Komentarze 17-19.04
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 17-19.04
Falubazu w Lesznie około 1200-1300 na moje oko.
Część (około 350-400 osób) wybrała się specjalem
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Wspomagało nas kilka osób z Floty Świnoujście.
Część (około 350-400 osób) wybrała się specjalem
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Wspomagało nas kilka osób z Floty Świnoujście.
-
Widzę, że zamiast normalnej odpowiedzi parę osób chyba się zagotowało (o co? nie wiem.BobekKSH pisze:Odwołując się do relacji z naszego meczu, chciałem zapytać Wiślaków:
- czy Sparta Kazimierza Wielka to wasz FC ??

Kazimierza Wielka to FC Wisły, Sparta NIE.
-
Czy posiada ktoś filmik z dopingu Polonii w Zabrzu??Może byc PW
-
-
Widziani również przez naszych (pewnie o te same autokary chodzi) i również nie wiedzą, co to mogła być za ekipabluenatyk pisze: w takim razie moze ktos wie co za ekipa w godzinach popoludniowych (ok 11-12godz.) podróżowala ta sama trasa - w drodze do Łodzi na mecz Widzewa na jedej ze stacji mijalismy 2 autokary

-
http://www.elanowcy.pl/forum/index.php" target="_blankeMka_ pisze:Istnieje jakieś aktywne forum Elany Toruń? Jeśli tak to proszę o adres
Normandzki pisze:zero tolerancji dla kolorowych!justK pisze:Czemu Marcino może usuwać posty innych ? Czy to jakiś mod - tajniak ? Do tej pory myślałem, że modzi i admini są kolorowi.
-
King_Artur_1908y pisze:Widziani również przez naszych (pewnie o te same autokary chodzi) i również nie wiedzą, co to mogła być za ekipabluenatyk pisze: w takim razie moze ktos wie co za ekipa w godzinach popoludniowych (ok 11-12godz.) podróżowala ta sama trasa - w drodze do Łodzi na mecz Widzewa na jedej ze stacji mijalismy 2 autokary
prawdopodobnie byli to fani Vive Kielce podróżujący na finał pucharu polski w piłce recznej który odbył sie we Włocławku
-
Oby sie nie skończyło na tym że policja zacznie stwarzać i cofać z dworca zorganizowane grupyKomisja Ligi przyjrzy się zachowaniu kibiców Legii Warszawa podczas meczu z Piastem Gliwice.
Przypomnijmy, że – jak relacjonował bramkarz Piasta Grzegorz Kasprzik – fani Legii rzucali w niego lotkami z igłami. Golkiper pokazał zresztą jeden z tych przedmiotów sędziemu spotkania Hubertowi Siejewiczowi.
- Całą sprawę opisał w swym protokole delegat PZPN - przyznaje rzecznik „Ekstraklasy” SA, Adrian Skubis.
Właśnie dlatego wydarzeniami musi zająć się Komisja Ligi. - Obowiązek zapewnienia bezpieczeństwa uczestnikom meczu spoczywa na organizatorach - przypomina Skubis.
W Gliwicach na stadionie nie mogą przebywać kibice drużyn przyjezdnych. Nie przeszkadza im to jednak w oglądaniu meczów. Fani stoją po prostu za płotem za jedną z bramek i wszystko bardzo dobrze widzą.
JS

-
albo zamkną na stadionie Piasta trybunę dla kibiców gości 

szum na ulicach miast
-
Jak widać na własne, nasze, życzenie.Sztygar pisze:Oby sie nie skończyło na tym że policja zacznie stwarzać i cofać z dworca zorganizowane grupyKomisja Ligi przyjrzy się zachowaniu kibiców Legii Warszawa podczas meczu z Piastem Gliwice.
Przypomnijmy, że – jak relacjonował bramkarz Piasta Grzegorz Kasprzik – fani Legii rzucali w niego lotkami z igłami. Golkiper pokazał zresztą jeden z tych przedmiotów sędziemu spotkania Hubertowi Siejewiczowi.
- Całą sprawę opisał w swym protokole delegat PZPN - przyznaje rzecznik „Ekstraklasy” SA, Adrian Skubis.
Właśnie dlatego wydarzeniami musi zająć się Komisja Ligi. - Obowiązek zapewnienia bezpieczeństwa uczestnikom meczu spoczywa na organizatorach - przypomina Skubis.
W Gliwicach na stadionie nie mogą przebywać kibice drużyn przyjezdnych. Nie przeszkadza im to jednak w oglądaniu meczów. Fani stoją po prostu za płotem za jedną z bramek i wszystko bardzo dobrze widzą.
JS
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
możesz rozwinąć..??Legioner pisze:Ciekawa sprawa z tymi lotkami, bardzo ciekawa...

-
ja nie widziałem żadnych lotek czy innych przedmiotów lecących zza płotu.. Kasprzik się ciśnieniował..zapomniał dodać, że w pierwszej połowie gdy bramkarz Legii bronił od naszej strony to jakieś lotki już leżały na murawie..na stadionie w c*** kamer i innych rzeczy ale jakoś dziwnie nikt nie uchwycił lecących lotek z naszego sektora....najłatwiej podciągnąć pod Nas i pierdolić znowu, że bydło, chuligani itp. fakt jest że coś tam bramkarzyna Piasta znalazła ale nie wiadomo skąd się wzięło
poza tym Żabole czy Lech mogą powiedzieć jaka odległość jest zza płotu do murawy..trzeba by dobrego oszczepnika na rzut lotką w pole karne
poza tym Żabole czy Lech mogą powiedzieć jaka odległość jest zza płotu do murawy..trzeba by dobrego oszczepnika na rzut lotką w pole karne
-
Po co ta szydera ?tryptyk pisze:albo zamkną na stadionie Piasta trybunę dla kibiców gości

Płot został zrzucony by jakoś przyjezdni mogli zobaczyć choć troche murawy i meczu , zadbano o parking jako taki i catering ( co kilku osobnikom do dziś nie pasuje ).
Sam tych lotek na oczy nie widziałem natomiast w protokole jest odnotowane że jakieś metalowe przedmioty były rzucone.
-
-
tak?...dorzucić to można czymś ciężkim aby miało masę...a Kasprzik mówił, że leciały igły zawinięte w papier
([link]" target="_blank) .. zawiń sobie igłę w gazetę i zrób kolego rozpęd z przedpokoju do okna w kuchni..zmierz odległość rzutu i się pochwal 

-
Nie no czymś takim to raczej by nie dorzucił. Ja miałem na myśli taki popularny pocisk jak bułka
Tam jest naprawdę dość daleko, musiałoby to być z czegoś wystrzelone