Puchar Ekstraklasy 08/09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
KYLIMANDŻARO
spokojnie. zawsze ton wypowiedzi w mediach jest zly w stosunku do kibicow przy okazji takich "wydarzen". pozniej sami zainteresowani sie zaczynaja bronic i prawda wychodzi powoli na jaw.
jedyny minus to fakt ze z czasem ten "goracy news" juz nie interesuje tak bardzo szarzyzny jak na poczatku, co jest zrozumiale oczywiscie
jedyny minus to fakt ze z czasem ten "goracy news" juz nie interesuje tak bardzo szarzyzny jak na poczatku, co jest zrozumiale oczywiscie
W sobotę gra reprezentacja we Wrocławiu myślę że jest to dobra sposobność do rozpoczęcia akcji już na stadionie przy Oporowskiej, no chyba, że tam zasiądą sami małyszo i kubico fanatycy.
Z mojej strony powiem tylko tyle zabieram się za pisanie listów i to nie jakiś tam maili tylko drukuję i wysyłam pocztą. Zaczynam od Naszego Dziennika bo w mojej rodzinie tylko się czyta prasę katolicko-narodową. Wam radzę to samo za którymś razem musi się udać a im więcej będzie takich osób jak ja tym lepiej.
Z mojej strony powiem tylko tyle zabieram się za pisanie listów i to nie jakiś tam maili tylko drukuję i wysyłam pocztą. Zaczynam od Naszego Dziennika bo w mojej rodzinie tylko się czyta prasę katolicko-narodową. Wam radzę to samo za którymś razem musi się udać a im więcej będzie takich osób jak ja tym lepiej.
Ostatnio zmieniony 04.09.2008, 18:32 przez puszczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RKS1910RKS
-
KYLIMANDŻARO
Wisła - Śląsk, widzów 5.500.
http://pl.youtube.com/watch?v=vhEAGQdtjRA
http://pl.youtube.com/watch?v=vhEAGQdtjRA
Piast - Wisła
Na meczu ok. 3000 ludzi , może ciut więcej. Gości ( byli , ocenią sei sami )
My bez dopingu w pierwszej połowie jedynie kilka razy krzykneliśmy na temat derbów z Górnikiem oraz stadionu.
Druga połowa , podobna sytuacja ... jedynie po golu coś tam pokrzyczeliśmy. Ogólnie piknik... no ale upał zrobił swoje.
ps.Ostatnio ostrzeżenia są dawane za byle ch**
Na meczu ok. 3000 ludzi , może ciut więcej. Gości ( byli , ocenią sei sami )
My bez dopingu w pierwszej połowie jedynie kilka razy krzykneliśmy na temat derbów z Górnikiem oraz stadionu.
Druga połowa , podobna sytuacja ... jedynie po golu coś tam pokrzyczeliśmy. Ogólnie piknik... no ale upał zrobił swoje.
ps.Ostatnio ostrzeżenia są dawane za byle ch**
-
pablowejherowo
Trzy tysiące złotych grzywny i czteroletni zakaz pojawiania się na stadionach podczas meczów piłki nożnej na terenie całego kraju - taki wyrok dostał wczoraj 24-letni pseudokibic Odry Wodzisław.
Rozprawa toczyła się w wodzisławskim Sądzie Rejonowym.
Mężczyzna został zatrzymany przez policję 3 września, podczas meczu pomiędzy Odrą Wodzisław a Polonią Bytom, na stadionie miejskim w Wodzisławiu Śląskim.
- Oskarżony krzyczał, przeklinał i obrzucał wyzwiskami piłkarzy przeciwnej drużyny. Policjanci kilka razy w trakcie meczu zwracali krewkiemu kibicowi uwagę, ale nie uspokoił się i nadal rozrabiał - wyjaśnia podkomisarz Magdalena Wija, rzeczniczka wodzisławskich policjantów.
Chuligan został zatrzymany i doprowadzony do sądu. Był trzeźwy.
a więc w Wodzisławiu norma
Rozprawa toczyła się w wodzisławskim Sądzie Rejonowym.
Mężczyzna został zatrzymany przez policję 3 września, podczas meczu pomiędzy Odrą Wodzisław a Polonią Bytom, na stadionie miejskim w Wodzisławiu Śląskim.
- Oskarżony krzyczał, przeklinał i obrzucał wyzwiskami piłkarzy przeciwnej drużyny. Policjanci kilka razy w trakcie meczu zwracali krewkiemu kibicowi uwagę, ale nie uspokoił się i nadal rozrabiał - wyjaśnia podkomisarz Magdalena Wija, rzeczniczka wodzisławskich policjantów.
