Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
http://www.rp.pl/artykul/92106,248543_P ... tami_.html
Kroja flage pilkarzy (zreszta juz drugi raz, wczesniej bodajze flage mlodych pilkarzy z rocznika 95) a potem sie dziwia ze lapia przypaly....
Kroja flage pilkarzy (zreszta juz drugi raz, wczesniej bodajze flage mlodych pilkarzy z rocznika 95) a potem sie dziwia ze lapia przypaly....
-
Carlo Rossi
Wrzućcie fote tej flagi
-
krokiet_z_grzybami
Jak dla mnie żałosna akcja Widzewa ..
-
zagorzały_onanista
Mam pytanie:
kto skroił tą fane ? Podobno Lechia!
http://i37.tinypic.com/vhvt06.jpg" target="_blank
Szukałem tutaj, ale nic nie ma.
kto skroił tą fane ? Podobno Lechia!
http://i37.tinypic.com/vhvt06.jpg" target="_blank
Szukałem tutaj, ale nic nie ma.
Gdzieś wyczytałem że Odra Wodzisław...
-
GenekBezSpodenek
Tak sie ku*** rodza plotki. Nie wiesz nie pisz
Podobno, tak sadze td itp.
Flagę skroil Górnik Łęczna, ale nie Lechowi tylko Arce Gdynia, gdy ta byla na wyjeździe w Łęcznej.
Flagę skroil Górnik Łęczna, ale nie Lechowi tylko Arce Gdynia, gdy ta byla na wyjeździe w Łęcznej.
G*** prawda. To zdobycz Udinese z 19 lutego br.
pzdr
pzdr
Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
-
zagorzały_onanista
Dzięki za odpowiedź 
więc wreszcie kto? 
c**** prawdaNML pisze:Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
Łeczna wykroiła tą flagę, ktora jest widoczna na zdjeciu i na tym mozemy zakonczyc temat tej fany, a panowie najpierw ogarnijcie lepsze zrodla informacji.
-
mlody_kibic
Jakiś nowy klub Łęczna?NML pisze:Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
-
[P]ortowiec
Posta musiałeś nabic ?mlody_kibic pisze:Jakiś nowy klub Łęczna?NML pisze:Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
Flaga Lecha skrojona przez Górnika Łęczna po meczu Górnik Łęczna - Arka Gdynia
-
dnbmaniac1910
mlody_kibic pisze:Jakiś nowy klub Łęczna?NML pisze:Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
Jakas nowa marka motorów w podpisie?
Pytanko. Flaga została zniszczona ( spalona porwana itp) czy lezy i gnije w magazynie Górnika?
-
Fantastyczny
i jak ta flaga zostala zdobyta?
wiem wiem ze to bylo dawno ale ciekawi mnie
wiem wiem ze to bylo dawno ale ciekawi mnie
-
mlody_kibic
Tu nie chodzi o nabicie posta. Jak już tacy wszyscy mądrzy to może powinieneś napisać, że Łęczna skroiła flage Poznania, którą miała Gdynia. Prawda, że ładnie?[P]ortowiec pisze:Posta musiałeś nabic ?mlody_kibic pisze:Jakiś nowy klub Łęczna?NML pisze:Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
Ciebie to szkoda komentować.dnbmaniac1910 pisze: Jakas nowa marka motorów w podpisie?
Pytanko. Flaga została zniszczona ( spalona porwana itp) czy lezy i gnije w magazynie Górnika?
-
Myslowicka GieKSa
taka oto mini fana wpada w ręce FC Mysłowice przed turniejem Niebieskich w grudniowe mikołajki
http://i35.tinypic.com/2m3r8zq.jpg" target="_blank
http://i35.tinypic.com/2m3r8zq.jpg" target="_blank
Flage skroił Górnik Łęczna w meczu z Arką u siebie.
Jest to flaga Lecha Poznań- FC Gniezno
http://i37.tinypic.com/vhvt06.jpg" target="_blank" target="_blank
http://i37.tinypic.com/vhvt06.jpg" target="_blank" target="_blank
http://i40.tinypic.com/9ro9du.jpg" target="_blankdnbmaniac1910 pisze:Pytanko. Flaga została zniszczona ( spalona porwana itp) czy lezy i gnije w magazynie Górnika?
kodżiro pisze:Flage skroił Górnik Łęczna w meczu z Arką u siebie.
http://i37.tinypic.com/vhvt06.jpg" target="_blank" target="_blank" target="_blank
http://i40.tinypic.com/9ro9du.jpg" target="_blank" target="_blankdnbmaniac1910 pisze:Pytanko. Flaga została zniszczona ( spalona porwana itp) czy lezy i gnije w magazynie Górnika?
