemka i ojcem somalijczykiem
115
14%
ciapaty
77
10%
kogokolwiek
45
6%
zenek spod 4 co wali wina
112
14%
Messi (typowy Polak)
75
9%
murzynke kandydujaca z list Korwina
70
9%
Dode Elektrode
62
8%
Kube wojewódzkiego
52
7%
Szymona Majewskiego
48
6%

Liczba głosów: 795

bANdiko

Re: Żyd w czyms co ktos nazywa reprezentacja Polski

Post autor: bANdiko » 24.09.2011, 16:58

Czeresniowa2 pisze:Mecz towarzyski też jest meczem oficjalnym, odgrywane są hymny, zalicza się je do statystyk i rankingu FIFA/UEFA. Z tego co wiem możliwosc zmiany reprezentacji po meczu towarzyskim w innej jest ograniczona iloscią występów w tej pierwszej kadrze, bodajże do 3.

nie, nie tu liczba meczy nie ma znaczenia..

iparts.pl
bANdiko

Post autor: bANdiko » 25.09.2011, 19:55

jeszcze raz ja.

oj niszczą tego Smude w lidze+ extra.
czterech na jednego ;)

a wszystko sie tyczy naszych naturalizowanych grajków...

TylkoFalubaz

Post autor: TylkoFalubaz » 26.09.2011, 12:51

[link]
IHG 09

JasiuZ

Post autor: JasiuZ » 26.09.2011, 17:50

Obrazek
[1962]

Patriot79

Post autor: Patriot79 » 28.09.2011, 21:38

Jeszcze trochę i będziemy drugą Francją gdzie 3/4 składu nie śpiewa hymnu bo albo nie chce albo nie umie. Beton z PZPN-u woli ściągać śmieszne pseudo gwiazdy z obywatelstwem Polskim rozdanym na lewo lub prawo zamiast szkolić młodzież dla której założenie koszulki z godłem będzie wielkim honorem i oddaniem dla barw.

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 29.09.2011, 11:54

bANdiko pisze:jeszcze raz ja.

oj niszczą tego Smude w lidze+ extra.
czterech na jednego ;)

a wszystko sie tyczy naszych naturalizowanych grajków...
Ma ktos moze link do tego? bo niestety nie moglem ogladac.

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 29.09.2011, 12:22

sory za dwa posty pod rząd ale znalazłem, jakby ktoś nie widział to prosze linki:

1. http://www.youtube.com/watch?v=zHgud-Qe ... re=related

2. http://www.youtube.com/watch?v=1GGySwp3 ... re=related

3. http://www.youtube.com/watch?v=jRlyZbNZ ... re=related

Swoją drogą moim zdaniem zajebiście sie wypowiedział Mielcarski.

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 29.09.2011, 16:43

cale zamieszanie z maorem zrobil jego menager do spolki z naszymi pajacami pokroju laty itp

barack

Post autor: barack » 03.10.2011, 13:18

Wywiad z R. Lewandowskim

To co Pan myśli o próbie powołania Maora Meliksona do reprezentacji Polski?
Szczerze mówiąc, to jestem w szoku.

A co w tym szokującego?
A to, że Maor jeszcze niedawno grał dla Izraela. Nie wiem, o co tam chodzi, czy on sam nagle zapałał miłością do naszej drużyny, czy to jest jakaś gra menedżerska, której zawodnik stał się ofiarą. Naprawdę nie wiem.

Jest Pan przeciwny obcokrajowcom w polskiej reprezentacji?
Moim zdaniem reprezentant Polski powinien przede wszystkim mówić po polsku.

O, to ma Pan przynajmniej kilku kolegów, którzy po polsku ani be, ani me...
Zgadza się. I nie ukrywam, że to mnie boli. No, nie powinien nosić koszulki z orłem na piersi facet, co w ogóle po polsku nie rozumie.

Ludovic Obraniak gra już w tej drużynie dwa lata i wciąż nie mówi...
Przecież on debiutował jeszcze u Beenhakkera. Każdy, kto by chciał, w takim czasie opanowałby nasz język. Nie oszukujmy się.

Nie mógł Pan podejść do Obraniaka i powiedzieć: chłopie, bierz się do nauki, bo takiego lenia nikt nie będzie w reprezentacji Polski tolerował?
Pan chyba zapomniał, że ja to w tej drużynie jestem od gry w piłkę.

fluor

Post autor: fluor » 04.10.2011, 11:21

[link]

Boniek o kadrze.

