Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Ene due rabe
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Podsumowując tą dyskusje...
Napewno jestescie bardziej medialną ekipą , i przez to macie dużo lepszy PR niż ŁKS...
Odkąd pamietam - jak o nas pisali , to zazwyczaj same najgorsze rzeczy, jakies patologie i wymysły które tylko nas pogrązały w oczach zwykłych czytelników.
Ciezko z tym walczyć , bo zaszło to daleko i tego trendu w 5 lat sie nie zmieni, i baardzo ciezko zainteresować kogokolwiek np tymi pozytywnymi akcjami jak zescie wymienili ( Wigilia dla dzieciaków, jakies rozdawanie prezentów itp)
Ale czy jest to dla nas powód do wstydu, albo czy mamy przez to sie czuć jakimis gorszymi kibicami ??
No nie bede obiektywny , ale wątpie ;)
Napewno jestescie bardziej medialną ekipą , i przez to macie dużo lepszy PR niż ŁKS...
Odkąd pamietam - jak o nas pisali , to zazwyczaj same najgorsze rzeczy, jakies patologie i wymysły które tylko nas pogrązały w oczach zwykłych czytelników.
Ciezko z tym walczyć , bo zaszło to daleko i tego trendu w 5 lat sie nie zmieni, i baardzo ciezko zainteresować kogokolwiek np tymi pozytywnymi akcjami jak zescie wymienili ( Wigilia dla dzieciaków, jakies rozdawanie prezentów itp)
Ale czy jest to dla nas powód do wstydu, albo czy mamy przez to sie czuć jakimis gorszymi kibicami ??
No nie bede obiektywny , ale wątpie ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Wy macie troche z****** berety !!!!caly czas pytacie ile nas na meczu , ilu nas na PP w Warszawie !!! Cały czas kibice wielkiego fidzewa pytają , nie kto inny . A potem kilka stron jacy to oni wielcy , ile karnetów . A my tacy i tacy .Koło c**** nam to lata !!!! Wasze karnety , publika . Koło c**** nam to lata zrozumcie !!!!!
Macie sie dobrze to wara od nas i koniec tematu
-
Kopiuj i wklej
mms pisze:Bez podziałów procentowych kogo więcej i kto rządzi. W Sochaczewie i Żyrardowie - Widzew i Legia, w Rawie sam Widzew.Kopiuj i wklej pisze:Jak wygląda sytuacja w Sochaczewie,Żyrardowie i w Rawie Mazowieckiej
A na Żyrardowiance kręci młyn któraś z ekip ?
i na c*** smieciu prowokujesz !!!
Kiedyś kręciła "Legia" a raczej jej część teraz to tylko dzieciaki z Akademii Piłkarskiej czasami coś pokrzyczą , Widzew ma wyjebane chociaż czasami chodzili na mecze.Kopiuj i wklej pisze:mms pisze:Bez podziałów procentowych kogo więcej i kto rządzi. W Sochaczewie i Żyrardowie - Widzew i Legia, w Rawie sam Widzew.Kopiuj i wklej pisze:Jak wygląda sytuacja w Sochaczewie,Żyrardowie i w Rawie Mazowieckiej
A na Żyrardowiance kręci młyn któraś z ekip ?
Ale eŁkaesiaki się gotują. hehe.
Ciągłe obracanie kota ogonem, a wy, a wy, a wy.
Podsumowanie tego tematu:
"Widzew zaczął nagrywać wpady na grafy? To głupie!!!! pucują sie do neta bo to dla nich coś wielkiego, my co 7 minut coś im rozwalamy, w Łodzi nie ma RTS-u ale my co 7 minut tam jednak coś rozwalamy bo przyjeżdżają z wiosek, ja wszystko policzyłem co 7 minut. A poza tym to Widzew ściąga bo to my założyliśmy pierwszy kanał na YT więc RTS już nie miał prawa, w ogole korzystanie z internetu dla Widzewa powinno być niedozwolone bo wieś Widzew przyłączono dopiero później a od nas pierwszy fanatyk miał internet w 1913 roku, więc byliśmy pierwsi. Widzew ksero."
Potem nieśmiertelna zajawka zaczyna nagrywać identyczne filmiki.
"No i dobrze macie za swoje, nasze filmiki są LEPSZE a w ogóle to Potok i Poddębice i jeszcze przypomnijcie mi waszą frekwencje na meczu 23.04.1994 roku było was 531 policzyłem dokładnie... a pamiętacie jeszcze Poddębice? Tak w ogóle to NAS FREKWENCJA NIE INTERESUJE ZROZUMCIE TO!!! Nasza ekipa się nie spuszcza na necie z każdą rzeczą, bo dodajemy po parę zdjęć, robimy porówania z frekwencji pochodów ale to nie dlatego, ze wypadamy lepiej i się tym chwalimy tylko bo robimy to dla siebie!! A nas Widzew nie interesuje!!"
tak z przymruzeniem oka ;). Ale jak ktoś pominie początek a przeczyta post to pewnie pomysli, że rabin znowu nie wziął leków.
A teraz tak na serio. Mam pare lat więcej już i powiem wam coś. Obie strony zachowują się identycznie.
Jak Widzew zrobi coś ekstra to łks i tak zawsze będzie umniejszał a Widzew się spuszczał. W drugą stronę to działa IDENTYCZNIE.
Spust Łks-u, gadanie Widzewa. Tak już jest i chyba będzie.
Ciągłe obracanie kota ogonem, a wy, a wy, a wy.
