Nic takiego nie miało miejsca, nawet jeżeli, to są sprawy o których na forum publicznym rozmawiać nie będziemy. Skąd wiozłeś te procenty ?? Na to pytanie oczywiście nie odpowiadaj.Lolek1 pisze:z tego co ja słyszałem to młynowy z Górnika zszedł z gniazda jak zaczeli pozdrawiac Giekse. do teraz 50% osób z obu stron jest przeciwko tej sztamie.
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
hoolturalny kibic
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
hoolturalny kibic pisze:Nic takiego nie miało miejsca, nawet jeżeli, to są sprawy o których na forum publicznym rozmawiać nie będziemy. Skąd wiozłeś te procenty ?? Na to pytanie oczywiście nie odpowiadaj.Lolek1 pisze:z tego co ja słyszałem to młynowy z Górnika zszedł z gniazda jak zaczeli pozdrawiac Giekse. do teraz 50% osób z obu stron jest przeciwko tej sztamie.
Akurat Lolek1 mówi prawdę , w takim badz razie dlaczego wasz ,,stary młynowy,, nie prowadzi dopingu ? :)
Poczytaj wpierw swoje forum http://www.gieksiarze.pl/temat/1782*MALek* pisze:Taaa... od razu 90%.
Jednostki się znajdą jak wszędzie, ale tylko jednostki.
Jest tu kilka wątków min.: Gks-Ksg , rola Ruchu :) oraz Wasze westchnienia do Lecha ;)
-
dominho
juz pierwsza strona wszystko dosadnie pokazuje-kompromitacja nie szanowac zdania braci po szalu ale coz nawiazuje to po czesci do transu Legii z przed tygodnia.
oRt pisze:Poczytaj wpierw swoje forum http://www.gieksiarze.pl/temat/1782*MALek* pisze:Taaa... od razu 90%.
Jest tu kilka wątków min.: Gks-Ksg , rola Ruchu :) oraz Wasze westchnienia do Lecha ;)
Weź jeszcze daj linka do wpisów na Fotce.pl.
To nie jest żadne nasze forum, nasze forum znajduję się pod adresem http://forumgieksy.pl to co wkleiłeś to jedynie wypowiedzi jakiś anonimowych internetowych trolli, zresztą nicki typu wojtek15, mówią wszystko.
Ale jeśli traktujesz takie wypowiedzi poważnie to zapraszam na Onet, tam z pewnością znajdziesz partnerów do dyskusji.
Obydwaj starzy młynowi dość często wspomagają nowych, zwłaszcza na wyjazdach. Ponadto intonowali pozdrowienia dla wszystkich zgód, w tym GieKSy.brygada88 pisze:hoolturalny kibic pisze:Nic takiego nie miało miejsca, nawet jeżeli, to są sprawy o których na forum publicznym rozmawiać nie będziemy. Skąd wiozłeś te procenty ?? Na to pytanie oczywiście nie odpowiadaj.Lolek1 pisze:z tego co ja słyszałem to młynowy z Górnika zszedł z gniazda jak zaczeli pozdrawiac Giekse. do teraz 50% osób z obu stron jest przeciwko tej sztamie.
Akurat Lolek1 mówi prawdę , w takim badz razie dlaczego wasz ,,stary młynowy,, nie prowadzi dopingu ? :)
oRt pisze:Poczytaj wpierw swoje forum http://www.gieksiarze.pl/temat/1782*MALek* pisze:Taaa... od razu 90%.
chyba juz zapomniales wasze wpisy na forum po sztamie z Widzewem haha
-
Martini Player
Wy za to szanowaliście robiąc zgodę z Widzewem... Daj spokój czlowieku. Jak nie masz o czymś pojęcia,to nie pisz,bo sam sobie strzelasz w kolano.dominho pisze:juz pierwsza strona wszystko dosadnie pokazuje-kompromitacja nie szanowac zdania braci po szalu ale coz nawiazuje to po czesci do transu Legii z przed tygodnia.
