Istniał ruch kibicowski na Amice.Była zorganizowana grupa.mr. ventura pisze:To może inaczej. Czy istniał ruch kibicowski na Amice, była jakaś zorganizowna grupa i jak była nastawiona na Lecha?
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
patriota85
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Amica miała młynek, Fan-Club (jedyny ?) z Czarnkowa, w dodatku słynna flaga "Zamość" (większość przypuszczała, że chodzi o to dalekie miasto, ale chodziło chyba o dzielnicę/osiedle Wronek).
Jedną z flag wykroili im Legioniści podczas meczu z płotu.
Jedną z flag wykroili im Legioniści podczas meczu z płotu.
-
Michał***24
Jakie obecnie panują stosunki na lini Elana Toruń-Polonia Bydgoszcz wiem te ekipy kiedyś dość czesto sie spotykały i dochodziło do różnych starć miedzy tymi ekipami .Ja to wyglada teraz czy dalej te ekipy są tak samo wrogo do siebie nastawione?Rozumie że to piłka a to żuzel także pewno obie ekipy nie spotykają sie dość czesto.
-
darek_darek
Zgoda Baltyku Gdynia z Pogonia Lebork od dzisiaj jest juz tylko historia.
-
siarkohoolik
ile trwala ta zgoda?
zawsze wydawalo mi sie, ze jest to bardzo mocna sztama. Coz, wymiana pokolen pewnie robi swoje.
zawsze wydawalo mi sie, ze jest to bardzo mocna sztama. Coz, wymiana pokolen pewnie robi swoje.
-
henry lloyd
ciekawe, jak teraz beda wygladaly stosunki obu ekip. Zgoda, kosa, neutral, szacunek, czy wrecz przeciwnie?
Może trochę zaskoczę pytaniem - Dyskobolia Grodzisk ma zgodę z jakąś ekipą z łódzkiego - z jaką, a właściwie z jakimi?
-
King_Artur_1908y
Mają kontakty z Górnikiem Łęczyca
siarkohoolik Zgoda trwala 14 lat
-
Riverstars
Jak jest między Ruchem a GKS Jastrzebie?
neutralnie, a nawet kilka FC ma dobry kontakt z nimi, ostatnio na turnieju w Radlinie ekipa GKS-u była obecna.
Michał***24 pisze:Jakie obecnie panują stosunki na lini Elana Toruń-Polonia Bydgoszcz wiem te ekipy kiedyś dość czesto sie spotykały i dochodziło do różnych starć miedzy tymi ekipami .Ja to wyglada teraz czy dalej te ekipy są tak samo wrogo do siebie nastawione?Rozumie że to piłka a to żuzel także pewno obie ekipy nie spotykają sie dość czesto.
Są wrogo nastawione do siebie.
Swoją drogą to ostatnimi czasy dużo ekip pozrywało swoje długoletnie zgody czy układy które wydawać by się mogło są nie do ruszenia a hasła, słowa typu "braci się nie traci" dawno już straciły swój sens i znaczenie!
Ps: Ciekawe kto następny? :-)
Swego czasu słyszałem, że kibicom z Lęborka nie było na rękę, że część z nich zaczęła opuszczać mecze Pogoni i jeździła wspierać Bałtyk.
Nie było w tym temacie:paradoks pisze:Swoją drogą to ostatnimi czasy dużo ekip pozrywało swoje długoletnie zgody czy układy które wydawać by się mogło są nie do ruszenia a hasła, słowa typu "braci się nie traci" dawno już straciły swój sens i znaczenie!
W poprzednim tygodniu Górnik Łęczyca zrywa zgodę z Pogonią Zduńska Wola.
Za to Pogoń przybija zgodę z MKSem Kutno z którym wcześniej mieli układ.
MKS ma zgodę z Górnikiem,a kontakty z Pogonią zawarli przez Górnik :)
-
supertorca
To nie są ekipy prowidzewskie ?AK! pisze:Nie było w tym temacie:paradoks pisze:Swoją drogą to ostatnimi czasy dużo ekip pozrywało swoje długoletnie zgody czy układy które wydawać by się mogło są nie do ruszenia a hasła, słowa typu "braci się nie traci" dawno już straciły swój sens i znaczenie!
