Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Siema! Zwracam się z pytaniem czy istnieje na forum jakiś aktywny temat w którym wrzucane są nowe wrzuty (graffiti). Szczerze prócz h, mam niezłą zajawkę na nowe prace itd. W przypadku braku takiego tematu proponuje założyć taki temat. Z faRtem!
nie martw się parówo, konfrontacja była z każdym z wymienionej trójki. Szkoda tylko że ta twoja wisla nie ma na tyle jaj zeby bez sprzetu sie sprawdzac.wiernyioddany pisze:Mieliście okazje zapytać się wyżej wymienionych ekip na stadionie w Marsylii to zabrakło jaj i trzeba było się zawijać.bhbd88 pisze:to osobne grupy, ,mnie trapi coś innego i to całkiem od niedawna. czy medialni kibice rzeki w tym roku zamierzają zakładać barwy na Marszu Niepodległości? i jak koszerni z Łodzi mają zamiar się tam pokazać? Bo o tych ostatnich nie pytam bo zagubili tożsamośc narodową jakiś czas temu :)
No ale teraz masz szanse skontraktakować w bezpieczniejszy sposób za pomocą internetu i klawiatury ;)
Tutaj możesz bezpiecznie j**** Wisłe, koszernych widzewiaków i tych bez tożsamości narodowej - atakuj scyzoryku !
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Swego czasu na Widzewie działała jeszcze młoda nabojka pod nazwą Young Hunters '02ANTYpzpn pisze:Jakie występują nazwy grup "h" w Polsce?
Wisła Kraków - Wisła Sharks
Ruch Chorzów - Psycho Fans
Legia Warszawa- Teddy Boys
Widzew Łódź- Destroyers
Zagłębie Sosnowiec- Barra Bravas
GKS Katowice- Persona non grata ?
ŁKS Łódź- Crazy Cannibals ?
Cracovia - Jude Gang
Górnik Zabrze- Torcida ?
Jak znacie jeszcze jakieś nazwy to wpiszcie tutaj lub na pw.
-
wiernyioddany
Na stadionie we Francji Wisła sprzętu nie miała nethoolsie.bhbd88 pisze:nie martw się parówo, konfrontacja była z każdym z wymienionej trójki. Szkoda tylko że ta twoja wisla nie ma na tyle jaj zeby bez sprzetu sie sprawdzac.wiernyioddany pisze:Mieliście okazje zapytać się wyżej wymienionych ekip na stadionie w Marsylii to zabrakło jaj i trzeba było się zawijać.bhbd88 pisze:to osobne grupy, ,mnie trapi coś innego i to całkiem od niedawna. czy medialni kibice rzeki w tym roku zamierzają zakładać barwy na Marszu Niepodległości? i jak koszerni z Łodzi mają zamiar się tam pokazać? Bo o tych ostatnich nie pytam bo zagubili tożsamośc narodową jakiś czas temu :)
No ale teraz masz szanse skontraktakować w bezpieczniejszy sposób za pomocą internetu i klawiatury ;)
Tutaj możesz bezpiecznie j**** Wisłe, koszernych widzewiaków i tych bez tożsamości narodowej - atakuj scyzoryku !
Ps: Nie jestem z Wisły.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to nie? Moim zdaniem jedna z lepszychkat. pisze:Wszystkie nazwy / flagi po polsku wybijają się oryginalnością i już przez to są lepsze. Z wyjazdówek podobają mi się "na wyprawie" HZL i "Nieproszeni" Motoru. W zalewie "ontourów" proste i zajebiste.
