Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Wschód_Czerwone
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Głosowania odbywały się w TMK i Widzew był w czołówce przez parę dobrych lat i tego się nie cofnie pisaliscie o karnetach myślę że na przestrzeni 10 lat mieliśmy lepsze wyniki niż wasze nawet śmiem twierdzić że mieliśmy więcej karnetów niż Wy sprzedanych biletów w jednym sezonie gdzie było parcie na karnety skupcie się na swoich meczach oprawach karnetach itp a Widzew ma i będzie miał się dobrze bez obaw napinacze z kibice.net
DK08:
to czy wygrywacie jakies fejsbukowe glosowania czy nie to mnie nie interesuje. ani nie sledze tego ani nie o tym mowie
upieracie sie ze zawsze byliscie w topie wiec po prostu odesłałem cie do opini innych ultrasów z przed zalozmy 2006 roku, ja te czasy niezle pamietam wiec smiac mi sie chce jak czytam takie historie. w moja opinie mozesz c**** wbijac ale dla polskiej sceny byliscie wtedy szaraczki i niczym przez lata nie blysneliscie. teraz moze i owszem, jest progres
to czy wygrywacie jakies fejsbukowe glosowania czy nie to mnie nie interesuje. ani nie sledze tego ani nie o tym mowie
upieracie sie ze zawsze byliscie w topie wiec po prostu odesłałem cie do opini innych ultrasów z przed zalozmy 2006 roku, ja te czasy niezle pamietam wiec smiac mi sie chce jak czytam takie historie. w moja opinie mozesz c**** wbijac ale dla polskiej sceny byliscie wtedy szaraczki i niczym przez lata nie blysneliscie. teraz moze i owszem, jest progres
-
ELC
- Kontakt:
Niestety udało mi się znaleźć tylko jeden taki ranking gdzie głosowali Ultrasi (nie lajki z FB) z 2011 roku (runda jesienna). Rozumiem, że większość z was nie pamięta tamtych czasów (tak w ramach przypomnienia)
W TOP30 minionej rundy znalazły się cztery oprawy Korony Kielce (2, 3, 18, 23) i Lecha Poznań (7, 15, 25, 27), trzy Legii Warszawa (1,6,21) i Widzewa Łódź (5, 9, 22), dwie Jagiellonii Białystok (4, 19), Górnika Zabrze (13, 14) i Lechii Gdańsk (17,30) oraz po jednej Wisły Kraków (8 ), GKS Katowice (10), Polonii Bytom (11), Zagłębia Sosnowiec (12), ŁKS Łódź (16), GKS Tychy (20), Cracovii Kraków (24), Zagłębia Lubin (26), Odry Wodzisław (28 ) i Arki Gdynia (29).
http://zyleta.info/?p=247
W TOP30 minionej rundy znalazły się cztery oprawy Korony Kielce (2, 3, 18, 23) i Lecha Poznań (7, 15, 25, 27), trzy Legii Warszawa (1,6,21) i Widzewa Łódź (5, 9, 22), dwie Jagiellonii Białystok (4, 19), Górnika Zabrze (13, 14) i Lechii Gdańsk (17,30) oraz po jednej Wisły Kraków (8 ), GKS Katowice (10), Polonii Bytom (11), Zagłębia Sosnowiec (12), ŁKS Łódź (16), GKS Tychy (20), Cracovii Kraków (24), Zagłębia Lubin (26), Odry Wodzisław (28 ) i Arki Gdynia (29).
http://zyleta.info/?p=247
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
Wschód_Czerwone
Parę osób to nawet nie wie ze były takie rankingi i co głosował sam Widzew na siebie czy inni Ultrasi z innych klubów ? Ludzie opanujcie się bo tego czytać się nie da co tu wypisujecie co po niektórzy .
-
NoMatterWhat
Haslo Razem Trenujemy Sport nie powstalo przed biegiem na 105 urodziny Widzewa.ŁKS1908ŁKS pisze:Jak byś był chociaż trochę inteligentny i umiał czytać ze zrozumieniem zrozumiałbyś że napisałem powstanie "grupy" która przede wszystkim bierze udział w różnego rodzaju biegach , po kilku miesiącach powstaje Wasza odpowiedź na "Łódź Kocha Sport" i nagle z d*** biegniecie w "Biegu ulicą Piotrkowską" w 105 osób , przypadek ? może się mylę i biegaliście w innych biegach zorganizowaną grupą jako RTS ?
