Uwagi do administracji/moderatorów.
Moderator: Automoderation
Re: Uwagi do administracji/moderatorów.
i chyba raportuje ten baner od pitbullcity.pl
można połączyć tematy o wakacjach, są prawie koło siebie: wakacje 2011 i wakacje 2011 - porady, opinie, komentarze... ???
-
Troublemaker
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... 6&start=40
Zróbcie porządek z tym gościem, który regularnie zaśmieca forum!
Zróbcie porządek z tym gościem, który regularnie zaśmieca forum!
-
Troublemaker
Ja rozumiem dbanie o czystość na forum ale to czasami robicie to jest paranoja!Troublemaker pisze:Tak gwoli ścisłości to dziara fana ŁKS-u jak przypuszczam na meczu zgodowicza w Bydgoszczy ma być czymś specyficznym...?
mod/ ostrzeżenie, zgodowe
Wystarczy zerknąć.
Gówniarze szaleją, nie reagujecie na to notorycznie a tego typu posty traktujecie ostrzeżeniami?!
Wystarczy chociażby zerknąć na temat dotyczący specyficznych zdjęć, gdzie tego typu dywagacji było multum.
Jak jakiś nadgorliwiec się przyczepi to znajduje takie dziecinne powody.
Może się chociaż przedstawisz? Hmm?
Szkoda, że za błędy ortograficzne nie dajecie tego typu ostrzeżeń! Żałosne.
Czym się kierujecie w wielu przypadkach doskonale widać! Co nie odpowiada?
viewtopic.php?f=1&t=18973
W tego typu przypadkach nie działacie "modowie"!?
PS:Gwoli tematu, zgodowa dziara kibicowska jest cholernie specyficzna...
Nie wiem czy dobry temat, ale mam pytanie. Gdzie podzial sie temat "Prawda o politykach"?
Zapachnialo jakas taka komuna.
Zapachnialo jakas taka komuna.
-
cwaniak z PKSu
Ktoś z moderatorów/administracji może powiedzieć o co chodzi z komunikatem, który pojawia się podczas przeglądania forum? c
Coś takiego
Coś takiego
Witryna http://i2.aeri.pl prosi o podanie nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Podaj nazwe uzytkownika i haslo"
-
szalikowcypl
- Major
- Kontakt:
Ciastka wyczyściłeś ?
Wolność słowa jak na Białorusi.
Kogos obraziłem postem w temacie europejskich pucharów?
Kogos obraziłem postem w temacie europejskich pucharów?
-
Troublemaker
-
Zupełnie Zielony.
Widze że ktoś usunął kilka zwykłych komentarzy co do lecącego właśnie w TV meczu Podbeskidzia. Co w nich było takiego niestosownego??
Czy daje się tutaj jeszcze wiarze ostrzeżenia, czy nie ma już czegoś takiego?
Witam
Czy można jakoś sprawdzić jakie posty pofrunęły z tematu komentarze 12-15.08? Konkretnie chodzi mi o komentarz fanatyka Górnika, który pojawił się jakoś między 19, a 1 w nocy, o tym, że przez megafon ktoś ogłosił, że potrzeba ludzi do pomocy i żeby zachować pełną kulturę.
Sprawa jest bardzo poważna, szczegóły na PW, może sam autor się zgłosi?
Pzdr!
Czy można jakoś sprawdzić jakie posty pofrunęły z tematu komentarze 12-15.08? Konkretnie chodzi mi o komentarz fanatyka Górnika, który pojawił się jakoś między 19, a 1 w nocy, o tym, że przez megafon ktoś ogłosił, że potrzeba ludzi do pomocy i żeby zachować pełną kulturę.
Sprawa jest bardzo poważna, szczegóły na PW, może sam autor się zgłosi?
Pzdr!
-
Zjawiskowy
Tak z ciekawości zapytam: Dlaczego zablokowane jest tworzenie nowych kont?
Proponuje administratorowi wprowadzić bezwzględny nakaz wpisywania z jakiego jest się miasta bądź klubu,wtedy forum będzie bardziej normalne i ukróci się głupie gadanie dzieciaków co to nigdy na meczu nie byli a znają różne historie z opowiadań lub innego forum a na kibice.net sieja tylko napinkę i zamieszanie
dziękuje za wysłuchanie moich rad
nad wszystkim czuwa gospodarz domu ...... ;)
dziękuje za wysłuchanie moich rad
nad wszystkim czuwa gospodarz domu ...... ;)
-
kalkulator
Prosiłbym o zablokowanie rejestracji do czasów wyborów.
Już wyskakują jakieś dziwolągi i zaśmiecają tematy.
Już wyskakują jakieś dziwolągi i zaśmiecają tematy.
Dlaczego został usunięty mój post w temacie "Niespełnione rządu obietnice..." z wyszczególnieniem represyjnych rozwiązań, jakie zostały zawarte w projekcie zmiany ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych złożonym przez PiS? Post ten stanowił odpowiedź na wcześniejsze wypowiedzi, w których proszono o wskazanie, "w którym miejscu PiS mówi o zaostrzeniu polityki względem kibiców", a także w których powoływano ten projekt ustawy jako przychylny kibicom ze względu na częściową legalizację pirotechniki. Tamte posty nie zostały usunięte, o co więc chodzi? Komuś nie w smak fakty?