Dodam jeszcze tylko , że została zerwana z płotu w czasie przerwy , a spalona na następnym meczu z Arką co widać na zdjęciu powyżej.
Czlowieku jak nie wiesz to nie pisz bo sam posta nabiles. Nie ma modow w tym temacie/na forum? Co tu duzo pisac flaga skrojona przez Gornik w czasie przerwy pomiedzy 1, a 2 polowa i spalona na nastepnym meczu z nami.[P]ortowiec pisze:Posta musiałeś nabic ?mlody_kibic pisze:Jakiś nowy klub Łęczna?NML pisze:Arce flage skroiła Łeczna ale inna taka z napisem Gniezno
To nie jest fana FC Gniezno!
jest. jak się nie znasz to nie komentuj.
Z tego co wiem ta fana należała do kibica z Gniezna, ale nigdy nie była oficjalną faną FC, który miał swoją wyjazdówke jak i tą, którą wieszał na bułgarskiej.
No właśnie nie panie roześmiany. Ta flaga nigdy nie wisiała na bułgarskiej, więc jak nie jesteś w temacie to sie tak nie ciesz.stradivarius pisze:I tak sobie wieszał,gdzie mu się podobało,tak?
-
Stopa Mnie Boli
Mimo wszystko flagę wywiesiła Arka i to Arka ją straciła. Na tym powinien się zakończyć temat flagi Lecha.
-
Barack Obama
http://www.chuligani.com/index.php?nid=151" target="_blank" target="_blank
Warta Sieradz skroiła 2 fany górnikowi.
Natomiast po meczu WARTY Z MKS-em Kutno.
Policja skonfiskowała te flagi. Co mi wiadomo
to są na komendzie w Sieradzu. Niech ktoś z Warty się lepiej wypowie....
Natomiast po meczu WARTY Z MKS-em Kutno.
Policja skonfiskowała te flagi. Co mi wiadomo
to są na komendzie w Sieradzu. Niech ktoś z Warty się lepiej wypowie....
Łódzki Klub Sportowy pisze:Kolejny raz zdobyta w widzewski sposób czyli ukradziona młodym piłkarzom ŁKSu podczas turnieju.
więcej nie trzeba tłumaczyć, flaga była przejęta w kulturalny sposób, przedewszystlkim bez straszenia dzieci !Wczoraj w godzinach popoludniowych w hali u "Salezjanów" na ulicy Wodnej odbyl sie mlodzieżowy turniej pilki noznej. Po raz kolejny pojawila sie mlodziezowa grupa pilkarzy lks wraz z rodzicami i opiekunami, ktorzy nie wyciagneli wnioskow z niedawnych wydarzen i wywiesili sobie flage :evil: Po krotkiej interwencji i zwroceniu uwagi, ze tu jest Widzew i nie toleruje sie tuzadnych akcentow klubu zza miedzy flaga nadal nie zostala zdjeta. Bezczelnosc tychze opiekunow lekko nas zdenerwowala i flaga zmienia wlasciciela w sposob nie zaklocajacy planu i porzadku imprezy. Dodam rowniez, ze w stosunku do nikogo nie użyto sily i przemocy!Inwerter Full-Bridge
W inwerterze Full-Bridge podobnie jak w inwerterze Half-Bridge transformator wysokiego napięcia ma pojedyncze uzwojenie pierwotne. Odwrócenie pola magnetycznego wytwarzanego przez transformator dokonywane jest poprzez odwrócenie kierunku przepływu prądu w uzwojeniu pierwotnym. Na rysunku 5 przedstawiono schemat blokowy inwertera Full-Bridge.
Tranzystory inwertera Full-Bridge sterowane są parami naprzemiennie: najpierw przewodzi para Q1. Q4, następnie przewodzi para Q2, Q3. Gdy przewodzi para Q1. Q4, prąd płynie od zasilania, przez tranzystor Q1, kondensator C1, uzwojenie pierwotne i tranzystor Q4 do masy. Gdy przewodzi para Q2. Q3, prąd płynie od zasilania, przez tranzystor Q2, uzwojenie pierwotne, kondensator C1 i tranzystor Q3 do masy.