Wy Wasze haslo wymysliliscie w 2014, a my z kolei inne: Razem Tworzymy Sile w 2011 i tak mozemy sie scigac tylko dokad?
Przekrzykujecie sie w necie o historii opraw, a tu Widzew odpala piro na ostatnim meczu. Na LKS musimy jeszcze poczekac.
Łks wygrywał na fejsie :DDK08 pisze: ŁKS tak samo wygrywał (lub zajmował wysokie miejsca) te twoje rankingi ultrasów, czy jak wolisz głosowania facebookowskie itd itp.
Wyszło na jaw, że barany typu dk08 czy ene due rabin to trolle internetowe żyjące fejsikiem i tym forum. Nawet nie wiedzą, że były głosowania ultrasów wszystkich ekip i ich rankingi :)
-
Ene due rabe
morde tam zewrzyj napinaczu i manipulatorze bo nic takiego nie pisałem . Doskonal wiem o czym piszesz, i wiem tez doskonale ze ostatni taki ranking wygraliscie 7 LAT temu , i od tamtej pory troche daleko wam było do Polskiego TOP a poziom sie znacznie wyrownał o czym juz pisałem. Zresztą my rowniez wczesniej byliśmy tam w czubie, np naszą oprawą WITRAŻAMI.
Wiec krótko taam trzymaj gębe bo doskonale widac ze zyjecie tym co było prawie 10 lat temu, i robicxie wszystko zeby zakłamac nawet to co ja pisze, a czasy sie zmieniły diametralnie ...
ile was tu sie jeszcze zleci zeby tworzyć tą waszą propagande .... ??
ja tu zyje internetem i spamuje ten temat ? spojrzcie na widzewiaków jak ruszyli do internetowego natarcia...
Wiec krótko taam trzymaj gębe bo doskonale widac ze zyjecie tym co było prawie 10 lat temu, i robicxie wszystko zeby zakłamac nawet to co ja pisze, a czasy sie zmieniły diametralnie ...
ja tu zyje internetem i spamuje ten temat ? spojrzcie na widzewiaków jak ruszyli do internetowego natarcia...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
No i c*** że 7 lat temu?Nie osiągnęliście tego poziomu co RTS jeśli chodzi o oprawy i raczej nie osiągniecie już nigdy.Kogo by się wtedy nie zapytał to każdy wymieniał Widzew jako ścisłą czołówkę pod tym kątem.
Lecimy dalej:
liczby wyjazdowe to jest dopiero przepaść co oczywiście skomentujecie że FC nabijały liczby,ale c*** was to obchodzi,Widzew to Widzew jako całość i jedność.
Następna sprawa zgoda z Ruchem.Pokaż mi drugą tak mocną pod każdym względem zgodę w Polsce.Darujcie sobie komentarze,że dzięki Ruchowi.
lećmy dalej:W mieście nie ma waszej przewagi i to również przyznajecie,Widzew jako H również ścisła czołówka w kraju.To samo wy ale moglibyście się w końcu zdecydować co z pewnymi propozycjami bo kręcicie.
przejdźmy teraz do FC czyli również jesteście z tyłu w tej kwestii czyli liczbowo Widzew
przejdźmy do sportowców i tu Widzew też ma sporo świetnych zawodników.
grafy na waszą korzyść.
Także jak to wygląda lat każdy wie.Nie ma co panowie zakłamywać rzeczywistości bo to są fakty.I to ten dzielnicowy Widzew co kiedyś się śmialiście i wyszydzaliście pokazał miejsce w szeregu w wielu kwestiach.Do teraz się niektórzy śmiejecie ale to tylko pokazuje kompleksy.
Lecimy dalej:
liczby wyjazdowe to jest dopiero przepaść co oczywiście skomentujecie że FC nabijały liczby,ale c*** was to obchodzi,Widzew to Widzew jako całość i jedność.
Następna sprawa zgoda z Ruchem.Pokaż mi drugą tak mocną pod każdym względem zgodę w Polsce.Darujcie sobie komentarze,że dzięki Ruchowi.
lećmy dalej:W mieście nie ma waszej przewagi i to również przyznajecie,Widzew jako H również ścisła czołówka w kraju.To samo wy ale moglibyście się w końcu zdecydować co z pewnymi propozycjami bo kręcicie.
przejdźmy teraz do FC czyli również jesteście z tyłu w tej kwestii czyli liczbowo Widzew
przejdźmy do sportowców i tu Widzew też ma sporo świetnych zawodników.
grafy na waszą korzyść.
