2 liga Wschodnia 2012/2013

Moderator: LechiaCHWM

subagazi

Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013

Post autor: subagazi »

kksiak1947 pisze:
subagazi pisze:Siarkowcy, 2 liga przerosła was dość mocno, smutno musiał wyglądać mecz, jak Wasza zgoda przejechała ponad 200 km na mecz a wy siedzieliście w domu przed tv...
Przed sezonem krzyczeliście ze jesteście niewiadomo jaka ekipa, a liga w waszym wykonaniu tragiczna.
Mój post nie jest po to żeby wywołać zaraz burzę mózgów:)
Ale wydaje mi sie a nawet jestem pewien że po to właśnie jest zgoda żeby wspierac ją
tyle odemnie
Tak, wspierać, a nie zapewniać 100 % frekwencji.
Wspierać ekipę, a nie zastępować!
iparts.pl
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

Bzdura
Banita1905

Post autor: Banita1905 »

Resovii w Plocku ok 270 osob, ŁKS opisal sie sam. Dziekowa za wsparcie! SOVIA&EŁKSA!
jarohools

Post autor: jarohools »

Wyjazd Siarki do NDM to chyba kompromitacja kolejki, ale nie zamierzam się tu nad nimi pastwić - zastanawia mnie tylko to jak to możliwe, że 2 tyg. temu zbierają się w młynie na meczu z Motorem w 700-800 osób, a teraz nie potrafią zebrać kilkudziesięciu osób żeby ruszyć na wyjazd, gdzie przecież wiadomo, że wybierają się ich zgodowicze.
misiopysio

Post autor: misiopysio »

ABC1935 pisze:Świt NDM - Siarka Tarnobrzeg
Nasz doping tego dnia słaby i bez ciśnienia - w pierwszej połowie jest to kilka okrzyków i wymiana uprzejmości z gośćmi[/size].
Takie pytanko na luzie. Komu w tej rundzie u siebie nie ubliżaliście?
gfc

Post autor: gfc »

Chyba sobie juz wszyscy uswiadomili ktore miejsce w szeregu ma Siarka...
siarkohoolik

Post autor: siarkohoolik »

trzeba zgodzic sie z krytyka jaka na nas spada. Na Siarce jest kryzys i tyle. II liga nas przerosla na ta chwile co nie znaczy ze na wiosne kilka razy nie zaskoczymy pozytywnie :)
ABC1935

Post autor: ABC1935 »

misiopysio pisze:
ABC1935 pisze:Świt NDM - Siarka Tarnobrzeg
Nasz doping tego dnia słaby i bez ciśnienia - w pierwszej połowie jest to kilka okrzyków i wymiana uprzejmości z gośćmi.
Takie pytanko na luzie. Komu w tej rundzie u siebie nie ubliżaliście?
Nie spodziewałem się takiego pytania ale postaram się rozjaśnić ci sytuację :). Bez bluzgów z Puszczą Niepołomice, Wisłą Puławy, Stalą Rzeszów, Stalą Stalowa Wola. Wisła Płock zaczyna u nas jazdę na Legię więc odpowiadamy, wy bodajże zaczynacie wymianę będąc u nas pieśnią pt. "co to za miasto?". No a z Siarką & Jagiellonią zaczęło się od pojedynczych pyskówek i dalej poszło. Chyba wiem co sugerujesz, znamy swoje miejsce w szeregu ale nie będziemy wysłuchiwać tego i tamtego :). A jeśli nie to sugerowałeś to po prostu dużo ludzi tutaj pyta czy mecz był z bluzgami czy bez bluzgów dlatego staram się to nadmienić w każdej relacji. To tyle.
Gosc niedzielny

