11-13 maja - KOMENTARZE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

michal_ksg
ban

Post autor: michal_ksg »

Bodzio_KSG pisze:Ktoś coś pisał o awannturze po meczu na Górniku, jesli może niech rozwinie..

a co do Lecha to o ile sie niemyle to zaśpiewali "Nigdy niespadnie wasz Górnik nigdy niespadnie"
tak zaspiewal za to im szacuneczek
iparts.pl
mlody1908

Post autor: mlody1908 »

Lechii na ŁKS całe 0
_extreme_

Post autor: _extreme_ »

mlody1908 pisze:Lechii na ŁKS całe 0
Jasne :lol: A po murawie kto chodził przed meczem :lol: ?
Kiju

Post autor: Kiju »

_extreme_ pisze:
mlody1908 pisze:Lechii na ŁKS całe 0
Jasne :lol: A po murawie kto chodził przed meczem :lol: ?
Pewnie Łks ucharakteryzowany na Lechie 8)
Prawy_sierpowy

Post autor: Prawy_sierpowy »

Uzupełniajac wątek dopingu miedzy Legia w Widzewem.

kaskader_(L)
Piszesz ze poza Legia Widzew to numer 1 w Polsce pod wzgledem dopingu a ja dorzuce swoje 3 grosze i powiem ze daleko przed obiema ekipami jest Lech. Pokazuje to zarowno u siebie jak i na wyjazdach. Slyszalem Legie, Widzew i Lecha i u siebie i w Zabrzu i z tego porwnania oni sa najlepsi.
linaad

Post autor: linaad »

A ja jednak myślę, że pod względem dopingu to Widzew jest daleko z przodu zarówno przed Legia jak i Lechem
Incognito.

Post autor: Incognito. »

Prawy_sierpowy pisze:Uzupełniajac wątek dopingu miedzy Legia w Widzewem.

kaskader_(L)
Piszesz ze poza Legia Widzew to numer 1 w Polsce pod wzgledem dopingu a ja dorzuce swoje 3 grosze i powiem ze daleko przed obiema ekipami jest Lech. Pokazuje to zarowno u siebie jak i na wyjazdach. Slyszalem Legie, Widzew i Lecha i u siebie i w Zabrzu i z tego porwnania oni sa najlepsi.
ile lat temu slyszales Widzew w Zabrzu??
bo to juz nie te czasy...
memphis
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: memphis »

Jestem pod duzym wrazeniem zachowania kibicow Gornika przed meczem ;), szacuneczek. W tych czasach rzadko kogo stac na takie zachowanie tym bardziej nie wiedzac jaki sklad jest w podrozy.
Prawy_sierpowy

Post autor: Prawy_sierpowy »

ile lat temu slyszales Widzew w Zabrzu??
bo to juz nie te czasy...
Fakt to bylo pare lat temu, potem spadek Widzewa a ostatnio zakaz, w kazdym razie poprzeczke macie zawieszona wysoko.
K_89

Post autor: K_89 »

Widzew zajebiście dopingował w pierwszej połowie, szczególnie dobrze wychodziło im "broendby", w drugiej skupili się głównie na odpowiedziach na zaczepki. U nas doping średni, choć na początku drugiej części meczu udało się kilka razy głośno ryknąć. Co do oprawy pierwsza z podobizną Piłsudskiego wyszła całkiem dobrze. Druga natomiast niezbyt czytelna, ponieważ dyrektor ochrony nie wyraził zgody na wniesienie spray'i którymi miały być wykończone pasy materiału. Najwięcej pracy tego dnia mieli strażacy :lol:
nordic

Post autor: nordic »

_extreme_ pisze:Ile Lechii na ŁKS? Bo zostali rozpoznani.

Kate sie wyspi to moze cos napisze :wink:
Seb

Post autor: Seb »

Zauważyłem, że sektor dla gości został przesunięty bliżej Galery. Siedział tam Lech teraz Arka. Stąd moje pytanie do ŁKS'u. Dlaczego teraz goście siedzą tam i czy tak pozostanie :?:
NML

Post autor: NML »

a Lech dostał tak mało biletów czy poprostu taka była ich liczba :?:
Larry_Flint
ban

Post autor: Larry_Flint »

nikt nie przeczy, że Legia to nr1 w Ultras, ale każda ekipa chciałaby mieć taki potencjał ludzki (prawie 2miliony ludzi w mieście) i pieniężny (choćby kasa ze zbiórek) jaki mają w Wawie. Ciekawe również jakby im się udawały kartoniady jakby mieli sektor z młynem za bramką ? Z samego faktu, że w mieście mieszka tyle ludzi i gruba większość jest za Legią wynika, że po prostu powinni być w te klocki najlepsi.

