MilionN1908 pisze:Ilu kibiców Widzewa na prezentacji oficjalnie? Bo widziałem foto to szału nie było...

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
nie możecie normalnie odpowiedzieć? teraz bedzie sto "zabawnych" postów nic nie wnoszących do tematu
-
ku*** wy żydzewskie spierdoliny,nie potraficie normalnie pisać tylko zgrywacie gangsterów to c*** wam w d***. O nic Was spytać nie wolno bo jesteście najlepsi we wszystkim a z prezentacją wyszła bieda jak c*** i ciężko się przyznać.
-
plan na niedziele ci sie spierdolił? miałeś gotowe argumenty?
jedni wzniecają sie prezentacjami, filmikami o bluzach w piwnicy, a inni jezdzą konkret na wyjazdy i zakazy. ot taka róznica.
jedni wzniecają sie prezentacjami, filmikami o bluzach w piwnicy, a inni jezdzą konkret na wyjazdy i zakazy. ot taka róznica.
-
ku*** jednak jesteście przezabawni...dobra już nic nie pytam,jesteście najlepsi,najwięksi i generalnie wasza banda rozpierdala wszystkie inne,oprawy najlepsze w Polsce,jezdzicie po 10tyś na wyjazdy,u siebie zawsze brakuje biletow. Jesteście najwięksi zakompleksione szczury. O nic nie można spytać bo zaraz sraczka. Bez odbioru.
-
zadajesz pytanie z gotową tezą wiec na c*** liczysz napinaczu
-
Widziałeś siusiumajtku kumate zdjęcia i jeszcze pytasz jaka liczba? Możesz teraz usiąść wygodnie przed monitorem i zacząć kropkować, a podasz nam wszystkim dokładną, oficjalną liczbę:
https://www.youtube.com/watch?v=bqMYRu365qM
https://www.youtube.com/watch?v=bqMYRu365qM
-
Filmik potwierdza wszystko...marnie oj marnie.Tylu sponsorów kasy jak lodu a prezentacja w parku...Nasza prezentacja do waszej to jak gówno do miodu.Takie sa fakty.
Zrobiło sie nie wygodnie to się już prujecie.Ale jakie to normalne w waszym wykonaniu.
Zrobiło sie nie wygodnie to się już prujecie.Ale jakie to normalne w waszym wykonaniu.

-
być moze faktycznie wasza prezentacja była konkretniejsza w atlas arenie itp.co z tego?o czym to swiadczy?
Jak dla mnie było bardzo fajnie,zajebista rodzinna atmosfera,sporo dobrych Widzewskich mordeczek i tych starszych i młodzieży.Mnie osobiscie koło c**** lata czy prezentacja była w parku,hali czy na lotnisku najwazniejsze że atmosfera w klubie jest bardzo dobra a dzisiejszy dzień napawa optymizmem oby tak dalej...
Jak dla mnie było bardzo fajnie,zajebista rodzinna atmosfera,sporo dobrych Widzewskich mordeczek i tych starszych i młodzieży.Mnie osobiscie koło c**** lata czy prezentacja była w parku,hali czy na lotnisku najwazniejsze że atmosfera w klubie jest bardzo dobra a dzisiejszy dzień napawa optymizmem oby tak dalej...
-
Widziałem zdjęcia ale może tam nie było widać wszystkiego i dlatego spytałem o liczbe. Zwykłe pytanie a pierdolenia będzie na 5stron przez Was. Nie potraficie udzielić zwykłej odpowiedzi? A ty ldzwdz to idź lepiej do piaskownicy bo jak ja byłem na pierwszym wyjeździe to Ty pewnie w kondomie na gałęzi się bujałeś. Przepraszam,że was tak uraziłem. Moje pytanie było bez napinki a sami ją sobie wymyśliłiście. Wystarczyła prosta odpowiedź. 500 czy 800 czy 1000 i c*** ale nie trzeba było się wykręcać. Szczerze to c*** mnie obchodzi wasza prezentacja,chciałem tylko poznać liczbę osób i tyle. Koniec tematu z mojej strony a wam napinacze murzyński kutas.