Podsumowanie tego tematu:
"Widzew zaczął nagrywać wpady na grafy? To głupie!!!! pucują sie do neta bo to dla nich coś wielkiego, my co 7 minut coś im rozwalamy, w Łodzi nie ma RTS-u ale my co 7 minut tam jednak coś rozwalamy bo przyjeżdżają z wiosek, ja wszystko policzyłem co 7 minut. A poza tym to Widzew ściąga bo to my założyliśmy pierwszy kanał na YT więc RTS już nie miał prawa, w ogole korzystanie z internetu dla Widzewa powinno być niedozwolone bo wieś Widzew przyłączono dopiero później a od nas pierwszy fanatyk miał internet w 1913 roku, więc byliśmy pierwsi. Widzew ksero."
Potem nieśmiertelna zajawka zaczyna nagrywać identyczne filmiki.
"No i dobrze macie za swoje, nasze filmiki są LEPSZE a w ogóle to Potok i Poddębice i jeszcze przypomnijcie mi waszą frekwencje na meczu 23.04.1994 roku było was 531 policzyłem dokładnie... a pamiętacie jeszcze Poddębice? Tak w ogóle to NAS FREKWENCJA NIE INTERESUJE ZROZUMCIE TO!!! Nasza ekipa się nie spuszcza na necie z każdą rzeczą, bo dodajemy po parę zdjęć, robimy porówania z frekwencji pochodów ale to nie dlatego, ze wypadamy lepiej i się tym chwalimy tylko bo robimy to dla siebie!! A nas Widzew nie interesuje!!"
tak z przymruzeniem oka ;). Ale jak ktoś pominie początek a przeczyta post to pewnie pomysli, że rabin znowu nie wziął leków.
A teraz tak na serio. Mam pare lat więcej już i powiem wam coś. Obie strony zachowują się identycznie.
Jak Widzew zrobi coś ekstra to łks i tak zawsze będzie umniejszał a Widzew się spuszczał. W drugą stronę to działa IDENTYCZNIE.
Spust Łks-u, gadanie Widzewa. Tak już jest i chyba będzie.
Gość od nas zapytał o waszą liczbę na finale, bez napinki, normalne pytanie jakich pada na tym forum setki i zapewne ciekawi sporą część osób z innych klubów, a wy obruszyliście jakby to było pytanie do panienki ile razy się puściła. A wszystko dlatego, że pytał ktoś z Widzewa. Macie jakąś manie prześladowcza? Wystarczyło odpisać tu, albo my nie piszemy w internecie, zamiast dorabiać do tego historię i prowokując gierki słowne, doskonale wiedząc, że będzie to wdzięczny temat do jałowym dyskusji i obustronnego odbijania piłeczki. To, że w ekipach derbowych działa magia liczb i jedni i drudzy interesują się liczbami rywali jest tak oczywiste, że choćbyście nie wiem jak się zaklinali, to i tak prędzej czy później to wyjdzie na światło dzienne, więc po co ta hipokryzja?
Może i jesteśmy medialną grupą, a może zwyczajnie mamy dużo aktywnych grup, mamy się czym chwalić i to robimy. Robimy to dla siebie, promujemy nasz klub i mamy gdzieś zdanie innych. Nazywajcie nas celebrytami, że mamy parcie na szkło, tyle nas to interesuje, ile wyniki rezerwacji Wisły Kraków. Taki mamy styl i jesteśmy z tego dumni, tak jak jesteśmy dumni z działań osób zaangażowanych oraz naszego klubu, a okazujemy to jak chcemy.
Całkiem sporo informacji na temat różnych akcji oraz liczb można znaleźć w pewnym czasopiśmie wydawanym co miesiąc, zatem prędzej czy później i tak oglądają światło dzienne, nawet ekipy nie chwalącej się, więc po co to zachowanie przypominające puszczalska panienke, która zgrywa trudną do zdobycia. Lubicie takie gierki? Wiele razy udawalo się tu bez spiny wymieniać informacje.
Może i jesteśmy medialną grupą, a może zwyczajnie mamy dużo aktywnych grup, mamy się czym chwalić i to robimy. Robimy to dla siebie, promujemy nasz klub i mamy gdzieś zdanie innych. Nazywajcie nas celebrytami, że mamy parcie na szkło, tyle nas to interesuje, ile wyniki rezerwacji Wisły Kraków. Taki mamy styl i jesteśmy z tego dumni, tak jak jesteśmy dumni z działań osób zaangażowanych oraz naszego klubu, a okazujemy to jak chcemy.
Całkiem sporo informacji na temat różnych akcji oraz liczb można znaleźć w pewnym czasopiśmie wydawanym co miesiąc, zatem prędzej czy później i tak oglądają światło dzienne, nawet ekipy nie chwalącej się, więc po co to zachowanie przypominające puszczalska panienke, która zgrywa trudną do zdobycia. Lubicie takie gierki? Wiele razy udawalo się tu bez spiny wymieniać informacje.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
I tymi dwoma postami internetowych celebrytów z Sochaczewa zakończymy dzisiejsze rozkminki heheh
-
Ukochane Miasto
Ene Due dwie sprawy
1) wiem że robicie różne akcje na swoich terenach i byłbym zakłamany jakbym powiedział że nie robicie i szczać pod siebie na szczęście jeszcze nie muszę, to była odpowiedź na zaczepkę twojego kolegi adwokata.
2) co do akcji ze Świerczem , nie musiałem wyczytać , po prostu znam się z wieloma piłkarzami i to tyle..cicho sza.
...no i c*** wydało się to ja Tomasz H. :-DD
1) wiem że robicie różne akcje na swoich terenach i byłbym zakłamany jakbym powiedział że nie robicie i szczać pod siebie na szczęście jeszcze nie muszę, to była odpowiedź na zaczepkę twojego kolegi adwokata.
