nie bo Arkarekin pisze:W Gdyni jest tylko Bałtyk Gdynia
Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
A Wy wszyscy tak daremnie dajecie się prowokować.. odpuścić gościa, każdy wie jak jest.
Bardzo prosze o opis sytuacji w Legnicy. Pomieszkam tu najblizsze 4 miesiące. Bede wdzieczny, jesli osoby zorientowane mogłyby podpowiedzieć jakieś godne unikania rejony. Mimo, że nie jest to metropolia - da się tu wyczuć mnóstwo "szemranych klimatów".
pzdr
pzdr
Bardzo prosze o opis sytuacji w Legnicy. Pomieszkam tu najblizsze 4 miesiące. Bede wdzieczny, jesli osoby zorientowane mogłyby podpowiedzieć jakieś godne unikania rejony. Mimo, że nie jest to metropolia - da się tu wyczuć mnóstwo "szemranych klimatów".
pzdr
pzdr
coz, mialem ,,przyjemnosc" mieszkania tam 2 lata i powiem Ci tyle, ze praktycznie kazda miejscówka jest dobra na dostanie w dziób. ale slynne zakaczawie, okolice ulicy zlotoryjskiej( zwlaszcza te nieco oddalone od centrum) czy głogowska nie nalezą do zbyt milych miejscowek. dziwne, patologiczne miasto
Zakaczawie jest nazywane "dzielnicą cudów" - z tego co słyszałem o różnych tamtejszych akcjach, to wcale nie na wyrost. Ogólnie nie radze Ci tamtędy spacerować, chyba że w dzień i nie samemu
Haha,no fakt w Legnicy nie wszedzie jest wesolo i kolorowo
Tak jak chlopaki pisali glogowska,zakaczawie,okolice zlotoryjskiej,jaworzynskiej,w sumie wszedzie mozesz dostac w dziob jak bedziesz mial pecha,niema wyjatku,na piekarach tez rozowo nie jest chociaz teraz rzadko tam bywam.ale czy tak jak pisal kolega z glogowa to patologiczne miasto??nie sadze,mysle ze takie samo jak kazde inne pod tym wzgledem.Wiem ze to nieodpowiedni temat ale jak ktos zapytal to grzecznie odpowiadam 
Tak troche poszperalem bo cos mi w glowie kolatalo na temat Podbeskidzia i sie nie mylilem http://90minut.pl:5555/skarb.php?id_klu ... d_sezon=10" target="_blank
Jako ze mam kobiete z okolic trojmiasta a obecnie mieszkam od dluzszego czasu za granica poprosilbym o dokladne opisanie Sopotu Wejherowa Redy Malborka i Rumii z gory podziekowal.
Wejherowo Reda Rumia to wszystko fc Arkicarlito pisze:Jako ze mam kobiete z okolic trojmiasta a obecnie mieszkam od dluzszego czasu za granica poprosilbym o dokladne opisanie Sopotu Wejherowa Redy Malborka i Rumii z gory podziekowal.
Malbork - 100 % Lechia
Natomiast Sopot kiedyś był podzielony po równo miedzy Arka a Lechią teraz jednak wydaje mi się że prym w tym mieście wiedzie Lechia .Ciężko jest spotkać w Sopocie kogoś w barwach żółto niebieskich .
Nie wiem czy było, jak tam w Limanowej ??
-
__DarkLG__
W Sopocie bez zmian. Coraz lepsze liczby na meczach w Gdańsku i na Wyjazdach.MATi pisze:carlito pisze:Jako ze mam kobiete z okolic trojmiasta a obecnie mieszkam od dluzszego czasu za granica poprosilbym o dokladne opisanie Sopotu Wejherowa Redy Malborka i Rumii z gory podziekowal.
teraz jednak wydaje mi się że prym w tym mieście wiedzie Lechia .Ciężko jest spotkać w Sopocie kogoś w barwach żółto niebieskich .
W Warszawie rowniez bez zmian.__DarkLG__ pisze:
W Sopocie bez zmian. Coraz lepsze liczby na meczach w Gdańsku i na Wyjazdach.
http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=7529" target="_blank
Czemu nie wrzucliście jeszcze adresów ? A przepraszam , nie widzieliście ich w tym aucie.
Niewiem po ch** podawać blachy czyjejś fury do publicznej wiadomości.
