Europejskie Puchary -2022/2023 !!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
kapitan_swir_planeta

Re: Europejskie Puchary -2022/2023 !!

Post autor: kapitan_swir_planeta » 12.10.2022, 21:32

patrickpbt pisze:
12.10.2022, 20:51
kibolskie pisiory to najlepsze co mozna na tym forum spotkac XD
A na kogo głosować? PO realizujące wytyczne z Berlina?
Co nie mówić o pis, to jest to jedyna jasno propolska partia której nie można podejrzewać o sterowanie przez Niemcy albo niejasne kontakty z rosyjskimi służbami.
Banda antykomuna!

iparts.pl
Prawilnyy

Post autor: Prawilnyy » 12.10.2022, 22:20

Pis propolska partia.BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHA.

Ja p******* że ktoś mieniący się kibicem mógł takie coś napisać po 7 latach rządzenia tej sitwy.Przecież oni od PO różnią się tylko tym że chodzą na innej smyczy.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''

Suczysko

Post autor: Suczysko » 12.10.2022, 22:21

kapitan_swir_planeta pisze:
12.10.2022, 21:32
patrickpbt pisze:
Co nie mówić o pis, to jest to jedyna jasno propolska partia której nie można podejrzewać o sterowanie przez Niemcy albo niejasne kontakty z rosyjskimi służbami.
się zaksztusiłem jak to przeczytałem. propolska partia... Chłopie TY się zatrzymałeś kilka lat temu. Zamykanie kopalni, a do 2030 czy 35 wygasić wszystko Ty mówisz o propolskości? My gdzie mamy największe złoża węgla w europie? propolskość uważasz za trzymanie palca w d**** żydów i usa? Ja pierdo_le taki rząd. Jeszcze brakuje niech połączą orlen z pgnig i już spółka gotowa do sprzedaży. Nic ale to nic nie będziemy mieli i tylko j**** za miskę. Wy się głąby już nie obudzicie z tego letargu. Wam telewizor wystarczy i co tam powiedzą. Będziecie kwiczeć i wyzywać, ale już będzie za późno.

Pastelowy

Post autor: Pastelowy » 12.10.2022, 22:55

patrickpbt pisze:
Człowieku Ty się skąd urwałeś? Uderzyłeś się za mocno czy tv Cię ogłupił do reszty? PiS jest tak pro polski jak dziwka dziewicą. Pis to marionetki izraela i usa. Tylko nie zarzucaj mi zaraz że jestem za po czy za inna jakąś partia, mam wyjebane na każdą! Ja kieruje się rozumiem i tym co wpoili mi rodzice...nie wierz nigdy politykom i tv kłamie
Śląsk Wrocław

znajomydżeniferlopez

Post autor: znajomydżeniferlopez » 12.10.2022, 23:09

. Tak jak nie wie że 30% "Ukraińców" w Polsce to Rosjanie.
nie żebym się tam zaraz przypierdalał,ale poroszę o źródło
najzupełniej z ciekawości

Suczysko

Post autor: Suczysko » 12.10.2022, 23:09

14 października święto narodowe ukrainy. Kiedy stworzyli struktury upa w czasach wojny?

Suczysko

Post autor: Suczysko » 13.10.2022, 00:54

to wam k**** przypomnę
75 lat temu, 14 października 1942 r., powstał pierwszy oddział UPA podporządkowany Organizacji Ukraińskich Nacjonalistów (OUN-B). UPA odpowiedzialna jest za masowe zbrodnie dokonywane na Polakach w latach 1943-1945. Według polskich historyków ukraińscy nacjonaliści zamordowali około 100 tys. Polaków na Wołyniu i w Galicji Wschodniej.

