Książka "SZALONE LATA 90-te. Od Apatora do Elany"

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

rozpierdol

Re: Książka "SZALONE LATA 90-te. Od Apatora do Elany"

Post autor: rozpierdol »

W którym miejscu jadczak określił się jako kibic Wisły? Dawaj jego wypowiedź a jak nie potrafisz znaleźć to się ciągnij z tego forum tom.. andersenie.
iparts.pl
Psiak

Post autor: Psiak »

DoZo(L)e... pisze: 02.03.2020, 13:22
Psiak pisze: 02.03.2020, 12:31
DoZo(L)e... pisze: 02.03.2020, 12:04
Gdzieś widziałem specjalne okulary dla czworonogów, ale pomogę ci ja, ponieważ w w-wskiej SP wcielili mnie do LOP. Oto "określenie/deklaracja" jADOWITEJ sprzed niecałych trzech tygodni:

https://twitter.com/SzJadczak/status/12 ... 0861643781
Podajesz mi linka, gdzie niby Jadczak deklaruje sie jako kibic Wisły. Tracę cenny czas, by wyszukać coś, czego tam nie ma!
Jaja sobie robisz?
A ty sugerujesz, że to ja niby redaguję jADOWITEJ z tvn-u konto na 'tt'?! Faktycznie tracisz czas ... :D
Masz problem ze zrozumieniem tego, co czytasz, czy problem ze zrozumieniem własnych wypowiedzi?

Jadczak już dawno oficjalnie deklarował za kim jest:
https://twitter.com/SzJadczak/status/745333654025547777
a obecnie tylko to potwierdza nosząc barwy klubu, któremu kibicuje i to nie tylko podczas promocji książek w Radomiu, ale też
w ....Krakowie!
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,358 ... iazki.html
rozpierdol

A tak się dozo starał żeby zrobić z jadczaka kibica Wisły,hehe.
DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... »

Psiak pisze: 05.03.2020, 14:36
Psiak pisze: 02.03.2020, 12:31
Podajesz mi linka, gdzie niby Jadczak deklaruje sie jako kibic Wisły. Tracę cenny czas, by wyszukać coś, czego tam nie ma!
Jaja sobie robisz?
A ty sugerujesz, że to ja niby redaguję jADOWITEJ z tvn-u konto na 'tt'?! Faktycznie tracisz czas ... :D
Masz problem ze zrozumieniem tego, co czytasz, czy problem ze zrozumieniem własnych wypowiedzi?

a obecnie tylko to potwierdza nosząc barwy klubu, któremu kibicuje i to nie tylko podczas promocji książek w Radomiu, ale też
w ....Krakowie!
Żeby coś zrozumieć, należy to poznać, poczytać o tym m.in. śwież(sz)e tzn. tegoroczne komentarze np. na 'tt' waszej jADOWITEJ (przed czym tak się bronicie :), a nie powoływać się na stare tj. sprzed pół roku lub lat kilku "deklaracje" chazarskiego prowokatora.
Od momentu, gdy mieszkaniec Radomia przeprosił tu za tefauenowską hienę, temat tej "przerzutki" na '(gie-)TeeS' dla mnie jest jaśniejszy, a dla was nie będzie, bo reklamujecie na kibicowskim forum macierzystą gazetę sWojego nowego "kibica", towarzyszu stóJkowy.

A teraz reszta niech napisze coś nt. książki np. o Apatorze w latach 90-tych.
rozpierdol

To pokaż ten tegoroczny komentarz w którym jadczak określił się jako kibic Wisły.Jak nie znajdziesz to dalej pozostaje kibicem Radomiaka a co za tym idzie o wiele bliżej mu do Legii niż Wisły.
DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... »

rozpierdol pisze: 09.03.2020, 09:03 To pokaż ten tegoroczny komentarz w którym jadczak określił się jako kibic Wisły.Jak nie znajdziesz to dalej pozostaje kibicem Radomiaka a co za tym idzie o wiele bliżej mu do Legii niż Wisły.
Jeżeli do tej pory nie znalazłeś osobisTTych(!) wpisów tefauenowskiej jADOWITEJ, w których choćby nie kwestionuje/dementuje komenTTarza innego wiślaka, że ten były fan RKS-u deklaruje się od jakiegoś czasu kibicem '(gie-)TeeSu', to tracę na ciebie czas.