Niewiem po ch** podawać blachy czyjejś fury do publicznej wiadomości.
-
ZgreddyBoy
Brawo za sprzedanie policji namiarów na auto graficiarzy! Honorowa ekipo...
-
Alfons Cytrynek
Za to chowanie się za plecami policji strasznie honorowe 
Jacy Legioniści znani z prawa
Oczywiści, bez żadnej napinki z mojej strony. Nie mieszam się w sprawy CWKS - KSP, ale to tak śmiesznie zabrzmiało
A jaka dokładność hegumas pisze: (zakaz parkowania tam jest dla przypomnienia i nikt samochodem tam stawać nie moze w odległosci 100 metrów od pałacu +BOR biega 24h na dobe+monitoring całej parceli )
Oczywiści, bez żadnej napinki z mojej strony. Nie mieszam się w sprawy CWKS - KSP, ale to tak śmiesznie zabrzmiało
-
Master2000
Jedni warci drugich.
a honorowa Legia powinna najpierw zrobić porządek z konfidentami we własnych szeregach
Akcja KSP to mały pikuś przy tym co robi jeden z legijnych FC
a honorowa Legia powinna najpierw zrobić porządek z konfidentami we własnych szeregach
Akcja KSP to mały pikuś przy tym co robi jeden z legijnych FC
Bardzo złe zachowanie KSP, zle zachowanie Legii.
W miastach "derbowych" takie sytuację to normalka, ale wyjaśniania na żywo, a nie w tej II rzeczywistości.
W miastach "derbowych" takie sytuację to normalka, ale wyjaśniania na żywo, a nie w tej II rzeczywistości.
-
Żołnierz Południa
Jak wygląda sytuacja w Polkowicach tylko F.C Zagłębia?? dzieje się coś na Górniku ??
Czy teraz juz mozna podawac nr.rejestracyjne kibiców Legii jezdzących na wyjazdy?
Spokojnie was to nie tknie,wszak nie jezdzice.Tylko co powiecie kolegą jak przyjadą bez szyb bo w kazdym miescie ktos czekał.
Spokojnie was to nie tknie,wszak nie jezdzice.Tylko co powiecie kolegą jak przyjadą bez szyb bo w kazdym miescie ktos czekał.
Albo wyłapuje się w zęby, albo pali wrotki i niezależnie od sytuacji trzyma się z dala od policji. Jakieś zasady muszą być.
A wracając do tematu:
Jak tam w okolicach Raciborza wygląda? (chodzi mi o cały rejon)
A wracając do tematu:
Jak tam w okolicach Raciborza wygląda? (chodzi mi o cały rejon)
-
WM
Naucz się najpierw ortografii. Zdaje się, iż ferie się już skończyły!Mmm pisze:Czy teraz juz mozna podawac nr.rejestracyjne kibiców Legii jezdzących na wyjazdy?
Dzięki stary za pomoc, co prawda po przejrzeniu poleconego forum nie mam jasnej sytuacji ale sytuacja ciekawa. (Polonia-Wkra)Sevi pisze:Oni sie nie przyznaja do Polonii, Polonia do nich tez nie ale kazdy wbijajacy do Zuromina zauwaza w mlynie szaliki Polonii czesto kilka zdobywajac. No i w h.j napisow slawiacych KSP w samym Zurominie. Jakos z deczka ostatnio u nich ucichlo przynajmniej dla mnie ale sadze ze ogarniaja sie na pojedyncze jak i u siebie jak i wyjazdowe mecze. No i odmienne poglady na swiatdolce pisze:Ja mam pytanie odnośnie Żuromina. Wiem, że istnieje Wkra, mająca zgodę z Polonią Warszawa i zapewne kosę z Mławianką. Ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej, jeżeli byłby ktoś łaskaw...Flagi z przekreslonym celtem, flaga "kibice Wkry przeciw faszyzmowi". Kilka lat temu w mlynie sharpy, punki mniej wiecej taki element. Widzialem rowniez zdjecie jakies tam kapeli a za nia byla flaga z piescia niszczaca swastyke podpisana Wkra Fanatics czy cos w tym stylu. Moze troche to ci pomoze http://fanatycy.warszawa.pl/forum/wkra- ... -vt62.html" target="_blank" target="_blank
Legia nigdy nie kłamie, zawsze jest honorowa i w ogóle to co pisze jest jedyną prawdą w temacie.
ja widzę następujące fakty.