Także jak to wygląda lat każdy wie.Nie ma co panowie zakłamywać rzeczywistości bo to są fakty.I to ten dzielnicowy Widzew co kiedyś się śmialiście i wyszydzaliście pokazał miejsce w szeregu w wielu kwestiach.Do teraz się niektórzy śmiejecie ale to tylko pokazuje kompleksy.
-
forever1908young
Hmm ... Hutnik Kraków?
-
forever1908young
To jak my dostajemy w******* od Hutnika wy dostajecie od nas to gdzie wy jesteście?

To gdzie dopiero ten Hutnik.
-
forever1908young
Was już zlał z nami nie miał kontaktu więc nie możesz weryfikować.Jak na razie jest daleko przed wami.
-
forever1908young
Ooo następny będzie wydawał polecenia kto kogo bedzie weryfikował w jakio sposób. ŁKS już was kilka razy banda na bande zweryfikował i od tamtej pory jakoś słabo się chcecie ustawic w pełnych składach więc zamilcz...A teraz dawaj Piotrkowską.

-
Ene due rabe
i c*** z tego ? To ma o nas źle swiadczyć czy o was ?? Ze zrobilismy progres i was wyprzedzilismy a wy popadliscie w szarzyzne i od tych 7 lat poziom sie wyrównał ??RaryTaS pisze:No i c*** że 7 lat temu?Nie osiągnęliście tego poziomu co RTS jeśli chodzi o oprawy i raczej nie osiągniecie już nigdy.Kogo by się wtedy nie zapytał to każdy wymieniał Widzew jako ścisłą czołówkę pod tym kątem.
znowu razmawiamy o jednym, wy wypierdalacie farmazony o czyms innym. c*** tu zmienia jak wyglada sytuacja w Łodzi, ile was jezdzi na wyjazdy albo ile macie FC, bo o tym doskonale kazdy wie , a wy musicie sie tym chwalic non stop , bo tylko to wam pozostało.....
jestesccie podmiejskimi zakompleksionymi wieśniakami.
I WIELKI c*** Z TEGO ŻE TERAZ W ŁODZI JEST JAK JEST . Bo takiego poziomu i takiej hegemonii jaką miał w Łodzi ŁKS, to wy nigdy nie osiągniecie...
reszty tych pierdów waszych nawet żal komentować bezradne dzieczynki, to tylko przykład jak bardzo nie mozecie sie pogodzić z tym co sie dzieje. Bedziecie mieli nowy stadion , to wtedy pogadamy, bo jak narazie od kilku lat patrzycie jedynie z rozdziawioną mordą , na to co dzieje sie na ŁKSie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ŁKS1908ŁKS
Ja o biegach , Wy o nazwie - dociera do Was tylko to co chcecie.NoMatterWhat pisze:Haslo Razem Trenujemy Sport nie powstalo przed biegiem na 105 urodziny Widzewa.ŁKS1908ŁKS pisze:Jak byś był chociaż trochę inteligentny i umiał czytać ze zrozumieniem zrozumiałbyś że napisałem powstanie "grupy" która przede wszystkim bierze udział w różnego rodzaju biegach , po kilku miesiącach powstaje Wasza odpowiedź na "Łódź Kocha Sport" i nagle z d*** biegniecie w "Biegu ulicą Piotrkowską" w 105 osób , przypadek ? może się mylę i biegaliście w innych biegach zorganizowaną grupą jako RTS ?
Wy Wasze haslo wymysliliscie w 2014, a my z kolei inne: Razem Tworzymy Sile w 2011 i tak mozemy sie scigac tylko dokad?
Przekrzykujecie sie w necie o historii opraw, a tu Widzew odpala piro na ostatnim meczu. Na LKS musimy jeszcze poczekac.
Zapytam jeszcze raz czy biegaliście zorganizowaną grupą jako RTS czy zaczęliście dopiero jak u nas powstała taka "sekcja" ?
Rabin ja tylko waszą hipokryzję pokazuję i że te wasze śmichy chichy to są żałosne.Boli cię że Widzew osiągnął to co osiągnął i jest ścisłą czołówką w kibicowskiej Polsce i dobrze ma boleć.