Ta flaga super pomyślana.Masz racjeCanelo pisze:A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to nie? Moim zdaniem jedna z lepszychkat. pisze:Wszystkie nazwy / flagi po polsku wybijają się oryginalnością i już przez to są lepsze. Z wyjazdówek podobają mi się "na wyprawie" HZL i "Nieproszeni" Motoru. W zalewie "ontourów" proste i zajebiste.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
walka__o_przetrwanie
Zdjęcia ekipy Polonii Gdańsk są dostępne raczej tylko w prywatnych archiwach chłopaków z Gdyni i z Gdańska którzy próbowali coś tam rozkręcić. Ich historia skończyła się zanim się dobrze nie zaczęła. Lechia szybko zareagowała._Henderson_ pisze:Sa jakies zdjecia, filmy, opisy, cokolwiek na temat tych kibiców Polonii? I drugie pytanie- jak to jest z Częstochowa? Lezy co prawda w woj. śląskim, ale sami częstochowianie chyba nie czuja sie ślązakami? I czy w ogole czestochowianie czuja jakas przynaleznosc "regionalna", i, jezeli tak, to z czym sie identyfikuja? Bo slazakami sie chyba nie czuja?walka__o_przetrwanie pisze:Każda banda która sie organizuję poza Lechią jest szybko kasowana, tak było z Wybrzeżem które się ustawiało z Bałtykiem i z Polonią Gdańsk która w połowie 90 lat grała w czołówce 2 ligi(dzisiejsza 1 liga) w składzie miała opalonego Maria Piekarskiego, Czesia Michniewicza itp. grali o awans do ekstraklasy a Lechia dołowała w 3 lidze. Na Polonii zaczął się tworzyć młynek mieli flage, wydali szaliki. Ekipe tworzyli starsi punkowcy z Gdańska, przyjeżdzali też sharpowcy z Gdyni( Punki z Gdańska i sharpowcy z Gdyni trzymali sie razem) dobra ekipa do bicia i mocno obita w chuligańskich walkach. Ale przyszedł taki mecz, że zawitała tam Lechia. Przed meczem pojedyńcze solówki a w trakcie meczu ekipa Lechii podeszła do Polonistów i ostro wytłumaczyła, że w Gdańsku nie życzymy sobie innych ekip i nie chcemy powtórki z Łodzi.I tak się skończył ruch kibicowski na Polonii.Lechia zawsze mocno pilnowała i pilnuje swojego podwórka.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
Dzieki z gory, pzdr
-
dziecko armageddonu
Czują się Polakami_Henderson_ pisze:Sa jakies zdjecia, filmy, opisy, cokolwiek na temat tych kibiców Polonii? I drugie pytanie- jak to jest z Częstochowa? Lezy co prawda w woj. śląskim, ale sami częstochowianie chyba nie czuja sie ślązakami? I czy w ogole czestochowianie czuja jakas przynaleznosc "regionalna", i, jezeli tak, to z czym sie identyfikuja? Bo slazakami sie chyba nie czuja?walka__o_przetrwanie pisze:Każda banda która sie organizuję poza Lechią jest szybko kasowana, tak było z Wybrzeżem które się ustawiało z Bałtykiem i z Polonią Gdańsk która w połowie 90 lat grała w czołówce 2 ligi(dzisiejsza 1 liga) w składzie miała opalonego Maria Piekarskiego, Czesia Michniewicza itp. grali o awans do ekstraklasy a Lechia dołowała w 3 lidze. Na Polonii zaczął się tworzyć młynek mieli flage, wydali szaliki. Ekipe tworzyli starsi punkowcy z Gdańska, przyjeżdzali też sharpowcy z Gdyni( Punki z Gdańska i sharpowcy z Gdyni trzymali sie razem) dobra ekipa do bicia i mocno obita w chuligańskich walkach. Ale przyszedł taki mecz, że zawitała tam Lechia. Przed meczem pojedyńcze solówki a w trakcie meczu ekipa Lechii podeszła do Polonistów i ostro wytłumaczyła, że w Gdańsku nie życzymy sobie innych ekip i nie chcemy powtórki z Łodzi.I tak się skończył ruch kibicowski na Polonii.Lechia zawsze mocno pilnowała i pilnuje swojego podwórka.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
Dzieki z gory, pzdr
-
Super_Mario
Mi się zawsze podobały nazwy Barra Bravas (chociaż tak naprawde skopiowane z ameryki południowej) no i Sami sVoi (Viktoria Jaworzno)maksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
ja gdybym tworzył swoja grupe to bym chyba podpierdolił perfidnie tą nazwe bo jest wymowna i rewelacyjna jak dla mnie, idealna na nazwe grupy;) https://www.youtube.com/watch?v=_NUN0ODGVdw
no ale tak na serio, dajcie jakieś ciekawe nazwy istniejących grup
Leśne Ludki. Wredne Gnoje (choc ta grupa znana bardziej lokalnie)Super_Mario pisze:Mi się zawsze podobały nazwy Barra Bravas (chociaż tak naprawde skopiowane z ameryki południowej) no i Sami sVoi (Viktoria Jaworzno)maksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
ja gdybym tworzył swoja grupe to bym chyba podpierdolił perfidnie tą nazwe bo jest wymowna i rewelacyjna jak dla mnie, idealna na nazwe grupy;) https://www.youtube.com/watch?v=_NUN0ODGVdw
Czytając wypociny m.in. niejakiego combata w temacie śląskim chciałem zapytać o coś co już od dłuższego czasu mnie dręczy.