2) co do akcji ze Świerczem , nie musiałem wyczytać , po prostu znam się z wieloma piłkarzami i to tyle..cicho sza.
...no i c*** wydało się to ja Tomasz H. :-DD
-
Ene due rabe
Torf91 !!!... odstaw te gumijagody czy tam inne gowno ;)
Kto się niby gotuje hm ???
Ty sam żeś ku*** się zagotowal w garnku i zakręciłes w słoik , bo pomieszales wszystko tak , żeby już naprawdę nikt a nikt tego nie zrozumiał , ale jednocześnie żeby wyszło na wasze ;) chytre ale musisz jeszcze potrenowac.
Pisząc ta 1 część nie wiem po co - ale chyba celowo , żeś zamienił nazwy naszych klubów . Tam gdzie piszesz o ŁKSie powinieneś pisać o wielkiej czerwonej armii z RTSu..
bo.... fakty są takie że to my zaczęliśmy rozpierdalac grafy i zorganizowaliśmy się w tym szybciutko ( początki wrw ). wy byliście za nami i trochę czasu wam zajęło ogarniecie tematu....
2 fakt jest taki - że to my zaczęliśmy nagrywać filmiki z malowania i rozpierdalania grafów , z malowania opraw , różnych zajawek itp i wrzucać je do sieci.
Twoje koleżanki natomiast najpierw to wyśmiewaly i uważały za hipsterstwo i jakieś pajacowanie, a teraz z jezorem na wierzchu robią coś w podobie ( no bo trooochę im jednak brakuje)
Po 3 to wasza domena dopierdalanie się do frekwencji , i bylo tak odkąd chodzę na mecze a chodzę już kilkanaście lat. Trudno zeby od nas nikt nie wytykal wam gorszej frekwencji w różnych meczach , jeśli dla was czerwońce - od kilkunastu lat jest to główny wyznacznik kibicowskiej siły i sracie na ten temat cały czas...
Po 4 jesteście absolutnymi pionierami własne w tym co napisales - w nasmiewaniu się z tego co robi wróg , a później po cichaczu z robieniem tego samego u siebie. W drugą stronę oprócz vlepek które faktycznie robiliscie pierwsi - nic takiego miejsca nie miało . Natomiast rzeczy z których śmialiscie się u nas , a później z dumą po paru latach robiliscie u siebie to ja mogę wymiec dziesiątki i cały czas są nowe....
Po 5 nie pisz że obie strony zachowują się identycznie , bo raz że jest to nieprawda a dwa mi to uwłacza i innymi moim kolegom z trybuny .
Po 6 - ostatnie , Kazdy może tutaj napisac nawet że ma 100 lat i wogole jest emerytem po 2 zawalach i na mecze chodzi od 85 lat , i dużo takich osób było co chcieli zakrzywic swój obraz, no ale sory po tym co napisales wielki dojrzały stary kibolu - to ja do tej pory nie wiem po c*** zes klepal w ta klawiaturę i co chciałeś przekazać .
I standardowo nie było by tego wpisu gdybyś do tego swojego przecpanego bełkotu nie wrzucił nas ... jeszcze w tak zakłamanym i przekrzywionym świetle nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością ... bardzo się musiales nameczyc żeby takie coś wymyslec , sory że się nie udało ;)
Kto się niby gotuje hm ???
Ty sam żeś ku*** się zagotowal w garnku i zakręciłes w słoik , bo pomieszales wszystko tak , żeby już naprawdę nikt a nikt tego nie zrozumiał , ale jednocześnie żeby wyszło na wasze ;) chytre ale musisz jeszcze potrenowac.
Pisząc ta 1 część nie wiem po co - ale chyba celowo , żeś zamienił nazwy naszych klubów . Tam gdzie piszesz o ŁKSie powinieneś pisać o wielkiej czerwonej armii z RTSu..
bo.... fakty są takie że to my zaczęliśmy rozpierdalac grafy i zorganizowaliśmy się w tym szybciutko ( początki wrw ). wy byliście za nami i trochę czasu wam zajęło ogarniecie tematu....
2 fakt jest taki - że to my zaczęliśmy nagrywać filmiki z malowania i rozpierdalania grafów , z malowania opraw , różnych zajawek itp i wrzucać je do sieci.
Twoje koleżanki natomiast najpierw to wyśmiewaly i uważały za hipsterstwo i jakieś pajacowanie, a teraz z jezorem na wierzchu robią coś w podobie ( no bo trooochę im jednak brakuje)
Po 3 to wasza domena dopierdalanie się do frekwencji , i bylo tak odkąd chodzę na mecze a chodzę już kilkanaście lat. Trudno zeby od nas nikt nie wytykal wam gorszej frekwencji w różnych meczach , jeśli dla was czerwońce - od kilkunastu lat jest to główny wyznacznik kibicowskiej siły i sracie na ten temat cały czas...
Po 4 jesteście absolutnymi pionierami własne w tym co napisales - w nasmiewaniu się z tego co robi wróg , a później po cichaczu z robieniem tego samego u siebie. W drugą stronę oprócz vlepek które faktycznie robiliscie pierwsi - nic takiego miejsca nie miało . Natomiast rzeczy z których śmialiscie się u nas , a później z dumą po paru latach robiliscie u siebie to ja mogę wymiec dziesiątki i cały czas są nowe....
Po 5 nie pisz że obie strony zachowują się identycznie , bo raz że jest to nieprawda a dwa mi to uwłacza i innymi moim kolegom z trybuny .
