Kto mistrzem Polski 2007 ?
Moderator: Automoderation
Gdybym nie byl za Wisla i nie byl Polakiem to trzymalbym kciuki za Belchatow gdyz lubie historie "from zero to hero" kiedy maly klub leje wielkich i bogatych.
Patrzac realnie na pretendentow to wydaje mi sie ze Wszystko rozegra sie miedzy Wisla i Belchatowem. Legia ma za krotka lawke (wczoraj pokazali co sie z nimi dzieje bez kilku waznych graczy) a Zaglebiu i Koronie oprocz lawki brakuje tez doswiadczenia.
Patrzac realnie na pretendentow to wydaje mi sie ze Wszystko rozegra sie miedzy Wisla i Belchatowem. Legia ma za krotka lawke (wczoraj pokazali co sie z nimi dzieje bez kilku waznych graczy) a Zaglebiu i Koronie oprocz lawki brakuje tez doswiadczenia.
-
widzewiakZary
-
WM
Po meczu w PE z Belchatowem powiedzialem ze Legia mnie nie przekonuje... dzisiejszy wynik 0:1 z Dyskobolia tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu... oj ciezka bedzie ta wiosna dla Legii , kazde stracone punkty bardzo oddalaja ich od obrony tytulu mistrzowskiego , ktory zapewne jest ich celem w tym sezonie . Jesli Belchatow zwyciezy w tej kolejne to Legia bedzie tracic do tej ekipy 8pkt , a to juz naprawde sporo i nawet zakladajac dobra gre Legii do konca sezonu strata ta moze okazac sie zbyt wielka do odrobienia .
-
Widzewiak 1910
Powiem tak możecie się napinac ile chcecie ale obiektywnie to najlepszy klub pod względem piłkarskim na dzisiaj to GKS Bełchatów ... Wisła jest bez formy Legia tym bardziej ... może Korona i Zagłębie zamieszac. Korona gra bardzo dobrze u siebie to jej główny atut
1.GKS Bełchatów
2.Korona Kielce
3.Zagłębie Lublin
4.Legia Warszawa
5.Wisła Kraków
1.GKS Bełchatów
2.Korona Kielce
3.Zagłębie Lublin
4.Legia Warszawa
5.Wisła Kraków
-
RADZIONKOWSKI
- ostatnie ostrzeżenie
-
Michael1908
Jezeli GieKSa bedzie grac w pucharach to Garguła zapowiada ze zostanie. Poza tym nie mówmy od razu ze nawet jak by odszedł to GKS sobie nie poradzi bo juz tak było mówione jak Matusiak odchodzil.
P.S. Wcale nie jest pewne ze jak Korona zdobedzie majstra to od razu pieknie beda grac w lidze mistrzów.
Juz tyle razy Legii i Wiśle było prorokowane ze maja łatwych rywali, dobry sklad itd i jakos sobie nie poradzili.
P.S. Wcale nie jest pewne ze jak Korona zdobedzie majstra to od razu pieknie beda grac w lidze mistrzów.
Juz tyle razy Legii i Wiśle było prorokowane ze maja łatwych rywali, dobry sklad itd i jakos sobie nie poradzili.
-
bercik RTS
-
RADZIONKOWSKI
- ostatnie ostrzeżenie
Już jutro hicior ekstraklasy Bełchatów - Zagłebie.
Po tym meczu dużo już może byc wiadomo ale też i może wszystko sie jeszcze bardziej zagmatwac. Gdyby tam padł remis to GKS i ZL miały by po 40 pkt a gdyby cał grupa grupa pościgowa wygrała swoje mecze czyli Wisła,Legia,Korona i ŁKS to mieli by oni wtedy tylko 6 ( a w przypadku Korony 3) pkt i wszystko byłoby jeszcze otwarte.
Zwłaszcza że przed nami jeszcze 1/3 sezonu.
Było by ciekawie.
Po tym meczu dużo już może byc wiadomo ale też i może wszystko sie jeszcze bardziej zagmatwac. Gdyby tam padł remis to GKS i ZL miały by po 40 pkt a gdyby cał grupa grupa pościgowa wygrała swoje mecze czyli Wisła,Legia,Korona i ŁKS to mieli by oni wtedy tylko 6 ( a w przypadku Korony 3) pkt i wszystko byłoby jeszcze otwarte.
Zwłaszcza że przed nami jeszcze 1/3 sezonu.
Było by ciekawie.
-
Born*to*drink
-
JurekOwsiak
- ban
Własnie - lepiej niech sie KGHM-y skompromitują w LMJurekOwsiak pisze:Lepiej niech będzie Zagłębie.
BOTy na vice.
P.S. Dla przypomnienia dla tych co tak sie czepiaja tego BOT-u w nazwie, od przyszłego sezonu w I lidze występować będzie (o ile ich za korupcje nie zdegradują) zamiast Zagłębia Lubin to KGHM Zagłębie.
-
LEC1945HIA
-
WM
Zdecydowanie Wisła Kraków!
Jestem skłonny przyznac że ekipy z poprzedniego sezonu tylko i wyłącznie na skutek chwilowego "dołowania" drużyn "pierwszoplanowych" uzyskały tytuły. W tym roku wydaje się że elita wróciła na swoje miejsce więc mistrz i wicemistrz zostanie wyłoniony z dwójki klubów czyli Wisły i Legii. Ja stawiam na Wisłę. No ale pozostaje "brązowy medal". Może Lech? No chyba najwyższa pora by zlądował w pucharach bo ile przy takiej publice można czakać...?
Ale to takie moje zdanie.
Jestem skłonny przyznac że ekipy z poprzedniego sezonu tylko i wyłącznie na skutek chwilowego "dołowania" drużyn "pierwszoplanowych" uzyskały tytuły. W tym roku wydaje się że elita wróciła na swoje miejsce więc mistrz i wicemistrz zostanie wyłoniony z dwójki klubów czyli Wisły i Legii. Ja stawiam na Wisłę. No ale pozostaje "brązowy medal". Może Lech? No chyba najwyższa pora by zlądował w pucharach bo ile przy takiej publice można czakać...?
Ale to takie moje zdanie.