Ot cała puenta...asdasd pisze: Definicja swoje, a zycie swoje.
"fanatyzm jest gorszy od faszyzmu..."
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Ot cała puenta...asdasd pisze: Definicja swoje, a zycie swoje.
Własnie tacy jak ty i tobie podobni sieja ferment i tworzą teorie spiskowe :DAesthetic_Perfection pisze:Czyżby black rebels zabrał głos ?
To wkoncu Black Rebels czy nie?BoloDS1911 pisze:Własnie tacy jak ty i tobie podobni sieja ferment i tworzą teorie spiskowe :DAesthetic_Perfection pisze:Czyżby black rebels zabrał głos ?
Zapewne jak ja stawiałem pierwsze kroki na K6 to Twoi rodzice byli w podstawówce :)
Zadałem tylko proste pytanie, nie wiem gdzie tu jest propaganda i spisek. Co do drugiego zdania to tak, pod warunkiem, że jesteś już leciwym panem.BoloDS1911 pisze:Własnie tacy jak ty i tobie podobni sieja ferment i tworzą teorie spiskowe :DAesthetic_Perfection pisze:Czyżby black rebels zabrał głos ?
Zapewne jak ja stawiałem pierwsze kroki na K6 to Twoi rodzice byli w podstawówce :)
Może chodzi o wbicie Polonii na sektor1DZ pisze:JAK ZAREAGOWAL Swit N.D.Maz.?extremalny_korbelis pisze:szacunek dla Świtu Nowy Dwór za szybką reakcję po stracie flag
Coś więcej? z chęcią poczytam :-)Ciekawy1 pisze:Może chodzi o wbicie Polonii na sektor
Tak zareagował, że mało nie pobrudził majtek. Skończcie już farmazonić.1DZ pisze:JAK ZAREAGOWAL Swit N.D.Maz.?extremalny_korbelis pisze:szacunek dla Świtu Nowy Dwór za szybką reakcję po stracie flag
Ruro nie wiem co tam z tą antifą sobie przybiłeś, może wbili ci zaganiacza w kiche stolcową. Zamiast wysrywać ze swojego rozjebanego dupska bzdury, zajmij się swoim klubem, a nie tym którego przecież nie ma.jestesmywaszastolica pisze:na c*** kondomie dzielisz się swoimi analnymi doświadczeniami, a frajerów to masz pod dostatek w swoim otoczeniu więc przynajmniej twoja mania prześladowcza jest wytłumaczalna.
ale skoro już jesteś i dajesz mi darmową rozrywkę to przewiń temat jak się przybiliście z powrotem z antifą...a to pewnie od świętowania pojednania te twoje analno-fekalne skojarzenia.
ps. 2, czy tam może już 1 siło centralnej Polski ustawcie się ciamajdy ze Świtem
Możesz napisać skąd masz takie rewelacyjne informacje? Pisząc tutaj takie rzeczy widać, że nie masz pojęcia. Chyba, że info masz z lewego źródła.extremalny_korbelis pisze:Jeśli systematycznie odmawiali ustawienia się z antifą, to nie ma co liczyć, ze ze Świtem coś wykręcą
Ja nie pisałem, że to tajemnica tylko zapytałem Cię skąd masz takie rewelacyjne informacje? Z tego serwisu?extremalny_korbelis pisze:To przecież nie jest żadną tajemnicą w Warszawie. Pod warunkiem oczywiście, że to ta sama banda co się zowie Narodowa Polonia
Nie musze nikogo pytać bo wiem jak jest. Ale ty nie umiesz mi sensownie odpowiedzieć i zgrywasz ogarnietego a gówno wiesz. Dziękuję i gratuluję.extremalny_korbelis pisze:popytaj kolegów
Dokładnie. Jeśli ktoś ze Świtu chce napisać swoją wersję zdarzeń z ostatniej niedzieli, niech to zrobi i tyle. Jeśli nie, koniec tematu. Nie wiem po co kibice Legii, którzy przecież nie mają nic wspólnego ze Świtem :) się rozpisują.BoloDS1911 pisze:Chyba na prawdę czas kończyć ten watek i go chyba zamknąć, bo zszedł już on na totalny syf, żenadę i tak ...jak z pierdoleniem starej k****, najpierw po krostach, a potem w ropę...
Jeśli ktoś ma jeszcze 0.01 mózgu to odniesie się do poprzednich postów i wyrobi własną opinię, a najwięcej ryczą krowy, które mało mleka dają...