Po 6 - ostatnie , Kazdy może tutaj napisac nawet że ma 100 lat i wogole jest emerytem po 2 zawalach i na mecze chodzi od 85 lat , i dużo takich osób było co chcieli zakrzywic swój obraz, no ale sory po tym co napisales wielki dojrzały stary kibolu - to ja do tej pory nie wiem po c*** zes klepal w ta klawiaturę i co chciałeś przekazać .
I standardowo nie było by tego wpisu gdybyś do tego swojego przecpanego bełkotu nie wrzucił nas ... jeszcze w tak zakłamanym i przekrzywionym świetle nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością ... bardzo się musiales nameczyc żeby takie coś wymyslec , sory że się nie udało ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene wiesz ze zaraz bedą ci wkręcać rożne choroby , przygotuj sie na wysyp
Dobrało się dwóch żydków notorycznie rozpi... temat.Żydowski rabin i jego funfel z delegacji.
-
Ene due rabe
No i zajebiscie , idź się popłacz do pani wychowawczyni . Po drodze nie zapomnij zmienić pieluchy ...
A o tym kto rozjebal ten temat po raz setny to napewno każdy kto śledził znowu te parę stron się zorientuje i nie ty zaślepiony debilu z IQ porównywalnym ze stonką będziesz tutaj wyrocznią - i to co tam sobie myślisz to może zainteresuje jedynie twoje koleżanki ze wsi co info mają od takich ciuli jak ty ...
A o tym kto rozjebal ten temat po raz setny to napewno każdy kto śledził znowu te parę stron się zorientuje i nie ty zaślepiony debilu z IQ porównywalnym ze stonką będziesz tutaj wyrocznią - i to co tam sobie myślisz to może zainteresuje jedynie twoje koleżanki ze wsi co info mają od takich ciuli jak ty ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe
Czy ja napisałem, że jestem gościem po 40 czy 50? Mam 28 lat więc mam już parę więcej wiosen od twoich 18.
Walnąłem szyderę. Co mi tylko przyszło do głowy z tych waszych zarzutów klepałem w klawiaturę aby zobrazować prześmiewczo jak się zachowujecie na tym forum.
I teraz uwaga! Ty mi piszesz, że tak nie jest a potem pisząc punkt po punkcie robisz to z czego się naśmiewałem. Komedia :D.
Jeszcze 10 lat i zrozumiesz, że zarówno rozwalanie grafów przez Widzew jak i ŁKS to dobre akcje na tym samym poziomie i nie ma tu żadnego ale. Tobie punkt siedzenia i wiek nie pozwala tak myśleć, bo ty zawsze będziesz się doszukiwał tego, że to ŁKS wylał o 1 ml farby więcej i to Widzew odnawiał swoje grafy o minute dłużej.
A jak nie rozumiesz to Ci wytłumaczę, dopiero co pisałeś, że to Widzew jest tym propagandowym klubem a ŁKS taki wspaniały a potem odpowiadając na moją zaczepkę piszesz, że to ŁKS pierwszy wrzucał filmy z grafów, opraw i wszystkiego na neta. KOMEDIA :D
Czy ja napisałem, że jestem gościem po 40 czy 50? Mam 28 lat więc mam już parę więcej wiosen od twoich 18.
Walnąłem szyderę. Co mi tylko przyszło do głowy z tych waszych zarzutów klepałem w klawiaturę aby zobrazować prześmiewczo jak się zachowujecie na tym forum.
I teraz uwaga! Ty mi piszesz, że tak nie jest a potem pisząc punkt po punkcie robisz to z czego się naśmiewałem. Komedia :D.
Jeszcze 10 lat i zrozumiesz, że zarówno rozwalanie grafów przez Widzew jak i ŁKS to dobre akcje na tym samym poziomie i nie ma tu żadnego ale. Tobie punkt siedzenia i wiek nie pozwala tak myśleć, bo ty zawsze będziesz się doszukiwał tego, że to ŁKS wylał o 1 ml farby więcej i to Widzew odnawiał swoje grafy o minute dłużej.
A jak nie rozumiesz to Ci wytłumaczę, dopiero co pisałeś, że to Widzew jest tym propagandowym klubem a ŁKS taki wspaniały a potem odpowiadając na moją zaczepkę piszesz, że to ŁKS pierwszy wrzucał filmy z grafów, opraw i wszystkiego na neta. KOMEDIA :D
Westland pomiocie korewski co tu r******* ?twoje pedalki cały czas się dopierdalaja o naszą frekwencję ,ilość na meczach naszych zgód ,co was to obchodzi ?,niech rozjebusy z Sochaczewa trzymają się swojego tworu i będzie git .Zobacz ostatnio normalnie się tu pisało ,przyszedł jeden nasz mecz w PP na ktorym była nas garstka i się Korwa zaczęło .Wara śmiecie od nas !!!!!
-
PanTuNieStał
Uuuuuu powiało grozą.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Wystarczy spojrzeć 3 strony wstecz i widać, że to wasza sprawka internetowe gamonie :) Padło proste pytanie, trochę nie wygodne dla was. No a jak coś nie wygodne dla was to szybko obrócić, że u nas gorzej, że wy najlepsi itp.Ene due rabe pisze:A o tym kto rozjebal ten temat po raz setny to napewno każdy kto śledził znowu te parę stron się zorientuje
Co do relacji w necie, to o naszych rozmowach z Legią chyba wyszło z czeskiego forum (hooligans.cz?). Ale nie dam sobie ręki uciąć. Zresztą we wszystkich ekipach jak coś dobrze wyjdzie to idzie info w świat, a co ma pozostać w tajemnicy to pozostanie. Tak jak odmowa Zawiszy + wasz fc z Włocławka ;)
-
Ene due rabe
Hahah, no oczywiście towarzyszu, a ja mam przecież 18 lat.... :))))torf91 pisze:Ene due rabe
Jako ŁKSiak musze przyznać , że macie najlepszą komórke propagandową w całym wszechświecie czerwonoarmiści...
