Legia sie pisze duzą literąkomi pisze:Lechowi zapewne chodzi o to że gdyby na tym meczu zrobili dobry pokaz i użyli dużo piro to im tez mogliby zamknąc stadion na mecz z legią a dla nich jest to bardzo ważny mecz . Czasem wystarczy troche pomyśleć .
8-10 maja - komentarze
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Biorąc środek tygodnia liczba bardzo dobra uważam, za to Wy dzisiaj całą Polskę powalicie na kolana swoją liczbą w Zabrzu. Z tego co wyczytałem nikłe było zainteresowanie wyjazdem. Więc zanim zaczniesz krytykować zastanów się dwa razy.
P.S Dlaczego nie pojechałeś do Zabrza?[/quote]
Biorąc pod uwagę: atrakcyjnego rywala, zgodę, odległość między miastami, najlepszy stadion w Polsce, który zawsze przyciąga wielu którzy na inny bubel by nie przyjechali... moim zdaniem liczba bez rewelacji
U nas też rewelacji dziś nie będzie, co nie znaczy, że nie mam prawa krytykować
A tłumaczyć to się tu na pewno nie będę
wybacz
P.S Dlaczego nie pojechałeś do Zabrza?[/quote]
Biorąc pod uwagę: atrakcyjnego rywala, zgodę, odległość między miastami, najlepszy stadion w Polsce, który zawsze przyciąga wielu którzy na inny bubel by nie przyjechali... moim zdaniem liczba bez rewelacji
U nas też rewelacji dziś nie będzie, co nie znaczy, że nie mam prawa krytykować
A tłumaczyć to się tu na pewno nie będę
-
glinik1921
-
ekipa z (c)harakterem
-
ekipa z (c)harakterem
troche off
Piłka w bramce ( powinno byc 1-0 ) , po czym gwizda spalonego, BRAK SŁÓW, ewidetnie nie było spalonego.
2 ewidetne rzuty karne dla Wisły, wpierw liniowy poprawie głównego sędziego, po drugim ewidetnym sędzia milczy.
4 podstawowych zawodników Wisły po zółtkach ( trzech z nich nie zagra w meczu z Cracovią )
.
.
.
tak przekupionego meczu jeszcze nigdy nie widziałem
Na Reymonta 10-12 tyś widzów, Zagłębia 130-140
Piłka w bramce ( powinno byc 1-0 ) , po czym gwizda spalonego, BRAK SŁÓW, ewidetnie nie było spalonego.
2 ewidetne rzuty karne dla Wisły, wpierw liniowy poprawie głównego sędziego, po drugim ewidetnym sędzia milczy.
4 podstawowych zawodników Wisły po zółtkach ( trzech z nich nie zagra w meczu z Cracovią )
.
.
.
tak przekupionego meczu jeszcze nigdy nie widziałem
Na Reymonta 10-12 tyś widzów, Zagłębia 130-140
Mam pytanie:
co było napisane na transparencie Wisły "cos tam oddanie szacunek" ? bo nie bardzo dało radę przeczytać.
(a co do przekupienia sedziego to mylisz się. widziałem kilka powtorek w C+ i ani Arboleda nie skosił Błaszczykowskiego, ani Bartczak Brożka, mimo że byłem w tym meczu raczej za Wisłą, to obiektywnie patrząc-brawa dla sędziego).
co było napisane na transparencie Wisły "cos tam oddanie szacunek" ? bo nie bardzo dało radę przeczytać.
(a co do przekupienia sedziego to mylisz się. widziałem kilka powtorek w C+ i ani Arboleda nie skosił Błaszczykowskiego, ani Bartczak Brożka, mimo że byłem w tym meczu raczej za Wisłą, to obiektywnie patrząc-brawa dla sędziego).
Sadze ze prawdziwej liczby nigdy sie nie dowiesz Oderka siedziala na calym stadionie duzo Polonistow w barwach Oderki jak rowniez Oderki w barwach Polonii (ktorzy zakupili sporo naszych pasiastych koszylek wielkie dzieki dla was chlopaki:]) dobry doping przez prawie 90min raz dla PB raz dla OKS (podziekowania dla piknikow ktorzy robili w pewnym momencie za mlyn Oderki jak chca to potrafia:p) z oprawy okolicznosciowy transparent Polonia FOREVER ODRA, okolicznosciowa sektrowka wraz z niebiesko-czerwonymi szarfami, flagowisko z malych chorogiewek, konfetti.NML pisze:no chyba najciekawszy mecz Lech-Widzew ciekawy też jestem liczby ODry OPole
Widzow ok 2800
Brawa dla pilkarzy ODERKI i POLONII za wspolna szkocje i podziekowania dla kibicow po meczu:]
PS. oficjalne info wkrotce POZDRAWIAM
.
Po prostu sędzia nie dał się nabrac na mierne aktorstwo wiślaków. A jeśli ktoś ma inne zdanie to raczej nie w tym dziale pisac ...ekipa z (c)harakterem pisze:tak przekupionego meczu jeszcze nigdy nie widziałem
Zagłębie kilkukrotnie nieźle się przebiło z dopingiem. Jak na stukilkudziesięcioosobową grupę - bardzo fajnie.
