Nas 28 na meczu WISŁOKA - Hutnik, po meczu udajemy się na mecz Czekaj Ropczyce - Lechia Sędziszów gdzie czeka reszta ekipy i jest nas w sumie ponad 50. Lechia nas zawiodła i nie przyjechała na nasz teren,a mogło być ciekawie, dodam, że brak policji na stadionie.
WISŁOKA Dębica - Hutnik Kraków.
Mimo środy i rozpoczęcia meczu o 15:00 nas w młynie 250-270 osób i prowadzimy dobry doping w asyście bębna przez całe spotkanie. W drugiej połowie odpalamy 16 rac w asyście flag na kij co dało fajny efekt.
Ku naszemu zdziwieniu i nie tylko nie pojawili się kibice Hutnika.
Tego dnia wspomagało nas 32 fanów Górnika Zabrze (wielkie dzięki!!!). Obecnych było także 3 kibiców
Siarki Tarnobrzeg.
Tego dnia swój mecz pucharowy rozgrywał Igloopol w wiosce koło Dębicy i udało się tam od nas jedno auto obczaić czy może
tam są nasi rywale zza torów. Nasi wchodzą na stadion nie stwierdzają nikogo oznajmiają swoją obecność i wychodzą.
KSW pisze:Może ktoś z Hutnika wypowiedziałby się dlaczego nie pojawili się w Dębicy....
PS: jak u siebie hasali po murawie to wpisów z Nowej Huty było mnóstwo
Ciekaw jestem dlaczego Hutnik nie pojawił się w Dębicy
KSW pisze:Może ktoś z Hutnika wypowiedziałby się dlaczego nie pojawili się w Dębicy....
PS: jak u siebie hasali po murawie to wpisów z Nowej Huty było mnóstwo
Ciekaw jestem dlaczego Hutnik nie pojawił się w Dębicy
masz telefon to dzwoń do osób które udzielą ci tej informacji a jak nie masz to twój problem pozdro dla tych co pisza opisy w 3trójke
W obydwie strony korzystaliśmy wszyscy z usług Polskiej Kolei Panstwowej, wiec nie wiem o jakich kibicach poruszajacych sie autem mowa. Czyzbyscie znowu sugerowali sie tylko i wylacznie blachami na KT ?:lol:
W Tuchowie bylo 2 mlodych chlopakow ktorzy sie stawiaja/nie stawiaja ale barw nie traca.
Od Nas juz relacja poszla, mam nadzieje ze wszystko jasne i ze wiecej nikt z Tarnowa sie tu wpisywal nie bedzie.
1928 pisze:W obydwie strony korzystaliśmy wszyscy z usług Polskiej Kolei Panstwowej, wiec nie wiem o jakich kibicach poruszajacych sie autem mowa. Czyzbyscie znowu sugerowali sie tylko i wylacznie blachami na KT ?:lol:
W aucie był szalik Unii więc już odpuść , może po tym incydencie nie mieli ochoty jechać do Muszyny Tyle w temacie ...
Do kibiców z Nowego Sącza można tez skierować inne pytanie. Skoro tego dnia tak bardzo byli nastawieni na konfrontacje z Unią to dlaczego będąc właściwie około 20 km od Tarnowa nie pofatygowali się szukać wrażeń na mieście tylko zaatakowali chyba najmniej liczny i najsłabszy Fc Unii z Tuchowa ??
Taki_jeden pisze:Do kibiców z Nowego Sącza można tez skierować inne pytanie. Skoro tego dnia tak bardzo byli nastawieni na konfrontacje z Unią to dlaczego będąc właściwie około 20 km od Tarnowa nie pofatygowali się szukać wrażeń na mieście tylko zaatakowali chyba najmniej liczny i najsłabszy Fc Unii z Tuchowa ??
To już ich sprawa co tego dnia robili i jAK byli nastawieni.
Taki_jeden pisze:Do kibiców z Nowego Sącza można tez skierować inne pytanie. Skoro tego dnia tak bardzo byli nastawieni na konfrontacje z Unią to dlaczego będąc właściwie około 20 km od Tarnowa nie pofatygowali się szukać wrażeń na mieście tylko zaatakowali chyba najmniej liczny i najsłabszy Fc Unii z Tuchowa ??
To już ich sprawa co tego dnia robili i jAK byli nastawieni.
I na tym zakończmy już ten temat bo nic wielkiego sie nie wydarzyło a wywody coraz dalej sięgają