Fora Klubowe ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Fora Klubowe ...
Jeżeli ktoś chce założyć forum klubowe to chętnie pomogę!
-
BAŁTYK_LĘBORK
Nie jest to forum klubowe, ale blog. Kibica, który ma rekord wyjazdów w Bałtyku Gdynia. Obecnie przestał jeździć z powodów, których wyłuszczać publicznie nie ma zamiaru, ale o wszystkich kibicowskich aspektach w życiu kibiców Bałtyku Gdynia będzie pisane na bieżąco. Poza tym na blogu sporo polityki, tematów ogólno społecznych, kulturalnych, recenzji, erotyki, durnych wierszyków i innych dziwnych rzeczy, które tylko zalęgną się w psychopatycznej główce redaktora naczelnego. Zapraszam do odwiedzin i pozostawiania po sobie śladu w postaci komentarzy, wszelkie pozbawione wulgaryzmów będą publikowane i w razie potrzeby - z odpowiedzią. Zapraszam:
www.wielka-polska.blog.pl
www.wielka-polska.blog.pl
Witamy Łysy z powrotem :)
-
spacerowicz
Polska – Węgry fanatycznie. Mobilizacja na mecz reprezentacji.
Zmij24 sierpnia 2016Leave a comment
polskawegry
Już we wtorek 6 września o godzinie 17:30 na Arenie Lublin w spotkaniu kontrolnym zmierzą się dwie młodzieżowe reprezentacje w piłce nożnej (U21). W ramach przygotowań do przyszłorocznych rozgrywek UEFA Euro U21 zagrają kadry Polski i Węgier. Każdy, kto chociaż odrobinę interesuję się historią wie, że nasze narody łączy nie tylko wspólna historia, ale także wielowiekowa przyjaźń. W celu ubogacenia atmosfery podczas meczu oraz podkreślenia jak ważni dla nas są bracia Węgrzy, Stowarzyszenie Kibiców Motoru Lublin zdecydowało się na prowadzenie zorganizowanego dopingu. Podobnie jak na meczach ligowych, tak samo i na tym spotkaniu chcemy, żeby na sektorze H zasiadło jak najwięcej fanatycznych kibiców, którzy nie będą żałować swojego gardła by wspierać kadrę żywiołowym dopingiem przez całe 90 minut. W związku z tym apelujemy do wszystkich kibiców i sympatyków o zakup biletów na sektor H1. Bilety można zakupić on-line na stronie www.kupbilet.pl oraz w punktach partnerskich STS, które znajdują się:
STS Lublin 1
Okopowa 9
20-023 Lublin
STS Lublin 2
Targowa 1
20-120 Lublin
STS Lublin 3
1-go Maja 49
20-410 Lublin
STS Lublin 4
Zana 27/XVI
20-601 Lublin
Zachęcamy do wzięcia udziału w wydarzeniu, promowania informacji o zorganizowanym dopingu.
Polak, Węgier dwa bratanki!
http://motorlublin.com/2016/08/24/polsk ... ezentacji/
-
Lubelski Motor
-
swiatkibicow
http://swiatkibicow.pl/ Nowe forum kibicowskie! Wbijać
-
obserwatorr88
Jakie jest teraz główne forum Cracovii bo jedno stare chyba zlikwidowali nie mogę je znaleźć ?
-
patriota85
http://cracovia.krakow.pl/obserwatorr88 pisze:Jakie jest teraz główne forum Cracovii bo jedno stare chyba zlikwidowali nie mogę je znaleźć ?
-
obserwatorr88
TO jest forum sportowe pytałem o kibicowskie.
-
patriota85
Na tym forum jest dział kibicowski tylko trzeba się zalogować.Nie myślisz chyba żebym Ci dał link do forum sportowego.obserwatorr88 pisze:TO jest forum sportowe pytałem o kibicowskie.
Szukam ogólnoświatowego forum kibicowskiego. Kiedyś miałem linka ale przepadł.
-
ABC1935
Dokładnie. Dzięki.
Jest jakieś forum Lechii Dzierżoniów?
Od dłuższego czasu nie ma.
-
Zupełnie Zielony.
