Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

twojastara_to_twojstary
ban

Post autor: twojastara_to_twojstary »

Tak sie bawi miasto. Polakom gratulujemy stolicy.
iparts.pl
Walker

Post autor: Walker »

Szacunek Legia przynajmniej można było coś ciekawego zobaczyć w TV. Kupa smiechu i tyle.
Maximus

Post autor: Maximus »

http://youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA

Legia w Wilnie...

Dobry wyjazd, oflagowanie, doping, tylko szkoda tych kar za awanture...
nitro

Post autor: nitro »

no to sobie zaszaleli na obczyznie ,,,,
-J-

Post autor: -J- »

75% komentarzy :arrow: :lol:

A tak w ogóle jakby ktoś nie widział
http://pl.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA

:wink:
Tamak

Post autor: Tamak »

Pewnie UEFA przywali konkretną karę. Będzie należało się cieszyć, gdy skończy się tylko na wykluczeniu z obecnej edycji. W końcu to któraś już recydywa Legii.
Ale odchodząc...Ogólnie fajnie się prezentowała trybuna niemal w całości wypełniona przez legionistów. Prawie jakby przyjechali do Wilna z Żyletą. Oflagowanie bardzo dobre. Dopingu sprzed tv nie powinno się oceniać, ale widać/słychać było, że raczej sporo "zmęczonych" osób było. :wink:
Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 00:25 przez Tamak, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamilgks17
ban

Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008

Post autor: Kamilgks17 »

Dobra...skończcie tą bezsensowną polemikę nad rozlanym mlekiem :!:
Chodźcie spać... :wink:
NML

Post autor: NML »

Pipieram skorpiona rownież nie wiem oco powłowie chodzi widze ze noramlnie wy jak ci z 90 minut ooo że zadyma była to ich sprawa zreszta też bym sie zirytował i sie im nie dziwie. Że tak zrobili.
Skladak

Post autor: Skladak »

Dziwią mnie niektóre komentarze ludzi, którzy po zdobyciu jednego szalika dostają orgazmu, a potępiają taką akcję :roll:
Dla mnie akcja jak najbardziej na +.
Chociaż kibice nadali Legii europejskiego rozgłosu, czego nie można powiedzieć o ich piłkarzach.
Brawa dla Legii za walkę i wytrwałość :wink:
wrs
ban

Post autor: wrs »

A oprawa ładna była?? bo ja nie weidizałem meczu :/
Roztoczanin

Post autor: Roztoczanin »

A tutaj material z transmisji bezposredniej w TVP 3

http://www.youtube.com/watch?v=hJ9bx1p1kLo
MFC

Post autor: MFC »

Ja popieram Legie, chociaż ich nie lubie...
Bolo27
ban

Post autor: Bolo27 »

Oczywiście kibice "słynnej" Legi znowu byli "prowokowani" przez policje z Wilna widać to na filmiku na którym policjanci stoją i nie wiedza co się dzieje i co mają robić, Legioniści wybrali sobie rywala z górnej półki nic tylko pogratulować!!!
sochanMKS

Post autor: sochanMKS »

moim zdaniem akcja byla dobra ale chyba nie przemyslana wiadomo ze trzeba sie jakos rozerwac po ciezkiej podrozy ale w c*** osob nie mialo nic na twarzy i szybko zostana zdjeci ale o tym mogli pomyslec ale naprawde szkoda mi wszystkich kibicow (L) ktorzy mogli zablysnac w Anglii na owiele lepszym terenie niz Litwa
jarus_warszawa_
ban
Kontakt:

Post autor: jarus_warszawa_ »

MBTCh

Post autor: MBTCh »

Coż, "awanturę" mozna rozpatrywać na dwie strony.

Z pierwszego punktu widzenia akcja niepotrzebna. Kibiców w Wilnie brak. Tamtejsza policja raczej nie taka jak u nas. Litwa czy Wilno dla Polaka to cos więcej niż sąsiad. Konsewkencje dla Legii (w persepktywie gry z Blackburn i nie tylko) olbrzymie, itd.