-kolesie z Polonii malują po murach
-Legia się na nich zaczaiła
-P zauważyła zasadzkę i uciekła
reszta to już konfabulacja L
teraz ich wersje poprze TVN,onet i GW
Ręce opadają.pgn pisze:Legia nigdy nie kłamie, zawsze jest honorowa i w ogóle to co pisze jest jedyną prawdą w temacie.
Nie mam pojęcia jak było, ale do ch... przecież jest fotka!
http://i41.tinypic.com/2mw8kg4.jpg" target="_blank
Goście stoją pod rezydencją głowy państwa. Czy potrzebny jest jakikolwiek komentarz?!
kto stoi?Tamak pisze:Ręce opadają.pgn pisze:Legia nigdy nie kłamie, zawsze jest honorowa i w ogóle to co pisze jest jedyną prawdą w temacie.
teraz ich wersje poprze TVN,onet i GW![]()
Nie mam pojęcia jak było, ale do ch... przecież jest fotka!
http://i41.tinypic.com/2mw8kg4.jpg" target="_blank" target="_blank
Goście stoją pod rezydencją głowy państwa. Czy potrzebny jest jakikolwiek komentarz?!
ja widzę zdjęcie samochodu, chyba lanos, kolor ciemny. nic więcej. nie wiem nawet czy stoi czy jedzie. to nie moja brocha. chodzi tylko o to, że Legia zawsze ma racje. żeby nie było wiem kto rządzi w Warszawie.
-
chojny widzew
A może mieli po prostu umówione spotkanie z prezydentem ? A tak BTW to za średnio mądre uważam ściganie się z takiego powodu po ulicach zatłoczonego miasta. Jakby jakieś autko wpierdoliło się na słup, to nie byłoby powyższych rozkminek, tylko temat o śmierci kibiców. Ale jakby nie patrzeć to racja jest po stronie (L). Jak ktoś nie odróżnia zwalczania przejawów konfidenctwa, z podawaniem informacji o "normalnych" kibicach jadących np. na wyjazd, no nie ma o czym gadać.
SORY bo nie wiem czy dobrze zaglądam. To jest temat "Polemika Warszawska" czy "Jak wygląda sytuacja w....?".
Panowie dajcie sobie spokoj a swoje zatargi wyjasnijcie na pw lub na żywo (daleko nie macie).
Panowie dajcie sobie spokoj a swoje zatargi wyjasnijcie na pw lub na żywo (daleko nie macie).
To po co ktoś tutaj wrzuca takie coś ? Większość osób ma tutaj gdzieś to czy ktoś uciekał i malował ściany , no chyba że dążymy do paranoi i za niedługo pojawią sie tu tematy że ktoś zerwał vlepke a potem ekipa goniła go przez pół miasta na składakach.kibic0 pisze:SORY bo nie wiem czy dobrze zaglądam. To jest temat "Polemika Warszawska" czy "Jak wygląda sytuacja w....?".
-
Tak to widzę
O ile dobrze pamiętam, to Przemyśl był ładnie opisany na którejś z pierwszych stron tego tematu. W ogóle to może któryś z moderatorów oczyściłby temat z pytań i zrobił jakieś podsumowanie tak, żeby nie dublować w kółko tych samych miast (o ile to możliwe)? 
Z grubsza to było tak, że bodajże Zasanie to był Czuwaj, a reszta miasta to Polonia. Po szczegóły odsyłam do właściwych wypowiedzi
Z grubsza to było tak, że bodajże Zasanie to był Czuwaj, a reszta miasta to Polonia. Po szczegóły odsyłam do właściwych wypowiedzi
-
rodrigocarbone
Znajomy, ktory nie ma konta na kibice.net prosil, aby wkleil ten wpis z forum Polonii.