-
Tak trudno wam normalnie odpowiedzieć? Wg mnie jest to najsłabsza prezentacja pod względem frekwencji jak i organizacji. Wam to wyszło bardzo dobrze. Cieszcie się ze możecie korzystać z Areny.
-
Mysle ze intencje pytajacego nie były niczym podszyte.To przeciez tylko prezentacja.Nie podniecalismy sie tutaj swoją wiec mysle ze wystarczyłoby zwykla odpowiedz i po temacie by było.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
[link]
Różnica skali??? :D
-
wiesz jaka jest róznica skali? od jakichs 20 lat lub lepiej nie mieliscie choć jednego sezonu w którym byście pojezdzili lepiej od RTSu.
dzis za to macie wielki sukces, zróbcie sobie z tym koszulki żyduchy. : )
dzis za to macie wielki sukces, zróbcie sobie z tym koszulki żyduchy. : )
-
Mam jedno zasadnicze pytanie..., dlaczego Widzewiacy tak bardzo się podniecają tą niby wpadką ŁKSu z Hutnikiem? , może mnie ktoś oświeci co działo się dalej, lub wcześniej, podczas spotkań obu band na stacji, bo jedyny filmik jaki jest na necie z tego zajścia nie ukazuje dosłownie niczego.., obie ekipy stały na przeciwko siebie i żadna tak na prawdę nie atakowała.., pojedyncze podchody i to wszystko. Wiec jeśli po tym filmiku Widzew piszę o jakiejś porażce (pomijam fakt, że z tego co można tutaj wyczytać, ŁKS chciał rewanżu i Hutnik odmówił) to chyba spadł z drzewa..., tak więc pytanie do 'kumatych' działo się coś więcej oprócz tego co widać na danym filmiku? gdzie faktycznie ŁKS dostał jakieś baty? bo powtarzam, po filmiku nie dochodzi nawet do jakiegoś starcia, więc nie może być żadnej mowy, iż ktoś kogoś pogonił
-
Zobaczymy jak bardzo cię, to będzie bawić przy naszej prezentacji na stadionie. Dopiero wtedy zobaczysz różnice skali smarku jeden z drugim.Łódzki Klub Sportowy pisze:[link]
-
Zamiast przekrzykiwac sie na necie zajmijcie sie jedni i drudzy wyciaganiem koleżków z klatek i ławek i wkladaniem do łba zamulaczom co to jest fanatyzm i przywiazanie do barw, co by moda na ŁKS i Widzew mimo chujowej ligi wrociła w tym miescie na dobre ......
ps. moze przeoczylem info ale jak UMŁ w tym roku rozłozył kase na kluby ??
ps. moze przeoczylem info ale jak UMŁ w tym roku rozłozył kase na kluby ??

-
ŁKS bodaj 150 tys, Widzew 0 zł
-
Widzew nic nie dostał bo istnieje krócej niż rok i dopiero w przyszłym roku moze wziac udzial w konkursie
-
Co do prezentacji nie wiem kto od nas wpadł na taki wspaniały pomysł robiąc go w parku w marcu w starym amfiteatrze .
Trochę to wyglądało jak zbiórka przed meczem przy fontannie.
Następnym razem ma byc hala i będzie dobrze :-)
ŁKS miał lepsze możliwości to wypadł lepiej.
Za tydzień rusza nam liga, a stadion wygląda coraz lepiej :-)
Trochę to wyglądało jak zbiórka przed meczem przy fontannie.
Następnym razem ma byc hala i będzie dobrze :-)
ŁKS miał lepsze możliwości to wypadł lepiej.
Za tydzień rusza nam liga, a stadion wygląda coraz lepiej :-)
-
Z kasy miasta nawet nie dali na szkolenie młodzieży ktora na Widzewie osiaga sukcesy, ale co tu mowic jak nie można znaleźć boiska z naturalną murawa dla seniorów.