BoloDS1911 pisze: malujących Ultrasów Legii nie zatrzymuje nawet policja lub Straż wiejska w przeciwieństwie do pojedynczych malutkich grupek lub pojedynczych jednostek KSP działających na obszarze. Przykładem jest tu znany incydent jednego z młodych chłopaków KSP z Grochowa (z jakieś tam nie wiadomo skądś Załoga G, o której nic nie wiadomo - albo być może to była tylko jakaś przykrywka), który złapany na sprayowaniu Grochowa,przez policję( jeden z policjantów oświadczył, że jest kibicem CWKS po czym powiedział, że "koledzy z osiedla" dowiedzą się komu kibicuje. Nie wiem jak cała sytuacja się skończyła (ale chyba nijak), niemniej jednak od m.w tamtej pory słuchy o aktywności Załogi G jakoś delikatnie ucichły - chociaż od czasu do czasu coś się w dzielni podobno pojawia.
Jakie żądło Grochowa ? Możesz wyjaśnić w jakim sensie ?BoloDS1911 pisze: Pomimo tego drobnego faktu, na pewno mała ekipa wywołała niejedno zdziwienie w oczach kolegów z Łazienkowskiej - pamiętny wielki "graf" przy Orle w samym żądle Grochowa.
Nie rozumiesz nawet metafory wiec, co ja będę Ci tutaj objaśniał. Kumple po szalu z Grochowa mogą ci to objaśnić.Dullum pisze:
"Załoga G , o której nic nie wiadomo".Czyli de facto takiego incydentu w ogóle mogło nie być skoro negujesz samo istnienie tej "grupy" ?
I teraz pierdolenie niepoparte żadnymi faktami , że Legii nie zatrzymuje Policja albo straż ?
Szybko zdanie możesz sobie wyrobić kolego.
Naprawdę , napiszę szczerze : w d**** byłeś gówno widziałeś. :)
:) Zeby dyskutowac z Toba musiał bym zniżyć sie do twojego poziomu...ale szkoda mi na to czasu.
Jakie żądło Grochowa ? Możesz wyjaśnić w jakim sensie ?BoloDS1911 pisze: Pomimo tego drobnego faktu, na pewno mała ekipa wywołała niejedno zdziwienie w oczach kolegów z Łazienkowskiej - pamiętny wielki "graf" przy Orle w samym żądle Grochowa.
Orzeł z punktu widzenia historycznego , strategicznego i przede wszystkim kibicowskiego nie jest żadnym żądłem. :)
Z Twojej perspektywy to metafora , ale kompletnie bez sensu i nietrafiona.BoloDS1911 pisze:Nie rozumiesz nawet metafory wiec, co ja będę Ci tutaj objaśniał. Kumple po szalu z Grochowa mogą ci to objaśnić.
Obecna Mazovia i mińska Legia stanowią dwie oddzielne grupy nie wchodzące sobie w drogę. Żadna z osób działająca aktywnie na korzyść Legii nie jest w grupie Mazovii i na odwrót. Legijną grupę tworzy głównie starszyzna, dość sceptycznie i pesymistycznie nastawiona do naszych poczynań a taka a nie inna relacja wiążę się z ekscesami sprzed lat, pozostał uraz m.in. po Broni Radom, Widzewie, Ursusie, Polonii i kij wie czego jeszcze. W Mińsku jak i w każdym innym mieście znajdującym się w aglomeracji warszawskiej ujrzysz w bardzo dużym procencie ludzi sympatyzujących za Legią, to jest rzecz oczywista - tu mowa nawet o cześkach, którzy potrafią pokazać tylko "L" do fotki poza tym nic więcej, są też tacy u Nas co widać na niektórych zdjęciach grupowych. Mała część meczowych ultrasów sympatyzuje za Legią jeżdżąc raz na rok albo wcale, jak dla mnie nic do ukrycia. Czasami na naszych meczach przy krytej znajdzie się parę osób w bluzach "Legia Mińsk" by obejrzeć sobie mecz nie ingerując w doping.eleon pisze:Jesteście Fan clubem Legii? z L ktoś chodzi na tą Mazovię ?
Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?mksmazoviammz pisze:
Obecna Mazovia i mińska Legia stanowią dwie oddzielne grupy nie wchodzące sobie w drogę. Żadna z osób działająca aktywnie na korzyść Legii nie jest w grupie Mazovii i na odwrót. Legijną grupę tworzy głównie starszyzna, dość sceptycznie i pesymistycznie nastawiona do naszych poczynań a taka a nie inna relacja wiążę się z ekscesami sprzed lat, pozostał uraz m.in. po Broni Radom, Widzewie, Ursusie, Polonii i kij wie czego jeszcze. W Mińsku jak i w każdym innym mieście znajdującym się w aglomeracji warszawskiej ujrzysz w bardzo dużym procencie ludzi sympatyzujących za Legią, to jest rzecz oczywista - tu mowa nawet o cześkach, którzy potrafią pokazać tylko "L" do fotki poza tym nic więcej, są też tacy u Nas co widać na niektórych zdjęciach grupowych. Mała część meczowych ultrasów sympatyzuje za Legią jeżdżąc raz na rok albo wcale, jak dla mnie nic do ukrycia. Czasami na naszych meczach przy krytej znajdzie się parę osób w bluzach "Legia Mińsk" by obejrzeć sobie mecz nie ingerując w doping.