14 października święto narodowe

490

Post autor: 490 » 13.10.2022, 06:19

Już pomijając kwestie historyczne (istotne oczywiście) to ta kartoniada to kolejny sygnał, że ukry (albo ktoś kto takie działanie nakręca) myślą, że mamy wspólne państwo. To wina polityki i tych ludzi, którzy dają sobą manipulować, a których wielu mamy także tutaj na forum co pokazują posty... Najpierw flagi ukraińskie przed urzędami, na ślubowaniach itd. Wtedy nikt tego nie zatrzymywał, bo wiadomo wszyscy skupieni na tym jak ruske atakują biedny kraj. Teraz kolejna opcja, żeby nas Polaków podzielić, albo popierasz, że ukraińcy mają lepiej niż my, albo jesteś zdrajcą, ruskim agentem i Bóg wie co jeszcze. Pozdrawiam zdrowo myślących PS: Myślicie serio, że to kibice Szachtaru zoorganizowali kartoniadę?

zakopane1

Post autor: zakopane1 » 13.10.2022, 07:49

Trzeba być niedorozwiniętym żeby Ukraincy mieli lepiej od Polaka. Jeżeli jakiś Saszka z Muchosrańska bez znajomości języka potrafi zabrać pracę "dobremu chłopakowi" i ogarnąć sobie mieszkanie to raczej problem jest nie z nimi a z tymi co najwięcej płaczą.

slaw1

Post autor: slaw1 » 13.10.2022, 08:47

Diamentowy. Z pierwszą częścią się zgodzę. Ale, w drugiej chodzi mi o to, że ja jestem u siebie w kraju i prawie tylko słyszę ich język. ps. do turystów nic nie mam, za granicą byłem, nawet w Ukrainie.

Tosiek

Post autor: Tosiek » 13.10.2022, 10:17

zakopane1 pisze:
13.10.2022, 07:49
Trzeba być niedorozwiniętym żeby Ukraincy mieli lepiej od Polaka. Jeżeli jakiś Saszka z Muchosrańska bez znajomości języka potrafi zabrać pracę "dobremu chłopakowi" i ogarnąć sobie mieszkanie to raczej problem jest nie z nimi a z tymi co najwięcej płaczą.
Idioto pieerdolony tu głównie chodzi o socjal i masę przywilejów dla ukrów.Dostają siano za damski c***.Ostatnio się wypowiadał ktoś z władz Przemyśla,że przyjeżdżają pobierają zasiłek i wracają do siebie.Miliardy dla ukrów a Polak niech zapierdala na to.Takiej chcesz Polski tępy chuju??
Już nie mówię o problemach takich jak zapisanie dzieci do przedszkola bo ukraińskie dzieci miejsca pozajmowały.A mamuśki zamiast do roboty to łażą po galeriach.
upa upa k u r e w kupa

kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta » 13.10.2022, 10:34

Pastelowy pisze:
12.10.2022, 22:55
patrickpbt pisze:
Człowieku Ty się skąd urwałeś? Uderzyłeś się za mocno czy tv Cię ogłupił do reszty? PiS jest tak pro polski jak dziwka dziewicą. Pis to marionetki izraela i usa. Tylko nie zarzucaj mi zaraz że jestem za po czy za inna jakąś partia, mam wyjebane na każdą! Ja kieruje się rozumiem i tym co wpoili mi rodzice...nie wierz nigdy politykom i tv kłamie
Dopoty dopóki się nie dozbroimy, jesteśmy skazani na NATO. Na sojuszu z USA nie wychodzimy zle, gospodarczo ani politycznie się nie wtrącają. USA to nie Unia
Banda antykomuna!