Post autor: Gosc niedzielny »

trzeba zgodzic sie z krytyka jaka na nas spada. Na Siarce jest kryzys i tyle. II liga nas przerosla na ta chwile co nie znaczy ze na wiosne kilka razy nie zaskoczymy pozytywnie :) Nie bardzo rozumie czym mielibyscie zaskoczyc w rundzie wiosennej,choc szczerze to zaskoczenie to rozumie taka forma zartu z Twoiej strony..Bo jezeli nie potraficie sie zebrac poza Tarnowem na poczatku rundy,gdzie wiekszosc stanowily zgody,to szczerze nie wierze w jakas metamorfoze z Waszej strony na wiosne,a nalezy dodac ze atrakcyjne wyjazdy juz mieliscie w tej rundzie,a wisona bedzie mniej atrakcyjna wyjazdowo poza Motorem..... a zreszta nie ma sie co rozpisywac co mozna dodac na koniec to to ze masz odwage sie przyznac ze jesnien macie do d***,ale nigdy nie zrozumie liczby mlyna w granicach 6 stowek u siebie fakt z Motorem,a jezeli dochodzi do wyjazdu ciezko ludzi na autokar zebrac i pojechac za druzyna,no chyba ze inny powod jest Waszej nieobecnosci na wyjazdach odpuszczonych..:)
Koniu0739
Kontakt:

Post autor: Koniu0739 »

to jest zycie, to samo sie tyczy np mniejszych miast derbowych, na derby zbiera sie kilka setek a pozniej na wyjazdy ciezko zebrac ekipe,(tak na prawde w mniejszych ekipach na wyjazdy jezdza przewaznie Ci najwierniejsi), przyznac musze ze zrozumialbym jakby Siarka byla w duzo nizszej lidze to ze nie jezdza, ale II liga, gdzie jest problem? nie wierze ze ludzie nie chca pojezdzic i zobaczyc kawalek kibicowskiej Polski!
ch.t

Post autor: ch.t »

Koniu0739 pisze:gdzie jest problem?
Gdzie?Jakieś 30 km na wschód od Tarnobrzega :D bez napinki pozdrawiam
kiszony

Post autor: kiszony »

niech SSW juz przestanie robic z siebie Bog wie jakiego potentata, bo chyba w tym tygodniu komus odmowili spotkania
Troublemaker

Post autor: Troublemaker »

Dokładnie, słuszne stwierdzenie.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Majcher123

Post autor: Majcher123 »

kiszony pisze:niech SSW juz przestanie robic z siebie Bog wie jakiego potentata, bo chyba w tym tygodniu komus odmowili spotkania
Komu odmówili ?
CiVi

Post autor: CiVi »

Komuś kto akurat był 30km na zachod od Stalowej Woli
subagazi

Nie bądźcie tacy tajemniczy, wiadomo ze chodzi o HNH & Petra.
dźwigowy_kotek

Post autor: dźwigowy_kotek »

Nie od dziś wiadomo, że Stal SW nie podejmuje walki jeśli nie ma pewności wygranej, od lat tak budują swój wizerunek 'Naj'.
WS8

Post autor: WS8 »

Nas w Łowiczu zero. W 15 os. ruszamy na 65- lecie Granicy Kętrzyn. Dzięki dla braci za gościnę.
www.facebook.com/szycieflag
Obrazek
Kontakt: [email protected], gg: 35111396
SKS WIGRY SUWAŁKI 1947
ssss

Post autor: ssss »

Co do Stalowej jeździ na pewno lepiej niż Siarka bo Siarka nie jeździ prawie wgl 2 wyjazdy zaliczone teraz pewnie na Sovie ciśnienie , ale też niech Stalowa nie mówi ze dzięki nim Siarka nie jeździ bo nie przypominam sb kiedy ostatnio doszło do starcia miedzy tymi ekipami , a widziałem ostatnio bodajże około 18 aut na blachach Tarnobrzeskich , parę furek na Dębickich wyjeżdżających w stronę Krk to było na meczu gdy Stalówka grała z Garbarnia (wtedy milicja ich zatrzymuje) czyli Siarka albo SWH coś próbowało zadziałać o ile się nie mylę . Tez nie przepadam za Siarka ani za Stalówka ale moje zdanie jest takie ze są to obie ekipy godne swojej uwagi . Tylko jedna przezywa kryzys który już trochę trwa .
Kappa

