Derby Łodzi 14.08.09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Derby Łodzi 14.08.09
Po poście poljud można stwierdzić, że pora zamknąć temat.
-
widzew_srodmiescie
wyzywac od czerowonoarmistow kibicow, ktorych przodkowie tez doswiadczyli takich rzeczy to to samo.
iluminati pisze:Zadałem pytanie Kiedy i GDzie została Skrojona flaga ŁKS która rozwineliscie z Dywanem??
na jakimś turnieju młodzików, ojcowie wywiesili te mini flagę. akcja dziala się na starym widzewie.
-
19rodowity08
- Kontakt:
Znowu rocznik '93 czy tym razem atakujecie młodszych?msp pisze:iluminati pisze:Zadałem pytanie Kiedy i GDzie została Skrojona flaga ŁKS która rozwineliscie z Dywanem??
na jakimś turnieju młodzików, ojcowie wywiesili te mini flagę. akcja dziala się na starym widzewie.
-
Zakk Wylde
Albo zamkniecie ten temat albo dzwonie na milicje.
nic dodać nic ująćZakk Wylde pisze:Albo zamkniecie ten temat albo dzwonie na milicje.
chyba już wszystko nt derbów zostało napisaneacab pisze:nic dodać nic ująćZakk Wylde pisze:Albo zamkniecie ten temat albo dzwonie na milicje.
![]()
![]()
Tym razem rocznik 99 - strasznie płakali. Zwłaszcza, że wpadliśmy do nich ze sprzętem.19rodowity08 pisze:Znowu rocznik '93 czy tym razem atakujecie młodszych?
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
No panowie, chyba już wystarczy
Zapowiadany Film MaF"a
ŁKS VS WIDZEW, banda na bande - WYGRANA ŁKS
http://www.youtube.com/watch?v=9bs2W7tz ... annel_page
ŁKS IDZIE NA DERBY - MIASTO.
http://www.youtube.com/watch?v=Jla_PfvX ... re=channel
ŁKS VS WIDZEW, banda na bande - WYGRANA ŁKS
http://www.youtube.com/watch?v=9bs2W7tz ... annel_page
ŁKS IDZIE NA DERBY - MIASTO.
http://www.youtube.com/watch?v=Jla_PfvX ... re=channel
cholera, albo ja jestem ślepy, albo głupi, ale nie widzę tam żadnego starcia, a już tym bardziej wygranej którejkolwiek z ekip 
Nie no widać jak Widzew(widać czerwone koszulki) zostaje wyparty...Szkoda, ze nie ma całego starcia.HC pisze:cholera, albo ja jestem ślepy, albo głupi, ale nie widzę tam żadnego starcia, a już tym bardziej wygranej którejkolwiek z ekip
-
januszzwasem
Na filmiku widać że osoby w białych koszulkach wypierają typów w czerwonych koszulkach czy było starcie-tego na filmiku nie widać jednakże można z cała pewnością stwierdzić że ŁKS pogonił RTS
Ja p******* wąsik weź mi napisz w której minucie/sekundzie bo mnie p******

Co za tytuł
, propaganda trwa 
iluminati pisze:Po raz 3 zadaje pytanie wam przekumaci towarzysze armii czerwonej Gdzie skroiliscie flage która wisiała u was na płocie obok dywanu z szali ?? chyba nie jest to trudne .....chyba ze nie macie od kogo zaciągnąć kumatego info ?
a co do filmu rzeczywiście bardzo niewyraźny choć pod koniec dokładnie widać grupę osób w czerwonych koszulkach w odwrocie...msp pisze:iluminati pisze:Zadałem pytanie Kiedy i GDzie została Skrojona flaga ŁKS która rozwineliscie z Dywanem??
Nie ma edytowania, więc dodam, że miejsce filmowane przez Mafa to gdzieś okolice żółtego prostokąta z odległością. Można sobie rozkminić oglądając filmik i oceniajac wysokośc boiska bocznego.
-
Pan Zdzisław
Tego się już czytać nie chce. Niech jakiś admin lub moderator pomyśli i usunie ten temat. Już chyba wszystko zostało wyjaśnione, tzn. wszystko i nic.
-
Master2000
możecie wrzucić dalszą część filmu, czy akurat przypadkiem bateria siadła?
to były jedne z najnudniejszych derbów Łodzi, a obie strony odtrąbiły swoje zwycięstwo już z dziesięć razy
-
Zawsze Nielegalnie
Pan moderator ładnie pojechał , wielu żali się na poziom forum , a góra sama daje niezły przykład 
no i teraz to mnie rozjebaliście
...jakieś mapki, plany taktyczne, ku*** co to ma być
...niedługo relacja z zadymy będzie wyglądała tak: oddział chłopaków w dresach zaatakował lewą flanką, lecz tam natknęli się na skupione oddziały wojowników w chustach jednak natychmiastowo z odsieczą przybyły pułki ,,bluzy ninja,,
...ale dobrze, za kilkanaście lat będzie można napisać książkę, zmieści się mapki i powstaną nowe podręczniki do historii polskiego ruchu hooligans
sory, ale musiałem
sory, ale musiałem
-
Czerwona Armia Widzewa
Buha ha ha ha.....
Brawo panowie, jesteście coraz lepsi.
Za ten film należy się Oscar. He he he...
Brawo panowie, jesteście coraz lepsi.
Za ten film należy się Oscar. He he he...
Nie śledzę tej jakże inteligentnej dyskusji z obu stron.
