Komentarze 9 Czerwca
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
kibice.net
Re: Komentarze 9 Czerwca
podejrzewam ze nie sam Górnik?
Fajnie że zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać!Kibicowsko100% pisze:Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
Gości w klatce było co najmniej 20.
Ja dojrzałem na zdjęciu pół buta na sektorze. Czyli 20 i pół buta :PBAN pisze:Fajnie że zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać!Kibicowsko100% pisze:Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
Gości w klatce było co najmniej 20.
jeśli bijesz o to czy była z nami Gieksa to muszę Cie zasmucić, byliśmy sami...kibice.net pisze:podejrzewam ze nie sam Górnik?
-
obiektyw79
http://www.ultras.gr5.pl/cpg14x/display ... =120&pos=2 kto lezy pod murkiem i czy mi sie wydaje czy dostaje przekop?
Raport policji po meczu w Dębicy http://www.waszapilka.pl/article,6619,Z ... w_awantury
Najlepsze jest to że jedna osoba z KSW przeskoczyła płot klatki i pobiegła za Mielca jednak dalej nie było chętnych wśród Stali do konfrontacji. Ta osoba z KSW została powinięta przez psy bo nie zdązyła wrócić ponownie do grupy.
-
Kibicowsko100%
Do klatki wbiegł jeden z Górnika. I w całym tym zajściu przeważali Zabrzanie. Potwierdzają to nawet kibice KSW będący na meczu. W sumie ostatni mecz w 3 lidze więc można było coś pokazać. Stali się po części dziwie, a po części nie. Dziwie ze względu na to że nie stali w tej klatce bo raczej nic nie dało się tam zrobić. Kto był na stadionie Wisłoki ten wie. Za to wiem że na pewno nie dali by sobie rady z taką chmarą. Czekamy zresztą na relację :)
Akcja na pewno na plus dla KSW&KSG, ale nie ma co rozkminiać, ile osób ze Stali było wtedy w klatce, czy policja przeszkadzała mielczanom w odpieraniu ataków itd. Na pewno Stal nie miała wiele do powiedzenia, ale nie ma co się oszukiwać - skoro w klatce było ich tak niewiele, to niemożliwe, żeby ochoczo stanęli do walki z taką grupą. Nie będę tutaj wychwalał swoich(tzn. Torcidy) albo jechał po rywalach, bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że każda ekipa w takiej sytuacji cofnęłaby się, bo walcząc z rywalem, który ma taką przewagę liczebną, nie da się nic wskórać.
-
R.Marciano
Zgadzam się z Tobą, akcja jak najbardziej dla Was na plus, udanie zakończyliście sezon i wydaje mi się, że dalsza rozkminka jest zbędna. Co do Twojego ostatniego zdania to uważam podobnie, choć z małą różnicą - niewiele ekip postawiłoby się w takich dysproporcjach sił (chodzi mi tu o KSW&KSG będące na murawie i te kilkanaście osób w klatce).Walkafan pisze:Akcja na pewno na plus dla KSW&KSG, ale nie ma co rozkminiać, ile osób ze Stali było wtedy w klatce, czy policja przeszkadzała mielczanom w odpieraniu ataków itd. Na pewno Stal nie miała wiele do powiedzenia, ale nie ma co się oszukiwać - skoro w klatce było ich tak niewiele, to niemożliwe, żeby ochoczo stanęli do walki z taką grupą. Nie będę tutaj wychwalał swoich(tzn. Torcidy) albo jechał po rywalach, bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że każda ekipa w takiej sytuacji cofnęłaby się, bo walcząc z rywalem, który ma taką przewagę liczebną, nie da się nic wskórać.