Układ sprzężenia zwrotnego wytwarza napięcia proporcjonalne do prądu (D3, D4, R1) i napięcia (C2, C3, D1. D2) lampy. Napięcia z układu sprzężenia zwrotnego podawane są do układu sterującego IC1, który reguluje współczynnik wypełnienia przebiegów sterujących tranzystorami.
W niektórych monitorach LCD, gdzie jako układ sterujący zastosowano układ scalony OZ960 możliwe jest zastosowanie dwóch torów Full-Bridge sterujących dwoma transformatorami wysokiego napięcia.
no i nie dzieciom tylko ich rodzicom, na fladze nie ma nic że to dziecięca flaga
Myslę że ta kolejna "wielka" zdobycz świadczy o aktualnej sile ekipy Widzewa.
No bo tak na zdrowy rozum , która szanująca się ekipa w Polsce robi coś takiego (czyli zabiera flage jakimś juniorom, młodym piłkarzom, młodzikom i innym - ) i do tego chwali się nią jeszcze na necie ???
Myślę że żadna szanująca się brygada, nie zajmowała by sobie czasu czymś takim ..
Oni jednak upatruja w tym swoje zwyciestwo, co u innych budzi jedynie usmiech politowania ..
na moje pytanie wszyscy odpowiedza sobie sami ..
pozdrowienia dla hoolsów z Widzewa ..
No bo tak na zdrowy rozum , która szanująca się ekipa w Polsce robi coś takiego (czyli zabiera flage jakimś juniorom, młodym piłkarzom, młodzikom i innym - ) i do tego chwali się nią jeszcze na necie ???
Myślę że żadna szanująca się brygada, nie zajmowała by sobie czasu czymś takim ..
Oni jednak upatruja w tym swoje zwyciestwo, co u innych budzi jedynie usmiech politowania ..
na moje pytanie wszyscy odpowiedza sobie sami ..
pozdrowienia dla hoolsów z Widzewa ..
a ja nie rozumie o co chodzi... wisi wroga flaga to ją wzieli - w drugą strone sytuacja byłaby pewnie podobna
po mojemu każda ekipa powinna pilnować by nieodpowiednie osoby nie bawiły sie flagami - nie nauczyliscie sie raz, to moze teraz sie nauczycie
zawsze gdy flaga zmienia właściciela pojawiają sie wymówki - nawet u nas jak Pszczyna traci fane po derbach bylo że to niby flaga od księdza, tu ze dzieci ja miały - wszystko jeden pies - takie osoby nie powinny wcale miec nad tym kontroli
po mojemu każda ekipa powinna pilnować by nieodpowiednie osoby nie bawiły sie flagami - nie nauczyliscie sie raz, to moze teraz sie nauczycie
zawsze gdy flaga zmienia właściciela pojawiają sie wymówki - nawet u nas jak Pszczyna traci fane po derbach bylo że to niby flaga od księdza, tu ze dzieci ja miały - wszystko jeden pies - takie osoby nie powinny wcale miec nad tym kontroli
Banda Widzewa tego nie zrobila, tylko jacys malo ogarnieci osiedlowcy.
Wpis jednego z moderatorow o nicku rts na forum Widzewa:
""kibice łksu nie maja zbyt wiele wspolnego z ta flaga, wiec tematy takie na tym forum nie beda akceptowane... chcecie kroic takie flagi to róbcie to, ale nie jest to żaden powód do chwalenia sie tym na forum."
"
Wpis jednego z moderatorow o nicku rts na forum Widzewa:
""kibice łksu nie maja zbyt wiele wspolnego z ta flaga, wiec tematy takie na tym forum nie beda akceptowane... chcecie kroic takie flagi to róbcie to, ale nie jest to żaden powód do chwalenia sie tym na forum."
"
Kiedys zima ide przez Zakopane w szalu. Patrze idzie koles w szalu Legii. Duzo mlodszy ode mnie (czyli slabszy). Podchodze i mowie aby szal sciagnal i schowal bo w tube. Koles chowa i ok. Za jakies kilka minut trafiam na kilku gosci z Cracovii, (nie mam szans, jestem sam). Podchodzi jeden kaze schowac barwy, ja olewam dostaje tube, koles sciaga mi szal rzuca na glebe przydeptuje i odchodzi.
Wszystko. Podobnie wg mnie powinni zachowac sie Widzewiacy.