O jakiej hegemonii mówisz.O tej z lat 80tych i wcześniej?Skoro tak to dlaczego nie utrzymaliście miasta i straciliście tyle terenów?To też cię boli i dlatego tak z tymi podmiejskimi wyskakujesz.I ma boleć.
O jakiej hegemonii mówisz.O tej z lat 80tych i wcześniej?Skoro tak to dlaczego nie utrzymaliście miasta i straciliście tyle terenów?To też cię boli i dlatego tak z tymi podmiejskimi wyskakujesz.I ma boleć.
-
Widzew Chojny
Ja p******* jaki ty jesteś upośledzony...Ene due rabe pisze:i c*** z tego ? To ma o nas źle swiadczyć czy o was ?? Ze zrobilismy progres i was wyprzedzilismy a wy popadliscie w szarzyzne i od tych 7 lat poziom sie wyrównał ??RaryTaS pisze:No i c*** że 7 lat temu?Nie osiągnęliście tego poziomu co RTS jeśli chodzi o oprawy i raczej nie osiągniecie już nigdy.Kogo by się wtedy nie zapytał to każdy wymieniał Widzew jako ścisłą czołówkę pod tym kątem.
znowu razmawiamy o jednym, wy wypierdalacie farmazony o czyms innym. c*** tu zmienia jak wyglada sytuacja w Łodzi, ile was jezdzi na wyjazdy albo ile macie FC, bo o tym doskonale kazdy wie , a wy musicie sie tym chwalic non stop , bo tylko to wam pozostało.....
jestesccie podmiejskimi zakompleksionymi wieśniakami.
I WIELKI c*** Z TEGO ŻE TERAZ W ŁODZI JEST JAK JEST . Bo takiego poziomu i takiej hegemonii jaką miał w Łodzi ŁKS, to wy nigdy nie osiągniecie...
reszty tych pierdów waszych nawet żal komentować bezradne dzieczynki, to tylko przykład jak bardzo nie mozecie sie pogodzić z tym co sie dzieje. Bedziecie mieli nowy stadion , to wtedy pogadamy, bo jak narazie od kilku lat patrzycie jedynie z rozdziawioną mordą , na to co dzieje sie na ŁKSie....
Chyba jutro mamy swoje mecze... Czy coś pomyliłem?! Może dla uspokojenia dyskusji która do niczego nie prowadzi lepiej skupić się na tym? Do braci po szalu prośba żeby ruchali sobie wózki na wyjazd i kombinowali jak dotrzeć do celu mimo kurewskich zagrywek psiarni po raz enty.
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
ranking z przed 3 lat najlepszych opraw na świecie, więc nie opowiadaj tu że żyjemy tym co było 7 lat temu, fakt aktem ilość opraw zmalała ale na to złożyło się kilka czynnikówEne due rabe pisze:morde tam zewrzyj napinaczu i manipulatorze bo nic takiego nie pisałem . Doskonal wiem o czym piszesz, i wiem tez doskonale ze ostatni taki ranking wygraliscie 7 LAT temu , i od tamtej pory troche daleko wam było do Polskiego TOP a poziom sie znacznie wyrownał o czym juz pisałem. Zresztą my rowniez wczesniej byliśmy tam w czubie, np naszą oprawą WITRAŻAMI.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... roku-2013/
Biegliśmy by uczcić 105 lecie naszego klubu, i było to jednorazowe. A nie jakieś wzorowanie się na waszej grupce, która wtedy była posrana :-)ŁKS1908ŁKS pisze:Ja o biegach , Wy o nazwie - dociera do Was tylko to co chcecie.
Zapytam jeszcze raz czy biegaliście zorganizowaną grupą jako RTS czy zaczęliście dopiero jak u nas powstała taka "sekcja" ?
-
ŁKS1908ŁKS
MMS Poziomem od jakiegoś czasu równasz do Ene Due
A napisałem tutaj nie prawdę? Gdy my wchodzimy grupą, to wasi sportowcy (biegacze) byli już w kilka osób na linii startu jak dobrze pamiętam. Nikt ich co prawda nie ruszał, ale swoje się nasłuchali i wyglądali na mocno zestresowanych. Uczciliśmy tym biegiem urodziny naszego klubu i był to taki jednorazowy wypad na bieg. Choć wiadomo, że jedni i drudzy biegają w różnych takich imprezach, tyle, że wasi biegacze zebrali się i stworzyli swoją grupę. Tak swoją drogą, ta grupa Łódź Kocha Sport to tylko zrzesza biegaczy? Nie śledzę ich poczynań, ale chyba tylko na biegach ich widać.