TVN, Rydzyk a nawet wielka czerwona Korea nie mają do was absolutnie podjazdu - nawet ze sprzętem, w trzykrotnej przewadze.
Wiesz co to jest szydera ?? Przejrzyj czasem moje wpisy to ją tam zobaczysz, ale sporo musisz jeszcze sie nauczyć, watpie zebys takie rzeczy ogarniał...torf91 pisze:Walnąłem szyderę. Co mi tylko przyszło do głowy z tych waszych zarzutów klepałem w klawiaturę aby zobrazować prześmiewczo jak się zachowujecie na tym forum.
Ty nie napisałes zadnych zarzutów, tylko opisałes rzeczywistośc sprytnie obracając ją o 180 stopni. Nie wiem po jaki c***, bo zes pisał to co chciałbys zeby było , a nie jest. Domyslam sie ze w celach wylacznie propgandowych...
Spadłes jak z kosmosu z jakims wywodem który był jedną wielką prowokacją i manipulacją i jeszcze probujjesz sie bronic hahah dobre...
Przeciez to ty łajzo jedna zes zaczęla ten temat o grafach itp. Jakbys nie zauważyl to bylo tu pisane po raz setny o naszej frekwencji. I po raz setny twoje kolezanki sie dopierdalały o byle gówno . Mielismy pisać o swoich klubach, chcec powiedziec ze ten twoj wpis to o czym był????torf91 pisze:I teraz uwaga! Ty mi piszesz, że tak nie jest a potem pisząc punkt po punkcie robisz to z czego się naśmiewałem. Komedia :D.
Gdzie ja sie niby doszukuje , i czego ?? To wy weszycie jak zawsze i wsadzacie nos w nieswoje sprawy. Przeciez to wystarczy przeczytac te pare wpisow, zeby ogarnąc co jest 5.
Tyle ze was to przewyzsza Widzewskie megalomany, bo za bardzo w oczy szczypie...., i wy nawet nie czytacie tego na co odpowiadacie.
Macie juz gotowe i narzucone modele odpowiedzi, byle sie zgadzało z waszą propagandą, zeby zawsze wyszło na wasze - a to że nie ma to nic wspolnego z rzeczywistoscią, jest zwykłą prowokacją, albo odnosi sie do tego czego nawet nikt z ŁKSu nie napisał - to juz jest chuuj.
Dawaj cytat ograniczony baranie, gdzie napisałem że '' Widzew jest tym propagandowym klubem, a ŁKS taki wspaniały''...torf91 pisze:A jak nie rozumiesz to Ci wytłumaczę, dopiero co pisałeś, że to Widzew jest tym propagandowym klubem a ŁKS taki wspaniały a potem odpowiadając na moją zaczepkę piszesz, że to ŁKS pierwszy wrzucał filmy z grafów, opraw i wszystkiego na neta. KOMEDIA :D
nie musi być słowo w słowo , byle tylko coś takiego z tego wynikało...
jesli tego nie zrobisz to W********** za brame i zakładaj se nowe konto i wracaj tutaj koniecznie - wkurwiać sie tym co wyczytasz i knić kolejne prowokacje...
to twoj kolezka po szalu Majcher raczej nie anonimowy , napisał ze macie medialną mentalnośc i sie lubicie pochwalić, a co do ŁKS to doszlismy do wniosku ze jest raczej odwrotnie...
wiec mozesz powiedziec w koncu co masz za problem ?? bo widac ze jedynie wy go macie, a wklejacie wszedzie cos zupelnie odwrotnego.
Mielismy pisać o swoich klubach ale wy nie umiecie , bo sie wstydzewa wstydzicie najwyrazniej ( mnie to nie dziwi). Wiec jesli nie piszecie o nas to jest spokoj, natomiast jesli dają znać o sobie wasze kompleksy i zaczynacie tworzyc jakies wizje na nasz temat , to musicie sie spodziewać argumentow z drugiej strony. Na tym polega dyskusja, marna bo marna , ale to wy chcecie zeby tak to wygladalo czego ostatnie strony sa najlepszym przykladem
mialem ci generalnie nie odpisywać bo nie wiem po tym co wyczytałem czy czasem jestes az tak głupi , że uwłaczałoby to mojej godnosci, ale uznałem ze nie , przeczytalem pare tych twoich wpisów poprzednich i chyba po prostu taki jestes, ale no sory wasze nie bedzie zawsze na wierzchu, tym bardziej jesli piszą od was jakies głaby w taki sposob ze gimnazjalista na informatyce by z was zrobił debili i byscie sie zakręcili wpadając we własne gówno.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Towarzyszu MMS, w imieniu Zjednoczonej Republiki Socjalistycznego Związku Radzieckiego przyznaje Towarzyszowi racje i honorowy medal oraz całkowity monopol na prawde...mms pisze:Wystarczy spojrzeć 3 strony wstecz i widać, że to wasza sprawka internetowe gamonie :) Padło proste pytanie, trochę nie wygodne dla was. No a jak coś nie wygodne dla was to szybko obrócić, że u nas gorzej, że wy najlepsi itp.Ene due rabe pisze:A o tym kto rozjebal ten temat po raz setny to napewno każdy kto śledził znowu te parę stron się zorientuje
Co do relacji w necie, to o naszych rozmowach z Legią chyba wyszło z czeskiego forum (hooligans.cz?). Ale nie dam sobie ręki uciąć. Zresztą we wszystkich ekipach jak coś dobrze wyjdzie to idzie info w świat, a co ma pozostać w tajemnicy to pozostanie. Tak jak odmowa Zawiszy + wasz fc z Włocławka ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Nie ma z wami zadnej merytorycznej rozmowy, juz to sie robi nudne...
