Relacje, Komentarze, Foto/Video - 4-6 grudnia

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

kosacki

Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 4-6 grudnia

Post autor: kosacki »

tajskiboks pisze:A jak się panowie z Wisły mają do sposobu sfinansowania tej oprawy przez pewną firmę? Bo dla mnie w tym momencie mało ma to wspólnego z całą ideologią ultras.
Oprawy Wisle nitk nie sponsorowal, sposob umowy wyjasnilem wczesniej..

i wracajac do Twojego wpisu czemu robisz takie oczka? STS sponsorowal oprawę Lechowi czy Ksiązęce Legii. A bo to nowośc.. wymieniac resztę ekip?
iparts.pl
tajskiboks

Post autor: tajskiboks »

kosacki pisze:
tajskiboks pisze:A jak się panowie z Wisły mają do sposobu sfinansowania tej oprawy przez pewną firmę? Bo dla mnie w tym momencie mało ma to wspólnego z całą ideologią ultras.

i wracajac do Twojego wpisu czemu robisz takie oczka? STS sponsorowal oprawę Lechowi czy Ksiązęce Legii. A bo to nowośc.. wymieniac resztę ekip?
Z czystej ciekawości, wymienisz te konkretne przypadki? Szczerze nie przypominam sobie tego.
tajskiboks

Post autor: tajskiboks »

A co do twojego wyjaśnienia - nie wiem, mnie to nie przekonuje. Ale to moja prywatna opinia.

Post autor: *** »

skoro uzbierali pół miliona kapsli, policz ile wydano na piwa by otrzymać ten bonus.nawet jakby dali za free to nie wiem co w tym złego jeśli nie wpierdalają się w projekt.
kosacki

Post autor: kosacki »

Jedna urna to 200.000 kapsli, Wisła uzbierała blisko 3 takie urny.

Obrazek

W zamian Tyskie wykłada pieniążki.
Andrus

Post autor: Andrus »

W Gdańsku pojawiło się około 450 kibiców Śląska Wrocław, większość dotarła do Gdańska pociągiem rejsowym.

Relacja w linku poniżej.

http://kibiceslaska.pl/pl/lechia-gdansk ... 2-2015-10/
ZwykłyKibic

Post autor: ZwykłyKibic »

Pani Beata Szydło powołała nowych wojewodów a więc niebawem zobaczymy czy się coś zmieni w kwestii zamykania stadionów i sektorów gości.
19normals46

Post autor: 19normals46 »

Jakieś info gdzieś ile Legii było w Krakowie ?
KSZO GANG

Post autor: KSZO GANG »

Czy żeby się przyznac do porażki to trzeba to napisać na ogólnodostępnym forum?teraz gdzie i tak psy wszystko czaja dodam.na Węgrzech 4 osoby,nikt z ekipy chociaz jednego bierzecie za guru i łamiecie mu łape.Po Bełchatowie 13osób ekipy,was widziane 10 fur ale niby oceniliscie sie na 23.Nasze porazki!w druga strone nie porusze tematu bo jest zasada że jak sie nic nie wydazyło to sie poprostu nie pisze tym bardziej na ogólnym forum.Do tych twoich bredni nawet sie nie odniose bo nie ma to sensu.Jedynie przyznam racje że wydostać sie z pociagu jak psy blokuja nie jest łatwo...
janek_

Post autor: janek_ »

z tym ze w waszym przypadku do blokowania drzwi w pociagu nie doszlo wiec skonczcie juz temat tak jak mowisz nic sie nie dzialo nie ma o czym pisac reszta tez juz niech sie zamknie i po temacie

Specjalne rejestrowanie sie na forum zeby poszczycic sie przejsciem 500metrow bez policji 2 godziny przed meczem jest troche slabe.
hefajstos

Post autor: hefajstos »

Jedni i drudzy co raz to bardziej sie pograzacie swoimi wpisami.
Jedni i drudzy jestescie obsrani kiedy szykuje sie jakas akcja.
Jedni i drudzy jestescie siebie warci.
Jedni i drudzy - Chuligani 5 liga!
yeyo

Post autor: yeyo »

tajskiboks pisze:
kosacki pisze:

Z czystej ciekawości, wymienisz te konkretne przypadki? Szczerze nie przypominam sobie tego.
około 15 lat temu lukullus zasponsorował ultrasów Widzewa, tam chodziło o jakies paragony. jak ktos dokladnie pamięta to niech przypomni
cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK »

Młynowy założył się z Szymańskim, że kibice kupią produkty Lukullusa za jakąs sumę. Szymański przegrał i pokrył koszty uszycia flagi z widzewskimi legendami. Z tego co pamiętam.
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

a to nie było tak, że Potar ten zakład przegrał?
ODPOWIEDZ