Ten temat jest tragiczny,niestety zasługa to obu stron,chociaż ene due tu bardzo się wybija...
Temat opraw,no sorki,bazarowcy nam się już równają,zawsze w cieniu,ale są w elicie teraz....
Temat hools,nas nie ma,obijani jesteśmy,jakoś dziwne,że połowa Łodzi to My....Jednak są głosy też normalne,i nie sprzeczajmy się,wasza jest połowa,a nasza ta druga połówka Łodzi.....Akcja na Pietrynie niczego nie zmieniła,totalna klasyka,raz my,raz wy,jak zawsze...Jakoś na planie Miasta Łodzi w ostatnich latach nic się nie zmieniło,niezależnie od poziomu sportowego...
Grafy,w Łodzi chyba lepiej wam wychodzi,chociaż jako Widzewiak obserwuję swoją stronę i mi się podoba,ale tu obiektywny nie jestem,a sugeruję się opiniami tutaj zamieszczonymi,Skoro większość uważa,że druga strona w ostatnich latach zaszalała,to trzeba na klatę to przyjąć i pomyśleć,czemu tak jest i czy można coś naprawić...
Mój kultowy temat,przeżuty....Na Limance,ostoi bazarowców(sorki,ale inaczej was nie umiem nazwać),w rok czasu(87-88 rok) większość się za wami zrobiła....W tym skinhead Łysy(kilka wyjazdów z Widzewem..),o którym chcecie zapomnieć,bo w waszym młynie prym wiódł,a po meczu do swojej żandarmerii wojskowej s*********....Pomijam fakt,że rozpruł się później na kolegów...Limanka zawsze za ŁKS-em,no lepszego farmazonu nie słyszałem...
Podsumowując,są pewne niewygodne fakty,jak to w mieście derbowym,ale połową rządzimy my,a druga do was należy.Wpisy takiego ene coś tam tego nie zmienią,my też,ale trochę dystansu z obu stron by się przydało,bo ten temat jest totalnie rozpieprzany,Zajmijcie się swoimi klubami,ćwiczcie,róbcie COŚ,a będzie to ku chwale Waszych klubów!
PS.Tak,wiem,zarejestrowałem się dzisiaj,ale od ładnych paru lat czytam,aż nick i hasło się zapomniało,jednak jako z niewielu potrafię się podpisać własnym nazwiskiem/nickiem,co większość woli zostać anonimami i z nad klawiatury szczekać......
Temat opraw,no sorki,bazarowcy nam się już równają,zawsze w cieniu,ale są w elicie teraz....
Temat hools,nas nie ma,obijani jesteśmy,jakoś dziwne,że połowa Łodzi to My....Jednak są głosy też normalne,i nie sprzeczajmy się,wasza jest połowa,a nasza ta druga połówka Łodzi.....Akcja na Pietrynie niczego nie zmieniła,totalna klasyka,raz my,raz wy,jak zawsze...Jakoś na planie Miasta Łodzi w ostatnich latach nic się nie zmieniło,niezależnie od poziomu sportowego...
Grafy,w Łodzi chyba lepiej wam wychodzi,chociaż jako Widzewiak obserwuję swoją stronę i mi się podoba,ale tu obiektywny nie jestem,a sugeruję się opiniami tutaj zamieszczonymi,Skoro większość uważa,że druga strona w ostatnich latach zaszalała,to trzeba na klatę to przyjąć i pomyśleć,czemu tak jest i czy można coś naprawić...
Mój kultowy temat,przeżuty....Na Limance,ostoi bazarowców(sorki,ale inaczej was nie umiem nazwać),w rok czasu(87-88 rok) większość się za wami zrobiła....W tym skinhead Łysy(kilka wyjazdów z Widzewem..),o którym chcecie zapomnieć,bo w waszym młynie prym wiódł,a po meczu do swojej żandarmerii wojskowej s*********....Pomijam fakt,że rozpruł się później na kolegów...Limanka zawsze za ŁKS-em,no lepszego farmazonu nie słyszałem...