zakopane1

Post autor: zakopane1 » 13.10.2022, 11:01

Tosiek pisze:
13.10.2022, 10:17
zakopane1 pisze:
13.10.2022, 07:49
Idioto pieerdolony tu głównie chodzi o socjal i masę przywilejów dla ukrów.Dostają siano za damski c***.Ostatnio się wypowiadał ktoś z władz Przemyśla,że przyjeżdżają pobierają zasiłek i wracają do siebie.Miliardy dla ukrów a Polak niech zapierdala na to.Takiej chcesz Polski tępy chuju??
Już nie mówię o problemach takich jak zapisanie dzieci do przedszkola bo ukraińskie dzieci miejsca pozajmowały.A mamuśki zamiast do roboty to łażą po galeriach.
No i gdzie to wyczytałeś? Na mediach narodowych 24 czy innym portalu dla tych co wyłączyli tv włączyli myślenie? Akurat mam syna w wieku dwóch lat, niedawno zapisywałem go do żłobka i uwaga, nie było najmniejszego problemu, a ukraińskie dzieciaki nie miały żadnego pierwszeństwa, bo priorytetem są polskie dzieci, dzieci z biednych rodzin i dzieci, które sa wychowywane przez samotne matki lub ojców. Usłyszysz coś gdzieś kątem ucha co pasuje ci pod teze a potem p*********. Ta ku*** nagle każdy ukr tu przyjeżdża bierze tysiące i wraca do siebie i żyje szczęśliwie, ku*** przecież to jest takie zabawne, zarzucacie innym łykanie propagandy a sami jesteście tak zapatrzeni w to co wam powiedzą w jakiś niszowych gówno mediach, że szok. 1/4 tego forum siedzi gdzieś na d**** na wyspach, pobiera socjal za siedzenie na dupsku, robicie interesy z muslimami a potem pierdololo o ukraińcach. Wiecie co? Musicie być zawsze w przeciwieństwie do głownego nurtu, bo jesteście głupi :) Głupszemu człowiekowi wmówi się, że ma racje, że wie więcej niż inni i potem chodzi i pierdoli takie głupoty. Na bank jest dużo ukrów co ciągnie socjal tak samo jak jest pełno ludzi każdej narodowości, którzy robią to samo. Przecież macie tak nawalone pod kopułami, że ręce opadają, zaczęlismy tu pisać, że gest Szachtara był po prostu miły, nic więcej, miły gest pokazujący Polaków w dobrym świetle a tu już pierdolenie o jakimś Ukropolu i miłości do banderowców, w ogóle nic na to nie wskazuje a wy pierdolicie bo coś sobie ubzduraliście w tych durnych łbach, idźcie tam płotem poszarpac.

Proof

Post autor: Proof » 13.10.2022, 11:07

13.10.2022, 10:34
Pastelowy pisze:

Dopoty dopóki się nie dozbroimy, jesteśmy skazani na NATO. Na sojuszu z USA nie wychodzimy zle, gospodarczo ani politycznie się nie wtrącają. USA to nie Unia
co ty chlopie pierdzielisz , politycznie sie niejednokrotnie wtrącali czy to wtedy gdy pisory robili zmiane dotyczace koncesji telewizyjnej co uderzało w koncern amerykanski w Polsce , a nasz konflik z Izraelem pamiętasz? gdzie Izarel chcial zebysmy zaplacili za zbrodnie Niemieckie z czasów II wojny swiatowej? ze chcielismy walczyć z narracja o "Polskich obozach" za czasów hitlera? za kim wtedy myslisz USA staneło? za nami czy zydami? pogrozili nam paluszkiem i trzeba bylo zmienić kilka punkcików w tej ustawie zeby zydek był zadowolony. Jestesmy wiernym psem USA PIS sie do tego przyczynił , za PO z kolei bylismy wiernym psem Niemiec i tusk robil to co Berlin mu kazał robić. Historia pokazała nam juz pare razy ze trzeba liczyć przede wszystkim na siebie a nie na "sojuszników" zwlaszcza takie USA które sobie jest daleko , myslisz ze tam mieszkanców obchodzi co sie stanie z Polska w razie jakies agresji? ze strony ruskich? oni nawet nie wiedza gdzie leży Polska

zakopane1

Post autor: zakopane1 » 13.10.2022, 11:28

kojotsonqwe pisze:
13.10.2022, 11:07
zakopane1 pisze:
13.10.2022, 11:01
Tosiek pisze:
13.10.2022, 10:17