-
Rozumiem że na wynajem hali która finansowo kuleje i jest własnością miasta wywaliliście pieniądze normalnie wg cennika? czy tradycyjnie na krzywy ryj?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Tak się właśnie składa,że całą prezentację i wynajęcie hali sponsorował Nasz sponsor,Tomadex. Jeszcze coś chcesz wiedzieć?
-
kolejny raz się kompromitujesz, SZCZEGÓLNIE jako kibic klubiku który przez kilka miesięcy żebrał o boisko na wioskach obok Łodzi, a gdy każdy się na niego wypiął, wyżebrał SMSPanTuNieStał pisze:Rozumiem że na wynajem hali która finansowo kuleje i jest własnością miasta wywaliliście pieniądze normalnie wg cennika? czy tradycyjnie na krzywy ryj?
-
A już najlepsze jest jak płakali żeby miasto wyłożyło kasę i ma przystosować SMS dla wielkiego Widzewa bo się należy i c***. Popatrzcie czasem na siebie. Żal d*** ściska bo prezentacja w parku nijak ma się do prezentacji w Atlas Arenie a i ilość kibiców nie powaliła. No ale tak to się nie liczy,jeździcie w lepszych liczbach i My c**** wiemy generalnie. Czyli prezentacja i piłkarze Was c*** obchodzą,że nie byliście dobrą liczbą? Nie odpowiadajcie już bo nie ma sensu.
-
Jak widać po czerwonej stronie są normalni ludzie, którzy potrafią przyznać, że ŁKS wypadł lepiej. Wiadomo, że jak Widzew miałby już stadion, też zrobiłby porządną prezentację. Są też ludzie, którzy za wszelką cenę muszą się dojebać, nawet gdy nie ma o co. Na pewno ŁKS za darmo, albo za pieniądze miasta to zrobił. Do widzewiaków (tych szczególnie podniecających się i szukających sensacji) mam prośbę, aby skupili się na swoim klubie. ŁKS niech nie komentuje postów niektórych przeciwników, bo to po prostu nie ma sensu.
Mógłbym napisać, że tak jak hala nie jest ŁKS-u, tak stadion przy Piłsudskiego nie będzie Widzewa i też będziecie musieli płacić za jego użytkowanie. Uważam, że miasto powinno pozwalać za free, raz czy dwa razy w sezonie, korzystać kibicom z takiego obiektu, to w końcu dla nich one są budowane. Także panowie dajcie sobie trochę luzu i nie szukajcie bzdurnych argumentów, żeby tylko coś napisać.
Mógłbym napisać, że tak jak hala nie jest ŁKS-u, tak stadion przy Piłsudskiego nie będzie Widzewa i też będziecie musieli płacić za jego użytkowanie. Uważam, że miasto powinno pozwalać za free, raz czy dwa razy w sezonie, korzystać kibicom z takiego obiektu, to w końcu dla nich one są budowane. Także panowie dajcie sobie trochę luzu i nie szukajcie bzdurnych argumentów, żeby tylko coś napisać.
-
No ale sam widzisz jakie jest to forum. Spytałem normalnie,bez spiny o liczbę. Krzykacze zaraz wyjebali argumenty,że jedni chodzą na prezentację a inni jeżdżą na wyjazdy. O czym to świadczy? To,że Widzew lepiej jeździ to każdy wie,ma na to wpływ wiele czynników i dobrze to wiadomo. Wywołałem zbędną polemikę,sorry
.
.
-
prezentacja drużyny w parku w starym amfiteatrze to nie był dobry pomysł i nie wiem czym sugerował się zarząd wybierając to miejsce ale to już historia przed nami start ligi 500 sprzedanych karnetów. Jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile karnetów sprzedane na ŁKSie? pytam bez podtekstów
-
Niby proste pytanie, ale jednak graficzka musiała być i już nie pierdolcie, że Szulcu jeśli płacił to płacił według rynkowych stawek za wynajem AA, ciekawe jak to jest też z boiskami na Minerskiej, czy na Orle.