Wchodząc na jakąkolwiek stronę na forum jestem przekierowywany na jakąś pustą stronę, ma ktoś ten sam problem?
Ja w Operze mam jakiś problem.
Gdy klikam w jakiś odnośnik, np. w dział to nie chce mnie przekierować (mimo klikania żadnej reakcji) pojawia się też problem z cytowaniem postów.
Gdy klikam w jakiś odnośnik, np. w dział to nie chce mnie przekierować (mimo klikania żadnej reakcji) pojawia się też problem z cytowaniem postów.
u mnie w Operze wszystko normalnie działa.
czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić?? bo to już lekko denerwujące się robi.TMK pisze:Wchodząc na jakąkolwiek stronę na forum jestem przekierowywany na jakąś pustą stronę, ma ktoś ten sam problem?
W temacie viewtopic.php?f=1&t=16766&start=880 zniknęły wszystkie moje posty. Można wiedzieć dlaczego?
Panowie Administratorzy, zwracam się z uprzejmą prośbą o zamknięcie rejestracji. W ostatnim czasie na forum mamy wysyp nowo zarejestrowanych ludzi, którzy prowokują, zadają bzdurne pytanie, wklejają linki do jakichś gówien, albo rejestruj się jedynie, aby szerzyć napinkę. Chyba każdy normalny użytkownik tego forum ma dosyć tego typu zachowań. Dlatego mam nadzieję, że prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Napisz pw do ktoregos z adminow i juz. Po jakims czasie znikniesz.Radomski Dresiarz pisze:jak moge usunac swoje konto?
-
Darko Panchew
- Kontakt:
Chłopie jak nie chcesz skończyć przed sądem za kradzież czyjejś własności to sam powinieneś to zrobić natychmiast.FANATYCZNI.net pisze:Podejrzewam, ze zaden z moderatorow i tak nie odpisze bo nie wiem dlaczego panuje jakas dziwna zmowa milczenia. Czuje tutaj mala hipokryzje, bo kazdy narzeka na obecna sytuacje w kraju i na stadionach, a na tym forum stosowane sa podobne zasady.
Prosze mi odpisac w koncu na ktorys e-mail lub wiadomosc PW dlaczego sa kasowane moje posty w galeriach z kolejki?!
Wchodzę na twoją stronę a tam nasze zdjęcia (serwis Lechia.net) z wyciętym logo i wstawionym twoim. Wiesz jak to się nazywa?
Jest opcja raportowania postów/tematów. Bardzo pomaga w sprzątaniu : )
-
Troublemaker
temat został zamknięty na chwile, żeby spam nie pojawiał się na bieżąco i można było spokojnie pobanować.
-
Miasto_Łódź
viewtopic.php?f=1&t=105&p=729960#p729960
Mógł by ktoś skasować mój post w tym temacie. Wstawiłem szal łączny Widzew & Cska a teraz takie gówno się pokazuje nie wiadomo czemu ;/ dzięki i pozdrawiam
Mógł by ktoś skasować mój post w tym temacie. Wstawiłem szal łączny Widzew & Cska a teraz takie gówno się pokazuje nie wiadomo czemu ;/ dzięki i pozdrawiam
-
..::1952::..
Gość o nicku barbarians'99 jest klawiszem-konfidentem z Unii Tarnów.Co prawda dawno na tym koncie się nie logował, ale piszę to aby w razie czego było wiadome z kim jest do czynienia.
-
Bachusowy Fanatyk
Sugerowałbym podklejenie tego tematu: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=21111
Od jakiegoś czasu tematy są notorycznie rozpierdalane przez rozkminy o Grudziądzu, Łodzi, Krakowie, mody tego nie ogarniają. Proponuję zrobić nabór na modów, bo już się tego czytać nie chce.
-
akceptacja
Ty lepiej nie proponuj i tak nie dostaniesz moda !!!pelargnia pisze:Od jakiegoś czasu tematy są notorycznie rozpierdalane przez rozkminy o Grudziądzu, Łodzi, Krakowie, mody tego nie ogarniają. Proponuję zrobić nabór na modów, bo już się tego czytać nie chce.
Ale ja go nie chcę dostać, są bardziej odpowiednie osoby żeby ogarnąć ten burdel.
-
Bachusowy Fanatyk
Macie zamiar ogarnąć temat specyficzne fotki?.. Ostatnie 5 stron to ciągły spam napinaczy z Łodzi "kto ku*** zbiera pieniądze i kto ucieka a kto goni" i można tam znaleźć góra 15 zdjęć.
-
no_problem
Proszę o usunięcie konta, bo zdobyłem hasło do starego profilu. Dziękuję z góry
Co temat Marszu Niepodleglosci robi na forum sportowym? Ktos pewnie to odkleil i chcial przeniesc do Hyde Parku (?) ale sie nie udalo ;)
Witam,
Obserwuje kilka tematów, ale nigdy nie otrzymuj z nich powiadomienia o nowym wpisie? Czy wiadomo co jest przyczyną?
Pzdr
Obserwuje kilka tematów, ale nigdy nie otrzymuj z nich powiadomienia o nowym wpisie? Czy wiadomo co jest przyczyną?
Pzdr