Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fanatyk Wisły Puławy
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Nic nie ma. Niech nikt się nie sugeruje naszą ostatnią akcją w Dęblinie.
A wasza wspólna akcja w Rykach to też nic? Kiedyś kroicie flagi Czarnych i jest jedna wielka kosa a nagle robicie razem jakieś akcje w pobliskich Rykach więc jak to jest między wami? może wypowie się ktoś ze strony Czarnych np BrynekFanatyk Wisły Puławy pisze:Nic nie ma. Niech nikt się nie sugeruje naszą ostatnią akcją w Dęblinie.
Aha i mam jedno pytanie Co łączy Wisłę Puławy z Hetmanem Gołąb bo dziś na meczu w Górze Puławskiej kibice Hetmana pozdrawiają Legie , Wisłę Puławy , Czarnych Dęblin więc chyba coś jest między tymi ekipami ?
A Wisła to niech zacznie jeździć na swoje wyjazdy i coś działać a nie robić akcje w Rykach gdzie bez obrazy ale kumatych kibiców nie ma co pokazały w tamtym roku kibice Garbarni i Czarnych .
-
Michal Głuś
Człowieku o czym Ty mowisz nie bylo zadnej wspolnej akcji w rykach nie wiem skad masz takie informacje. A tak właściwie jestes z Pulaw i sie pytasz o to wszystko na forum?? Moze czas odejsc od komputera i popytac kolegow na miescie a nie pisac jakies farmazonyyones pisze:A wasza wspólna akcja w Rykach to też nic? Kiedyś kroicie flagi Czarnych i jest jedna wielka kosa a nagle robicie razem jakieś akcje w pobliskich Rykach więc jak to jest między wami? może wypowie się ktoś ze strony Czarnych np BrynekFanatyk Wisły Puławy pisze:Nic nie ma. Niech nikt się nie sugeruje naszą ostatnią akcją w Dęblinie.
Aha i mam jedno pytanie Co łączy Wisłę Puławy z Hetmanem Gołąb bo dziś na meczu w Górze Puławskiej kibice Hetmana pozdrawiają Legie , Wisłę Puławy , Czarnych Dęblin więc chyba coś jest między tymi ekipami ?
A Wisła to niech zacznie jeździć na swoje wyjazdy i coś działać a nie robić akcje w Rykach gdzie bez obrazy ale kumatych kibiców nie ma co pokazały w tamtym roku kibice Garbarni i Czarnych .
To że jestem z Puław to nie znaczy że ma coś wspólnego z osobami chodzącymi na Wisłę bo jestem tu nie jako z przypadku bo tak po prostu wyszło że tu mieszkam ale nie mam nic wspólnego z Wisła ani z Legią tak samo jak nie mam kontaktu z żadnymi osobami z w/w ekip z Puław .Michal Głuś pisze:Człowieku o czym Ty mowisz nie bylo zadnej wspolnej akcji w rykach nie wiem skad masz takie informacje. A tak właściwie jestes z Pulaw i sie pytasz o to wszystko na forum?? Moze czas odejsc od komputera i popytac kolegow na miescie a nie pisac jakies farmazonyyones pisze:A wasza wspólna akcja w Rykach to też nic? Kiedyś kroicie flagi Czarnych i jest jedna wielka kosa a nagle robicie razem jakieś akcje w pobliskich Rykach więc jak to jest między wami? może wypowie się ktoś ze strony Czarnych np BrynekFanatyk Wisły Puławy pisze:Nic nie ma. Niech nikt się nie sugeruje naszą ostatnią akcją w Dęblinie.
-
Jurand ze Spychowa
http://www.sportslaski.pl/Kibice-Rakowa ... ,info.html
Jeszcze nie tak dawno neutral, no prosze jak to sie zmienia.
Jeszcze nie tak dawno neutral, no prosze jak to sie zmienia.
MKS Ryki to czyjś FC czy po prostu taka akcja lokalna?
-
Michal Głuś
Lokalna akcja. Derbowy przeciwnik Czarnych Dęblin
-
Fanatyk Wisły Puławy
Powiedział bym raczej lokalne porządki. Kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam. Małe ekipy powinny się szybko i jasno określać z kim sympatyzują, jeśli nie to są narażone na atak tyh większych. Koniec tematu.
jak na lini Hetman Włoszczowa - Nida Pińczów ?
-
StalyFragmenyGry
A kibice Czarnych z kim sympatyzują?Małe ekipy powinny się szybko i jasno określać z kim sympatyzują,
-
Michal Głuś
StalyFragmenyGry pisze:A kibice Czarnych z kim sympatyzują?Małe ekipy powinny się szybko i jasno określać z kim sympatyzują,
Jeżeli chodzi o jakieś zgody i układy to aktualnie nic nie ma.... a większość ludzi z Dęblina sympatią darzy stołeczny klub i często odwiedza stadion na Łazienkowskiej
Jest jakaś ekipa w Polsce co ma układ lub zgodę z węgierską ekipa ?? albo dobre kontakty bądź coś więcej z Hajdukiem lub Napoli ??