Jednak z drugiej strony czytając część tych komentarzy, odnoszę wrażenię że jestem na jakimś forum policyjnym. Pisanie o tym żeby dojebać Legii kary w postaci zakazów wyjazdowych, czy też kar więzienia dla kibiców... trudno to skomentować. Widocznie piszący te rzeczy, przybyli tu prosto z onetu tuż po meczu.

Fakt faktem, ten dym nie był niczym wielkim. Mozna było go oszczędzić, jednak nie widziałem tu nikogo kto poruszył pewną kwestię. Dla Legii był to wyjazd z gatunku melanżowych (jak spora część wyjazdów dla każdej ekipy w Polsce, jednak takie zdarzają się rzadko ;) ). Dużo ludzi siedziało w Wilnie juz od piatku wieczór, pijąc na umór. Mecz miał być tylko miłym, wygranym przez piłkarzy, dodatkiem do fajnej wycieczki i melanżu.
Na meczu, widząc poczynania piłkarzy spora część, pod wpływem, uległa zapewne ogromnemu wkurwieniu (tak jak ta część trzeźwa [na stadionie] czy pijana/trzeźwa przez TV). Mnie osobiście, jako kibica Legii, ogarniało przed TV olbrzymie wkurwienie. Kolejny (świetnie zapowiadany) sezon Legii już się zaczyna na samym początku pierdolić. Wyjazd do Angli na Blackburn, oddala się w pizdu, piłkarze mający rozpierdalać w lidze wszystkich, poraz kolejny grają ta samą chujnie w tym samym stylu. Do czego zdążam? Myslę że gdyby nie wynik, do awantury by nie doszło. Rozmawiałem z kilkoma osobami będącymi w Wilnie (ach wiem, te info telefoniczne ;) ), potwierdzali moje przypuszczenia. Większośc podpita i wkurwiona (zapewne wynikiem, a tak naprawdę c*** go wie czym, ot tak dla zasady), widząć okazję do łatwego dymu (co by nie mówić, stadion, zabezpieczenia i ochrona aż kusiły co poniektórych) z okazji skorzystała. Jak kto to ocenia to jego sprawa. Może popierać, może nie. Pisanie o karach dla Legii to frajerstwo i nic więcej.
Jednak widząć grę tych "piłkarzyków", i zastanawiając się kiedy Legia poraz kolejny będzie miała szansę pokazać się w pucharach (bynajmniej nie dzięki kibicom, raczej dzięki grajkom), uznaję że na parę lat przynajmniej zapamiętała się w Europie.

PS 1.
Nie piszczie o braku honoru Legii, w tłumie 2.5 - 3 tys ludzi trudno jest cokolwiek ogarnąć.

PS 2.
Nie piszcie o złej reklamie Polski w świecie. Całe to forum srało z radości po filmie "The Real Football Factory", jak to nas przedstawiono jak to" świrów gotowych na wszystko".

PS 3. Pisze jako kibic Legii, w Wilnie nie byłem. Staram się jednak zachowywać w miarę obiektywizm.
zydu95

Post autor: zydu95 »

elo,wlasnie wrocillem.wyjazd kozak.szalone lata 90 w pelnym tego slowa znaczeniu.nie chce mi sie czytac waszych tanich komentarzy.pozdro dla kumatych:)
PolandRules!!
ban

Post autor: PolandRules!! »

wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!
RKS1926
ban
Kontakt:

Post autor: RKS1926 »

wstyd i tyle !
Legioniści obejrzą sobie puchary w TV przez kilka sezonów...
LUKASZENKO

Post autor: LUKASZENKO »

Dla Legii + za akcje + za liczbe ogólnie szacun!!! CWKS!!!!!!
Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu »

:lol:

nastepnym razem bedziemy pytac czy policjanci sa kumaci i mozna przeprowadzic awanture
GoodOldBoy

Post autor: GoodOldBoy »

Nie wiem komu kibicujesz, ale ja gdybym byl kibicem Legii (czy nawet chuliganem) mialbym znacznie wieksze aspiracje niz zrobienie zadymy gdzies na prowincji i pilkarskiej i tej kibicowskiej. Bedac kibicem takiej druzyny jak Legia trzeba mierzyc wysoko, trzeba sie dobrze zaprezentowac z przeciwnikiem, ktory cos znaczy - i zmierzyc z kibicami z gornej polki. Ale to moje zdanie. Chyba dosc "kumaty" nie jestem zeby zrozumiec Twoj tok rozumowania.
T.G.