-
dominho
Martini -adwokat wszystko bedziesz prostowal-przecierz kazdy wpisuje swoje zdanie -tak chyba dziala forum
-
Martini Player
Zgadzam się,ale ktoś od was zazwyczaj moje zdanie też prostuje.dominho pisze:Martini -adwokat wszystko bedziesz prostowal-przecierz kazdy wpisuje swoje zdanie -tak chyba dziala forum
Obydwaj starzy młynowi dość często wspomagają nowych, zwłaszcza na wyjazdach. Ponadto intonowali pozdrowienia dla wszystkich zgód, w tym GieKSy.[/quote]
Moze i wspomagają w prowadzeniu dopingu , ale w to akurat nie uwierzę że Pan ,,M,, pozdrawiał GKS :) noo być może mam błedne informacje od Twoich kolegów po szalu
znam sporo ludzi ktorzy sa przeciwko tej sztamie i dla wielu ludzi z Górnika liczy sie ino Wisłoka . Z mojej strony to ostatni post dotyczący tej sprawy
Moze i wspomagają w prowadzeniu dopingu , ale w to akurat nie uwierzę że Pan ,,M,, pozdrawiał GKS :) noo być może mam błedne informacje od Twoich kolegów po szalu
znam sporo ludzi ktorzy sa przeciwko tej sztamie i dla wielu ludzi z Górnika liczy sie ino Wisłoka . Z mojej strony to ostatni post dotyczący tej sprawy
-
hoolturalny kibic
brygada88 doszukuje się sensacji, której po prostu nie ma. Dla pogłębienia twojej wiedzy, nasz stary młynowy prowadził doping na tegorocznych derbach z Ruchem, oraz wspomagał nowych na Legi .Przyszedł czas na młodą krew. . I tyle w temacie KSG-GKS i starych, nowych młynowych.
Czy Pogoń Siedlce jest FC Legii?
Jakieś zgody/kosy?
Jakieś zgody/kosy?
jako kibic Górnik wypowiadalem sie na ten temat i wszyscy w Górniku i Gieksie wiedza ze tak jest, kolego z Gieksy niestety ale to nie sa jednostki bo jest to sporo osob z obu stron które nie sa za tą sztamą a jak nie umiesz tego zaakceptowac Twoja sprawa. nasz młynowy wlasnie z tego powodu zrezygnowal i jak nie wiecie nie gadajcie głopot.
Aldaris pisze:Czy Pogoń Siedlce jest FC Legii?
Jakieś zgody/kosy?
Tak, Jest FC Legii.
Zgody ; Orlęta Łuków , Strzelec Chodów.
Kosa; Podlasie Sokołów
-
Bu_R_owiec
Ma sie dobrze.Pilnuj swojego placutoystyl pisze:Jak ma sie zgoda Ruchu z Widzewem po tym jak wplywowe osoby z Ruchu sie rozjebaly na psiarni ?
Dzięki :-)Bu_R_owiec pisze:Ma sie dobrze.Pilnuj swojego placutoystyl pisze:Jak ma sie zgoda Ruchu z Widzewem po tym jak wplywowe osoby z Ruchu sie rozjebaly na psiarni ?
Od prawie czy ponad 10 lat ekipy prawdę mówiąc nie miały ze sobą styczności i ciężko jest powiedzieć. Brak kontaktu to chyba najodpowiedniejsze określenie. Co prawda od czasu do czasu obie grupy mogą widywać się co najwyżej na meczu wspólnej zgody. Jak bywały kontakty (ta sama liga) to do wirów dochodziło. Ostatni kontakt jak mnie pamięć nie myli to mecz Polonii w Jeleniej Górze gdzie w wyniku naszej akcji lekko ich obiliśmy zdobywając 4 szaliki. Nie sądzę aby w sytuacji spotkania się ekip gdzieś tam to byłyby rzuty w ramiona zwłaszcza że na Górnym Śląsku mamy swoją zgodę GKS Tychy.0_skilla pisze:a jak na lini
PB-Górnik Wałbrzych?
Podlasie z tego co kojarzę też jest legijne, więc w dobie układu kosa powinna być zawieszona.TooM. pisze:Aldaris pisze:Czy Pogoń Siedlce jest FC Legii?
Jakieś zgody/kosy?
Tak, Jest FC Legii.