Bałtyk ma zgodę z Ferencvarosem
-
against modern
Jakieś tam kontakty z Torcidą Split mieli lub nadal mają Żabole.
co do Napoli to myślę że napewno nikt :)
co do Napoli to myślę że napewno nikt :)
Odre Opole laczy/laczyla zgoda/uklad z Sopronem ale jak jest obecnie to moze niech sie ktos z Opola wypowie.
-
niekumatyGS
Jak jest na linii Szczakowianka Jaworzno - Szombierki Bytom .
Wegrzy odwiedzaja nas na ogol chociaz raz na sezon, a w lecie urzadzaja turniej na Wegrzech gdzie goszcza osoby z Polski (z Opola, Bytomia, a w tym roku chyba tez ktos z Lubina, chociaz glowy nie dam).
Po ich ostatniej wizycie w Polsce zyskali sympatie chyba wszystkich kibicow Odry, bo wczesniej kontakty ograniczaly sie raczej do kilkunastu osob. Bardzo fajni ludzie, ktorzy bardzo sie jaraja polska scena kibicowska.
Po ich ostatniej wizycie w Polsce zyskali sympatie chyba wszystkich kibicow Odry, bo wczesniej kontakty ograniczaly sie raczej do kilkunastu osob. Bardzo fajni ludzie, ktorzy bardzo sie jaraja polska scena kibicowska.
-
patriota85
Prywatne kontakty.Oficjalnie jak na razie nie ma nic, ale patrząc na to, że ostatnio Szombierki pojawiają się na meczach Szczakowianki pewnie się to wcześniej, czy później zmieni.niekumatyGS pisze:Jak jest na linii Szczakowianka Jaworzno - Szombierki Bytom .
jesli chodzi o kontakty Zaboli z Hajdukiem to sa one na tym poziomie,ze sie odwiedzaja przy okazji derbow.Chorwaci byli na WDS,a Gornik w Splicie na meczu z Dynamo..jesli chodzi o Napoli to nie wiem nic o kontaktach z Polakami,ale maja zgode z Fidel Group FC Barcelona
-
Belfast_pl
lekko odbije od tej sprawy, jaki macie Puławiacy stosunek do ekip z południa Mazowsza, byłe Radomskie dokladniej? Kozienice Radom Pionki Lipsko itp?Fanatyk Wisły Puławy pisze:Powiedział bym raczej lokalne porządki. Kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam. Małe ekipy powinny się szybko i jasno określać z kim sympatyzują, jeśli nie to są narażone na atak tyh większych. Koniec tematu.
-
Fanatyk Wisły Puławy
Stosunki z ekipami z południa mazowsza są raczej neutralne z powodu braku styczności z nimi nie licząc Radomika do którego jesteśmy raczej niezbyt przyjaźnie nastawieni (walczyliśmy z nimi w poprzednim sezonie). Można dodać jeszcze, że ze Zwolenia na Wisłę jeździ kilka osób.
Jak jest na linii
Bałtyk - Olimpia G
Legia - Motor Lublin
Chemik- Śląsk
Bałtyk - Olimpia G
Legia - Motor Lublin
Chemik- Śląsk
KosaChemik- Śląsk
Jak na linii GKS Katowice-Cracovia ?
Mgc pisze:Jak jest na linii
Bałtyk - Olimpia G
Legia - Motor Lublin
Chemik- Śląsk
LegiaLive.pl pisze:Później wróciliśmy do standardowego repertuaru, który w końcu został przerwany bluzgami na Śląsk i jego przyjaciół. Właściwie nie oberwało się tylko Miedzi i Opavie - w przeciwieństwie do Lechii, Wisły i Motoru.
Która to jest w posiadaniu flagi Legii...Właściwie nie oberwało się tylko Miedzi i Opavie
-
dominho
Jak na linii GKS Katowice-Cracovia ?
tak jak na lini Lech -GKS
-neutralnie -ci i ci maja mocna kose z Ruchem
hehe-sarkazm oczywiscie-nie moglem sie powstrzymac -przypomnial mi sie slynny post-hehe
hehe-sarkazm oczywiscie-nie moglem sie powstrzymac -przypomnial mi sie slynny post-hehe
-
19Soogar46
Ah ten Ruch ma moc łączenia :Pdominho pisze:Jak na linii GKS Katowice-Cracovia ?
-
cwaniak z PKSu
Wyznawca pisze:Która to jest w posiadaniu flagi Legii...Właściwie nie oberwało się tylko Miedzi i Opavie
No na pewno w Warszawie jest wielkie ciśnienie na niewielką Legnicę ;] . Jeśli piszesz o "wild west" to mogli tą flagę wywiesić na tym meczu, bo od wykroju minęło chyba ze 4 lata. Wtedy może by zostali wyróżnieni bluzgami przez wielką Legię ;]
PB - Cracovia: neutral + dużo prywatnych kontaktówSuperMarioBros pisze:Jak na linii:
Polonia Bytom - Cracovia
Polonia Bytom - Lech P.