Wszystko. Podobnie wg mnie powinni zachowac sie Widzewiacy.
-
Lodzermensch
ku***, jak byście uważali że skrojenie takiej flagi i chwalenie się nią nie jest niczym złym to byście nie pisali sprostowań i wyjaśnień. Ot, zwykła sytuacja. Widać jednak że tak nie jest.
Tyle z mojej strony.
Tyle z mojej strony.
kto wie może powstanie o tym filmik na youtube 
Ej akurat filmiki Nitro są zajebiste ma chłop talent
A wracając do flagi To ta sytuacja jest warta tylko dwóch komentarzy!!
Z waszej strony flaga zdjęta w honorowy?/prawidłowy sposób
Z naszej strony To nie flaga kibiców nie mamy z nią nic wspólnego więc nie ma się co ciśnieniować!!
ps. znak zapytania przy honorowy nie jest złośliwością tylko po prostu sam sobie nie umiem odpowiedzieć na pytanie czy zabierając flage rodzicom powiedzmy w zajebisty sposób (nie obijając ich) można już nazwać honorowym.
Ej akurat filmiki Nitro są zajebiste ma chłop talent
A wracając do flagi To ta sytuacja jest warta tylko dwóch komentarzy!!
Z waszej strony flaga zdjęta w honorowy?/prawidłowy sposób
Z naszej strony To nie flaga kibiców nie mamy z nią nic wspólnego więc nie ma się co ciśnieniować!!
ps. znak zapytania przy honorowy nie jest złośliwością tylko po prostu sam sobie nie umiem odpowiedzieć na pytanie czy zabierając flage rodzicom powiedzmy w zajebisty sposób (nie obijając ich) można już nazwać honorowym.
To ja mam w takim razie pytanie do ciebie.Jak nazwac zrywanie transparentów wywieszonych przez Widzewiaków z okazji świąt albo dnia ojca?Nie było tam zadnej osoby by mozna to nazwac "skrojeniem" więc jak?Kradzież?
-
yogiPOLSKA
[quote="nitro"]
No bo tak na zdrowy rozum , która szanująca się ekipa w Polsce robi coś takiego (czyli zabiera flage jakimś juniorom, młodym piłkarzom, młodzikom i innym - ) i do tego chwali się nią jeszcze na necie ???/quote]
Twoi zgodowicze
No bo tak na zdrowy rozum , która szanująca się ekipa w Polsce robi coś takiego (czyli zabiera flage jakimś juniorom, młodym piłkarzom, młodzikom i innym - ) i do tego chwali się nią jeszcze na necie ???/quote]
Twoi zgodowicze
Mmm pisze:To ja mam w takim razie pytanie do ciebie.Jak nazwac zrywanie transparentów wywieszonych przez Widzewiaków z okazji świąt albo dnia ojca?Nie było tam zadnej osoby by mozna to nazwac "skrojeniem" więc jak?Kradzież?
Akurat z tymi transparentami to jest tak jak z graffiti. obie ekipy niszczą sobie nawzajem wrzuty bo wychwalają dany klub. podobnie z transparentami jestem pewien że nasze transy również byłyby zrywane.
No i tak samo jest z szalami czy tego typu flagami, jak ta o której jest mowa. Info zostało podane, bo znając twórczość kibiców ŁKSu za parę dni byśmy się dowiedzieli o wielkiej, zakrojonej na szeroką skalę akcji Widzewa. A była to, z tego co czytamy, spokojna konfiskata flagi ŁKSu na Starym Widzewie, jednoznacznie Widzewskim osiedlu. Dziękuję za uwagę.
maciej! pisze:No i tak samo jest z szalami czy tego typu flagami, jak ta o której jest mowa. Info zostało podane, bo znając twórczość kibiców ŁKSu za parę dni byśmy się dowiedzieli o wielkiej, zakrojonej na szeroką skalę akcji Widzewa. A była to, z tego co czytamy, spokojna konfiskata flagi ŁKSu na Starym Widzewie, jednoznacznie Widzewskim osiedlu. Dziękuję za uwagę.
A mnie się wydaje że gdyby nie potrzeba waszego dowartościowania się i pochwalenia się tą ,,zdobyczą" nawet byśmy o tym nie wiedzieli. I naprawde dajmy spokój tej fladze bo nie ma sensu już tego dalej rozkminiać. My nie odczuwamy straty wy macie się czym podniecać. END