No i gdzie to wyczytałeś? Na mediach narodowych 24 czy innym portalu dla tych co wyłączyli tv włączyli myślenie? Akurat mam syna w wieku dwóch lat, niedawno zapisywałem go do żłobka i uwaga, nie było najmniejszego problemu, a ukraińskie dzieciaki nie miały żadnego pierwszeństwa, bo priorytetem są polskie dzieci, dzieci z biednych rodzin i dzieci, które sa wychowywane przez samotne matki lub ojców. Usłyszysz coś gdzieś kątem ucha co pasuje ci pod teze a potem p*********. Ta ku*** nagle każdy ukr tu przyjeżdża bierze tysiące i wraca do siebie i żyje szczęśliwie, ku*** przecież to jest takie zabawne, zarzucacie innym łykanie propagandy a sami jesteście tak zapatrzeni w to co wam powiedzą w jakiś niszowych gówno mediach, że szok. 1/4 tego forum siedzi gdzieś na d**** na wyspach, pobiera socjal za siedzenie na dupsku, robicie interesy z muslimami a potem pierdololo o ukraińcach. Wiecie co? Musicie być zawsze w przeciwieństwie do głownego nurtu, bo jesteście głupi :) Głupszemu człowiekowi wmówi się, że ma racje, że wie więcej niż inni i potem chodzi i pierdoli takie głupoty. Na bank jest dużo ukrów co ciągnie socjal tak samo jak jest pełno ludzi każdej narodowości, którzy robią to samo. Przecież macie tak nawalone pod kopułami, że ręce opadają, zaczęlismy tu pisać, że gest Szachtara był po prostu miły, nic więcej, miły gest pokazujący Polaków w dobrym świetle a tu już pierdolenie o jakimś Ukropolu i miłości do banderowców, w ogóle nic na to nie wskazuje a wy pierdolicie bo coś sobie ubzduraliście w tych durnych łbach, idźcie tam płotem poszarpac.
NIe musisz nawet pisać, bo odrazu widać że wyborca pisu 😂😂
Na wyborach nie głosowałem na nikogo, bo wszystkie partie to jeden wielki syf :)

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 11:37

Daj im wierzyć że w razie zagrożenia USA przybędzie z odsieczą bo im się światopogląd załamie :)
j**** urkaine

czehulov

Post autor: czehulov » 13.10.2022, 11:52

Kkrawczyk pisze:
13.10.2022, 11:37
Daj im wierzyć że w razie zagrożenia USA przybędzie z odsieczą bo im się światopogląd załamie :)
A kto ci powiedział, że nie pomoże? Bosak czy inny c*** z konfy, a może kolega co to się naoglądał dzikiego trenera albo innego kretyna z zerowym pojęciem o geopolityce :)? Może i wyłączyliście tv, ale z myśleniem dalej coś nie halo.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

Suczysko

Post autor: Suczysko » 13.10.2022, 11:59

czehulov pisze:
13.10.2022, 11:52
Kkrawczyk pisze:
A kto ci powiedział, że nie pomoże? Bosak czy inny c*** z konfy, a może kolega co to się naoglądał dzikiego trenera albo innego kretyna z zerowym pojęciem o geopolityce :)? Może i wyłączyliście tv, ale z myśleniem dalej coś nie halo.
Ty naprawdę chcesz tu ludziom wmówić, że traktowana jako bufor między rosją, poligon... kraj zwany Polską obchodzi tam kogoś? Już za czasów zimnej wojny jak były plany wojenne to nas miało nie być. A Ty zakopane nie zapomnij zabrać na wyjazd następny kogoś z pedałenu

kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta » 13.10.2022, 12:18

Proof pisze:
Pastelowy pisze:

co ty chlopie pierdzielisz , politycznie sie niejednokrotnie wtrącali czy to wtedy gdy pisory robili zmiane dotyczace koncesji telewizyjnej co uderzało w koncern amerykanski w Polsce , a nasz konflik z Izraelem pamiętasz? gdzie Izarel chcial zebysmy zaplacili za zbrodnie Niemieckie z czasów II wojny swiatowej? ze chcielismy walczyć z narracja o "Polskich obozach" za czasów hitlera? za kim wtedy myslisz USA staneło? za nami czy zydami? pogrozili nam paluszkiem i trzeba bylo zmienić kilka punkcików w tej ustawie zeby zydek był zadowolony. Jestesmy wiernym psem USA PIS sie do tego przyczynił , za PO z kolei bylismy wiernym psem Niemiec i tusk robil to co Berlin mu kazał robić. Historia pokazała nam juz pare razy ze trzeba liczyć przede wszystkim na siebie a nie na "sojuszników" zwlaszcza takie USA które sobie jest daleko , myslisz ze tam mieszkanców obchodzi co sie stanie z Polska w razie jakies agresji? ze strony ruskich? oni nawet nie wiedza gdzie leży Polska
I PiS wyszedł obronną ręką zabierając się za nowelizacje KPA.
Amerykanie to wciąż mniejsze zło niż Rosja i Niemcy a maja z nami wspólnego wroga, czyt putinowska Rosję.
Jeśli po prawej stronie pojawi się sensowna opozycja wobec PiS to ma mój głos, na razie ciężko o to.
Banda antykomuna!