Post autor: Kappa »

ssss pisze:Co do Stalowej jeździ na pewno lepiej niż Siarka bo Siarka nie jeździ prawie wgl 2 wyjazdy zaliczone teraz pewnie na Sovie ciśnienie , ale też niech Stalowa nie mówi ze dzięki nim Siarka nie jeździ bo nie przypominam sb kiedy ostatnio doszło do starcia miedzy tymi ekipami , a widziałem ostatnio bodajże około 18 aut na blachach Tarnobrzeskich , parę furek na Dębickich wyjeżdżających w stronę Krk to było na meczu gdy Stalówka grała z Garbarnia (wtedy milicja ich zatrzymuje) czyli Siarka albo SWH coś próbowało zadziałać o ile się nie mylę . Tez nie przepadam za Siarka ani za Stalówka ale moje zdanie jest takie ze są to obie ekipy godne swojej uwagi . Tylko jedna przezywa kryzys który już trochę trwa .
Całe szczęście że nie przypominasz Służby Bezpieczeństwa. Przepraszam za offtop ale strasznie mnie wkurwia używanie takich skrótowców.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock »

Wisła Płock - Resovia Rzeszów
Młyn tego dnia dość solidny - ok. 1000 osób z momentami niezłym dopingiem.
Na płocie zawisła po raz pierwszy replika historycznej flagi "Nadwiślańscy Wojownicy" uszyta własnoręcznie przez Ultrasów. Przygotowali oni również oprawę z tym związaną, jednak jej głównym elementem miało być dużo różnorodnej pirotechniki, która niestety przed spotkaniem, już na sektorze dostała się w ręce psów, przez co efekt był słaby. Podczas meczu kilka wymian uprzejmości z Resovią&ŁKSem i pociski w stronę psiarni.
Goście opisali się sami.

http://www.youtube.com/watch?v=Fwiwx26e ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=nDI20n7_ ... re=related

Wisła Sandomierz - Hutnik Kraków
Na tym meczu wspomagamy Hutnik w 24 osoby nieprzypadkowego składu.
Cała droga, aż pod stadion w Sandomierzu bez żadnej eskorty. Mimo puszczonej w obieg informacji, że jesteśmy gotowi na atrakcje tym razem - o dziwo - nikt chętny się nie znalazł.
Miłe zaskoczenie zarówno sprawnym wejściem, młynem jak i prezentacjami Wisły Sandomierz.
Wielkie dzięki dla Hutnika za miłe przyjęcie!

Za tydzień znowu wyjazd w ten sam region - tym razem do Tarnobrzega na Siarkę.
Wybieramy się oczywiście również na Marsz Niepodległości.
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
STF 1938

Post autor: STF 1938 »

STALÓWKA - Unia Tarnów 0:1

U Nas skromny młyn z kilkoma flagami na płocie i dopingiem w pierwszej połowie.

ps.
"Nie od dziś wiadomo, że Stal SW nie podejmuje walki jeśli nie ma pewności wygranej, od lat tak budują swój wizerunek 'Naj'."
Poniosło Cię z tym postem. Nie wypowiedziałem się ani słowem w temacie Siarki .
W poprzednim sezonie Nasza wizyta w Krakowie była poprzedzona telefonem i nikogo chętnego nie było ale nie było też tajemniczego przecieku,że ktoś komuś odmówił. W tym również jedziemy autami bez psów pod sam stadion i cisza więc...
Rzecz nie polega na tym żeby rozpisywać się o każdej rozmowie z której nic nie wynikło. Nabijał bym w ten sposób troche postów ale po co...
Co do STH czy tam SWH-jak ktoś tydzień wcześniej ustawia się w kilkanaście autek a na wyjazd nie ma komu pojechać to juz nie mój problem . To fakty , które każdy ocenia sam i ja/my nie muszę się z tego powodu dowartościowywać bo miejsce w szeregu znamy. Kolega z Tbg sam napisał coś w temacie więc dalsza rozkminka zbędna.
HaKaeS

