Zygmunt ChajzerKrólikBystrzak pisze:"Idź na całość"
Oryginalne Hasla
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Oryginalne Hasla
-
KrólikBystrzak
A ja się mogę załozyć że my jako pierwsi użyliśmy tego hasła !!!!!!!mówdomnie pisze:Zygmunt ChajzerKrólikBystrzak pisze:"Idź na całość"
Kiedy i w jakich okolicznościach ten cały Chajzer go użył ? Na fladze czy vlepkach ?
PDK !!!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Id%C5%BA_n ... 5%9B%C4%87KrólikBystrzak pisze:A ja się mogę załozyć że my jako pierwsi użyliśmy tego hasła !!!!!!!mówdomnie pisze:Zygmunt ChajzerKrólikBystrzak pisze:"Idź na całość"
Kiedy i w jakich okolicznościach ten cały Chajzer go użył ? Na fladze czy vlepkach ?
PDK !!!
ha ha
Mógłby ktoś przytoczyć hasło z flagi wyjazdowej jednego z widzewskich fc (bodajże Opoczno) ? Było tam coś w stylu "Chociaż droga bywa kręta..."
-
KrólikBystrzak
http://i33.tinypic.com/2aioqrq.jpg
"Chociaż droga bywa kręta, dla nas wyjazd to rzecz święta"
"Chociaż droga bywa kręta, dla nas wyjazd to rzecz święta"
b1k3r pisze: Fuck The System - Torcida Will Never Die - Oprawa Torcidy być może w ostatnim meczu na tym stadionie. Górnik Zabrze - Korona Kielce
No rzeczywiście świetna sentencja, jeszcze po angielsku, od razu lepiej brzmi, co?

"My nie pytami ilu jest wrogów, tylko gdzie oni są" - Ruch Chorzów - FC Siemianowice
-
ŚNIEŻNY WARAN
"Krew na butach, Nowa Huta" to pierwszy raz użyła chyba Cracovia
Kiedyś się śpiewało "krew na butach, krew na butach, Cracovia"ŚNIEŻNY WARAN pisze:"Krew na butach, Nowa Huta" to pierwszy raz użyła chyba Cracovia
"szybkie buty - ŁKS Bałuty" zasłyszane kiedyś hasło od Widzewiaków z Bałut, po pogonieniu Limanki.
-
Nowohucianie1950
To hasło to chyba wszystkie ekipy używały, bo ja pamiętam jak około 10 lat temu na placu centralnym widziałem duży napis "Nóż w ręce,krew na bucie Hutnik rządzi w Nowej Hucie"JSC pisze:Kiedyś się śpiewało "krew na butach, krew na butach, Cracovia"ŚNIEŻNY WARAN pisze:"Krew na butach, Nowa Huta" to pierwszy raz użyła chyba Cracovia
Czarną koszule do swego c**** przytule- śpiewała to Legia na meczach z Polonią?
Owszem takStary14 pisze:Czarną koszule do swego c**** przytule- śpiewała to Legia na meczach z Polonią?
Na nieszczęścia mogą nas skazać okoliczności, na miłość skazujemy się sami..
Wiara czyni cuda, pokonuje przeciwności, nie ma takiej możliwości, by nie było nas w przyszłości..
Pozostała elita dla której futbol to więcej niż tylko hobby , to całe nasze życie..
Dla jednych tylko slogan, słowa bez pokrycia. Dla nas pasja, miłość, filozofia życia.
Dopóki walczysz , jesteś zwycięzcą.
To światło z rac i dźwięk ludzkich gardeł sprawiają, że te chwile są wszystkiego warte..
My ruszamy na wyjazd, milion ku temu powodów, retrospekcje z tych chwil zabiorę ze sobą do grobu..
Wiara czyni cuda, pokonuje przeciwności, nie ma takiej możliwości, by nie było nas w przyszłości..
Pozostała elita dla której futbol to więcej niż tylko hobby , to całe nasze życie..
Dla jednych tylko slogan, słowa bez pokrycia. Dla nas pasja, miłość, filozofia życia.
Dopóki walczysz , jesteś zwycięzcą.
To światło z rac i dźwięk ludzkich gardeł sprawiają, że te chwile są wszystkiego warte..
My ruszamy na wyjazd, milion ku temu powodów, retrospekcje z tych chwil zabiorę ze sobą do grobu..
hasło wymyślone przez nas...hydraulik pisze:Na nieszczęścia mogą nas skazać okoliczności, na miłość skazujemy się sami..
Potrzebuje jakies haslo konkretne o lanserach i falszywych Kibicach ktorzy robia to na pokaz, cos na vlepe !
wybacz mu stary,ale nie każdy na bieżąco sprawdza lige okręgowąHC pisze:hasło wymyślone przez nas...hydraulik pisze:Na nieszczęścia mogą nas skazać okoliczności, na miłość skazujemy się sami..
-
Stary KaeS
- Kontakt:
Hmm ;-) "To co was łączy, to mężczyzn dzieli. Nikt nie zrozumie miłości c****"
Takie trochę filozoficzne ;)dzieki2277 pisze: "W każdym mieście jest śródmieście"
''Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie!''
Nie znacie dnia ani godziny , kiedy Was trafimy - hasło z flagii Podkarpackiej Ośmiornicy.