Z zasady nie udzielam się tego typu dyskusjach i nie chcę się wdawać w rozkminki, jakie zachowania są w środowisku kibiców honorowe a jakie nie. Ale w związku z tematem koleżka (notabene Legionista) podrzucił mi pewną, hmm... ciekawostkę. Swego czasu kibice Legii mieli swoją gazetkę, Nasza Legia się toto nazywało, i tak w numerze 45(83) z listopada 98 roku mamy rubrykę „Wspomnienia kibica”. O ich wyjeździe do Wałbrzycha opowiada niejaki Krzysiek "Kurczak". Mieli trochę spięć z kibolami Zagłębia jak i Górnika, w międzyczasie spławili Polonię Świdnica chcącą z nimi zgody, w sumie ciekawe klimaty rodem z lat 90- tych. W końcówce „Kurczak” pisze tak:
„Na dworzec udaliśmy się w asyście policji. Tam dowiedzieliśmy się, że do odjazdu naszego pociągu mamy, bagatela, 6 godzin. Cóż było robić? Ja, „Kulon” i „Śledź” wymknęliśmy się z dworca, a że mieliśmy trochę dewiz, udaliśmy się do kantoru, który mieścił się w hotelu.
Nie wiem, czy był to przypadek, czy byliśmy obserwowani, ale do hotelu postanowili się wybrać także kibice Górnika. Widząc ich sporą grupę przed wejściem, „Kulon” wpadł na dość oryginalny pomysł - zadzwonił na policję, wzywając radiowóz, aby niczym taksówka zawiózł nas na dworzec. Pomysł wypalił, zostaliśmy podwiezieni.”
Całość zatytułowana jest "Radiowóz - taksówka". W związku z tym prosiłbym jakiegoś kumatego kibica Legii o wyjaśnienie mi czy tamtych czasach dzwoniąc na policję zbierało się punkty do klasyfikacji hools albo coś w ten deseń? Bo pisanie o waszych ówczesnych Top Boys, że „tworzą nowy wymiar frajerstwa” nawet by mi na myśl nie przyszło. Wy zawsze wiecie, kto przestrzega zasad, a kto jest „zgrają niehonorowych k****”, więc bez problemu rozstrzygniecie i tą kwestię. Z góry dzięki.
Zielona Góra jest "we władaniu" Falubazu. Jest tez ruck kibicowski na koszykarskim Zastalu i pilkarskiej Lechii. Lechia czasem zalicza wyjazdy, ale w małych liczbach, i nie każdy.
-
warchol1910Radom
sytuacja w Radomiu byla opisywana kilka stron wczesniejJacek Gmoch pisze:Jeśli by ktoś mógł opisać: Zieloną Górę i Radom.
-
Alfons Cytrynek
Jesteś z Zielonej Góry? Jeśli tak to gratuluję Ci wiedzy kibicowskiej... Lechia Zielona Góra nie istnieje. Podczas naszych wyjazdów do Z. G. jedyne atrakcje na jakie można liczyć to Falubaz. Kibice Lechii byli w okolicach 1996 roku w Legnicy w kilkanaście osób, stracili wszystko co mieli czyli kilka flag i szale.Kaszuby pisze:Zielona Góra jest "we władaniu" Falubazu. Jest tez ruck kibicowski na koszykarskim Zastalu i pilkarskiej Lechii. Lechia czasem zalicza wyjazdy, ale w małych liczbach, i nie każdy.
A jeżeli na ktoś pojawia się na Lechii to kibice Falubazu.
Uzytkownik powyzej wkleil fotke, ktora ja chcialem wkleic po przeczytaniu Twojego posta. A ta fotka sprzed 1996 roku na pewno nie jestJesteś z Zielonej Góry? Jeśli tak to gratuluję Ci wiedzy kibicowskiej... Lechia Zielona Góra nie istnieje. Podczas naszych wyjazdów do Z. G. jedyne atrakcje na jakie można liczyć to Falubaz. Kibice Lechii byli w okolicach 1996 roku w Legnicy w kilkanaście osób, stracili wszystko co mieli czyli kilka flag i szale.
Pozdro
-
Jacek Gmoch
A czy Falubaz jest negatywnie nastawiony do Lechii? Bo jeśli nie to dziwne, że w tak dużym mieście tak mało fanatyków piłki.
-
Alfons Cytrynek
To, że pojechali na jeden wyjazd nie jest jednoznaczne z tym, że można ich nazwać konkurentem Falubazu, a tym bardziej ekipą. W Legnicy ich nie było od tego wydarzenia, o którym wcześniej wspominałem. My byliśmy tam przez ostatnie 10 lat i kibiców Lechii nie stwierdziliśmy, co nie znaczy, że wyjazdy do Zielonej nie były ciekawe.