Chuligan został zatrzymany i doprowadzony do sądu. Był trzeźwy.
a więc w Wodzisławiu norma
-
Lord of North
-
__DarkLG__
Co to znaczy Bojkotuje będą jakies działania pozastadionowe zeby nie wpuszczac ludzi na mecz
Tak na marginesie to cały ten PE to jeden wielki Bojkot więc orędzia wystawiać nie trzeba a jakby nie było zero na meczach własnej druzyny to jednak zero jak sie pupy nie chce ruszac na tak prestizowe rozgrywki to trudno ale bojkotami nie wypada się zasłaniać
Tak na marginesie to cały ten PE to jeden wielki Bojkot więc orędzia wystawiać nie trzeba a jakby nie było zero na meczach własnej druzyny to jednak zero jak sie pupy nie chce ruszac na tak prestizowe rozgrywki to trudno ale bojkotami nie wypada się zasłaniać
-
Lord of North
Relacja z Trybun Sektor Arki
http://pl.youtube.com/watch?v=XVrOLprkmr4
http://pl.youtube.com/watch?v=XVrOLprkmr4
http://skwk.pl/news/show/2097
nie chce mi się wierzyć że Pasy mają problem z wykupieniem 500 wejściówek, może ktoś z KSC się wypowie..
nie chce mi się wierzyć że Pasy mają problem z wykupieniem 500 wejściówek, może ktoś z KSC się wypowie..
dla mnie to dziwne, co do c**** ma to że to PE, ekipa gra z największą kosą na stadionie do którego mają kilka metrów o dogodnej godzinie i chyba każdy sądził że te 500 zejdzie jak świeże bułeczki
zrozumiałbym gdyby Cracovia grała np. w Gliwicach w ramach PE ale ... odpowiedzmy sobie na pytanie czy gdyby ŁKS w ramach PE grał z Widzewem i miał do nich 100 metrów to czy niewykupiliby tych 500 biletów w 2 godziny? i vice versa.
nie moja brocha ale dziwne to jest , tym bardziej że bilety dla KSC trafiły do wolnej sprzedaży, a o bojkocie Pasów mowy nie ma, bo by nie zamawiali 500 biletów
zrozumiałbym gdyby Cracovia grała np. w Gliwicach w ramach PE ale ... odpowiedzmy sobie na pytanie czy gdyby ŁKS w ramach PE grał z Widzewem i miał do nich 100 metrów to czy niewykupiliby tych 500 biletów w 2 godziny? i vice versa.
nie moja brocha ale dziwne to jest , tym bardziej że bilety dla KSC trafiły do wolnej sprzedaży, a o bojkocie Pasów mowy nie ma, bo by nie zamawiali 500 biletów
JSC napisał:

Wiadomo że to PE, ale wiadomo też że to Święta Wojna i Pasiaków powinno być spokojnie te 500 głów, a nas jak będzie mniej 8 tyś to też będzie porażka.
Nie oczekuje od Pasów delegacji w postaci 2 tysięcy osób i tak samo nie oczekuje od nas pełnego stadionu, nie przesadzajmy, to jednak tylko PE.. ale prawdą jest że te 500 dla Pasów powinno dawno zejść a nas dziś powinno być więcej niż 8/9 tysięcy.
Co ten post miał oznaczać?Nie podejrzewam też że Wisły będzie 15 tys.
Wiadomo że to PE, ale wiadomo też że to Święta Wojna i Pasiaków powinno być spokojnie te 500 głów, a nas jak będzie mniej 8 tyś to też będzie porażka.
Nie oczekuje od Pasów delegacji w postaci 2 tysięcy osób i tak samo nie oczekuje od nas pełnego stadionu, nie przesadzajmy, to jednak tylko PE.. ale prawdą jest że te 500 dla Pasów powinno dawno zejść a nas dziś powinno być więcej niż 8/9 tysięcy.
Wszystkie spekulacje rozwieje sam mecz.[/uote]
I na tym zakończmy.
-
KYLIMANDŻARO
Gdyby okazało się ze jest 501 chętnych, od Kałuży niosła by sie zbiorowa histeria, że macie mało biletów. Jak pula się nie sprzedała, te same głosy nakazują kibicować swojemu klubowi od czasu do czasu. Na rewanżu przy Kałuży, pewnie znów cały drugi rząd sektora w sile 27 osób (młynem czy innym miejscem kibicowskim, trudno to nazwać, bo co pół sezonu jest gdzie indziej) ryknie że rządzą w Krakowie.