to akurat nie jest ironia bo JKS ma niezly skladMa(L)ina pisze:jezeli brac pod uwage wyglad ekipy to JKS Jaroslaw w czolowce Polski![]()
![]()
Ocenianie jakości ekipy
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Jeżeli ktoś twierdzi,że eikpe ocenia się po wyglądzie zewnętrznym,to bardzo się myli.Wg mnie,to psycha ma największe znaczenie,w tym jaki będziesz i co zrobisz w danej sytuacji.
Efekt pompki,to przereklamowany stereotyp polskiego chuligana.
Nie mówie,że w danych ekipach osoby dobrze zbudowane,to mało "wartościowi" zawodnicy,ale obiektywnie takie mam zdanie,z życia wzięte
Nie mówie,że w danych ekipach osoby dobrze zbudowane,to mało "wartościowi" zawodnicy,ale obiektywnie takie mam zdanie,z życia wzięte

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
Jeżeli ktoś twierdzi,że eikpe ocenia się po wyglądzie zewnętrznym,to bardzo się myli.Wg mnie,to psycha ma największe znaczenie,w tym jaki będziesz i co zrobisz w danej sytuacji.
Czyli ekipę ocenia sie po charakterach jej członków
Kubal może napiszesz jak rozpoznajesz tych charakternych w klatce dla gości
Czyli ekipę ocenia sie po charakterach jej członków
Kubal może napiszesz jak rozpoznajesz tych charakternych w klatce dla gości
DYPLOMATA- Człowiek który potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w zawiązku ze zbliżającą się wyprawą.
A po co rozpoznawaćCONFLICT pisze:Czyli ekipę ocenia sie po charakterach jej członkówKubal może napiszesz jak rozpoznajesz tych charakternych w klatce dla gości
Hasło z flagi HZL w dużyej mierze oddaje sens moim poglądom w tym temacie.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
Mławianin Roku
- Kontakt:
Peter McCalister ojciec pisze:Patrzy się raczej na posture albo na ubiór. Przynajmniej ja tak myśle.
Np: patrząc na taką Stalówke ciągle myśle ze oni przyjezdzają na kazdy mecz ekipą. To samo ze Śląskiem Wrocław.Jakos otako.
DUMA ZAWKRZA
MKS MŁAWIANKA MŁAWA
MKS MŁAWIANKA MŁAWA
Ale bredzisz. Koles stwierdzil, ze tak sie dzieje i taka jest prawda. Wiekszosc ocenia przez ubior, wyglad i ilosc barw, bo nie ma innej mozliwosci ocenic ekipy na odleglosc. Czesto jest to jednak mylace, bo jak juz wspomniano liczy sie glownie charakter, psycha i zawzietosc. Tak, wiec nie wiem po co sie przyjebales do w/w postu?Mławianin Roku pisze:Peter McCalister ojciec pisze:Patrzy się raczej na posture albo na ubiór. Przynajmniej ja tak myśle.
Np: patrząc na taką Stalówke ciągle myśle ze oni przyjezdzają na kazdy mecz ekipą. To samo ze Śląskiem Wrocław.Jakos otako.
W temacie specyficzne fotki ubrany jest małolat w chuligańskiej chuście i bluzie "Hooligan". Należy do dobrej bandy? Zróbcie porządek z tym forum...
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
TomekRadomiak1
Ziomie Ziomie