Małopolska kibolska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Blablabla11

Re: Małopolska kibolska

Post autor: Blablabla11 »

halodrol pisze: wczoraj, 20:09
rozpuszczalnik1906 pisze: wczoraj, 11:12
halodrol pisze: wczoraj, 08:46 A jeszcze co do tego wywiadu z jakimś Kajfaszem :D
Wam naprawdę nie szkoda 20 minut życia na oglądanie rozmowy niepełnosprawnego umysłowo z drugim niepełnosprawnym umysłowo?

- mordo, od razu pytanie (...)
- mordo , no wiesz (...)

Wyłączyłem to ku*** po piętnastu sekundach.
Nie bronię nikogo. Jeżeli się tu udzielam, to jest to tylko moje osobiste zdanie.

Jedno pytanie: u nas na stadionie, czy w innych okolicznościach (też jestem za Wisłą) podbijałeś do np. Libiego i mówiłeś mu co o nim myślisz?
Czy dopiero tutaj, gdy dana osoba jest odsunięta i jej "podziękowano"? Do Kajfasza też podbijałeś i mówiłeś, że jest niepełnosprawny umysłowo?

To jak ciśnięcie po Miśku, że zawsze był taki i owaki, a nikt mu tego nie powiedział, teraz wszyscy cwani, bo gość zakończył karierę przez danie do pieca.

Zadałem normalne pytanie, odpowiesz normalnie?
Ale kolego wsadzasz mi czyjeś słowa. Ja akurat Libiego znam i nic złego o nim nie pisałem i szczerze jest mi przykro, że stało się tak jak się stało. Z resztą walczy o swoje a poparcie w ZK ma, ale to zdecydowanie nie temat na to gejowe forum.
A co do Kajfasza, no to sorry ale jak widzę ludzi witających się słowami mordo, mordeczko to dziękuję :D
Ale oczywiście rację masz i pewnie by mi najebał :D na szczęście nie sądzę byśmy go jeszcze zobaczyli tak jak prawie nikt go nie widział wcześniej.

No i zdanie podtrzymuję: serio ktoś ogląda takie gówna? bo ja nawet nie znam twórczości Denisa, czy.... nie wiem ku*** kto tam jest jeszcze taki znany z tych freak fightów. Szkoda mi życia na to i rozumu.

to niesamowicie wzruszająca historia. To jest też szok, że Libi, którego znasz i za którego los Ci przykro, nagrał sobie kawałek i klip z innymi, z resztą nie też anonimowymi postaciami z Wisły, no i z tym Kajfaszem przede wszystkim, którego "nikt na Wiśle prawie go nie widział" :). To ten wasz Libi, tego anonimowego Kajfasza w internecie wypatrzył czy jak ?
iparts.pl
ODPOWIEDZ