Post autor: HaKaeS »

STF 1938 pisze: W poprzednim sezonie Nasza wizyta w Krakowie była poprzedzona telefonem i nikogo chętnego nie było ale nie było też tajemniczego przecieku,że ktoś komuś odmówił. W tym również jedziemy autami bez psów pod sam stadion i cisza więc...
Więc musze się odnieść do tego co napisałeś. Tak to prawda, w poprzednim sezonie dzwonicie w Wielkanoc w dzień meczu o 11 że do 12 jesteście jeszcze w Krakowie i że chcecie się bić, wnioski każdy może wyciągnać sobie sam.A co do tego sezonu to podbijamy do was właśnie na tym meczu i uprzedzamy TYDZIEŃ wcześniej, że będziemy w waszym regionie.Dajemy wam czas na zebranie ekipy czego wy najwidoczniej baliście się uczynić w naszym kierunku.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
STF 1938

Zarówno w tamtym jak i w tym sezonie mieliście mecz u siebie i Nas na patelni bez psów.Nie będę wnikał w godziny bo to mogłeś sobie sprawdzić na 90 min o której są mecze. Nie Ty będziesz mi mówił kiedy mamy się zebrać I nie puszczaj famy o odmawianiu czy strachu. Do zobaczenia.
KK_KK_KK

Post autor: KK_KK_KK »

STF 1938 pisze:Zarówno w tamtym jak i w tym sezonie mieliście mecz u siebie i Nas na patelni bez psów.Nie będę wnikał w godziny bo to mogłeś sobie sprawdzić na 90 min o której są mecze. Nie Ty będziesz mi mówił kiedy mamy się zebrać I nie puszczaj famy o odmawianiu czy strachu. Do zobaczenia.
No ale najlepiej jest wracać do tego co było rok temu aniżeli tego co było w ten weekend. Każdy wnioski wyciagnie sam.
HaKaeS

STF 1938 pisze:Zarówno w tamtym jak i w tym sezonie mieliście mecz u siebie i Nas na patelni bez psów.Nie będę wnikał w godziny bo to mogłeś sobie sprawdzić na 90 min o której są mecze. Nie Ty będziesz mi mówił kiedy mamy się zebrać I nie puszczaj famy o odmawianiu czy strachu. Do zobaczenia.
To samo dotyczy się ciebie. Famy o odmawianiu? to jednak byliście wczoraj chętni? czy znamy jakieś zupełnie inne znaczenia słów "fama" i "odmowa"? strach już dopowiedziałeś sobie sam, czy trafnie to już wy wiecie najlepiej. Do szybkiego
SSW

Post autor: SSW »

STF 1938 pisze:.
Rzecz nie polega na tym żeby rozpisywać się o każdej rozmowie z której nic nie wynikło. Nabijał bym w ten sposób troche postów ale po co...
STF 1938

"wy najwidoczniej baliście się uczynić w naszym kierunku."

Ja sobie dopowiedziałem czy nie wiesz co napisałeś?
Już wspominałem,że takich gadek przez tele jak z Wami miałem oststnio sporo i o żednej nikt nic nie pisał . Wygrałes zarówno przez tel jak i w necie. Gratki i rośnij dalej.
Koniec tematu z mojej strony.
HaKaeS

STF 1938 pisze: Już wspominałem,że takich gadek przez tele jak z Wami miałem oststnio sporo i o żednej nikt nic nie pisał .
To jeszcze wrzucę tak w ramach odpowiedzi dla ciebie i twojego kolegi wyżej:
Mimo szczerych chęci i kontaktu z kilkoma ekipami (niektóre szumnie zapowiadały swoją obecność) ostatecznie do niczego nie dochodzi.