PS. Dajcie spokój z tą Francją, dzisiejsza Francja jest taka jak reprezentacja!

Barnet

Post autor: Barnet » 04.10.2011, 15:27

fluor pisze:[link]

Boniek o kadrze.

PS. Dajcie spokój z tą Francją, dzisiejsza Francja jest taka jak reprezentacja!
Francja to juz inna bajka, bo w tym przypadku akurat wpuscili polowe afryki i teraz sa konsekwencje, rozchodzi sie o to, ze u nas do kadry przychodza jak do zwyklego klubu, dzisiaj sa, jutro nie. Mozna powiedziec ze Niemcy czy wlasnie Francja tez. Otoz wlasnie nie, owszem u nich tez graja wynalazki, ale sa to ludzie urodzeni, badz wychowani od malutkiego w tych krajach, a co najwazniejsze, wyszkoloni pilkarsko od podstaw. Oni nie szukaja i nie prosza na kolanach ludzi z innych krajow zeby wyrabiali paszporty, a u nas tak wlasnie to wyglada
Obrazek

Bachusowy Fanatyk

Post autor: Bachusowy Fanatyk » 08.11.2011, 18:18

Czas zmienić nazwę tematu na " coś co kiedyś nazywało się reprezentacją Polski".
Najnowszy Hit! [link] <- Stroje bez godła, by czarnuchy i szwabskie ścierwa nie czuły się obrażone.
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.

buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej

Jarson

Post autor: Jarson » 08.11.2011, 18:31

skandal ku***! skurwysyny pierdolone! normalnie serce pęka jak się widzi coś takiego, ludzie przestańcie chodzić na mecze reprezentacji!

mało brakowało, a może i by się udało obalić pierdolony związek, komuś nie podobało się to.... :/ koniecpzpn.pl to była naprawdę dobra inicjatywa
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)

juan

Post autor: juan » 08.11.2011, 19:11

Ukraina ma nowe stroje z elementami ludowymi, nawiązującymi do tradycji... a u nas? ani flagi ani orzełka na piersi, co to ma w ogóle być?

Belfast_pl

Post autor: Belfast_pl » 08.11.2011, 20:29

PZPN w momencie wydania tych koszulek oficjalnie potwierdził , że to nie jest Reprezentacja Polski tylko Reprezentacja Zwiazku Piłki Noznej na terenie Polski. Nikt im teraz nie może zarzucić, że różne bękarty grają z orzełkiem na piersi...bo orzełka nie ma. Nie ma Reprezentacji Polski na Euro 2012. Jest za to reprezentacja Adamiaków z biedronki, jakiś Żeli PApę i das wolksdojczów. PZPN wyłożył w tym momencie lache na wszystkich, którzy czują silną więź z Reprezentacja Polski. Chłopaki którzy mają poczucie Polskości powinni przynajmniej grać z jakąś opaską z godłem, ale co zrobią to sami zobaczymy.... Ciekawe zresztą co na następną imprezę dodadzą do koszulek, flage tęczowa? gwiazde dawida?sierp i młot? ewentualnie krzywy ryj kręciny i laty....

Swoją droga nie wyobrażam sobie w momencie hymnu , trzymania ręki na logu PZPN.

PS Gdzie ja żyje, pedał, transwestyta ,murzyn w sejmie, na koszulkach reprezentacji zamiast Godła RP to logo przestępczego związku....
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.