Dlaczego tak wielu kiboli z różnych klubów przy okazji obrażania siebie tak często używa różnego rodzaju pedalskich określeń, typu "będę cie jebał", "możesz mi obciągnąć' etc.???
Jakby ktoś z zewnątrz wbił na forum pomyślał by że większość z nas to same pedały i inne zwyrodnialce. Czy piszący takie rzeczy naprawdę chcieliby by im jakiś chłop robił gałę???
Zna ktoś odpowiedź? :)
Dlaczego tak wielu kiboli z różnych klubów przy okazji obrażania siebie tak często używa różnego rodzaju pedalskich określeń, typu "będę cie jebał", "możesz mi obciągnąć' etc.???
Jakby ktoś z zewnątrz wbił na forum pomyślał by że większość z nas to same pedały i inne zwyrodnialce. Czy piszący takie rzeczy naprawdę chcieliby by im jakiś chłop robił gałę???
Zna ktoś odpowiedź? :)
Mnie natomiast trapi temat kibiców którzy jeżdżą na mecze swoich drużyn z bardzo daleka. Nie chodzi mi o FC jak np. Nowy Targ Lechii Gdańsk a o pojedyncze osoby. Czytałem gdzieś swego czasu o kibicu Śląska ze ..... Świnoujścia który jeździł w miarę regularnie na mecze we Wrocławiu. Macie takie " przypadki" w swoich klubach ??
-
krwawaswinia8
Witam. Mam pytanie które mnie trapi od dawna. Dlaczego kibice Lecha mają swój herb a piłkarze swój ? Chodzi o zmienne , jedno ze skrzydeł rózni się zabarwieniem ;)
Parę lat temu rozkmninona grupka na meczu rugby Lechia-Budowlani, koleś zostaje zliściowany i idzie ze spuszczoną głową do domu... Napisz mi proszę na czym polega ich "działanie" bo takich grupek w każdym mieście jest na pewno sporo np. studenci.Miliard pisze:PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA- fan club zrzeszający ludzi z województw:pomorskie, kujawsko-pomorskie,warmińsko-mazurskie.
Data założenia - 2009 rok to rok w którym wybrali się na swój pierwszy zorganizowany wyjazd. Wyjazd ten był do podwarszawskich Ząbek na mecz z tamtejszym Dolcanem. Był to pierwszy wspólny wyjazd, oficjalna liczba Północnego Bastionu w Ząbkach to 15 osób. Jeden z najliczniejszych wyjazdów wypadł na ostatni mecz rozgrywany z Lechią na starym stadionie w Gdańsku gdzie pojawiło się ponad 30 osób z północnych rejonów naszego kraju.Fan club skupia pojedyncze osoby z takich miast jak m.in Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Tczew, Człuchów, Wejherowo, Gdańsk, Gdynia, Ostróda, Olsztyn, Iława, Elbląg, Orneta. Oczywiście są też osoby z mniejszych miejscowości. Na pewno takie rozsianie utrudnia wspólne działanie ale chłopaki są, działają i mają się dobrze.
