WODA GAZOWANA2 pisze: 03.07.2018, 14:52
taksobiewpadlem pisze: 03.07.2018, 07:33
sztwny_obiektywny pisze: 02.07.2018, 22:40
Racja, że Czuwaj obecnie mizeria, ale Polonia co znaczy? Porażka goni porażkę, klęska u siebie na stadionie z Wisłoką, plecy w straciu z Resovią na trasie, skormne liczby u siebie. Panowie z Polonii trochę samokrytyki bo nie jesteście herosami
Cały Przemyśl na chwilę obecną to kibicowsko niski poziom ale nie zapominaj również o innych miastach na Podkarpaciu gdzie też jest widoczna zniżka formy.
Jeśli chodzi o sam Czuwaj jednak to ekipa która już od wielu lat tkwi w kryzysie i na dobrą sprawę ich porażek przy jeszcze mniejszej aktywności można się doszukiwać więcej.
Co do Polonii to porażka z Wisłoką jest wiadoma dla każdego ale o co chodzi z tą porażka na trasie z Resovia ? Mógł byś przybliżyć ?
Tylko pokaż mi ekipy w Polsce które grają jak Czuwaj w "A" klasie i trzymają dobry poziom ? No może poza Zawiszą ,ale tu jest duże miasto ,no i może Wisłoką Dębica ,która jak była w tej klasie rozgrywkowej też trzymała dobry poziom .Ciężko jest zebrać ludzi na mecze z klubami z jakiś wiosek ,które nie posiadają aktywnych kibiców ,a Czuwaj w takich ligach gra już dobrych kilka lat .Moim zdaniem jak by awansowali do choć 4 ligi ,to prezentowali by się lepiej .To jest moje osobiste zdanie i nie jestem kibicem Czuwaju ,ani żadnego zaprzyjaźnionego z nimi klubu .Tu chyba fotka z ostatniego ich pochodu na mecz :
Przyzwoita forme? A co ty rozumiesz przez przyzwoita forme Czuwaju , szczegolnie w zestawieniu ich z Wisloka czy Zawisza?
Okolo 8 lat temu Czuwaj mial kilku ciekawych rywali w lidze ( jak JKS,Czarni,Wisłoka,Orzeł,Stal Sanok) i prezentowal sie
jak wiekszosc ekip czyli normalnie, mam tu na mysli ze np potrafili wystawic dobry mlyn , zdarzaly sie momenty gdy bylo ich mniej niz przyjezdnych , momenty gdy potrafili pojechac dobra liczba na wyjazd i momenty gdy zaliczali zero czyli jak wiekszosc
podkarpackich ekip. Jednak ich kryzys uwidocznil sie juz na ostatnich derbach gdzie zaprezentowali sie conajmniej slabo
(widoczny spadek formy chociazby do wczesniejszych lat). Po derbach ich aktywnosci godne uwagi na przestrzeni ostatnich lat
mozna by bylo policzyc na palcach u jednej reki jak np bardzo dobre wsparcie Zaglebia na jakims tam meczu (chyba 135 osob)
czy przegrana mlodych skladow na ustawce z Orlętami ( szacunek za walke) i moze ostatni mecz z Zaglebiem na stulecie.Tylko
co poza tym? Zaliczyli moze łącznie kilkanascie wyjazdow na przestrzeni ostatnich 8 lat za swoim klubem, kilku krotnie
nie wysiadali na trasie , na niektorych z ich wyjazdow pojawiala sie Polonia czy JKS i mozna tego wymieniac calkiem sporo.
Doskonale wiem ze nie wszystko jest opisywane na necie ale pamietajcie ze dziala to w dwie strony a nawet ktos sam od nich
opisywal ze nie sa strona dominujaca w miescie w wywiadze dla tmk.
Jesli chodzi o ich lige to doskonale wiem ze jest tragiczna ale nie wykluczal bym dzialania innych ekip czy innych
problemow. Pewnie nie kazdy wie ale Czuwaj pilkarsko osiagna wiecej niz np Polonia i coprawda krotko ale miedzy innymi gral
w drugiej lidze.
Fota ktora wrzucasz nie jest z zadnego pochodu na mecz tylko z teledysku kreconego dzien lub kilka przed meczem
na stulecie z Zaglebiem co mozna wyczytac na ich fp.