Post autor: T.G. »

ale z drugiej strony musicie im podziękować... dzięki temu możecie się teraz wykazać na forum. :)
Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu »

jak narazie to wykazuja sie tu wszyscy wszechwiedzacy co gdzie jak po co dlaczego co bedzie co by bylo
broodii

Post autor: broodii »

Tropiciel z lasu pisze:jak narazie to wykazuja sie tu wszyscy wszechwiedzacy co gdzie jak po co dlaczego co bedzie co by bylo
czy to aby nie ty tam świeciłeś gołym rowem przed kamerami
LG

Post autor: LG »

GoodOldBoy pisze: Powiedz to tym, ktorym naprawde na Legii zalezy, tym "zagorzalym", ktorzy maja jakies wyzsze cele i chetnie sprawdzili by sie z powaznymi europejskimi klubami...
nie zgodze sie z Toba,ze KAZDA akcja kibicowska jest jak najbardziej na plus...trzeba wiedziec gdzie, z kim, jak i czy to ma sens a nie ot tak biegac po boisku i rzucac reklamami-juz nie wspominajac o "klasie" przeciwnika.
Absolutnie się z Tobą zgadzam. Gra w Wilnie nie byla warta świeczki, a tak nasraliśmy w swój własny ogródek, które pewnie ktoś będzie chciał posprzątać, ale smród pozostanie na dłużej.
Tony Montana

Post autor: Tony Montana »

Moim zdaniem dym bez sensu bo Vetra porównywana jest do Amici pod względem kibicowskim. A po co dymić skoro się nie ma przeciwnika? takie jest moje zdanie.
R/F
ban

Post autor: R/F »

Niewielu zwróciło uwagę na naprawdę dobrą liczbę Legii w Wilnie.
Co do wydarzeń to na pewno ci, którzy tam byli będą długo wspominać ten mecz i w trakcie jego czuli się dobrze. Adrenalina itd. To normalne :wink: Także mieszkańcy Wina będą mieli co wspominać.
Druga strona medalu to kary jakie dostanie klub od UEFY, zapewne dotkliwe. Nieczęsto w czasie meczów pucharowych kibice wjeżdźają na murawę.
Oby i PZPN, Ziobro pod wpływem impulsu nie przesadzili z restrykcjami wobec kibiców w Polsce.

Tak ogladałem te filmiki i przypomniał mi sie mecz pucharu Polski Legia-GKS :wink:
leniwiec

Post autor: leniwiec »

viewtopic.php?t=3447&start=0
tam wpisujecie sie o Legii :!: ten temat zostawcie innym drużynom
Pa[T]ryk
Kontakt:

Post autor: Pa[T]ryk »

widac, ze na tym forum jest mało kibiców :roll:
LSD

Post autor: LSD »

ciezki szok na litwie: Lrytas.lt

video http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1183 ... 72750&sk=3
Browarski

Post autor: Browarski »

LSD pisze:ciezki szok na litwie: Lrytas.lt

video http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1183 ... 72750&sk=3
a dziwisz się??
leniwiec

Post autor: leniwiec »

dobrystyl pisze:viewtopic.php?t=3447&start=0
tam wpisujecie sie o Legii :!: ten temat zostawcie innym drużynom
naprawde nie potrzeba 2-óch tematów
amfre

Post autor: amfre »

Jak zobaczyłem w TV to myslalem, ze jakaa akcje stara pokazuja z Polskiego podworka tak sprzed 10-15 lat.

Akcja na plus, a czy miała sens? Mozliwe, ze nie ale jak idzie adrenalinka to sie o tym nie mysli. Dym sam w sobie niezly, do tego duzo smiesznych akcentow. Taki stary polski klimacik... ogólnie Legia na plus! :)
Szejk

Post autor: Szejk »

przed wbiegnięciem czy rozkręceniem awantury wiesz czy to będzie miało sens? raczej nie..
RHP

Post autor: RHP »

Vetra git ziomki - flage Szkocji mają Royal Lion Rampant :D
ODPOWIEDZ