CHWDpJGdH

Post autor: CHWDpJGdH » 08.11.2011, 21:31

czemu od x czasu robi sie wszystko zeby zminimalizowac na kazdym kroku patriotyzm i wszelkie jego objawy i powody do zapałania do patriotyzmu NA KAZDYM ku*** KROKU! , przeciez to jest chore, a do koncowki Twojej wypowiedzi to całe szczescie nie mam sobie nic do zarzucenia, pare lat wstecz kazdy mogl dokonac wyboru ale nie kazdy był chyba na tyle swiadomy, mimo mlodego wieku we wszystkich wyborach do tych ostatnich w ktorych moglem glosowac , głosowalem na Leppera i Samoobrone bo tak mi podpowiadała głowa i rozum ( nie mam absolutnie nic wspolnego ze srodowiskami rolniczymi ) i c*** w dupe teraz tym co wtedy sie z niego smiali, i ktorzy pozniej smiali sie z Giertycha moze nie byli najmądrzejsi , ani nie mieli jakis super predyspozycji w przemawianiu do ludzi i robieniu im wody z mózgu, nie byli przystojniakami ale byli chociaz PRAWDZIWI i w tym co mowili i robili widac bylo postawy patriotyczne, a teraz co nam pozostaje , nikt nie znizy sie nawet do poziomu krytykantow Samoobrony albo LPR i nie bedzie sie wysmiewal z tranzystorow pedała albo bambusów w sejmie bo to bardziej sie juz płakac chce niż smiac

PS nie interesuje sie wogole polityką , i zeby nikt nie napisal ze mieszam polityke z piłką bo sam jestem temu w ch**j przeciwny

fluor

Post autor: fluor » 08.11.2011, 22:48

Belfast_pl pisze: PS Gdzie ja żyje, pedał, transwestyta ,murzyn w sejmie, na koszulkach reprezentacji zamiast Godła RP to logo przestępczego związku....
"w nowoczesnej Europie"

chociaż gra innych krajów z logiem związku a naszej reprezentacji to jednak drobna różnica. Może w innych krajach mają szacunek do miejscowych związków, w Polsce to symbol kurestwa, największego badziewia, gburości, komunistycznego betonu. W rankingach niepopularności PZPN jest liderem.

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 09.11.2011, 11:17

Belfast_pl pisze:
Swoją droga nie wyobrażam sobie w momencie hymnu , trzymania ręki na logu PZPN.
A jaki teraz grają hymn bo dawno tej śmiesznej kadry nie oglądałem? Hymn narodowy, UE czy pzpn? Jeżeli tych dwóch ostatnich tworów to proponuję palce w dupskach podczas grania (zamiast trzymania się za bary).

Dla porównania koszulki Ukrainy na euro:
Obrazek
Nowe stroje utrzymane są w niebiesko-żółtej kolorystyce ukraińskiej flagi i zawierają elementy kultury ludowej.

Na koszulce, prócz symbolu reprezentacji z godłem Ukrainy, tryzubem, na wysokości piersi umieszczono pas z ornamentyką, przypominającą tradycyjną ukraińską wyszywankę. Znajdują się na nim m.in. dębowe liście, które niegdyś wyszywano na koszulach udających się w bój mężczyzn.

Na tylnej części koszulki także znajduje się tryzub, oraz hasło "Naprzód Ukraino!".

Ubrania dla ukraińskich piłkarzy opracowała jedna ze znanych w świecie firm, produkujących odzież sportową. Nowe stroje weszły już do sprzedaży w sklepach tej firmy na Ukrainie.
Można? Można!

Pozorymylą

Post autor: Pozorymylą » 09.11.2011, 11:46

Tylko, że to coś cyt. "symbolu reprezentacji z godłem Ukrainy", nie jest godłem Ukrainy tylko ichniejszego związku piłki nożnej. Godło jest tylko w tym pasie.

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 09.11.2011, 12:04

Pozorymylą pisze:Tylko, że to coś cyt. "symbolu reprezentacji z godłem Ukrainy", nie jest godłem Ukrainy tylko ichniejszego związku piłki nożnej. Godło jest tylko w tym pasie.
rzeczywiście mój błąd, godło kraju jest inne. To logo ukraińskie musi być na ich koszulkach chyba od początku istnienia ich związku, że wydawało mi się ze to godło, które wygląda tak:
Obrazek

Jednak chodzi tu o co innego. Nagle z dnia na dzień lato i spółka złamali naszą tradycję. Przecież można już było pójść nawet na kompromis wklejając te swoje logo po prawej stronie. Najśmieszniejszym argumentem jest: "bo inni tak mają". Nie mam teraz czasu i nerwów rozpisywać się w tej chwili.

Sedici

Post autor: Sedici » 09.11.2011, 12:21

[link]
Tesco Ist Einfach Gut

lewiatan

Post autor: lewiatan » 17.11.2011, 22:07

http://www.youtube.com/watch?v=Oeai2y20r2Y kolejny "reprezentant" się popisał.
Obrazek

ODPOWIEDZ