Podsumowując,są pewne niewygodne fakty,jak to w mieście derbowym,ale połową rządzimy my,a druga do was należy.Wpisy takiego ene coś tam tego nie zmienią,my też,ale trochę dystansu z obu stron by się przydało,bo ten temat jest totalnie rozpieprzany,Zajmijcie się swoimi klubami,ćwiczcie,róbcie COŚ,a będzie to ku chwale Waszych klubów!
PS.Tak,wiem,zarejestrowałem się dzisiaj,ale od ładnych paru lat czytam,aż nick i hasło się zapomniało,jednak jako z niewielu potrafię się podpisać własnym nazwiskiem/nickiem,co większość woli zostać anonimami i z nad klawiatury szczekać......
-
NoMatterWhat
Wystarczajaco sam sie osmieszasz takim wpisem i dorownujesz do gamoni.
Jeszcze do 1000 powtorzen klamstw brakuje, takze postarajcie sie, a moze stanie sie to prawda.
Na Widzewie ponownie sprzedane wszystkie bilety i blisko 900 karnetow.
Jeszcze do 1000 powtorzen klamstw brakuje, takze postarajcie sie, a moze stanie sie to prawda.
Na Widzewie ponownie sprzedane wszystkie bilety i blisko 900 karnetow.
-
ŁKS1908ŁKS
mms pisze:A napisałem tutaj nie prawdę? Gdy my wchodzimy grupą, to wasi sportowcy (biegacze) byli już w kilka osób na linii startu jak dobrze pamiętam. Nikt ich co prawda nie ruszał, ale swoje się nasłuchali i wyglądali na mocno zestresowanych. Uczciliśmy tym biegiem urodziny naszego klubu i był to taki jednorazowy wypad na bieg. Choć wiadomo, że jedni i drudzy biegają w różnych takich imprezach, tyle, że wasi biegacze zebrali się i stworzyli swoją grupę. Tak swoją drogą, ta grupa Łódź Kocha Sport to tylko zrzesza biegaczy? Nie śledzę ich poczynań, ale chyba tylko na biegach ich widać.
Nie tylko biegaczy , również sporty siłowe , crossfity itp , nie chce mi się polemizować na temat pierwszej części wypowiedzi ale sytuacji takich na różnego rodzaju marszach itp było od groma gdy jedna z grup ma przewagę liczebną.
-
Ukochane Miasto
Ludziska opanujcie się !
To już zakrawa na kabaret co tu się wypisuje :-D
za chwilę będziecie się licytować kto więcej wyciska na ławeczce i ma lepsze osiągi na bieżni..miarą tego co się dzieje w Łodzi jest właśnie ten temat , czyli generalna LIPA.
a ty bnowak to już zupełny prymityw jesteś bo piszesz te swoje prowokacje o jakimś gwałcie urojonym , nie wiem co ty człowieku chcesz tym osiągnąć? Zmazy nocne czy co???
To już nawet Ene due pisze jakieś sensowne teksty (czasem).
Pytanie do Łksu z czystej socjologii : jak to się stało z Piotrkowem Tryb. , bo mnie to do dziś zastanawia, pojawia się jeden człowiek N. i co ..i nagle całą wiarę z osiedli i kamienic ogarnia szał i zajawka na Łks??
Często tam biznesowo przejeżdżałem ,teraz mniej... Wojska Polskiego to były same wrzuty pro Widzew a teraz odwrotnie.. dla mnie to jest lekki szok od dawna.
o co tu "kaman" ??
Nikt tam się nie przerzucił??(bez spiny pytam)
jakby ktoś od was miał ochotę to proszę o krótki opis swoim okiem.
PS.
Ja wiem że naszych nie brakuje w Piotrkowie i jestem pewien że kiedyś się układ sił zmieni ! ;-)
za chwilę będziecie się licytować kto więcej wyciska na ławeczce i ma lepsze osiągi na bieżni..miarą tego co się dzieje w Łodzi jest właśnie ten temat , czyli generalna LIPA.
a ty bnowak to już zupełny prymityw jesteś bo piszesz te swoje prowokacje o jakimś gwałcie urojonym , nie wiem co ty człowieku chcesz tym osiągnąć? Zmazy nocne czy co???