wymyslcie Widzewiaki jakies nowe patenty i sprutki, i wtedy wróccie.
natomiast jesli nie mozecie przepalic tego co wyczytacie w moich wpisach, i kończą sie Wam pomysły , to jedna rada - nie piszcie o ŁKSie , tylko zajmijcie sie swoim najwiekszym Widzewkiem...
wiem powtarzam sie , ale moze w koncu za 50 apelem do was dotrze, ze to co piszecie jest cały czas wykorzystywane przeciwko wam, i naprostujecie sie......
PS.
Tak jak bylo do przewidzenia znowu próbujecie wkleić ze ten temat przez nas został rozjebany. W sytuacji gdzie jest zupełnie na odwrót. Jesli wiec nie macie argumentow zeby obronic te wasze pierdy to przestancie sie tu wpisywać. Ja rozumiem ze na moje wpisy ciezko jest wam sie odniesć, bo pisze w taki sposob zeby wam nie ułatwić i faktycznie odpisuje zazwyczaj ktoś raz na ruski rok, a reszta udaje że nie widzi.... natomiast wasze pierdy i jakies teorie jesli tylko zachaczacie w tym o nas , obrócic przeciwko wam jest bardzo łatwo...
pisalem że dużo nas dzieli i to tez widać na tym forum.
Boli was od bardzo dawna ze nas c*** obchodzi co sie u was dzieje,i ze 99 % rzeczy ktore tu piszecie i roznych akcji ktore wrzucacie i czekacie na reakcje - przechodzą zupełnie bez echa. Tak samo jak i wasze liczby i inne rzeczy. Nieraz i nie dwa sami pisaliscie ze sobą na temat waszych liczb z CSKA czy z Ruchem bo innych mało to obchodzi...
Natomiast w drugą strone jest stek wymysłow , i reakcja na kazde pierdniecie z naszej strony. A że nas za mało, że za dużo, że skejty, że hipstery, że to i tamto to wogóle jest nic i dziecinada, że ktoś tam miał koszulke Lecha, a ktoś inny był na Cracovii, że mało pieniędzy, a wogole to jaki macie budżet, a ktoś tam opluł piłkarza że patologia że to i tamto ,itp itd x 100.
c*** nas to obchodzi generalnie co o nas myslicie, ale czasy kiedy zawsze wasze było na wierzchu chyba juz bezpowrotnie mineły...
wymyslcie Widzewiaki jakies nowe patenty i sprutki, i wtedy wróccie.
natomiast jesli nie mozecie przepalic tego co wyczytacie w moich wpisach, i kończą sie Wam pomysły , to jedna rada - nie piszcie o ŁKSie , tylko zajmijcie sie swoim najwiekszym Widzewkiem...
wiem powtarzam sie , ale moze w koncu za 50 apelem do was dotrze, ze to co piszecie jest cały czas wykorzystywane przeciwko wam, i naprostujecie sie......
PS.
Tak jak bylo do przewidzenia znowu próbujecie wkleić ze ten temat przez nas został rozjebany. W sytuacji gdzie jest zupełnie na odwrót. Jesli wiec nie macie argumentow zeby obronic te wasze pierdy to przestancie sie tu wpisywać. Ja rozumiem ze na moje wpisy ciezko jest wam sie odniesć, bo pisze w taki sposob zeby wam nie ułatwić i faktycznie odpisuje zazwyczaj ktoś raz na ruski rok, a reszta udaje że nie widzi.... natomiast wasze pierdy i jakies teorie jesli tylko zachaczacie w tym o nas , obrócic przeciwko wam jest bardzo łatwo...
pisalem że dużo nas dzieli i to tez widać na tym forum.
Boli was od bardzo dawna ze nas c*** obchodzi co sie u was dzieje,i ze 99 % rzeczy ktore tu piszecie i roznych akcji ktore wrzucacie i czekacie na reakcje - przechodzą zupełnie bez echa. Tak samo jak i wasze liczby i inne rzeczy. Nieraz i nie dwa sami pisaliscie ze sobą na temat waszych liczb z CSKA czy z Ruchem bo innych mało to obchodzi...
Natomiast w drugą strone jest stek wymysłow , i reakcja na kazde pierdniecie z naszej strony. A że nas za mało, że za dużo, że skejty, że hipstery, że to i tamto to wogóle jest nic i dziecinada, że ktoś tam miał koszulke Lecha, a ktoś inny był na Cracovii, że mało pieniędzy, a wogole to jaki macie budżet, a ktoś tam opluł piłkarza że patologia że to i tamto ,itp itd x 100.
c*** nas to obchodzi generalnie co o nas myslicie, ale czasy kiedy zawsze wasze było na wierzchu chyba juz bezpowrotnie mineły...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
PanTuNieStał
I znowu wjechał w nas na pełnej piździe,ma rozmach skurewsyn.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
KlubemŁodziJestRTS
A co by miał odpisać? Czego oczekujesz po deklu który napierdala od dwóch lat to samo?