-
nowonarodzony
te "Wredne gnoje" to kto?internet pisze:Leśne Ludki. Wredne Gnoje (choc ta grupa znana bardziej lokalnie)Super_Mario pisze:Mi się zawsze podobały nazwy Barra Bravas (chociaż tak naprawde skopiowane z ameryki południowej) no i Sami sVoi (Viktoria Jaworzno)maksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
Przybliżysz te działanie tych pojedyńczych osób z np. Gdańska czy Gdyni? Bo już ci ktoś napisał, że jeden z tych waszych mających się dobrze słoików zasłynął przyjęciem liścia i pójściem grzecznie do domu. O tym, że w takim np. Inowrocławiu ten mający się dobrze Widzewiok zostałby rozkminiony w 1 dzień nawet nie wspomnę. Ty tu nie jeden już farmazon pocisnąłeś, więc przybliż proszę to o co cię wyżej poprosiłem.Miliard pisze:PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA- fan club zrzeszający ludzi z województw:pomorskie, kujawsko-pomorskie,warmińsko-mazurskie.
Data założenia - 2009 rok to rok w którym wybrali się na swój pierwszy zorganizowany wyjazd. Wyjazd ten był do podwarszawskich Ząbek na mecz z tamtejszym Dolcanem. Był to pierwszy wspólny wyjazd, oficjalna liczba Północnego Bastionu w Ząbkach to 15 osób. Jeden z najliczniejszych wyjazdów wypadł na ostatni mecz rozgrywany z Lechią na starym stadionie w Gdańsku gdzie pojawiło się ponad 30 osób z północnych rejonów naszego kraju.Fan club skupia pojedyncze osoby z takich miast jak m.in Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Tczew, Człuchów, Wejherowo, Gdańsk, Gdynia, Ostróda, Olsztyn, Iława, Elbląg, Orneta. Oczywiście są też osoby z mniejszych miejscowości. Na pewno takie rozsianie utrudnia wspólne działanie ale chłopaki są, działają i mają się dobrze.
Nie macie wstydy pisać o takich głupotach jak jakiś wasz słoik w mieście w 100% zdominowanym przez lokalną ekipę? Zróbcie może oprawę albo flagi z nazwami miast gdzie działają i mają się dobrze te wasze klawe fan cluby jedno-, dwu- czy trzy-osobowe. I koniecznie zróbcie fotorelację na kibicach!
A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to już historia - wytrzepana przez Legię.Canelo pisze:A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to nie? Moim zdaniem jedna z lepszychkat. pisze:Wszystkie nazwy / flagi po polsku wybijają się oryginalnością i już przez to są lepsze. Z wyjazdówek podobają mi się "na wyprawie" HZL i "Nieproszeni" Motoru. W zalewie "ontourów" proste i zajebiste.
To już inna historia, co nie zmienia faktu że hasło pomysłowe i flaga pozostanie w pamięci
-
RUDYZWĄSEM
Flaga Górnika Łęczna " My to jesteśmy GOŚCIE" i "Sektor Gości" Tyskich na pewno wyróżniają się na tle - jak to ktoś ładnie napisał - "On tourów" :)
Ja p*******...Miliard pisze:Ma się rozumieć,że Ty w podobnej sytuacji w Łodzi,rozpierdoliłbyś wszystkich na stadionie plus pół miasta?PCHLG pisze:
Parę lat temu rozkmninona grupka na meczu rugby Lechia-Budowlani, koleś zostaje zliściowany i idzie ze spuszczoną głową do domu... Napisz mi proszę na czym polega ich "działanie" bo takich grupek w każdym mieście jest na pewno sporo np. studenci.
remikalwi pisze: Przybliżysz te działanie tych pojedyńczych osób z np. Gdańska czy Gdyni? Bo już ci ktoś napisał, że jeden z tych waszych mających się dobrze słoików zasłynął przyjęciem liścia i pójściem grzecznie do domu. O tym, że w takim np. Inowrocławiu ten mający się dobrze Widzewiok zostałby rozkminiony w 1 dzień nawet nie wspomnę. Ty tu nie jeden już farmazon pocisnąłeś, więc przybliż proszę to o co cię wyżej poprosiłem.