Za pośrednictwem tego tematu chciałem zakomunikować do strony (12 zawodnik) dla której najwyraźniej bardziej niz rzetelne informacje liczy się szmal z reklam na reklamie itd. Od ponad miesiąca było oświadczenie które śmigało na necie odnośnie derbów, że na nie wchodzimy (na stadion) Tylko idziemy tak jak ostatnio na druga stronę stadionu i tam większość będzie mogła obserwować mecz zza ogrodzenia. Tak więc pisanie że będą dla nas to trzy bardzo dotkliwe zakazy (za Przemyśl) mija się nie tyle z rzetelnością co z prawdą. Pierwszy "zakaz" {śmiech} już przebrnęliśmy. Było nas 113u w Strzyżowie gdzie normalnie z flagami zasiadamy na sektorze. Drugi to wspomniane derby które i tak zbojkotowaliśmy wczesniej no i trzeci zakaz to "wyjazd" do naszego fc Ropczyce gdzie zameldujemy się w jeszcze większej liczbie niż w Strzyżowie.
Na Devilpage jest dużo ciekawym informacji. Dla kibiców Mancheteru United :)
-
Marek z NWS
Ludzie zamkneli Łódzkie!Czy to forum zacznie isc wkoncu w dobrą strone
Wie ktos moze czy forum Gornika Zabrze padlo juz calkiem czy to dalej chwilowa przerwa .Juz ponad miesiac jej niema ?
Kibice Polonii Bydgoszcz maja jakieś forum lub jakiś fanpage na Facebooku ?
Ponawiam pytanie.andi pisze: 02.11.2017, 21:57 Wie ktos moze czy forum Gornika Zabrze padlo juz calkiem czy to dalej chwilowa przerwa .Juz ponad miesiac jej niema ?
Forum Amiki umarło :D
Żałoba po PP i flagach?
Żałoba po PP i flagach?
Już od dłuższego czasu było info, że forum może być zamknięte na jakiś czas z powodu modernizacji. Chociaż dziwnym trafem wyłączone zostało idealnie po końcowym gwizdu we wtorek.
-
grassofobik
Dokładnie, jeszcze Widzew podkręca cały czas atmosferę więc nie na rękę im otwierać forum. Ciężkie chwile poznaniaków.
Taaaaak. Administratorzy forum Lecha przewidzieli akcję Widzewa i komunikowali to kilka tygodni wcześniej ;) Forum zamknięto bodajże w okolicach 65-70 minuty spotkania. Niestety admin od hardware nie jest kibicem :)
-
Spaacerowicz
A to to co to jest: http://forum.sociosgornik.org/ ? Mi to wygląda na forum.
To jest forum od socios a nie ogólne tam się nie dowiesz o oprawach i ogólnie o kibicachSpaacerowicz pisze: 22.11.2018, 14:10A to to co to jest: http://forum.sociosgornik.org/ ? Mi to wygląda na forum.
Forum Kibiców Lecha - forum.kibicelecha.pl
-
obserwatorr88
Jakie jest główne forum kiboli Wisły Kraków ?
-
Hej Golll!
rozjebanymisiek.krk.com
-
Zupełnie Zielony.
Sam śledzę / śledziłem nie jedno fora klubowe i niestety świat zmienia swój internetowy kształt. Wiele stron już nie działa (nie istnieje) a jak działa to bez nowych wpisów od lat. Przykre to... Dla przykładu - forum Wisłoki działa ale praktycznie nikt sie nie udziela a stare linki fotek wygasły. Teraz tylko przekaz obrazkowy w zasadzie pozostaje... Tak czy owak, jeśli chodzi o Wisłokę to jeśli ktos jest zainteresowany na bieżąco fotkami kibicowskimi to znajdziecie je na fp "Wisłoka - Historia bez końca". Są tam zarówno wszelkie archiwalne zdjęcia jak i wrzucane na bieżąco już + znaleziska z sieci. Obecnie w fazie publikowania kolejnych sprzed lat. Do tego linki do wideo. Obecnie 2113 zdjęć i będzie kolejne kilkaset.
Wisła nie ma forum kibicowskiego.
Kojarzycie jakieś forum fanów CSKA Moskwa? Chyba obsługa google mnie przerasta :D
Kojarzycie jakieś forum fanów CSKA Moskwa? Chyba obsługa google mnie przerasta :D
Jest forum Radomiaka????
-
Sajcokapral