Suczysko

Post autor: Suczysko » 13.10.2022, 12:23

13.10.2022, 12:18
Proof pisze:

Amerykanie to wciąż mniejsze zło niż Rosja i Niemcy a maja z nami wspólnego wroga, czyt putinowska Rosję.
Jeśli po prawej stronie pojawi się sensowna opozycja wobec PiS to ma mój głos, na razie ciężko o to.
jak ja słyszę albo czytam mniejsze zło to mnie h** strzela. Nie ma większego zła albo mniejszego i wbij sobie to do swojej pustej pisowkiej głowy.

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 12:35

czehulov pisze:
Kkrawczyk pisze:

Żyj dalej w przeświadczeniu że jesteśmy kimś ważnym dla USA :) No tak lepiej słuchać sprzedawczyków typu Polko czy Skrzypczak czy inni pseudoeksperci w super expressie. :)
j**** urkaine

ze stadionu

Post autor: ze stadionu » 13.10.2022, 12:43

Przepraszam że ja w temacie ale czy ktoś poratuje streamem do dzisiejszego meczu Lecha?

quovadis

Post autor: quovadis » 13.10.2022, 12:46

czehulov pisze:
Kkrawczyk pisze:
Historia powiedziała, historia jest nauczycielką życia ale jak ktoś nie zna historii skazuję się na jej powtórzenie.

czehulov

Post autor: czehulov » 13.10.2022, 13:19

Rozumiem, że rozmieszczeni w Polsce NATO, którzy PRZED inwazją na Ukrainę mieli tu stacjonować w liczbie ok 10tys. to również mięso armatnie? Oczywiście dzięki Putinowi będzie ich tu jeszcze więcej. W dodatku Brytyjskie systemy obrony przeciwlotniczej Sky Sabre rozmieszczone u nas to też mięso, wróć, żelastwo armatnie :)? Zastąpione nasze "Twarde" przez amerykańskie Abramsy oraz zamówienie 20szt. i dostarczone do maja 2023 roku HIMARSy, które w ilości 4 sztuk rozjebały ostro ruskie to też tak dla picu. Nie mówiąc już o Bayraktarach oraz programie Wisła i Narew w skład w której wchodzą rakiety Patriot. Ale ten PiS antypolski, bo przyjął uchodźców z Ukrainy... Przypomnę, że nas wtedy również ktoś przyjął. A do twoich pierdów, że historia nam pokazała, że nas alianci wychujali, to przypomnę ci, że to Stany proklamowały istnienie państwa Polskiego po zakończeniu 1 wojny światowej. Nie porównuj tego co było 80 lat do stanu obecnego, bo to teraz jesteśmy trochę gdzieś indziej niż wtedy. A to, co się wydarzyło w Teheranie czy Jałcie nie ma mniejszego znaczenia do obecnej geopolityki.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

czehulov

Post autor: czehulov » 13.10.2022, 13:29

wladimirputin pisze:
13.10.2022, 13:13
Dla tych liczą na pomoc USA, pare słów od generała i byłego szefa sztabu armii USA- Jacka Keana, który inwestycje 66 miliardów w Ukraińców uważa za niewspółmiernie korzystna dla amerykańskich interesów. Bo dla nich to „tylko około 1.1% budżetu” a w zamian Ukraińcy walczą z Rosją u siebie, a nie w USA, ale w interesie USA:)

https://mobile.twitter.com/PanasukPetr/ ... 5748225024

A wy chcecie walczyć z Rosja w Polsce w obronie interesów USA?:)
No właśnie, byłego generała i szefa sztabu armii USA. Czy słowa byłego prezydenta USA Donalda Trumpa o dogadaniu się ukrów z ruskimi mają jakieś znacznie, nie. Więc trochę twój argument jest inwalidą.