-
Super_Mario
"nasze serca i piesci bija dla Ciebie" bardzo fajne haslo
-
obywatel_1984
"Polski my naród, polski ród, polscy kibice, polski klub". Świetne hasło, nie pamiętam tylko czyje. Zagłębie Sosnowiec?
-
normalny48
"Jesteśmy elitą, nie tłumem. W sercach nosimy dumę." świetny tekst z jakiegoś kawaka. (Killaz Group?). ostatnio widziane na szalu Arki.
-
Stary KaeS
- Kontakt:
Z derbów Dębicy: Miasto i rynek są nasze, wały i kirkut wasze. Igloopolice, damscy bokserzy.
Poprzednie hasło, które umieściłem powyżej było wywieszone na naszym meczu wyjazdowym w Rzeszowie. Skierowane do ówczesnych układowiczów z Dębicy i Rzeszowa ;-)
Jeżeli zaś chodzi o nich, to u nas też wywieszone było (między innymi):
Mors i w locie ptak, to pedalski znak.
Poprzednie hasło, które umieściłem powyżej było wywieszone na naszym meczu wyjazdowym w Rzeszowie. Skierowane do ówczesnych układowiczów z Dębicy i Rzeszowa ;-)
Jeżeli zaś chodzi o nich, to u nas też wywieszone było (między innymi):
Mors i w locie ptak, to pedalski znak.
-
BobSwagger_
Grammatik :)normalny48 pisze:"Jesteśmy elitą, nie tłumem. W sercach nosimy dumę." świetny tekst z jakiegoś kawaka. (Killaz Group?). ostatnio widziane na szalu Arki.
Tak Zagłębie Sosnowiecobywatel_1984 pisze:"Polski my naród, polski ród, polscy kibice, polski klub". Świetne hasło, nie pamiętam tylko czyje. Zagłębie Sosnowiec?
Mógłby ktoś sprostować hasło Dziewczyna cię zdradzi koledzy odejdą a klub zostanie
wiem że albo słyszałem albo widziałem coś takiego z góry dzieki
wiem że albo słyszałem albo widziałem coś takiego z góry dzieki
-
Fanatyk_1919
Pies Ci zdechnie, dom Ci spalą, dziewczyna odejdzie ale mecze zostaną!
"Białe są nosy a zielone liście, na Lechii jest zaj***ście
Wychowani w nienawiści, to my Lechiści"
Wychowani w nienawiści, to my Lechiści"
"Pijemy ten sam spirytus po wsze czasy "
Szalik zgodowy Arki i KSC .
http://www.wikipasy.pl/images/1/18/Szal ... Arka_8.jpg
Oraz przyspiewka Widzewa :
" To my kibice z Lodzi , wodka nam nie szkodzi ! "
To my kibice z Łodzi- To jest przyśpiewka Łódzkiego KS pierwsze słysze by to Widzew był jego autorem!!!tayson pisze:"Pijemy ten sam spirytus po wsze czasy "
Na przystanku " LUDZIE HONORU TO LUDZIE BEZ ZASAD,JARMUŁKA NA GŁOWIE W CZERWONYCH KU....CH!!
-
Nowohucianie1950
"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"
"Nowy Dwór tu mieszkam, nieważna jest reszta"
"Mijają lata, a miłość trwa" lub też rozszerzone "Lata mijają, a miłość nadal trwa, wierność to cecha, którą każdy tutaj ma"
I mój osobisty faworyt z którego było trochę śmiechu na pewnym wyjeździe bodajże w Ząbkach na jednym przystanku:
"Chuligani nie śpią... Bo spać im się nie chce!"
"Mijają lata, a miłość trwa" lub też rozszerzone "Lata mijają, a miłość nadal trwa, wierność to cecha, którą każdy tutaj ma"
I mój osobisty faworyt z którego było trochę śmiechu na pewnym wyjeździe bodajże w Ząbkach na jednym przystanku:
"Chuligani nie śpią... Bo spać im się nie chce!"
ja natomiast pierwsze słyszę aby autorem był Łks...pije piwo pisze:To my kibice z Łodzi- To jest przyśpiewka Łódzkiego KS pierwsze słysze by to Widzew był jego autorem!!!tayson pisze:"Pijemy ten sam spirytus po wsze czasy "
-
nowoscisklepu
Zdecydowanie proponuje ograniczyc korzystanie z forum Widzewa !FWC pisze:ja natomiast pierwsze słyszę aby autorem był Łks...pije piwo pisze:To my kibice z Łodzi- To jest przyśpiewka Łódzkiego KS pierwsze słysze by to Widzew był jego autorem!!!tayson pisze:"Pijemy ten sam spirytus po wsze czasy "
Przyspiewka spiewana na ŁKSie w czasach kiedy RTS nie mial wogole zorganizowanej grupy kibicow....
-
szyderca05
`na nasza chorobe nie ma lekarstwa`
nie wie ktos moze czy ostatnio nie bylo oprawy z tym tekstem ?
nie wie ktos moze czy ostatnio nie bylo oprawy z tym tekstem ?
"Wyjazd to akt odwagi, determinacji grupy, ponieważ zagrożenie stania sie obiektem ataku na obcym terenie wielokrotnie wzrasta. Obfitujące w niebezpieczne przygody wyjazdy stanowią kwintesencję życia szalikowców." Tomasz Milcarz - "Rycerze w szalikach"
Od 100 lat trwamy w tej wierze nikt nam tego nie odbierze - Widzewska Dąbrowa.