Zgody z ekipami z zagranicy

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

1922

Post autor: 1922 »

swego czasu mieliśmy układ z pewną grupą kibiców QPR Z Londynu
wspomagaliśmy ich na meczach .Doszło do tego że zatrudnili nas w swoich firmach budowlanych:)) lata 2003/4/.
iparts.pl
MW LKS

Post autor: MW LKS »

http://forum.wiaralecha.pl/index.php?sh ... =2716&st=0 tu można trochę poczytać o stosunkach na lini Lech - Spartak
Gruby

Post autor: Gruby »

Silver pisze:
Alfonso_O pisze:
info sprawdzone...
Info pewnie z wiadomej strony ? :D
tez tak pomyślałem :wink: pewna gazeta bazowała swego czasu na tego typu źródle hehe

ale jeśli chodzi o prywatne kontakty - trudno potwierdzic, trudno zaprzeczyć
sdm

Post autor: sdm »

haha podoba mi się to :D ja od urodzenia będąc kibicem Łódzkiego Klubu Sportowego mieszkając 3 lata w Atenach poznałem gości z Panathinaikosu... Nie raz bywałem na meczach w Atenach jak i na wyjazdach "wszechateńskich koniczynek". Grecy wiedzieli jakiemu klubowi (ŁKS oczywiście :D ) kibicuje i znali łódzki klub ze względu choć na Igora S. ale czy to oznacza że ŁKS i Panathinaikos mają ze sobą zgodę albo układ?? Prywatne znajomości i tyle... :D pzdr
Alex

Post autor: Alex »

Polonia ma zgodę z grupą Realu Saragossa, Ligallo Fondo Norte. Zgoda ma się nieźle.
bomba_puki

Post autor: bomba_puki »

Sators pisze:KSZO&Slovan Liberec
To jest zgoda tylko z ekipą hools Slovana.
hdg

Post autor: hdg »

pytalem juz o to w temacie zgody/kosy/układy...ale bez echa

Co jest na linii Ruch Chorzów - FC Brno?
Antichrist's Hammer
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Antichrist's Hammer »

Co łączy Cracovię z Athletico Madryt oprócz zbieżność barw Pasy w śród swoich flag mają fanę z nazwą wojów z Madrytu i herbem tego klubu :?:
Sync

Post autor: Sync »

nic nie łączy ta flaga jest bardzo stara z czasów gdy kilka osób o poglądach prawicowych miało jakieś kontakty z Atletico to były tylko prywatne kontakty i umarły śmiercią naturalną nie było nigdy żadnej zgody i nie ma a flaga juz nie wisi to tyle
Atletico ma zgodę z Ruchem
ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 »

YataPelikan pisze:Najstarsza zgoda w Polsce z zagranicznym klubem to GKS Katowice & Banik Ostrava
przypominajac ze wczesniej Banik chcial miec zgode z Ruchem lecz Ruch odmówil :idea:
hdg

Post autor: hdg »

ruch1920 pisze:
YataPelikan pisze:Najstarsza zgoda w Polsce z zagranicznym klubem to GKS Katowice & Banik Ostrava
przypominajac ze wczesniej Banik chcial miec zgode z Ruchem lecz Ruch odmówil :idea:
Może odpowiedz na moje pytanie kilka postów wyzej??? pzdr
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

ruch1920 pisze:
A jakie to ma znaczenie?
ODPOWIEDZ