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 13:55

Niikodem pisze:
13.10.2022, 13:44
Widać Krawczyki nawet nie wiedzą że Amerykanie odbywają loty nad nami ;)Są tu ich armię by dodatkowo odstraszyć wroga bo amerykanów nie tkna nigdzie...
Słuchaj Nikola, dostałaś propozycje spotkania jak przyjadę na ŁKS to się obsralaś, więc smaruj tam do Łódzkiego pienić się na rywala w piwnicy w kominiarce.
j**** urkaine

czehulov

Post autor: czehulov » 13.10.2022, 14:27

Nie mierz innych swoją miarą i chamuj piętą. Jak nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz. Bez odbioru.

kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta » 13.10.2022, 14:47

Suczysko pisze:
13.10.2022, 12:23
13.10.2022, 12:18
Proof pisze:

jak ja słyszę albo czytam mniejsze zło to mnie h** strzela. Nie ma większego zła albo mniejszego i wbij sobie to do swojej pustej pisowkiej głowy.
Nie jestem pisiorem a partie polityczne to nie kluby.
Scena jest tak zabetonowana że porażka PiS równa się zwycięstwu centrowych liberałków sterowanych z Niemiec. O wprowadzeniu przez nich aborcji i rejestrowanych związków pedałów nie wspominając.
Dopóty dopóki nie ma ogarniętej prawicowej opozycji, a nie jest nią na razie konfa, PiS to niestety jedyna realna zapora przez KO. I możesz zaklinać rzeczywistość ale lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
RN się ogarnie i będzie miał cos do powiedzenia w konfie- pierwszy Ci odpisze że miales racje i w koncu nie ma mniejszego zła a po PiS można jechać jak po burej suce.
Banda antykomuna!

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 13.10.2022, 14:50

wladimirputin pisze:
13.10.2022, 13:13
Dla tych liczą na pomoc USA, pare słów od generała i byłego szefa sztabu armii USA- Jacka Keana, który inwestycje 66 miliardów w Ukraińców uważa za niewspółmiernie korzystna dla amerykańskich interesów. Bo dla nich to „tylko około 1.1% budżetu” a w zamian Ukraińcy walczą z Rosją u siebie, a nie w USA, ale w interesie USA:)

https://mobile.twitter.com/PanasukPetr/ ... 5748225024

A wy chcecie walczyć z Rosja w Polsce w obronie interesów USA?:)

Nie przyszło Ci do głowy, że Ukraina walczy też we własnym interesie a ich relacja z USA to typowe win-win? Jakby Rosja nas najechała byś jeszcze błagał USA na kolanach aby realizowało tu "swoje" interesy.

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 13.10.2022, 14:56

Fehérvár AV19 - GKS KATOWICE
Wczoraj do Węgierskiego miasta Szekesfehervar wybrało się 400 GieKSiarzy na ostatni mecz hokejowej Ligi Mistrzów.

Obrazek

strazaksam

Post autor: strazaksam » 13.10.2022, 15:09

ze stadionu pisze:
13.10.2022, 12:43
Przepraszam że ja w temacie ale czy ktoś poratuje streamem do dzisiejszego meczu Lecha?
[link]

merek13

Post autor: merek13 » 13.10.2022, 15:49

Polityka polityką a interesy USA interesami poczytajcie o Dolinie Lotniczej na Podkarpaciu o strefie przy lotnisku w Jasionce gdzie stoją wyrzutnie rakiet o inwestorach którzy tam zainwestowali ogromną kasę.W Rzeszowie zakłady amerykańskie. Tam nawet jabłko nie spadnie bez wiedzy USA a co dopiero ruski szmelc. To samo Mielec. Oni waszych bloków bronić nie będą bo rakiety za drogie.

Tosiek

Post autor: Tosiek » 13.10.2022, 17:09

Wojska USraela stacjonują w Polsce nie po to by bronić Polski i Polaków tylko pilnują złóż naturalnych.Nie wiem czy lemingi stąd się orientują że nasz kraj jest bardzo bogaty pod względem właśnie złóż naturalnych.

Wierzcie dalej niewolnicy że USrael i NATO was obronią.Klękajcie na kolana jak imperatorek i dziękujcie im hahah.
Tak samo było w 1939 i gdzie byli ci wielcy sojusznicy.Robią wam wodę z mózgu a liczy się tylko i wyłącznie interes tych większych.USrael wszędzie się miesza od dziesięcioleci ale tępe chuje z klapkami na oczach tego nie dostrzegają.
upa upa k u r e w kupa

czehulov

Post autor: czehulov » 13.10.2022, 17:27

Tosiek pisze:
13.10.2022, 17:09
Wojska USraela stacjonują w Polsce nie po to by bronić Polski i Polaków tylko pilnują złóż naturalnych.Nie wiem czy lemingi stąd się orientują że nasz kraj jest bardzo bogaty pod względem właśnie złóż naturalnych.