Arki ponad 450 na ŁKSie !
JurekOwsiak
ban

Post autor: JurekOwsiak »

Ile Lecha w Zabrzu?
R/F
ban

Post autor: R/F »

To oczywiste, że oprawy, a w szczególności kartoniady zależne są od trybuny, jej wielkości, nachylenia.
Ktoś pamięta oprawy Jagiellonii na ich starym stadionie? Gdyby nie grali na stadionie Hetmana nie pokazaliby pełni możliwości.
Kiju

Post autor: Kiju »

K_89 pisze:Widzew zajebiście dopingował w pierwszej połowie, szczególnie dobrze wychodziło im "broendby", w drugiej skupili się głównie na odpowiedziach na zaczepki. U nas doping średni, choć na początku drugiej części meczu udało się kilka razy głośno ryknąć. Co do oprawy pierwsza z podobizną Piłsudskiego wyszła całkiem dobrze. Druga natomiast niezbyt czytelna, ponieważ dyrektor ochrony nie wyraził zgody na wniesienie spray'i którymi miały być wykończone pasy materiału. Najwięcej pracy tego dnia mieli strażacy :lol:
Cóz,na Legii z dopingiem przebic sie jest trudno.Raz ze legia jak chyba kazdy wie potrafi dopingowac,a dwa to sektor gosci polozony po prostu chujowo.jezeli do tego dochodzi dobry wynik dla gospodarzy,to goscie sa w sumie bez szans.

Oprawa na Legii bardzo fajna,choc z cała pewnoscia bywały duuuzo lepsze.
bolopoznan

Post autor: bolopoznan »

Lech w Zabrzu 512 + 15 Cracovia. Poza tym 15 Kakusów nie wpuszczuno i powinięto.

Mała poprawka. Lecha 487+28 Craxa (tak jak mówiłem nie weszli wszyscy z wiadomych powodów) + KSZO.

Za małe zamieszanie przepraszam ;)
Ostatnio zmieniony 13.05.2007, 12:54 przez bolopoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
MBTCh

Post autor: MBTCh »

Widzew pokazał sie bardzo chujowo. W 1 połowie stałem dalej niz bliżej sektora gości i od niech słyszałem tylko bęben, śpiewów żadnych. W 2 połowie podszedłem na skrajny sektor przy sektorze gości, okazało się że goście po prostu nie śpiewają :? Odezwali się dopiero w ostatnich 15 minutach, ale też nienajlepiej im to wychodziło. Akustycznie lepiej juz się chyba Korona zaprezentowała. Ogólnie butne zapowiedzi o pokazaniu Legii jak się dopinguje, chyba poszły się j****.
Hezbollah

Post autor: Hezbollah »

bolopoznan pisze:Lech w Zabrzu 512 + 15 Cracovia. Poza tym 15 Kakusów nie wpuszczuno i powinięto.
jeszcze 2 chłopaków z KSZO
Globson

Post autor: Globson »

1922 pisze:ODRA WODZISŁAW – Górnik Łęczna

Dopingujemy całe spotkanie wprowadzając nową piosenkę która wychodzi całkiem dobrze - "moonlight shadow". Gości 0.
Niestety pierwsi nie jesteście.
Oporowian

Post autor: Oporowian »

Moim zdaniem Legia to dalej nr 1 w Polsce.Chcialbym zeby na kazdym stadionie tyle oosb spiewalo co na Legii,oczekujecie od nich nie wiadomo czego a np Widzew po zajebistym wyjezdzie do Poznania zostal uznany przez wiele osob za najlpesza ekipe w kraju.Troche obiektywizmu kazdemu sie zdarzaja gorsze mecze ale z ocenami warto poczekac do konca sezonu a troche jeszcze czasu zostalo.
Pozdro ŚWL
Evil

Post autor: Evil »

Ja by byl za opcja zakonczenia napinki na temat Legii.
Czyzby kazdy zapomnial o dziesiejszym meczu?? :D Moim zdaniem bardziej ciekawszy kibicowsko niz Legia-Widzew...

Cracovia - Wisla

Bedzie ciekawie :P
_extreme_

nordic pisze:
_extreme_ pisze:Ile Lechii na ŁKS? Bo zostali rozpoznani.