Ja wiem,że jesteś takim bohater,który wchodzi w jarmułce w takie miejsca gdzie odsetek ludności muzułmańskiej wynosi 99,9% ale z twoją parchatą inteligencją nie zrozumiałeś,że fan club działa pod szyldem PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA'09,a nie FC Gdańsk, FC Gdynia itd.,pochodzą z tych miast i tam mieszkają od urodzenia(nie są napływowi ani studentami),bo co można zrobić samemu w pojedynkę lub czasami we 2 albo 3? W pojedynkę herosie możesz co najwyżej oddać swoją kobietę do ruchania poznaniakom,tak jak jeden ŁKS-iak to zrobił w ramach podzięki za układ,te chłopaki o których mowa z Widzewa,często są w podeszłym wieku ich skupia grupa o nazwie PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA,tam działają jako całość.
A co zrobiły te pojedyncze osoby które zrzeszone są w w/w fan clubie PBW?
Dwa razy zorganizowali wyjazd autokarem na mecz Widzewa dzieciakom z warmińsko-mazurskiego,wspierali widzewianki na meczach kosza chociażby w Gdyni i Toruniu,są w Widzewskim klubie biznesu jako fan club,byli sponsorem jednego meczu w IV lidze (mimo tego że to inicjatywa biznesowa dla firm, które mogą dzięki temu się zareklamować), razem z innymi osobami przeprowadzili akcję "SEDES"gdzie w całej Łodzi-galeriach handlowych,klubach,dyskotekach,stacjach benzynowych,lokalach gastronomicznych oraz podobnych miejscach w Bydgoszczy i we Włocławku na klapach od sedesów znalazła się klapa z odwróconym herbem ŁKS. Niby nic wielkiego ale na pewno przyniosło to później zadowolenie ludziom srającym i szczającym łącznie w 500 kiblach, oraz wiele wiele innych mniejszych akcji.A najważniejsze-jeżdżą na mecze wyjazdowe i domowe.
Już nawet pomijam całą "akcję" z sedesami, ale to to już jest po prostu mistrzostwo świata:
Miliard pisze:na pewno przyniosło to później zadowolenie ludziom srającym i szczającym łącznie w 500 kiblach
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
niezły hit buhahah raz max 30 fanów piłki rozsianych po 15 miastach i wiochach a w nazwie Bastion. Z całym szacunkiem do Widzewa ale to gruba przesada.
sa tez tacy co nazwali sie HOOLIGANG00 a na umawianej ustawce (z Arka) czesc z nich,rowno z jej rozpoczeciem zaczela biec w strone lasu ;]
Śledzi w całym Gdańsku jest pewnie więcej niż was w tym całym "bastionie" ale nie piszą że "działają i mają się dobrze" bo i po co.Miliard pisze:Ja p*******? Jesteś z ekipy która w Sopocie przy drzewie na którym rozbił się motorem jeden z bardziej znanych arkowców rozsypała zgniłe śledzie. I ty piszesz ja p*******? Co mają pisać ludzie z ekip, którym cisneliście osobom zmarłym (czary mary gdzie jest Mari, rachu ciachu Małpa w piachu). I znowu będzie że się przypierdalam do Lechii :))))
Ty za to jesteś z ekipy która żeby podlizać się Triadzie zabiła młodego chłopaka kijami i regularnie honorowo obrzucała sektor gości kamlotami...
kmwtwpdk pisze:sa tez tacy co nazwali sie HOOLIGANG00 a na umawianej ustawce (z Arka) czesc z nich,rowno z jej rozpoczeciem zaczela biec w strone lasu ;]
Jak jesteś z Arki to wiesz, że macie zdjęcia (to jeszcze nie czasy nagrywek).
Znajdź takie o którym piszesz, że na starcie ktoś poleciał w las!
Na pewno za to, nie będziesz miał problemów ze zdjęciami z końca walki z katowania. Skakanie po głowach, przekopki czy wyłamywanie rąk. I wtedy był ktoś w lesie, tylko kto ma się wstydzić swojego zachowania? Arka czy My ?
-
bazylzbazaru
"OBECNI" Odry WodzisławRUDYZWĄSEM pisze:Flaga Górnika Łęczna " My to jesteśmy GOŚCIE" i "Sektor Gości" Tyskich na pewno wyróżniają się na tle - jak to ktoś ładnie napisał - "On tourów" :)
Miliard, dzięki za odpowiedz, ale rozczaruję twój kompleks. Nie jestem z ŁKSu.