Pytanie do Łksu z czystej socjologii : jak to się stało z Piotrkowem Tryb. , bo mnie to do dziś zastanawia, pojawia się jeden człowiek N. i co ..i nagle całą wiarę z osiedli i kamienic ogarnia szał i zajawka na Łks??
Często tam biznesowo przejeżdżałem ,teraz mniej... Wojska Polskiego to były same wrzuty pro Widzew a teraz odwrotnie.. dla mnie to jest lekki szok od dawna.
o co tu "kaman" ??
PS.
Ja wiem że naszych nie brakuje w Piotrkowie i jestem pewien że kiedyś się układ sił zmieni ! ;-)
Teraz troszkę spokoju będzie.Żydowski rabin siedzi cicho udając że pojechał na mecz.
A Ty po co swoimi wpisami prowokujesz go by pisal ? ......
Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
To się nie zmieni.Info masz dobre.Ukochane Miasto pisze:Ludziska opanujcie się !
o co tu "kaman" ??
PS.
Nie ja się chwaliłem przemarszami przez Śródmieście, ale jeśli już tak cię to ciekawi to zapytaj waszych wojowników z abramki ;)cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
mms pisze:Nie ja się chwaliłem przemarszami przez Śródmieście, ale jeśli już tak cię to ciekawi to zapytaj waszych wojowników z abramki ;)cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
Ja pytam o Twoich wojowników? Gdzie byli? Chyba ze ulica ktora ma niespełna 500 metrów to szczyt waszych mozliwosci? A tak swoja drogą... Z Abramki to zawsze na tatczy?
Przecież to według was ( na przykład bnowak lub herman), panujecie w Łodzi i nas ciągle obijacie. Więc trzeba było wpaść pod sms i sprawdzić gdzie nasi h ;) Co do abramki, to skoro odpuścili swój mecz i próbowali przykozaczyć, więc nie wypadało nie skorzystać z zaproszenia :)
-
walczzawsze
Niewiarygodne chodzliście po śródmieściu? Rzeczywiście nikt was się nie spodziewał bo raczej żadko wam się to zdarza, a jeszcze w dwie paki? To raczej chodzicie po srodmiesciu nie ekipą srodmiescia tylko ze wsparciem?cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
A sama ekipa srodmiescia nie bylo odwagi?
mms pisze:Przecież to według was ( na przykład bnowak lub herman), panujecie w Łodzi i nas ciągle obijacie. Więc trzeba było wpaść pod sms i sprawdzić gdzie nasi h ;) Co do abramki, to skoro odpuścili swój mecz i próbowali przykozaczyć, więc nie wypadało nie skorzystać z zaproszenia :)
Co to za odpowiedz? Przekierowales wszystko sprytnie... Ja sie podniecalem gdzie jest ŁKS? Czy Ty?????????? JA SIE ku*** PYTAM KOZAKU GDZIE JEST WIDZEW JAK IM GANIAMY OPOCZNO WE WLASNYM DOMU!!! Teraz rozumiesz zeby pizde trzymac?
Na początek przestań cpac.Naucz się czytać i wróć.Bez odbioruwalczzawsze pisze:Niewiarygodne chodzliście po śródmieściu? Rzeczywiście nikt was się nie spodziewał bo raczej żadko wam się to zdarza, a jeszcze w dwie paki? To raczej chodzicie po srodmiesciu nie ekipą srodmiescia tylko ze wsparciem?cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
A sama ekipa srodmiescia nie bylo odwagi?
Chyba ci się lejce p*******, takie teksty to sobie możesz rzucać do innych pizdeczek z galerki. U nas na wasze tereny wchodziły grupki osiedlowe, a nie żadna banda. A wy wielkie chuligany musieliście się zebrać w 2 paczki by poganiać trochę Opoczno. Respekt :)cobytu pisze:Co to za odpowiedz? Przekierowales wszystko sprytnie... Ja sie podniecalem gdzie jest ŁKS? Czy Ty?????????? JA SIE ku*** PYTAM KOZAKU GDZIE JEST WIDZEW JAK IM GANIAMY OPOCZNO WE WLASNYM DOMU!!! Teraz rozumiesz zeby pizde trzymac?
Dlaczego Widzew nie wpada na nasza zbiórkę i nie rozgania towarzystwa????????? No przeciz robicie co chcecie? Chodzice gdzie chcecie????? Opowiadaj teraz gdzie ŁKS łapie te baty