Kate sie wyspi to moze cos napisze :wink:
Nie tylko Kate, nie tylko... :lol:
droid

Post autor: droid »

Ja chcialbym tylko powiedziec, ze ciezko ocenic doping. Moim zdaniem najlepiej na obecna chwile na swoim stadionie spiewa Widzew. Bylem u nich 2 razy z Zaglebiem w II lidze i zrobili na mnie miazdzace wrazenie. Kuleja za to na wyjazdach, co rowniez moglem zaobserwowac z perspektywy mojego klubu. O potencjale Lecha dowiem sie juz za tydzien, i jestem dziwnie spokojny, ze moj poglad na sprawe klasyfikacji dopingu zmieni sie diametralnie 8)
CywiL

Post autor: CywiL »

Evil pisze:Ja by byl za opcja zakonczenia napinki na temat Legii.
Czyzby kazdy zapomnial o dziesiejszym meczu?? :D Moim zdaniem bardziej ciekawszy kibicowsko niz Legia-Widzew...

Cracovia - Wisla

A ja mam jakies takie przeczucie, że bedzie z dużej chmury mały deszcz...
1922

Post autor: 1922 »

Globson pisze:
1922 pisze:ODRA WODZISŁAW – Górnik Łęczna

Dopingujemy całe spotkanie wprowadzając nową piosenkę która wychodzi całkiem dobrze - "moonlight shadow". Gości 0.
Niestety pierwsi nie jesteście.
Kto pierwszy?
ekipa z (c)harakterem

Post autor: ekipa z (c)harakterem »

CywiL pisze:
Evil pisze:Ja by byl za opcja zakonczenia napinki na temat Legii.

Cracovia - Wisla

A ja mam jakies takie przeczucie, że bedzie z dużej chmury mały deszcz...
Tak jak z Legia - Widzew i pozostałych meczy.

No ale zobaczymy 8)
kicken
ban

Post autor: kicken »

Warto zaznaczyć, że ustawiająca się Legia na nasz specjal uciekała szybciej niż piłkarze z boiska na Ł3 w 2002.... Dla kilku kibiców wojskowych skończyło się to wycieczką do szpitala :cry:
-p-

Post autor: -p- »

Doping Legii w tych 25-30 minutach drugiej połowy świetny. Wspólna zabawa żylety z krytą dała mocny efekt. Chyba taki jak u nas na Widzewie. Przez pozostałą cześć meczu a szeczególnie w pierwszej połowie średnio/dobrze.

Oprawe trzeba ocenić na fotkach bo jak wiadomo z sektora gości widać tylko reklamy okajajace murawe.

Ja natomiast chcial bym sie przekonac jak Legia dopinguje przegrywajac np. 3:0, czy 6:1. Bo my z każdą traconą bramką robimy to głośniej. Zapewnie zbyt szybko sie o tym nie przekonam bo utrzymuja stały wysoki sportowy poziom od wielu, wielu lat.

Zgodze sie jednoczesnie ze wczoraj dopingowalismy srednio, ale w takiej liczbie (moze z 400 osob spiewajacych), na tak chujowym sektorze, który jest oddalony (w przeciwienistwie do zylety i krytej) od murawy o 30 metrów, dodatkowo przy wygrywajacej Legii, jest niemozliwym fizycznie przekrzyczenie gospodarzy.

Dodac jeszcze trzeba ze takieg napiecia i tak gestej atmosfery nie czuje nawet podczas derbów. Ten mecz jest wyjatkowy.

A opis z meczu na legialive to żenada. Aż sam się zawstydziłem jak go przeczytałem. Jak można takie coś wypocić. :? Ehh. Nieważne.
rocco

Post autor: rocco »

a może ktoś dokładniej opisać o co chodzi z tą obecnością Lechii na ŁKS? To jakaś ściema czy co...?
Wielbiciel_Karoliny

Post autor: Wielbiciel_Karoliny »

rocco pisze:a może ktoś dokładniej opisać o co chodzi z tą obecnością Lechii na ŁKS? To jakaś ściema czy co...?
wspomagali Arke
kicken
ban

_extreme_

rocco pisze:a może ktoś dokładniej opisać o co chodzi z tą obecnością Lechii na ŁKS? To jakaś ściema czy co...?
Macanki... ale nie, to urojenia nasze i Widzewa a wpadają tak sobie w odwiedziny ;)
nitro

Post autor: nitro »

-p- pisze:
Ja natomiast chcial bym sie przekonac jak Legia dopinguje przegrywajac np. 3:0, czy 6:1. Bo my z każdą traconą bramką robimy to głośniej.
Litości ....
nitro

Post autor: nitro »

Nie zaprzecze ..
pst-lp

Post autor: pst-lp »

Całkiem niezły młyn wystawiła Polonia Bytom.

Info tv :)
sikor(L)

Post autor: sikor(L) »

kicken
ban

Co tam piszczycie bo nie moge rozkminić ?
Widzew ! Co?.... :oops:
ODPOWIEDZ