W poprzednim tygodniu Górnik Łęczyca zrywa zgodę z Pogonią Zduńska Wola.
Za to Pogoń przybija zgodę z MKSem Kutno z którym wcześniej mieli układ.
MKS ma zgodę z Górnikiem,a kontakty z Pogonią zawarli przez Górnik :)
-
fanatyczny.
Jak ktoś je obije to działają samodzielnie i nie są fc Widzewa, a tak są FC Widzewa, z tego co wiem z tych klubików to tylko Warta Sieradz się wyłamała i już nie jeździ na Widzew.
Może faktycznie było to jakiś czas temu, końcówka lat 90. początek 2000, ale na widzewskim stadionie FC Kutno napierdalało się z FC Sieradz czy kimś, podobna "rodzinna" akcja miała miejsce w pociągu na wyjazd. I proszę nie "zajmij się swoim klubikiem", bo to akurat odpowiedni temat i sprawa ciekawa, egzotyczna w cywilizowanym świecie. Patologia.
Thor, dawno bo dawno. Dobrze, że chociaż w miarę te wioski już ogarnęliście...
A ktoś może powiedzieć jak teraz wygląda sytuacja między młodym FC Kutno (nie ULK) a Płockiem?
PS. Nie donoś mi na kolegę do administratorów...
A ktoś może powiedzieć jak teraz wygląda sytuacja między młodym FC Kutno (nie ULK) a Płockiem?
-
REDSOLDIER
A Wy swoje wioski juz ogarneliscie??miast08 pisze:Thor, dawno bo dawno. Dobrze, że chociaż w miarę te wioski już ogarnęliście...
a co ma wyglądać?miast08 pisze:Thor, dawno bo dawno. Dobrze, że chociaż w miarę te wioski już ogarnęliście...
pod kopułą wszystko ok?
zajmij się swoimi FC z "nie-wiosek" - np Włocławkiem
nie odpisuj
bo nie ma sensu
Stosunki Falubazu z Legia neutralne(brak jakichkolwiek antypatii), z Pogonia obecnie rowniez neutralnie(troche prywatnych kontaktow w ciagu ostatnich 3 sezonow bylo).
Nt.sytuacji w Zaganiu to chcialbym dodac, ze Czarni nie sa ekipa chuliganska, ktora bylaby skora do zalatwiania swoich porachunkow na ubitej ziemi,no chyba, ze cos w tym sezonie sie zmienilo lecz chlopaki nie raczyli o tym poinformowac swoich rzekomych wrogow...Co do Falubazu w Zaganiu to kilka jednostek ogarnietych, a pozostala czesc piknik tak jak wspomnial Sajmon.
Nt.sytuacji w Zaganiu to chcialbym dodac, ze Czarni nie sa ekipa chuliganska, ktora bylaby skora do zalatwiania swoich porachunkow na ubitej ziemi,no chyba, ze cos w tym sezonie sie zmienilo lecz chlopaki nie raczyli o tym poinformowac swoich rzekomych wrogow...Co do Falubazu w Zaganiu to kilka jednostek ogarnietych, a pozostala czesc piknik tak jak wspomnial Sajmon.
-
rozdajacykarty
GKS Katowice - Cracovia ?
-
jemkotlety
raczej się nie lubimy :)rozdajacykarty pisze:GKS Katowice - Cracovia ?
-
Riverstars
Heh Ruch zaprosili łowców hanysów na swój turniej?Koniec świata...copypaper pisze:neutralnie, a nawet kilka FC ma dobry kontakt z nimi, ostatnio na turnieju w Radlinie ekipa GKS-u była obecna.
-
WartaSieradz
Warta Sieradz NIGDY nie była FC Widzewa,często jestesmy wzucani do jednego worka z mieszkancami naszego miasta w ktorym moda na kibicowanie łódzkiemu klubowi byla od zawsze.