Poznajesz? No to koniec.
subagazi

przyznajcie sobie ze daliście d*** po razie, obiecajcie ze więcej to nie nastąpi i po kłopocie, kolega z Siarki potrafił się przyznać ze im nie idzie. Raz na wozie raz pod wozem.
=Dobry Chłopak=

Post autor: =Dobry Chłopak= »

Stalówka zawsze potrafi podkoloryzować tak żeby wyszło, że to oni byli aktywniejsi i to oni dążyli do starcia, wykonywali telefony lub tak jak zacytował HaKaeS mieli szczere chęci.... ;)
Ale cóż widać taka ich taktyka ;)
I odrazu odpowiem na post jaki pewnie niebawem umieści "Władca STF1938"(bo pewnie tak chciałby żeby się do niego zwracać) ponieważ ośmieliłem się wymienić nazwę jego wielkiej ekipy ;) - tak bijecie nas bez przerwy i to przez was nie jezdzimy na wyjazdy;)
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
subagazi

Dobry Chłopaku, najpierw ocen swoja ekipę a później mów o innych. Na Wasze jeżdżenie nie ma żadnego wytłumaczenia. Nie chce nawet cytowac postow sprzed sezonu, jacy to wielcy nie jestescie, troche pokory.
=Dobry Chłopak=

subagazi pisze:Dobry Chłopaku, najpierw ocen swoja ekipę a później mów o innych. Na Wasze jeżdżenie nie ma żadnego wytłumaczenia. Nie chce nawet cytowac postow sprzed sezonu, jacy to wielcy nie jestescie, troche pokory.
tobie radziłby zrobić to samo(oceń swoją ekipę) bo z tego co widze to krytykujesz wszystkich od A do Z. Kim wiec jestes, że Tobie wolno a mi nie ?? . Nie tłumaczę się bo nie mam takiego obowiązku, co nie dyskfalifikuje mnie z wypowiedzi na temat innych ekip w tym Stalowej.

A wracając jeszcze do Stalowej to okazuje się, że nie zawsze sa tacy chętni do jakiś atrakcji jakby się wydawało.... ;)
=Dobry Chłopak=

_K_ pisze:
=Dobry Chłopak= pisze:
subagazi pisze:Dobry Chłopaku, najpierw ocen swoja ekipę a później mów o innych. Na Wasze jeżdżenie nie ma żadnego wytłumaczenia. Nie chce nawet cytowac postow sprzed sezonu, jacy to wielcy nie jestescie, troche pokory.
tobie radziłby zrobić to samo(oceń swoją ekipę) bo z tego co widze to krytykujesz wszystkich od A do Z. Kim wiec jestes, że Tobie wolno a mi nie ?? . Nie tłumaczę się bo nie mam takiego obowiązku, co nie dyskfalifikuje mnie z wypowiedzi na temat innych ekip w tym Stalowej.

A wracając jeszcze do Stalowej to okazuje się, że nie zawsze sa tacy chętni do jakiś atrakcji jakby się wydawało.... ;)
Lecz to nie zmienia faktu że na Was są bardzo chętni. Więc z czego się cieszysz?
co nie zmiana faktu że do czegos doszło dawno dawno temu...
Tyle z mojej strony dobranoc
opsen

Post autor: opsen »

_K_ pisze:
=Dobry Chłopak= pisze:

Lecz to nie zmienia faktu że na Was są bardzo chętni. Więc z czego się cieszysz?
Z ICH chęci.
kwinto

Post autor: kwinto »

z Widzewem czy ich fc ? pytam bez spiny
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”

Józef Piłsudski
dźwigowy_kotek

Post autor: dźwigowy_kotek »

altgr pisze:Nieprzesadzajcie juz z ta Stalowka, bo akurat potrafili wyjsc z Widzewem do walki, wiec chyba nie zawsze walcza tylko jak sa pewni zwyciestwa.
Poza tym zauwazcie do jakich ekip sie tutaj napinaja, glownie do tych, ktorych regularnie obijaja, a co jak co, ale Stal ma calkiem zgrabna ekipe jak na ten region.
Chodzi raczej o kalkulowanie względem tych bardziej zbliżonych lub słabszych poziomem.
wpssw

Post autor: wpssw »