PB - Lech: jakiś czas temu pare spięć, więc o neutralu raczej ciężko powiedzieć
Na pewno dużo lepiej niż na linii GieKSa - Wisła.Joint pisze:Jak na linii GKS Katowice-Cracovia ?
To tylko moja skromna opinia.
Stosunki raczej nieprzyjazne.Z powodu braku styczności ciężko określić,ale nie nazwał bym ich neutralnymi.TBNA`1964 pisze:Na pewno dużo lepiej niż na linii GieKSa - Wisła.Joint pisze:Jak na linii GKS Katowice-Cracovia ?
Dla nas kibiców Cracovii ze śląskich drużyn to oczywiście zgoda GKS TYCHY(bardzo lubiani)i oczywiście POLONIA BYTOM(lubiani+prywatne kontakty)
-
jasiukatowice
Tak jak wyżej napisane - ciezko okreslić.
Sa miejsca w Małopolsce gdzie głownym wrogiem jest Wisła, a Gieksa z Cracovia staraja nie wchodzic sobie niepotrzebnie w droge, ale po wspolnej akcji KSGKS na Tyskich ogolne kontakty sa chłodne, lecz cisnienie jest owiele mniejsze niz na lini GKS-TSW, o czym moga swiadczyc wrzuty AntyWisła pojawiaja sie nawet na Katowickich blokach ;)
Sa miejsca w Małopolsce gdzie głownym wrogiem jest Wisła, a Gieksa z Cracovia staraja nie wchodzic sobie niepotrzebnie w droge, ale po wspolnej akcji KSGKS na Tyskich ogolne kontakty sa chłodne, lecz cisnienie jest owiele mniejsze niz na lini GKS-TSW, o czym moga swiadczyc wrzuty AntyWisła pojawiaja sie nawet na Katowickich blokach ;)
To jest flaga,którą ma Miedź a nie Śląsk i to od Miedzi zależy kiedy i gdzie ją wywieszą.Zresztą raz już była wywieszona przez Miedź,inna sprawa,że nie na meczu dotyczącym Legii (z Ruchem Ch.)Jeśli piszesz o "wild west" to mogli tą flagę wywiesić na tym meczu, bo od wykroju minęło chyba ze 4 lata.
-
patriota85
Podbijam, bo chyba nie padła odp.Orlęta Radzyń Podlaski - AZS Podlasie Biała Podlaska jak wygląda sytuacja między tymi ekipami? Był jakiś układ, potem mały sparing.Jak to jest na tą chwile? Z góry dzięki za odp.
Dokładnie! Zresztą wcześniej {nie pamiętam dokładnej daty} była wspólna akcja na nas przed Siewierzem Tyszan i Cracovii jak wracaliśmy z Łęcznej więc dobrych relacji nie maLinomag pisze:Panowie ku*** ruszcie czasem łbem zamiast pisać brednie na necie ? Jakie mogą być kontakty między GieKSa a Cracovia?Między nami a Cracovia zajebista zgoda a GieKSa dla nas jedna z najewiększy kos wiec jak może być?
PS. Że gdzies tam w zachodniej Małopolsce GieKSa utrzymuje w "miare dobre kontakty" z Cracovia to nie znaczy że główne bandy na wzajem sie akceptuja
PS2. " Myśleć,myśleć jeszcze raz ku*** myśleć!"
ostrykrk pisze:Stosunki raczej nieprzyjazne.Z powodu braku styczności ciężko określić,ale nie nazwał bym ich neutralnymi.TBNA`1964 pisze:Na pewno dużo lepiej niż na linii GieKSa - Wisła.Joint pisze:Jak na linii GKS Katowice-Cracovia ?
Dla nas kibiców Cracovii ze śląskich drużyn to oczywiście zgoda GKS TYCHY(bardzo lubiani)i oczywiście POLONIA BYTOM(lubiani+prywatne kontakty)
A jak stosunki między GKS TYCHY -POLONIA BYTOM
-
tylko pytam
Kiedyś zgoda, potem kosa (pamiętna awantura po meczu hokeja w Tychach w 2002r chyba) i tak raczej do dziś, chociaż ze względu na rzadkość spotkań nie jest to nasz największy wróg..
A jak stosunki między GKS TYCHY -POLONIA BYTOM
Mój post napisany we wrześniu
Kiedyś bardzo dobra zgoda bardzo często sie odwiedzaliśmy na meczach lecz po jakimś czasie Polonia zaczęła sie "wąchać" z Odra Opole z którą była duza kosa ( zostało tak do dziś) i zgoda przeszła do historii.
A dzisiaj nie ma jakiegoś ciśnienia, jakoś 2 lata temu na hokeju udostępniliśmy im kawałek naszej trybyny, ale gdybyśmy spotkali sie gdzieś w Polsce to na pewno byśmy sobie nie rzucili sie w ramiona.
Zgody / Kosy/ Układy? GKS Tychy