Wypadliście na prezentacji lepiej i nie ma co tutaj kminić, u nas do ostatniej chwili trudno było o jakiekolwiek miejsce. To że nasze kluby, czy wręcz zachód i wschód miasta nie są jednakowo traktowane przez władze miasta wiadomo nie od dziś. Teraz na wierzchu przez różne układy biznesowo-towarzyskie z rządzącym miastem PO jest wasze (widać to chociażby po tym kto u was sie pojawia i kto baluje na waszych biznesowych imprezkach), ale nic nie trwa wiecznie więc ja bym się tak nie jarał tym, że wy mieliście AA, a my musieliśmy organizować coś na szybko i na własną rękę pod chmurką, najważniejsze, że są zapaleńcy i klub ma się coraz lepiej
I jeszcze jedno- czy to nie aby czasem wasz prezes ostatnio znowu publicznie upominał się o pomoc o miejskich spółek?
popieram 1925 i proponuje zająć się swoimi klubami , niekoniecznie w internecie.
Wypadliście na prezentacji lepiej i nie ma co tutaj kminić, u nas do ostatniej chwili trudno było o jakiekolwiek miejsce. To że nasze kluby, czy wręcz zachód i wschód miasta nie są jednakowo traktowane przez władze miasta wiadomo nie od dziś. Teraz na wierzchu przez różne układy biznesowo-towarzyskie z rządzącym miastem PO jest wasze (widać to chociażby po tym kto u was sie pojawia i kto baluje na waszych biznesowych imprezkach), ale nic nie trwa wiecznie więc ja bym się tak nie jarał tym, że wy mieliście AA, a my musieliśmy organizować coś na szybko i na własną rękę pod chmurką, najważniejsze, że są zapaleńcy i klub ma się coraz lepiej
I jeszcze jedno- czy to nie aby czasem wasz prezes ostatnio znowu publicznie upominał się o pomoc o miejskich spółek?
popieram 1925 i proponuje zająć się swoimi klubami , niekoniecznie w internecie.
[link]
-
Jednego nie rozumiem. p*********,że nie płaciliśmy stawek rynkowych. Ok popatrz na to na trzeźwo. Atlas Arena jest na terenach ŁKS(MOSIR-jak zwał tak zwał wiadomo ocb). Więc jeśli jakiś zespól spoza Łodzi np.Skra wynajmuję Atlas Arenę to niech płaci rynkowe ceny ale jesłi prezentacja dla Łódzkiego klubu to chyba proste,że miasto powinno robić to po kosztach. Tak samo będzie z Waszym stadionem. Powiedz czy powinniście płacić rynkową stawkę taką jak inne kluby spoza Łodzi chcące wynająć ewentualnie na jakieś wydarzenie ten stadion czy jednak jako Łódzki klub władza powinna iść na ręke i wynająć go po kosztach. Tak samo chyba sprawa ma się na SMS-ie. Miasto sypnęło kasą żeby przystosować do Waszych potrzeb boisko tam więc o jakiej stronniczości miasta piszesz? Póki co miasto więcej Wam daję a jak tego nie widzisz to tylko Twój problem. Bo chyba przykłady ilości kasy na poszczególne inwestycje znasz prawda?
-
Warto wspomnieć też o wsparciu medialnym choćby przez taki portal sport.pl który robi Wam transmisje wideo z prawie każdego meczu , i pisze/pisał o Was w zakładce 1liga... w skali Europy to chyba ewenement jeśli chodzi o 5 szczebel rozgrywek.
-
Dotacji w tym półroczu nie będzie, ale już w drugiej połowie roku zostanie spełniony formalny wymóg. Co do transmisji to wasz klub nie był zainteresowany tym tematem. Miasto traktuje równo oba kluby? Brakowało 4 milionów na wasz ośrodek, ale zaraz się znajdą. Koszt to 12 milionów, a u nas na Łodziance będzie to o wiele mniej. Za dwa miesiące będziecie mieli boisko treningowe, a zaraz zostanie ogłoszony przetarg na nową halę. Jak jeszcze awansujecie i Zdanowska dotrzyma słowa to już w ogóle będzie równo.