Dobry Chłopak ---zacznijcie jeździć to wkońcu do czegoś dojdzie...Macie awans od dawien dawna a do tej pory zaliczyliscie 2 wyjazdy i udało się stworzyć 2-3 razy młyn na swoim stadionie.Jak to jest macie wyjazd na Świt 1os(mieszkajaca w W-wie) a dzień pózniej jestescie w 90osob na meczy zgody??Brak chętnych na dalszy wyjazd? Czy wielka mobilka na bardzo daleki wyjazd do Rzeszowa??Po prostu ta liga nie jest dla Was i nigdy nie bedzie!!Potraficie jedynie pisać po murach u siebie w miescie jak nie lubicie Stalówki itp.
antyhejter

Post autor: antyhejter »

wpssw pisze:Dobry Chłopak ---zacznijcie jeździć to wkońcu do czegoś dojdzie...Macie awans od dawien dawna a do tej pory zaliczyliscie 2 wyjazdy i udało się stworzyć 2-3 razy młyn na swoim stadionie.Jak to jest macie wyjazd na Świt 1os(mieszkajaca w W-wie) a dzień pózniej jestescie w 90osob na meczy zgody??Brak chętnych na dalszy wyjazd? Czy wielka mobilka na bardzo daleki wyjazd do Rzeszowa??Po prostu ta liga nie jest dla Was i nigdy nie bedzie!!Potraficie jedynie pisać po murach u siebie w miescie jak nie lubicie Stalówki itp.
Zaczynacie się powtarzać w tej swojej spince, ja wiem że po tym weekendzie, sąsiadka najchętniej pogrzebałaby nas już na tym forum, w oczach innych ekip, ale dajcie sobie już na wstrzymanie.
Tak, nie pojechaliśmy na swój wyjazd, a pojechaliśmy na drugi dzień na Wisła-Hutnik. Wyjazd na Świt nam nie wypalił i to nasz problem i my będziemy świecić oczami, mecz w Sandomierzu to był hit tej rundy w meczach Wisły u siebie - to było pewne, że tam się pojawimy!
Siarkohoolik przedstawił wam krótkie, jasne, czytelne i klarowne oświadczenie, mamy obecnie trudny czas, ale sami się ogarniemy, a nie będą nas ogarniać anonimowi chuligani kibice.net!!
Tak masz rację, będziemy i na meczu z Wisłą Płock, a także jedziemy na Resovię więc dalej będziemy działać na miarę naszych możliwości, na przekór internetowcom, którym żyłka pęka i czekają tylko aż tu na necie zawiesimy działalność :)
Obniżyliśmy loty ale cały czas działamy i działać będziemy!!! Ciach bajera
zajaczek_wielkanocny

Post autor: zajaczek_wielkanocny »

antyhejter, was nie trzeba grzebac, wy sami grzebiecie sie swoja dzialalnoscia, a raczej jej brakiem. Kazdy widzi ze 2 liga to progi dla was za wysokie, i zamiast grzecznie kajac sie w domu, to jeszcze pierdolicie jednen z drugim na Stalowa, niczym ryzy pedal Tusk, szukajac tematu zastepczego.
Zarzucasz cymbale Stalowej, ze akurat nie byli chetni na harcowanie w ten weekend, podczas gdy sam zamiast byc na wyjezdzie, to wolales w domu siedziec. To nie hipokryzja ? Ty tlumaczysz sie tym, ze ktos od was napisal, ze wam nie idzie, i h** to kogo obchodzi, ze jeszcze przyjdzie was czas. ku***, kiedy ? Bo ja juz chyba tego nie dozyje. Srasz sie do ekipy, ktora jest poza waszym zasiegiem. Slowa trzeba potwierdzac czynami, a te wiadomo po ktorej storny sa, i zadne pierdolenie dzieciarnia z kibice.net tego nie zmieni.
Piszcie dalej, ze kalkulatory, ze cykory, ze sa slabi i nic nie znacza, a na wyjazdy nie jezdzijcie, bo tak bezpieczniej.. j***** internetowi huligani.
ODPOWIEDZ