-
fanatyczny.
No i o też mi właśnie chodzi. Ale pan thor jak zawsze musi być mądrzejszy niż piękniejszy:)
-
WartaSieradz
Jeszcze dwa słowa dla tych wszechwiedzacych,na Warcie od ok 2006 roku jest tylko zielono,kiedys mozna było wylukac czerwone szaliki,ale wynikało to raczej z tego co napisałem powyzej. Kibice Warty nie jezdza na Widzew,młodzi poprzezucali sie na Rts a starsi z małymi wyjątkami cały czas jezdzili na Rts a Warta była na drugim miejscu. Ale to nie jest ten temat,to po c*** nas tutaj maglujecie?
Do WartySieradz: piszesz, Kolego, że młodzi się poprzerzucali na RTS - czy mam to traktować jako przenośnię... czy może jako uogólnienie... czy po prostu nie ma młodych kibiców u Was na meczach?
Jest dużo inaczej niż mówisz. Poszedł pw.WartaSieradz pisze:Jeszcze dwa słowa dla tych wszechwiedzacych,na Warcie od ok 2006 roku jest tylko zielono,kiedys mozna było wylukac czerwone szaliki,ale wynikało to raczej z tego co napisałem powyzej. Kibice Warty nie jezdza na Widzew,młodzi poprzezucali sie na Rts a starsi z małymi wyjątkami cały czas jezdzili na Rts a Warta była na drugim miejscu. Ale to nie jest ten temat,to po c*** nas tutaj maglujecie?
-
Lonsdale_London
Oglądając sobotnią walkę cygana przypomniała mi się pewna sprawa...
Czy ktoś z Resovii lub JKS-u Jarosław może napisać przyczynę zerwania zgody ??
Czy ktoś z Resovii lub JKS-u Jarosław może napisać przyczynę zerwania zgody ??
-
mordanieszklanka
Jest dużo więcej inaczej niż myślisz. Poszły nawet dwa pw... Co za koleś przekumaty.Thor1982 pisze: Jest dużo inaczej niż mówisz. Poszedł pw.
-
MarianoItaliano
On wie lepiej jak jest na Warcie, niż kibice Warty. Śmiech!
Wczoraj (wtorek) w 50 osob wspomagamy Slovan Bratyslawa na sparingu ze Śląskiem, mimo zapowiedzi gości brak.
-
BobSwagger_
Pisz, że jesteś z Ruchu, bo nie każdy to wie i nie będzie zgadywał.
Czyzby Zakopianska strona cos zaczela dzialac ? :)sk1920 pisze:Wczoraj (wtorek) w 50 osob wspomagamy Slovan Bratyslawa na sparingu ze Śląskiem, mimo zapowiedzi gości brak.
-
Sieradzka Szlachta
Wracając do tematu Warty, są u nas młodzi ale nie tyle jak było kiedyś, większość przeszła na stronę Widzewa, ale u nas zostali Ci co mieli zostać i każdy zapatruje się w barwy Warty...
WLIZŚKIF pisze:Czyzby Zakopianska strona cos zaczela dzialac ? :)sk1920 pisze:Wczoraj (wtorek) w 50 osob wspomagamy Slovan Bratyslawa na sparingu ze Śląskiem, mimo zapowiedzi gości brak.
W Zakopanem chyba nie masz aż takiej dużej ekipy. Ich liczbę szacuje się na 20 - 30 osób. :) Chociaż paru mogło być.
ekipa ktora byla na Slovanie wyjechala z Chorzowa,niebylo nikogo z Zakopca z nami.
ogolnie to Slovan nas zaprosil bo spodziewali sie Slaska z Opava bo mialo juz kiedys dojsc do starcia tych ekip ale jakos psy przeszkodzily.Slaska niestety niebylo prucz jakis paru pijaczkow.
ogolnie to Slovan nas zaprosil bo spodziewali sie Slaska z Opava bo mialo juz kiedys dojsc do starcia tych ekip ale jakos psy przeszkodzily.Slaska niestety niebylo prucz jakis paru pijaczkow.