Ale gdybym nie znał tytułu filmiku pomyślałbym że najważniejsze są w nim okrzyki. Szukałem tego starcia przez kilkanaście sekund - patrzyłem na dół kadru, i spodziewałem się w każdej chwili jakiegoś mocnego uderzenia z obu stron. A tu nic
Pod koniec filmu skojarzyłem że akcja dzieje się w innym miejscu.
Tak chciałem się wypowiedzieć jako osoba nie związana z żadną ze stron
Ale gdybym nie znał tytułu filmiku pomyślałbym że najważniejsze są w nim okrzyki. Szukałem tego starcia przez kilkanaście sekund - patrzyłem na dół kadru, i spodziewałem się w każdej chwili jakiegoś mocnego uderzenia z obu stron. A tu nic
Pod koniec filmu skojarzyłem że akcja dzieje się w innym miejscu.
Tak chciałem się wypowiedzieć jako osoba nie związana z żadną ze stron
do k1
nie interesują mnie relacje obu stron i kto dostał bęcki, bo obie ekipy są jak najbardziej obojętne i do żadnej jakoś nie pałam sympatią, a chodziło mi po prostu o samo charakter wypowiedzi który bije po oczach i wygląda jak opis średniowiecznej bitwy z książki do historii...
myślę, że wyjaśniliśmy sobie to więc nara
...
nie interesują mnie relacje obu stron i kto dostał bęcki, bo obie ekipy są jak najbardziej obojętne i do żadnej jakoś nie pałam sympatią, a chodziło mi po prostu o samo charakter wypowiedzi który bije po oczach i wygląda jak opis średniowiecznej bitwy z książki do historii...
myślę, że wyjaśniliśmy sobie to więc nara
każdy wie, że raz na wozie a raz pod wozem, ale niedługo tu będą kłótnie o tym kto wygrał solówkę pod monopolwym i wyciągał z tego wnioski kto rządzi w Łodzi
Ciekaw jestem czemu usunieto filmik z derbów gdzie głownie było slychac "KAMIENIEE" ? 
bo jesteś za młody by tego słuchać?Młodziak pisze:Ciekaw jestem czemu usunieto filmik z derbów gdzie głownie było slychac "KAMIENIEE" ?
P.S. Do Maf'a - jestem jednym z przegranych... bo nie założyłem się z Tobą o tego tysiaka
Niektórzy spodziewali się DVD ze zbliżeniami na obijany Widzew, z grymasami twarzy i okrzykami z placu walki. Filmik nie porywa, ale pokazuje ze ŁKS przegania kogoś z Widzewa obok ich stadionu. Co do drugiego filmiku i końca sekwencji kiedy ŁKS startuje na kilku Widzewiaków, to pewnie było to tylko pogonienie. Zgadzam się nawet z czerwonymi, że film niczego nie przesądza. Śmieszy mnie tylko zawsze, że się tłumaczycie jak ŁKS zrobi jakąś akcję. W Potoku było źle bo ŁKS przewaga (nikt nie bronił wam atakować w większej ilości). Jak na naszej zbiórce wasz samochód miał "wpadkę" to, że niehonorowo bo proszą na solo chłopaków, którzy przecież byli tam przypadkowo (dziwnym trafem z ochraniaczami i rękawicami), itd.
Ten balet po derbach był centralnie koło waszego Starego Miasta i na 100% mieliscie obczajone to (tak więc ten co pisał o McD na Retkinii niech sobie daruje napinke).
Ten balet po derbach był centralnie koło waszego Starego Miasta i na 100% mieliscie obczajone to (tak więc ten co pisał o McD na Retkinii niech sobie daruje napinke).
zamknijcie juz ten temat. bez sensu to jest.
Siedzę sobie na gorącej plaży, w końcu udało się znaleźć kafejkę internetową, wchodzę na kibice.net myśląc że "gdy emocje już opadną" poczytam o nowych meczach, akcjach, a tu co?
O faszystach, Goebbelsach i filmie.
Nie widziałem filmu, który wstawił nitro, bo już go nie ma na YT (film wstawiony przez nitro to film nitro a nie MAF)
Proponowałem zakład, nikt go nie podjął bo
1. nikt z was tam nie był i lub nie widział wszystkiego dokładnie lub
2. nikt nie jest pewien czy nie było tak jak pisałem (grupa pogoniła grupę)
Ogarnijcie się tu trochę i kontaktujcie jak w realnym świecie, a nie wyolbrzymiacie wszystko.
Ktoś pisze, że ma dobrej jakości kamerę (a nie np aparat cyfrowy) a wy już widzicie kamerę HD
Ktoś pisze o pogonieniu, a wy już o wielki starciu itd
Chcecie pokazać dywan z szali to go podwajacie
ochłońcie
O faszystach, Goebbelsach i filmie.
Nie widziałem filmu, który wstawił nitro, bo już go nie ma na YT (film wstawiony przez nitro to film nitro a nie MAF)
Proponowałem zakład, nikt go nie podjął bo
1. nikt z was tam nie był i lub nie widział wszystkiego dokładnie lub
2. nikt nie jest pewien czy nie było tak jak pisałem (grupa pogoniła grupę)
Ogarnijcie się tu trochę i kontaktujcie jak w realnym świecie, a nie wyolbrzymiacie wszystko.
Ktoś pisze, że ma dobrej jakości kamerę (a nie np aparat cyfrowy) a wy już widzicie kamerę HD
Ktoś pisze o pogonieniu, a wy już o wielki starciu itd
Chcecie pokazać dywan z szali to go podwajacie
ochłońcie