Miałem ci coś napisać, ale ty oprócz farmazoniarza pokazałeś, że jesteś tylko widzewskim wiesiem, których pełno na netach. Szkoda mi czasu na wiejsko-widzewskie popierdółki.
Miałem ci coś napisać, ale ty oprócz farmazoniarza pokazałeś, że jesteś tylko widzewskim wiesiem, których pełno na netach. Szkoda mi czasu na wiejsko-widzewskie popierdółki.
jest nawet video z tej walki na ktorym widac jak wydlubywano wam oczy i obdzierano ze skory,niczym banderowcy na wolyniu. na koniec spiewali 'w murowanej piwnicy tancowali zbojnicy' wy czasem nie mieliscie sie nazywac fantasygang?(S) pisze:kmwtwpdk pisze:sa tez tacy co nazwali sie HOOLIGANG00 a na umawianej ustawce (z Arka) czesc z nich,rowno z jej rozpoczeciem zaczela biec w strone lasu ;]
Jak jesteś z Arki to wiesz, że macie zdjęcia (to jeszcze nie czasy nagrywek).
Znajdź takie o którym piszesz, że na starcie ktoś poleciał w las!
Na pewno za to, nie będziesz miał problemów ze zdjęciami z końca walki z katowania. Skakanie po głowach, przekopki czy wyłamywanie rąk. I wtedy był ktoś w lesie, tylko kto ma się wstydzić swojego zachowania? Arka czy My ?
remikalwi z jakiej jestes ekipy pytam z ciekawosci bo ublizanie ekipom poziom zaawansowany wiec chcialbym sie dowiedziec jaka ekipa uchowala takiego cwiercinteligenta w tych czasach
Hehe kibice.net 100% napinka cynizm zero odpowiedzi i strzępki wiedzy. Pozdrawiam z uśmiechem politowania!
-
emigrantPB
"Ekipa piątku 13ego" jak dla mnie dobremaksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
Siema hoolsy, może nie od dawna, ale jednak mnie to trapi... Jaki wałek wymyśleć szefowi, żeby dał mi wolne w piątek i sobote, żebym mógł się wybrać na wyjazd do Gdyni ? :) sytuacja wygląda tak, że już sie zapisałem na wyjazd także żaden marny wał nie wchodzi w grę, to musi być pewniak. już mam jeden przygotowany, ale może ktoś wykmini coś lepszego, od razu mówię, że wałki typu "urodziny u stryja ciotecznego" nie wchodzą w grę z racji znajomości mojego szefa z moim wujkiem, a nie chciałbym żeby potem wyszło z tego jakieś gówno, że uczestniczyłem w okoliczności która była fikcją :) z góry dzięki za odpowiedź. Aaaa i uprzedzam intoropodobnych, że napinka i głupie odpowiedzi będą w stu procentach przeze mnie ignorowanie. PozdRo!
1964 - 1920 = 44
-
fc internet
l4 albo na żądanie
jak nie kupisz l4 to możesz ściemnić lekarzowi pierwszego kontaktu, że jesteś bardzo przemęczony, ciężko pracujesz po 12h dziennie 7 dni w tygodniu itp. podobno tak da radę l4 na 2-3 dni
jak nie kupisz l4 to możesz ściemnić lekarzowi pierwszego kontaktu, że jesteś bardzo przemęczony, ciężko pracujesz po 12h dziennie 7 dni w tygodniu itp. podobno tak da radę l4 na 2-3 dni
-
Martin TSW
czyje to?emigrantPB pisze:"Ekipa piątku 13ego" jak dla mnie dobremaksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
-
warszawski styl
GKS Bełchatów
-
Lonely Rider
No niestety, w tym względzie kreatywność polskich ekip nie powala, szczególnie od grup ultras można by wymagać czegoś oryginalniejszego niż "ULTRAS klub miasto". Do tego można by dorzucić modne swego czasu nazwy związane z boomem internetowym typu "net fans nazwa klubu" i "e-nazwa klubu" oraz wszelkich "alkofanów". "Diabelskich młynów" też było sporo swego czasu.
Osobiście zawsze podobała mi się nazwa ekipy lubińskich ultras - Orange City Boys, ze względu na połączenie nawiązania do charakteru miasta i (celowy?) podtekst związany ze skrótem OCB.
