Nowe stroje Reprezentacji Polski

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kaczmarOKS

Re: Nowe stroje Reprezentacji Polski

Post autor: kaczmarOKS »

dobrze, że Orzeł wraca na koszulki. Niestety smutne jest podejście kopaczy reprezentacji pzpn. chyba żaden z nich nie powiedział głośno, że sprzeciwia się nowym koszulkom. ciekawe co powiedzą teraz
iparts.pl
Glasgow_spirit

Post autor: Glasgow_spirit »

No ja nie wiem czy Orzel faktycznie wraca na swoje miejsce... pierwotna wersja byla taka, ze powedruje na srodek koszulki a logo pzpnu zostaje na swoim miejscu- takie rozwiazanie z pewnoscia nas nie usatysfakcjonuje. Chyba, ze pojawily sie jakies nowe opcje?
Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot »

Dlaczego nie usatysfakcjonuje? ;-)
dr,martens

Post autor: dr,martens »

W mediach podano sensacyjną informację: orzełek wraca na koszulki reprezentacji Polski!
Jednak tylko niektóre media poinformowały,że ''godło narodowe'' znajdzie się pomiędzy logotypem PZPN-u a logo sponsora. Według mojej oceny ''orzełek'' powinien znajdować się na sercu reprezentanta kadry narodowej.
Aktualnie piłkarze mają na koszulkach w tym miejscu nadal logo PZPN-u.
Czyżby była to zemsta tego związku na kibicach za okrzyki: ''je*ać PZPN''? Być może.
Jednak dla nich ważniejsze jest promowanie swojego logotypu,by później sprzedawać z nim swoje gadżety.
Zapewne znaczek PZPN jest znakiem towarowym i jest zastrzeżony,więc nikt bez zgody związku nie można go użyć.
W ten oto sposób PZPN stał się wyłącznym dystrybutorem gadżetów reprezentacji Polski i co za tym idzie zbiera za to niezłe profity. Każdy będzie chciał przed Euro 2012 kupić sobie jakąś pamiątkę z tej imprezy.

Sprawa ma się inaczej z naszym godłem. Jest on dobrem narodowym i każdy ma prawo wyprodukować sobie szalik z orłem w koronie. Wówczas jednak PZPN na tym nic nie zarobi.

Tak więc całe te zamieszanie z ''orzełkiem'' nie rozbija się o nic innego jak o pieniądze.
Czy jednak one są najważniejsze w dzisiejszych czasach?
Gdzie marzenia młodych adeptów piłki nożnej by zagrać z orłem na piersi i z dumą reprezentować kraj ojczysty?
Z tego i tysiąca innych powodów: j**** PZPN!

DR.MARTENS-DENTAL PLAN
czarny smok

Post autor: czarny smok »

Dzięki całej tej aferze zrobili sobie zajebistą reklamę, teraz noszenie koszulki 'z orzełkiem' będzie cool, a, że Orzeł będzie na środku, a na sercu logo pzpnu to się nie liczy dla kibica pzpn, on uczestniczył na fejsbuku w wydarzeniu i przywrócił orła.
jigaboo

Post autor: jigaboo »

dr_martens pisze:W mediach podano sensacyjną informację: orzełek wraca na koszulki reprezentacji Polski!
Jednak tylko niektóre media poinformowały,że ''godło narodowe'' znajdzie się pomiędzy logotypem PZPN-u a logo sponsora. Według mojej oceny ''orzełek'' powinien znajdować się na sercu reprezentanta kadry narodowej.
Aktualnie piłkarze mają na koszulkach w tym miejscu nadal logo PZPN-u.
Czyżby była to zemsta tego związku na kibicach za okrzyki: ''je*ać PZPN''? Być może.
Jednak dla nich ważniejsze jest promowanie swojego logotypu,by później sprzedawać z nim swoje gadżety.
Zapewne znaczek PZPN jest znakiem towarowym i jest zastrzeżony,więc nikt bez zgody związku nie można go użyć.
W ten oto sposób PZPN stał się wyłącznym dystrybutorem gadżetów reprezentacji Polski i co za tym idzie zbiera za to niezłe profity. Każdy będzie chciał przed Euro 2012 kupić sobie jakąś pamiątkę z tej imprezy.

Sprawa ma się inaczej z naszym godłem. Jest on dobrem narodowym i każdy ma prawo wyprodukować sobie szalik z orłem w koronie. Wówczas jednak PZPN na tym nic nie zarobi.

Tak więc całe te zamieszanie z ''orzełkiem'' nie rozbija się o nic innego jak o pieniądze.
Czy jednak one są najważniejsze w dzisiejszych czasach?
Gdzie marzenia młodych adeptów piłki nożnej by zagrać z orłem na piersi i z dumą reprezentować kraj ojczysty?
Z tego i tysiąca innych powodów: j**** PZPN!

DR.MARTENS-DENTAL PLAN
nic dodać nic ująć, polać mu!
fluor

Post autor: fluor »

W wiadomościcach nawet podali że wraca Orzeł a w związku z tym również doping... haha
smalec_4

Post autor: smalec_4 »

kopary im opadną jak nie będzie dopingu heh
ODPOWIEDZ