Pytanie do nieupośLedzonych: Czy w książce, którą tu omawiacie, temat wyjazdów np. arkowców do/w okolice W-wy to przedruk herezji z "zina zinów" autorstwa zapewne zaprzyjaźnionego w latach 90-tych z "anką dynia", krypto-po7onisty, jANTYCHa?
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Falubaz Zielona Góra-GKM Grudziądz-GKS Bełchatów-GKS Jastrzębie-GKS Katowice-GKS Tychy--Glinik Gorlice-Góral Żywiec-Górnik Konin-Górnik Łęczna-Górnik Wałbrzych-Górnik Zabrze-Gryf Słupsk-Gwardia Koszalin-Hetman Zamość-Hutnik Kraków-Hutnik Warszawa-Igloopol Dębica-Jagiellonia Białystok-Jantar Ustka-Jeziorak Iława-JKS Jarosław
Psiak

Post autor: Psiak »

DoZo(L)e... pisze: 06.03.2020, 23:06
Psiak pisze: 05.03.2020, 14:36

w ....Krakowie!
Żeby coś zrozumieć, należy to poznać, poczytać o tym m.in. śwież(sz)e tzn. tegoroczne komentarze np. na 'tt' waszej jADOWITEJ (przed czym tak się bronicie :), a nie powoływać się na stare tj. sprzed pół roku lub lat kilku "deklaracje" chazarskiego prowokatora.

Genialne :D. Sam ze sobą dyskutujesz?
Od momentu, gdy mieszkaniec Radomia przeprosił tu za tefauenowską hienę, temat tej "przerzutki" na '(gie-)TeeS' dla mnie jest jaśniejszy, a dla was nie będzie, bo reklamujecie na kibicowskim forum macierzystą gazetę sWojego nowego "kibica", towarzyszu stóJkowy.
To, że Jadczak jest za Radomiakiem jest pewne jak 2+2=4, lub prościej, jak Wisła=TS a Legia=CWKS!
Wynika to z podanych (również przez ciebie) wyżej linków.
A propos, link do profilu Jadczaka jest ok a link do strony firmy w której pracował już nie?
gulik1977

Post autor: gulik1977 »

Podobno ten dzban mia7 być już znakowany. On już sam ze sobą gada. Admin pozwó7 mu podjąć leczenie w Tworkach :)
szwadron97

Post autor: szwadron97 »

rozpierdol pisze: 02.03.2020, 11:39 Za chwilę napisze że jadczak(kibic Radomiaka) należał do WSH,wszak na ''insta'' wrzucił zdjęcie koszulki Wisła Sharks.
To ty Instagrama jadczka przeglądasz czy masz jego w znajomych hahaha?
Sherman81

Post autor: Sherman81 »

5 części wyszło, czy więcej?
dee facto

Post autor: dee facto »

Świeżutkie info od wydawcy.

Siema.
Zacznę od 6 części. Od pewnego czasu trochę przyspieszyłem i na tą chwilę mam ukończoną już połowę. Tak więc jeszcze trochę czasu (nie jestem w stanie określić ile) i kończymy sagę "Szalonych lat 90-tych".
A co mam jeszcze na stanie?
Z Pamiętnika Galernika
- część 1-SOLD OUT!!!
- część 2-ostatnie 2 egzemplarze!!!-40 zł/szt. Kto pierwszy ten lepszy.
Szalone lata 90-te
- część 1-SOLD OUT!!!
- część 2-końcówka-45 zł/szt
- część 3-jeszcze sporo sztuk-45 zł/szt
- część 4-jeszcze sporo sztuk-45 zł/szt
- część 5-końcówka-60 zł/szt
Zapraszam do zakupu na pw fb z pamiętnika galernika.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Polecam każdemu.Z pamiętnika galernika gładko się czyta.A szalone lata 90-te.Czasy gdzie na wyjazdy nie jezdziło się w setkach czy tysiącach a w kilkadziesiąt osób czy kilkanaście.I przygód dużo więcej podczas jednego wyjazdu niż teraz w całą rundę.
dee facto

Post autor: dee facto »

Info od wydawcy.

''Witam ponownie po 2 miesiącach 🙂
Jak wygląda sprawa z 6 częścią?
Został mi już tylko ostatni rozdział. Plan jest taki by uporać się ze wszystkim do końca sierpnia i na początku września 6 część dać do druku tak aby do końca miesiąca wyjechała z drukarni. Następny post będzie jak już będzie gotowiec do drukarni. To jednak jeszcze nie wszystko...
...wiele na to wskazuje, że 6-ta część nie będzie ostatnią, gdyż prawdopodobnie wyjdzie 7-ma (i już na 100% ostatnia) dotycząca samych spotkań reprezentacji. Na pewno objętościowo będzie mniejsza (obstawiam +/- 250 stron), ale też jakbym chciał mecze kadry dodać jeszcze do 6-ej części to już by był spory tom, zwłaszcza że 6-ty to będzie tradycyjne +/- 450 stron.
Czekajcie więc na kolejne info.''
ODPOWIEDZ