Wierzcie dalej niewolnicy że USrael i NATO was obronią.Klękajcie na kolana jak imperatorek i dziękujcie im hahah.
Tak samo było w 1939 i gdzie byli ci wielcy sojusznicy.Robią wam wodę z mózgu a liczy się tylko i wyłącznie interes tych większych.USrael wszędzie się miesza od dziesięcioleci ale tępe chuje z klapkami na oczach tego nie dostrzegają.
[link] masz trochę faktów o tych bazylionach $$$ na których leży Polska.

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 17:35

czehulov pisze:
13.10.2022, 17:27
Tosiek pisze:
13.10.2022, 17:09

[link] masz trochę faktów o tych bazylionach $$$ na których leży Polska.
Dałeś źródło tak wiarygodne niczym jak mówiłeś Dziki Trener :) ten gościu od lutego prowadzi urkainską propagandę na tym swoim śmiesznym kanale. :) No to już wiemy z kim mamy doczynienia.
j**** urkaine

czehulov

Post autor: czehulov » 13.10.2022, 17:44

Jak byś obejrzał to byś wiedział skąd wziął dane żródło. Ale ty jedynie przeleciałeś po jego miniaturkach i z góry założyłeś, że to ukraińska propaganda. No, no, takiego toku myślenia tylko pogratulować, dokladnie jak dziki bazujący na swoim małym móżdżku i dopowiedzeniach, które nijak mają się z faktami :). Chcesz dyskutować to chociaż podaj argumenty inne niż to co napisałem wyżej odnośnie dzikiego. Już w necie można było się natknąć na asów, którzy doszukiwali się braku defilady wojskowej bo ukrom wszystko przekazaliśmy, ten sam tok myślenia. Szkoda tylko, że takich defilad było ze 3 od lat 70tych (mozna to latwo sprawdzic w Google).Bez odbioru.

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 17:55

czehulov pisze:
13.10.2022, 17:44
Jak byś obejrzał to byś wiedział skąd wziął dane żródło. Ale ty jedynie przeleciałeś po jego miniaturkach i z góry założyłeś, że to ukraińska propaganda. No, no, takiego toku myślenia tylko pogratulować, dokladnie jak dziki bazujący na swoim małym móżdżku i dopowiedzeniach, które nijak mają się z faktami :). Chcesz dyskutować to chociaż podaj argumenty inne niż to co napisałem wyżej odnośnie dzikiego. Już w necie można było się natknąć na asów, którzy doszukiwali się braku defilady wojskowej bo ukrom wszystko przekazaliśmy, ten sam tok myślenia. Szkoda tylko, że takich defilad było ze 3 od lat 70tych (mozna to latwo sprawdzic w Google).Bez odbioru.
Ja już ci swój argument podałem, potężne pieniądze rozdawane na urkaincow, wywożone paliwo i węgiel za grosze na upadline podczas gdy nasi rodacy nie będą mieli za co kupić węgla na zimę, trzeba było postąpić z głową jak Niemcy,Norwegia czy Szwajcaria. A tak mamy jeden wielki syf z nadmiarowa ilością przesiedleńców :)
j**** urkaine

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 18:31

Niikodem pisze:
13.10.2022, 18:23
Krawczyk możesz już nie pisać o sprawach o których c**** masz pojęcia?Będziesz we Włocławku 16ego?
Na c*** się wpierdalasz jak dorośli rozmawiają, W********** z tego forum bo cie dojadę, ja mogę być ale ty już nie wyjedziesz wtedy. :) Czehulov, widzę że w tej kwestii się nie dogadamy ale Szanuje twoje zdanie.
j**** urkaine

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 13.10.2022, 18:49

Niikodem pisze:
13.10.2022, 18:47
Od tej pory mam cie w ignorowanych...więc jeżeli nabierzesz odwagi masz pw...Ale znając życie masz że 170 cm wazysz z 75 kg więc nie będę bil słabszych;)pozdro wariat.
Ale ja ci proponowałem spotkanie 3dni temu na PW i się obsraleś.
j**** urkaine

strazaksam

Post autor: strazaksam » 13.10.2022, 19:01

Ewidentnie koles kreci beke, a Wy sie dajecie podpuszczać jak małolaty

ODPOWIEDZ