Jak wspomniałem fundamentem ekipy jest Mazovia.
Zaraz któremuś się załączy system aligatora niczym sprzed lat Drukarzowi, Victorii Sulejówek itd i będą doszukiwać się dziury w całym, bądź napinka jak po akcjach na linii KSP-Bug Wyszków w internetowej walce o flagę, lub czy to FC czy też nie.
Moim zdaniem FC może być miasto, jakim jest Mińsk Mazowiecki, Grodzisk, Otwock, Wołomin.. ale nie klub.
Chyba wsio.
Miała, fakt, jednak jak piszesz jako ciekawostkę to napisz ją w pełni a nie rozsiewasz garstkę prawdy "kibica" nie był on sam, aa i tych ekip nielubianych w Warszawie masz od pyty. Tylko nie mieszajcie tej Mazovii o nazwie EM'04(lata 2004-2008) do obecnej Mazovii (2010-..), bo już kilku takich pajaców się znalazło.Stadionowy pisze:Jako ciekawostkę można wspomnieć że swojego czasu (kiedy prolegijne ekipy dawały sobie po mordzie) Mazovia miała sporo przejść ( już nie wnikam na czyją korzyść) z innymi ekipami (pro L) z powodu kibica który kibicował Mazovii i jeszcze jednej nie lubianej w Stolicy ekipie ;)
Jest parę ekip co nie uwzględnia nas za cząstkę paktu warszawskiego, bo tak naprawdę od początku nas tam nikt nie chciał z wyżej opisanej przyczyny.k121 pisze:Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?mksmazoviammz pisze:
Obecna Mazovia i mińska Legia stanowią dwie oddzielne grupy nie wchodzące sobie w drogę. Żadna z osób działająca aktywnie na korzyść Legii nie jest w grupie Mazovii i na odwrót. Legijną grupę tworzy głównie starszyzna, dość sceptycznie i pesymistycznie nastawiona do naszych poczynań a taka a nie inna relacja wiążę się z ekscesami sprzed lat, pozostał uraz m.in. po Broni Radom, Widzewie, Ursusie, Polonii i kij wie czego jeszcze. W Mińsku jak i w każdym innym mieście znajdującym się w aglomeracji warszawskiej ujrzysz w bardzo dużym procencie ludzi sympatyzujących za Legią, to jest rzecz oczywista - tu mowa nawet o cześkach, którzy potrafią pokazać tylko "L" do fotki poza tym nic więcej, są też tacy u Nas co widać na niektórych zdjęciach grupowych. Mała część meczowych ultrasów sympatyzuje za Legią jeżdżąc raz na rok albo wcale, jak dla mnie nic do ukrycia. Czasami na naszych meczach przy krytej znajdzie się parę osób w bluzach "Legia Mińsk" by obejrzeć sobie mecz nie ingerując w doping.
Jak wspomniałem fundamentem ekipy jest Mazovia.
Zaraz któremuś się załączy system aligatora niczym sprzed lat Drukarzowi, Victorii Sulejówek itd i będą doszukiwać się dziury w całym, bądź napinka jak po akcjach na linii KSP-Bug Wyszków w internetowej walce o flagę, lub czy to FC czy też nie.
Moim zdaniem FC może być miasto, jakim jest Mińsk Mazowiecki, Grodzisk, Otwock, Wołomin.. ale nie klub.
Chyba wsio.
bo jesteście kibicami piłkarskimi, nie macie zgody, i żyjemy w Polsce gdzie tak sie własnie podchodzi do kibicowania.mksmazoviammz pisze:k121 pisze:mksmazoviammz pisze:
Z jakiej racji miałby się z nami łapać?
Jesteśmy uwzględniani w Pakcie.Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?
Odpuść jakąkolwiek odpowiedź nawet od osób postronnych odłączamy się od wszelakich rozkminek, bo już jeden artysta z OPVKJC struga aligatora na priv doszukując się dziury w całym, żenada.kkowal pisze:Jesteśmy uwzględniani w Pakcie.Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Fat, Gość123, PolnocnaStrona, roman71 i 483 gości