Kosa; Podlasie Sokołów
Też tak uważam.Viclav pisze:Podlasie z tego co kojarzę też jest legijne, więc w dobie układu kosa powinna być zawieszona.TooM. pisze:Aldaris pisze:Czy Pogoń Siedlce jest FC Legii?
Jakieś zgody/kosy?
Tak, Jest FC Legii.
Kosa; Podlasie Sokołów
-
normalny48
Może i już było, ale nie chce mi się wertować stron.
Jaka jest sytuacja na linii Jagiellonia-Widzew?
-
Beznapinki
Było, było, neutralne.normalny48 pisze:Może i już było, ale nie chce mi się wertować stron.
chciałbym zapytać o relacje pomiędzy Bałtykiem a Lechią? a takze o relacje miedzy GKS Tychy a GKS Jastrzębie? z góry dzieki.
jest kosa ! Co prawda nie ma już takiego ciśnienia jak kiedyś ale innych relacji nie ma i nie będzie.Lolek1 pisze:chciałbym zapytać o relacje pomiędzy Bałtykiem a Lechią? a takze o relacje miedzy GKS Tychy a GKS Jastrzębie? z góry dzieki.
-
kwiat_lotosu
Czy sa jakies zmiany na lini ŁKS Łódź- GKS TYCHY?
oraz TPAG- Widzew czy idzie do przodu??
powolikwiat_lotosu pisze:Czy sa jakies zmiany na lini ŁKS Łódź- GKS TYCHY?
-
OldboySilesia
kwiat_lotosu pisze:Czy sa jakies zmiany na lini ŁKS Łódź- GKS TYCHY?
A niby jakie miałbyby być zmiany między nami a Łodzianami??? Nie wiem po czym tak wnioskujesz. Wszystko jak najbardziej między nami OK.
-
kwiat_lotosu
tak tylko pytam grzecznie.
Dzięki panowie za odpowiedzi...
A może ktoś z ŁKS się wypowiedzieć?
Panowie tak na marginesie Warta Poznań - Podbeskidzie
kwiat_lotosu pisze:tak tylko pytam grzecznie.
Pytasz grzecznie, ale prowokujesz dając do zrozumienia, że odpowiedź ŁKSu może być inna, a zapewne nie jest.
-
tyacojestwolne
a tutaj bym sie chyba z Tobą nie zgodził.
Skąd się wzięła taka "wielka" kosa miedzy ŁKS a Arka?
-
MarianoItaliano
Nie prawda.Vi. pisze:To prawda, że Cracovia przybija zgodę z Rodowitymi ?
-
kwiat_lotosu
nienawiś ŁKS do Arki to chyba proste RTS WIDZEW ŁÓDŹ ale wracając do chwili obecnej to ŁKS ma przed sobą ciężkie głosowania...
Elo Małek Twoj post tylko sugeruje , że coś jest na rzeczy, wyglada na to , że będzie małe przetasowanie.
Moja skromna opinia , GKS TYCHY robi dobrą minę do złej gry, albo wyjdzie na ich .
Elo Małek Twoj post tylko sugeruje , że coś jest na rzeczy, wyglada na to , że będzie małe przetasowanie.
Moja skromna opinia , GKS TYCHY robi dobrą minę do złej gry, albo wyjdzie na ich .
Powracając do tematy KSG&GKS
Ekipa "H" się lubi i to wystarczy, i większość z nas ma gówno do gadania
Ekipa "H" się lubi i to wystarczy, i większość z nas ma gówno do gadania
chyba jednak nie :)kwiat_lotosu pisze:nienawiś ŁKS do Arki to chyba proste RTS WIDZEW ŁÓDŹ
Może mi ktoś przybliżyć sytuacje Radomiaka Radom z kim maja zgodę a z kim kose ?
-
Vanilia Ice
- Kontakt:
Radomiak nie ma zgód ani układów. Kosy to Broń Radom, KSZO Ostrowiec, Korona Kielce, Motor Lublin (z polscykibice.com)19MoDy64 pisze:Może mi ktoś przybliżyć sytuacje Radomiaka Radom z kim maja zgodę a z kim kose ?
Piast Gliwice-Odra Opole czy te ekipy miały ze sobą kiedyś zgodę?
3 lata jakoś trwała.Zakończona w 2004 o ile się nie mylę.