Komentarze 11-13.09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 11-13.09
hehe chłopaki gubią się sami może ktoś kompetentny ze Stalowej się w końcu wypowie??
-
rowerzysta85
A ja tu nie widzę nic niejasnego. Stalówka wyjechała w dwóch grupach, pech chciał że ta która liczyła na atrakcje nie doczekała się ich, a druga mniej liczna i owszem.
-
Patriota_ZS
Gieksa widziana na trasie do Łodzi 4 autokary
Czy dostane w koncu fotke Lecha w Białymstoku? Szukam i suzkam i znalesc nie moge
Jak tam w Łodzi po meczu z katowicką GieKSą?
Działo sie coś ciekawego ?
Bez przesady. Było ich ok. 2 stówek.
Z resztą sami napiszą.
Fakt, daleko nie mieli, a i mecz ze zgodowiczem największej kosy powinien wyzwolić większą mobilizację, nawet przy wtorku.
Ale widziałem już większe żenady...
Jeszcze co do meczu, to Gieksiarze słyszalni kilka razy w przerwach w dopingu RTS. Starali się pokazać, ale siedli po drugim golu Widzewa. Zero pozdrowień dla Niebieskich.
Zaobserwowałem 1 flagę.
Z resztą sami napiszą.
Fakt, daleko nie mieli, a i mecz ze zgodowiczem największej kosy powinien wyzwolić większą mobilizację, nawet przy wtorku.
Ale widziałem już większe żenady...
Jeszcze co do meczu, to Gieksiarze słyszalni kilka razy w przerwach w dopingu RTS. Starali się pokazać, ale siedli po drugim golu Widzewa. Zero pozdrowień dla Niebieskich.
Zaobserwowałem 1 flagę.
Jeśli cię to tak ciekawi to ok.100 osóbAndrzej Farmazon pisze:Ktoś nam zarzuca,że na meczu zgody naszej największej kosy było nas mało,a ileż to było na tym meczu przedstawicieli naszej największej kosy?
Aktive pisze:Czy dostane w koncu fotke Lecha w Białymstoku? Szukam i suzkam i znalesc nie moge
http://jagiellonia.net/index.php?co=gal ... oly&id=684
w tej galerii jest fota Lecha.
Miszczu, ich liczba to dokładnie 210 osób.jaworzno21 pisze:Wyspiorz pisze:Jak tam w Łodzi po meczu z katowicką GieKSą?
nic a nic
gieksa 120 osob
zenada
Ja pytalem o sytuacje, atrakcje na meczu.
I pamietaj ze nawet najwiekszemu rywalowi nalezy sie SZACUNEK!
Widzew Łódź - GKS Katowice
Nas dokładnie 210 osób (w tym 12 KSG, 1 FCB).
Nas dokładnie 210 osób (w tym 12 KSG, 1 FCB).
-
BornToBeRed
Mecz z Katowicami jakiś taki bez ciśnienia, my nie błyszczeliśmy, ale Gksa równierz rozczrowała mocno swoją postawą (wtorek to żadne wytłumaczenie)
Jestem pewien że dużo więcej niż 210 (bez nas!)S.G. pisze:... ciekawe ile was przyjedzie teraz zobaczymy!
Wracając do Widzew - Gieksa to podobno "przyjezdni" nie chcieli zdradzić trasy swojej drogi powrotnej pewnej zainteresowanej grupie osób,prawda?
-
Andrzej Farmazon
Dziwne czasy nastały. 210 osób we wtorek,kiedy praktycznie trzeba brać 2 dni urlopu.Jeden,żeby wyjechać,a drugi żeby odespać. A tu komentarze,że słabo,lipa itd. Widać,że większość z Was jezdzi na mecze od niedawna.Ja akurat pamiętam czasy,gdy liczba 100 w weekend wzbudzała szacunek. I wiem,że wszystko idzie do przodu,ale zanim zaczniecie oskarżać przemyślcie czy czasem nie jest to bezdpodstawne.
Dla niezorientowanych:rok temu wyjazd na Widzew też mieliśmy w środku tygodnia.
Dla niezorientowanych:rok temu wyjazd na Widzew też mieliśmy w środku tygodnia.
-
Vanilia Ice
- Kontakt:
Z jakiego powodu mecz się nie odbył ?Stal Rzeszów - WIGRY Suwałki
Na drugim końcu Polski melduje się 49 suwalczan.Mimo,że mecz nie doszedł do skutku prezentujemy sektorówkę z herbem Wigier w asyście stroboskopów.Podróż w obie strony z ogonem i bez przygód.
WIGRY w Rzeszowie:
http://i25.tinypic.com/34o671e.jpg
-
lysy1973mks
8-miu pilkarzy Wigier zatrulo sie
-
wujek_fido
Vanilia Ice pisze:Z jakiego powodu mecz się nie odbył ?Stal Rzeszów - WIGRY Suwałki
Na drugim końcu Polski melduje się 49 suwalczan.Mimo,że mecz nie doszedł do skutku prezentujemy sektorówkę z herbem Wigier w asyście stroboskopów.Podróż w obie strony z ogonem i bez przygód.
WIGRY w Rzeszowie:
http://i25.tinypic.com/34o671e.jpg
Dzień wcześniej Rzeszowska Stal grała u siebie z Wigrami Suwałki. Gospodarze tworzą ok. 300 osobowy młyn, goście "z bieguna" pojawiają się w 49 głów i prezentują jedną oprawę. Co ciekawe mecz się nie odbył, został przełożony na 23 września (8 piłkarzy Wigier doznało zatrucia pokarmowego).
okolo 25 osob z Wisły Płock w Ostrowcu Świętokrzyskim na meczu KSZO - Wisła. Pomimo zamknietej klatki, zostali wpuszczeni na boczna trybune KSZO.
Pogoni na moje oko 150-200Kibic88 pisze:Ile dzisiaj Pogoni jechało do Zabrza?
wie ktoś ile Elany na Bałtyku??
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=11267michalcwa pisze:wie ktoś ile Elany na Bałtyku??
tak, wiem marudzę..
Mają spięcie z ochroną, która utrudniała im wejście na sektor.Wyspiorz pisze:Pogoni na moje oko 150-200Kibic88 pisze:Ile dzisiaj Pogoni jechało do Zabrza?
ok 1000 z tego czytałem na ich stronie