Osobiście zawsze podobała mi się nazwa ekipy lubińskich ultras - Orange City Boys, ze względu na połączenie nawiązania do charakteru miasta i (celowy?) podtekst związany ze skrótem OCB.
-
Widzew Pomorskie
Odnośnie działania Północnego Bastionu Widzewa to sorry, ale co taki typ z Lechii Gdańsk myśli to lata mi to. Jestem z Widzewem od 2011 roku jeżdżę na mecze do Łodzi pomimo odległości ponad 300 km. Wspieram Widzew na wyjazdach. Zresztą Mecz w Łodzi to dla Mnie i pozostałych kibiców z naszego FC to także wyjazd. Podejrzewam, że byliśmy częściej na wyjazdach niż "prężny beton" z Lechii. Zresztą co tu porównywać 4 krotny Mistrz Polski, Zdobywca Pucharu Polski, ostatni polski klub w LM do Lechii Gdańsk.....
My Nie jesteśmy grupą nastawioną na atrakcje sportowe. Działamy dla dobra i chwały Widzewa tak jak wspomniał qmpel z Rts - u. Mamy ciężko wokół Lechia Arka Zawisza Stomil i Legia. Jesteśmy jednak z Widzewem i to może boleć Kompleksiarzy z Lechii czy AP ŁKS.
PS. Ja rozumiem, że biedna Lechia po zerwaniu zgody z Wisłą będzie teraz dopieprzac do Widzewa.
Jeden znajomy z FC Lechii pytał się Mnie nawet czy nie chce vlep z Wisłą bo mu zostały.
Dla Mnie liczy się tylko WIDZEW i Ruch.
Do zobaczenia w Gdyni!!!
My Nie jesteśmy grupą nastawioną na atrakcje sportowe. Działamy dla dobra i chwały Widzewa tak jak wspomniał qmpel z Rts - u. Mamy ciężko wokół Lechia Arka Zawisza Stomil i Legia. Jesteśmy jednak z Widzewem i to może boleć Kompleksiarzy z Lechii czy AP ŁKS.
PS. Ja rozumiem, że biedna Lechia po zerwaniu zgody z Wisłą będzie teraz dopieprzac do Widzewa.
Jeden znajomy z FC Lechii pytał się Mnie nawet czy nie chce vlep z Wisłą bo mu zostały.
Dla Mnie liczy się tylko WIDZEW i Ruch.
Do zobaczenia w Gdyni!!!
-
obiektywnyFAN
Znaleziony filmik w necie, móglby ktos podac date tego meczu?
https://www.youtube.com/watch?v=j746An9_9xo
https://www.youtube.com/watch?v=j746An9_9xo
-
dziesięćzłoty
kooltRas idz do lekarza rodzinnego, powiedz, że Cię strzykło w kręgosłupie w robocie, że coś podnosiłeś i zabolało, boli do tej pory, boli w dolnym odcinku nad dupą, nie możesz dzwigać, bądz lekko przygarbiony, wolno się poruszaj i miej smutne oczy. Podobno najwięcej L4 wystawianych jest właśnie na kręgosłup. Sprawdzone :)
Co do nazw ekip większość czołowych wymyślała je w latach 90tych i dziś te nazwy mogą się wydawać nudne i nieciekawe. Znacznie fajniejsze nazwy mają mniejsze ekipki, które powstawały potem. Już nie anglojęzyczne. Mi z tych starych się podobało Terror Corps Pogoni Szczecin. Dobra była flaga Chrobrego, jeszcze jak była zgoda "Szwadrony Śmierci" ale to chyba nie była nazwa ekipy.
Co do nazw ekip większość czołowych wymyślała je w latach 90tych i dziś te nazwy mogą się wydawać nudne i nieciekawe. Znacznie fajniejsze nazwy mają mniejsze ekipki, które powstawały potem. Już nie anglojęzyczne. Mi z tych starych się podobało Terror Corps Pogoni Szczecin. Dobra była flaga Chrobrego, jeszcze jak była zgoda "Szwadrony Śmierci" ale to chyba nie była nazwa ekipy.
1910