-
Każdy klub z Łodzi wszystko co ma dostaje od miasta. Kibice nie budują stadionów ani hal ani boisk na Łodziance czy Minerskiej. W takiej sytuacji wzajemne oskarżanie o dajdajstwo wynikają bardziej ze "stonowanego intelektu" niż z faktów.
-
miasto zajebało nam tereny pod budowę AA niszcząc w ten sposób boiska treningowe , mieli wybudować całe zaplecze w zamian za te tereny, nie wybudowali nic , wtedy było ok ? , przez kilkach dobrych lat treningi odbywały się na głównym boisku albo w hali.
-
Koszt trybuny który był większy niż u nas koszt całego stadionu , przebudowy infrastruktury itd. , zresztą same stadiony to temat rzeka wałkowany sto razy. Widzew tak latem jak i teraz miał problem by w ogóle znaleźć miejsce do trenowania, a takie inwestycje jak Łodzianka, czy odnowienie zapomnianego kompleksu na Anilanie to jest wręcz szarpanina z miastem, podczas gdy w drugą stronę płynie rzeka gotówki (chociażby ostatnio na Falę).
Generalnie zgadzam się z wami co do zasad korzystania, że łódzkie kluby powinny mieć preferencyjne warunki, zobaczymy jednak jak to jeszcze będzie z nami, jakie zaproponują nam warunki. Nie spodziewam się byśmy dostali takie korzystne warunki jak wy bez walki. Macie możliwość praktycznie darmowego korzystania z AA i to wasze ogromne szczęście i to wykorzystujecie.
Co do transmisji to nie orientuje się jak to było z wami, ale taki EI gdzie macie swoich redaktorów mógł się śmiało pokusić o transmisje.
Generalnie zgadzam się z wami co do zasad korzystania, że łódzkie kluby powinny mieć preferencyjne warunki, zobaczymy jednak jak to jeszcze będzie z nami, jakie zaproponują nam warunki. Nie spodziewam się byśmy dostali takie korzystne warunki jak wy bez walki. Macie możliwość praktycznie darmowego korzystania z AA i to wasze ogromne szczęście i to wykorzystujecie.
Co do transmisji to nie orientuje się jak to było z wami, ale taki EI gdzie macie swoich redaktorów mógł się śmiało pokusić o transmisje.
[link]
-
A co ma Fala wspólnego z ŁKS?White1910Pride pisze:Koszt trybuny który był większy niż u nas koszt całego stadionu , przebudowy infrastruktury itd. , zresztą same stadiony to temat rzeka wałkowany sto razy. Widzew tak latem jak i teraz miał problem by w ogóle znaleźć miejsce do trenowania, a takie inwestycje jak Łodzianka, czy odnowienie zapomnianego kompleksu na Anilanie to jest wręcz szarpanina z miastem, podczas gdy w drugą stronę płynie rzeka gotówki (chociażby ostatnio na Falę).
-
to było ogólnie odnośnie inwestycje na zachodzie i na wschodzie ;)
[link]
-
Gdzie żeś takie rewelacje wyczytał? Wyborcza?White1910Pride pisze:Koszt trybuny który był większy niż u nas koszt całego stadionu , przebudowy infrastruktury itd.
-
Trybuna ŁKS 94mln. Stadion wasz 137 z czego 24przebudowa infrastruktury. To było planowane bo,że od dnia projektu do dnia dzisiejszego dołożono kolejne bańki to można też przeczytać. Więc skończcie z tym jak my mamy zajebiście z władzą tego miasta co pokazali budując Nam to cudo architektury.
-
No ale 800 tysięcy na lepsze krzesełka nie ma i nie będzie. Pula na całą budowę stadionu to 151 milionów a Mosty budują go za 138, więc nie powinno być problemu żeby dołożyć na krzesełka.