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
czerwona armia w natarciu
odnośnie czerwonej armii, jak to się stało że jeden z pierwszych zinów ŁKS-u (lata zdaje się 1992-94) nazywał się "Red Devils"?adwokat pisze:czerwona armia w natarciu
TYBET JEST SERBSKI
A jak to sie stało ze najpierw Lech wam odjebal typa którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem a potem wlaziliscie im w d*** ? Czyżby interesiki ludzi z pod znaku H.
-
Ene due rabe
RABIN ?? bardzo chcesz mnei sprowokować ale no sory :))Wantedx pisze:koledze który rozsądnie napisał juz RABIN nie odpisał...na tym zakonczmy temat :)majcher pisze:Gość od nas zapytał o waszą liczbę na finale, bez napinki, normalne pytanie jakich pada na tym forum setki i zapewne ciekawi sporą część osób z innych klubów, a wy obruszyliście jakby to było pytanie do panienki ile razy się puściła. A wszystko dlatego, że pytał ktoś z Widzewa. Macie jakąś manie prześladowcza? Wystarczyło odpisać tu, albo my nie piszemy w internecie, zamiast dorabiać do tego historię i prowokując gierki słowne, doskonale wiedząc, że będzie to wdzięczny temat do jałowym dyskusji i obustronnego odbijania piłeczki. To, że w ekipach derbowych działa magia liczb i jedni i drudzy interesują się liczbami rywali jest tak oczywiste, że choćbyście nie wiem jak się zaklinali, to i tak prędzej czy później to wyjdzie na światło dzienne, więc po co ta hipokryzja?
po kiego ch**a mam mu odpisywać ? Jesli napisał rozsądnie, i zajął sie swoim klubem to mi nic do tego i komentować tego zamiaru nie mam. To Wy we wszystkim widzicie drugie dno, i nawet jak ktos napisze rozsądnie , kończy temat i nie macie nawet jak odp , to i tak to robicie, i dopierdalacie sie do wszystkiego żeby czasem nikt nie skumał co jest pisane.
I jest tak od x czasu, gdzie najpierw sami zaczynacie robiąc jakies z d*** prowokacje, a pozniej płacz że temat rozjebany.
Rozumiesz jeden z drugim o co chodzi ??
Wezcie przykład z madrzejszego i jesli nie macie nic ciekawego do dodania, i na dodatek WAS TO CO JEST PISANE nie dotyczy, to zamknijcie te swoje internetowe ryje i siedzcie cicho..
Nisc - z Red Devilsem , rzecz prozaiczna, chodziło o zajawke autora na ....Manchester Utd .
Natomiast o przydomku Widzewiaków ''Czerwona Armia'' jaki sobie przysposobili ( swoją drogą bardzo trafny) , to Ktoś z Widzewa móglby sie wypowiedzięc skad sie wział ten przydomek i mniej wiecej kiedy zaczęli go uzywać kibice ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Jak to jest, że Lech Wam cisnie od zydow, by chwile później stanac z nimi ramie w ramie i robic ukladzik?adwokat pisze:A jak to sie stało ze najpierw Lech wam odjebal typa którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem a potem wlaziliscie im w d*** ? Czyżby interesiki ludzi z pod znaku H.
Tak bardzo im się spodobały Wasze kobiety?
Co na to Igor?
Napina tutaj nie zwalnia tempa..
-
Ene due rabe
nie zwalnia tempa , bo znowu zescie sie zesrali pod siebie i tak jak było spokojnie, i nawet tu nie zaglądałem to wszystko w pizdu poszło - bo zaczeliscie pruć sie o nasza frekwencje na Pucharze u siebie w środe , gdzie było koło 300-400 osob.
Napisałem ze był taki mecz, i to nie za czasow cacka, tylko w poprzedniej rundzie juz w nizszej lidze , gdzie było was jeszcze mniej i nawet nie powiesiliscie żadnej flagi... Jeden z Was Winkler odpisał w miare normalnie chcąc załagodzić sytuacje, że frekwencja to jest c***, ale nie bo ku*** reszta dalej napierdala o nas i nie widza w tym nic złego.
Tak samo jak dalej prujecie się o kwestie Lecha i finału PP, i chcecie znać naszą liczbe- ale TAKI c*** podmiejskie kompleksiary. Mozecie sobie uważac ze było nas tyle ile chcecie, zeby wam było wygodnie. Bo i tak absolutnie nic to nie zmieni, bo gdybysmy napisali że było nas 60 to by było 10 wpisów , że to wstyd , słaby układ itd, a gdybysmy napisali że nas było 200 , to by jeszcze wiecej pierdolenia było na temat co na to Zawisza, że jezdzimy w wiecej osob niż na wyjazdy itd itp. Przeciez to jest oczywiste, jestescie tacy prości, i zaślepieni megalomany , że nie ma z wami zadnej rozmowy , ale niestety nieraz musze interweniować - BO PISZECIE FRAJERKI O NAS ...
To Wy po raz enty zaczeliscie temat frekwencji i po raz kolejny na finał płaczecie , że jest tu napinka, tak samo jak po raz setny rozkminiacie kwestie naszych układków i innych , gdzie wam kompletnie gówno do tego. Jeszcze jakies pajace wypierdalają z tekstami do nas - zebysmy sie zajęli sami sobą !! hahaha to jest kabaret jakiś
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7160
Od tego sie zaczęło i kazdy moze sobie przejrzec kto sie znowu dopierdala i sie pruje jak stara baba z okna, i kto na koniec odwraca wszystko dupą do przodu....
Napisałem ze był taki mecz, i to nie za czasow cacka, tylko w poprzedniej rundzie juz w nizszej lidze , gdzie było was jeszcze mniej i nawet nie powiesiliscie żadnej flagi... Jeden z Was Winkler odpisał w miare normalnie chcąc załagodzić sytuacje, że frekwencja to jest c***, ale nie bo ku*** reszta dalej napierdala o nas i nie widza w tym nic złego.