Wisła średnio - jak zwykle zresztą
Re: .
i juz sie zaczyna :/><(((((^> pisze:Po c*** sie udzielasz jak Cie na meczu nie było?SmileY ZL pisze:
Po prostu sędzia nie dał się nabrac na mierne aktorstwo wiślaków. A jeśli ktoś ma inne zdanie to raczej nie w tym dziale pisac ...
Zagłębie kilkukrotnie nieźle się przebiło z dopingiem. Jak na stukilkudziesięcioosobową grupę - bardzo fajnie.
Ciekawe ile Zagłębie zapłaciło za ten remis
to jest dział kibicowski ... a swoją drogą wg mnie nie było karnych .
.
Ale męczysz konia czlowieku. To jest dzial KIBICOWSKI !!!><(((((^> pisze:jeden z powazniejszych potrali.. jak widać tak "zbulwersowany" ze z tego wszystkie zapomniał o Polskich znakach.Zaglebie... Zaglebie dalej kupuje!
W zakonczonym przed chwila spotkaniu Orange Ekstraklasy Wisla Krakow zremisowala bezbramkowo z Zaglebiem Lubin. Wiecej do powiedzenia od zawodnikow obu zespolow mial arbiter spotkania, ktory podjal pare bardzo kontrowersyjnych decyzji. Swoimi decyzjami chyba wypaczyl wynik dzisiejszego spotkania, co przyznali trenerzy na konferencji pomeczowej.
Co ciekawe trener Zaglebia Czeslaw Michniewicz byl zbulwersowany poziomem sedziowania. Wkrotce wiecej informacji.
Już o nic
KONIEC TEMATU
-
Larry_Flint
- ban
-
Commando Mocher
- ostatnie ostrzeżenie
ŁKS ma jakieś kłopoty z policją. Nie wchodzą w większości na stadion. O co chodziło napiszą osoby odpowiedzialnie. Napewno było ciekawie bo jak wracałem widziałem polewaczkę jadącą w strone sektorów dla gości.
Ostatnio zmieniony 09.05.2007, 22:22 przez SGF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
UżytkownikForum
Re: .
I dalej twierdzisz, że nie jestes Wiślakiem?><(((((^> pisze:Po c*** sie udzielasz jak Cie na meczu nie było?SmileY ZL pisze:
Po prostu sędzia nie dał się nabrac na mierne aktorstwo wiślaków. A jeśli ktoś ma inne zdanie to raczej nie w tym dziale pisac ...
Ciekawe ile Zagłębie zapłaciło za ten remis
Co do niby przekupionego meczu to ja jakoś nic nie widziałem. Sedzia nie dał sie nabierać na teatrzyk Wisły co widać było na powtórkach. A tak wogle to taki temat poruszajcie sobie na forum piłkanożna.pl
co do tego co sie dzialo na Bułgarskiej powiem tak"istne mega szalenstwo"ktore wgniata w ziemie:)tylu przyjezdnych sie niespodziewalem,jak wroca sie opsiza,ale powiem tyle ze w miejscu dla nich wydzielonym sie niezmiescili i czesc znich musiala isc na trybune kryta,prowadzili niezly doping caly czas i to tak ze nieraz robilo baaaardzo duze wrazenie (to moje obiektywne zdanie)w momentach naszych przestojow dawali niezly doping,rowniez w przerwie:) zrobili 2 prezentacje...flagi na kijach plus stropo a druga to sektorowka i race,miedzy tymi prezentacjami kilka rac opdalili
my nic,ze wzgledu na prostes wywieszamy trans skierowany do PZPNowcow,ale z ato z konkretnym dopingiem co musialo robic wrazenie:D
jak dla mnie mecz ze wzgledu kibicowskim mega dobry wsumie najlepszy bo spektakl w wykonaniu obu ekip zajebisty:)
co do aspektow sportowych.wynik mowi sam za siebie:)
podsumowujac-Widzew sie najlepiej poakzal od wszystkich ekip ktore byly w Poznaniu
my nic,ze wzgledu na prostes wywieszamy trans skierowany do PZPNowcow,ale z ato z konkretnym dopingiem co musialo robic wrazenie:D
jak dla mnie mecz ze wzgledu kibicowskim mega dobry wsumie najlepszy bo spektakl w wykonaniu obu ekip zajebisty:)
podsumowujac-Widzew sie najlepiej poakzal od wszystkich ekip ktore byly w Poznaniu
no to u nas pewnie też będzie nieżledefens pisze:co do tego co sie dzialo na Bułgarskiej powiem tak"istne mega szalenstwo"ktore wgniata w ziemie:)tylu przyjezdnych sie niespodziewalem,jak wroca sie opsiza,ale powiem tyle ze w miejscu dla nich wydzielonym sie niezmiescili i czesc znich musiala isc na trybune kryta,prowadzili niezly doping caly czas i to tak ze nieraz robilo baaaardzo duze wrazenie (to moje obiektywne zdanie)w momentach naszych przestojow dawali niezly doping,rowniez w przerwie:) zrobili 2 prezentacje...flagi na kijach plus stropo a druga to sektorowka i race,miedzy tymi prezentacjami kilka rac opdalili
podsumowujac-Widzew sie najlep poakzal od wszystkich ekip ktore byly w Poznaniu
Szkoda tylko ,że od was dostalismy tak mało biletów
P.S. Ile Widzewa mniej więcej?