Ty dalej nie rozumiesz, że on piszę o dwóch różnych sprawach!viceroy pisze: Sluchaj sam sobie przeczysz i nie wiem czy sam się rozumiesz piszac na forum?najpierw piszesz ze zarzad ma gówno do rzeczy a pozniej piszesz ze trzeba zrobic odpowiednie warunki do gry w OE no pomysl chłopie , nie wiem czy wiesz jakimi potencjałami władamy , 6 /8 tys na meczu przy full zapełnionym stadionie to mało jak na taki Bytom którego nikt nie zna? , wiem ze duzo ludzi nie chce nas w OE a w zamian wrzucic np Lechie która jest duzo lepiej znana , powiem ci tylko tyle ze taka Polonia Bytom ma lepszą historie kibicowską i piłkarską niz niejeden klub i niemam tu w domysle dyskoboli amiki , a kluby ktore sa dobrze znane Widzew , Lech ....., itd..itd chcesz to wkleje ci namiastke tej historii jesli sam jestes zainteresowany sprawdzeniem tego co pisze istnieje taka strona o kltubach gdzie pisze wszytko na ich temat ,... pozdrawiam
Raz - nie powinny grać kluby w ekstraklasie o marnych tradycjach kibicowskich - tutaj nikt się Polonii nie czepia!
Dwa - nie powinny grać kluby w OE nie przygotowane organizacyjnie. Ja wiem, że to nie wasza wina że macie nie kompetentnych działaczy, ale oni podobnie jak piłkarze i kibice, też są nie rozerwalną częścią klubu. I jeżeli dali d***, to sorry, puchar za zajęcie 3 miejsca w drugiej lidze się wam należy, ale licencja już nie, bo niestety przez te cyrki z waszym stadionem, Polska liga po raz kolejny się ośmiesza...
Jeśli chodzi o mnie, to mam nadzieje, że to był ostatni rok w którym ekstraklasa poszła na rękę klubom, bo jednak nie powiesz mi, że takiego miasta jak Bytom nie stać na podgrzewaną murawę, dachu, czy cywilizowanych szatni (skoro takie Kielce było stać wydać 45 milionów na nowy stadion?). To samo tyczy sie Ruchu i Zagłębia...