Tak samo jak dalej prujecie się o kwestie Lecha i finału PP, i chcecie znać naszą liczbe- ale TAKI c*** podmiejskie kompleksiary. Mozecie sobie uważac ze było nas tyle ile chcecie, zeby wam było wygodnie. Bo i tak absolutnie nic to nie zmieni, bo gdybysmy napisali że było nas 60 to by było 10 wpisów , że to wstyd , słaby układ itd, a gdybysmy napisali że nas było 200 , to by jeszcze wiecej pierdolenia było na temat co na to Zawisza, że jezdzimy w wiecej osob niż na wyjazdy itd itp. Przeciez to jest oczywiste, jestescie tacy prości, i zaślepieni megalomany , że nie ma z wami zadnej rozmowy , ale niestety nieraz musze interweniować - BO PISZECIE FRAJERKI O NAS ...
To Wy po raz enty zaczeliscie temat frekwencji i po raz kolejny na finał płaczecie , że jest tu napinka, tak samo jak po raz setny rozkminiacie kwestie naszych układków i innych , gdzie wam kompletnie gówno do tego. Jeszcze jakies pajace wypierdalają z tekstami do nas - zebysmy sie zajęli sami sobą !! hahaha to jest kabaret jakiś
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7160
Od tego sie zaczęło i kazdy moze sobie przejrzec kto sie znowu dopierdala i sie pruje jak stara baba z okna, i kto na koniec odwraca wszystko dupą do przodu....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
KlubemŁodziJestRTS
Nie pamiętam dokładnie ale gdzieś w połowie lat 90tych.Skąd się to wzięło?Nie pamiętam.Wtedy na drużynę mówiono 'Czerwona Armia' Franka Smudy i nawet gdzieś taki napis widniał na SM.Ene due rabe pisze:Natomiast o przydomku Widzewiaków ''Czerwona Armia'' jaki sobie przysposobili ( swoją drogą bardzo trafny) , to Ktoś z Widzewa móglby sie wypowiedzięc skad sie wział ten przydomek i mniej wiecej kiedy zaczęli go uzywać kibice ??
Rabinowi chodzi zapewne o dawna nazwe Piłsudskiego.
Czerwona armia ma sie nijak do armii czerwonej.
Czerwona armia ma sie nijak do armii czerwonej.
-
Ene due rabe
że co ??
Nie skumałes o co mi chodziło, wiec ku*** nie klep w ta klawiature pseudo ćweerć inteligencie. Wyrazilem sie chyba bardzo wprost, bardziej sie nie dało. Ale jestes na to za głupi zeby zrozumieć, bo masz mniejsze IQ niz Wasteland.
Teraz bedziecie zaklinali rzeczywistośc, i pisali że mi wcale nie chodziło o to co napisałem ,tylko o cos innego hahahah ja pierdolleee , grubo idziecie Czerwona Armia Propagandystow ;)
Nie skumałes o co mi chodziło, wiec ku*** nie klep w ta klawiature pseudo ćweerć inteligencie. Wyrazilem sie chyba bardzo wprost, bardziej sie nie dało. Ale jestes na to za głupi zeby zrozumieć, bo masz mniejsze IQ niz Wasteland.
Teraz bedziecie zaklinali rzeczywistośc, i pisali że mi wcale nie chodziło o to co napisałem ,tylko o cos innego hahahah ja pierdolleee , grubo idziecie Czerwona Armia Propagandystow ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Ja już się nie pytam czy jesteś chory tylko pytam z ciekawości na co, bo mózg Ci wyżera niesamowicie.Ene due rabe pisze:
Dawaj cytat ograniczony baranie, gdzie napisałem że '' Widzew jest tym propagandowym klubem, a ŁKS taki wspaniały''...
nie musi być słowo w słowo , byle tylko coś takiego z tego wynikało...
Ene due rabe pisze: Jestescie mistrzami manipulacji
Twoje słowa odbijają się do CiebieEne due rabe pisze:Podsumowując tą dyskusje...
"jesli tego nie zrobisz to W********** za brame i zakładaj se nowe konto i wracaj tutaj koniecznie - wkurwiać sie tym co wyczytasz i knić kolejne prowokacje..."
Zamilknij na wieki.
Dobra zluzujcie już wszyscy portki. Tu sytuacji na mieście nie zmienicie. Czy Lechia Tomaszów to osobna ekipka czy działają tam chłopaki z waszego fc? Tak samo jak sytuacja w Sieradzu? Chyba już Warta nic nie kręci. Będziemy tam jutro,aż jestem ciekaw. Swego czasu pamiętam mieli ciekawą ekipkę i nieźle dymili z Pogonią Zduńska Wola i Górnikiem Łęczyca.
-
PanTuNieStał
A co ty byście zrobili z ciężko rannym kolegą z obrażeniami wewnętrznymi, żeby się jeszcze nie załapać na przypał?, pewnie zawieźlibyście go do znajomego weterynarza? takie rzeczy tylko na filmach ...którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem

Ta a potem z Leszkiem na piwko ,umacniać układ hehe
-
KlubemŁodziJestRTS
Adwokat musiał ci ktoś z Widzewa ten garbaty nos rozjebać skoro wszystko co piszesz dotyczy RTSu.
Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejszePanTuNieStał pisze:A co ty byście zrobili z ciężko rannym kolegą z obrażeniami wewnętrznymi, żeby się jeszcze nie załapać na przypał?...którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem
Brak słów na ostatnie wpisy.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI