Siarka pisze:Włocłavek - gdzie robiliście - podaj dokładne namiary
Włocłavek przecież napisał że na www.dlakibicow.republika.pl/
a poza tym bardzo polecam tam robić gadżety, w szczególności smycze ! zajebiście zrobione i przystępne ceny !
Nowe smycze FC Piotrków nakład 100 sztuk (kiepskie foto)
Nowe otwieracze FC Piotrków
Zarówno smycze jaki i otwieracze robione u Dawida z Nowego Sącza (www.dlakibicow.republika.pl) POLECAM SZYBKIE I DOBRE WYKONANIE NO I BARDZO ATRAKCYJNE CENY
nasze nowe smycze, nakład 400 sztuk
Bydgoscy Chuligani - Jastrzębscy Hooltaje
Chemik - GieKSa
Kto pierwszy ten lepszy - GieKSa'62
Całe życie z wariatami
ps. smycz z Chemikiem jest ze zla data z winy producenta , bd zmienone na poprawną bez obaw , pozdrawiam
co do producenta szczerze polecam .... o wiele lepsze warunki oraz kontakt niż na smycze. fantomas
Ostatnio zmieniony 15.11.2007, 16:26 przez tum, łącznie zmieniany 2 razy.
tum pisze:nasze nowe smycze, nakład 400 sztuk
Chemik - GieKSa
Całe życie z wariatami
Chemik - GieKSa
Całe życie z wariatami
ps. smycz z Chemikiem jest ze zla data z winy producenta , bd zmienone na poprawną bez obaw , pozdrawiam
Czy Wy w tym Jastrzębiu nie jesteście w stanie wymyślić jakiegoś oryginalnego hasła? Ja wiem, na powyższe nikt nie ma patentu, ale zarówno GieKSa, jak i "Całe życie z wariatami" oraz "Kto pierwszy ten lepszy", to slogany mocno oklepane przez okoliczne Jastrzębiu ekipy
Chemik - GieKSa
Całe życie z wariatami
Tak musze sie przyznac, zepsulem projekt wpisujac zla date przez pomylke.
Sprawa juz wyjasniona
Dziekuje za wyrozumialosc
Ligowiec pisze:
Czy Wy w tym Jastrzębiu nie jesteście w stanie wymyślić jakiegoś oryginalnego hasła? Ja wiem, na powyższe nikt nie ma patentu, ale zarówno GieKSa, jak i "Całe życie z wariatami" oraz "Kto pierwszy ten lepszy", to slogany mocno oklepane przez okoliczne Jastrzębiu ekipy
odpisz mi na priv, zeby nie rozmywac tematu co to za okoliczne ekipy uzywaja jakich haseł. Te forum to coraz wieksza paranoja...
asło "Kto pierwszy ten lepszy' z oprawy Cracovii. Oczywiście nie wyrzucam tu nikomu że robi ksera, tak tylko mówię gwoli ścisłości, bo sztuką jest wymyślić coś fajnego ale nowego.