Komentarze 9 Czerwca

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kibice.net

Re: Komentarze 9 Czerwca

Post autor: kibice.net »

podejrzewam ze nie sam Górnik?
iparts.pl
BAN

Post autor: BAN »

Kibicowsko100% pisze:Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
Fajnie że zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać!
Gości w klatce było co najmniej 20.
pestycyd

Post autor: pestycyd »

BAN pisze:
Kibicowsko100% pisze:Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
Fajnie że zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać!
Gości w klatce było co najmniej 20.
Ja dojrzałem na zdjęciu pół buta na sektorze. Czyli 20 i pół buta :P
kibicTurysta

Post autor: kibicTurysta »

jakas relacja/fotki z Cracovia Cup 2010 ?
gettowicz

Post autor: gettowicz »

kibice.net pisze:podejrzewam ze nie sam Górnik?
jeśli bijesz o to czy była z nami Gieksa to muszę Cie zasmucić, byliśmy sami...
obiektyw79

Post autor: obiektyw79 »

http://www.ultras.gr5.pl/cpg14x/display ... =120&pos=2 kto lezy pod murkiem i czy mi sie wydaje czy dostaje przekop?
patter

Post autor: patter »

BAN

Post autor: BAN »

Najlepsze jest to że jedna osoba z KSW przeskoczyła płot klatki i pobiegła za Mielca jednak dalej nie było chętnych wśród Stali do konfrontacji. Ta osoba z KSW została powinięta przez psy bo nie zdązyła wrócić ponownie do grupy.
Kibicowsko100%

Post autor: Kibicowsko100% »

Do klatki wbiegł jeden z Górnika. I w całym tym zajściu przeważali Zabrzanie. Potwierdzają to nawet kibice KSW będący na meczu. W sumie ostatni mecz w 3 lidze więc można było coś pokazać. Stali się po części dziwie, a po części nie. Dziwie ze względu na to że nie stali w tej klatce bo raczej nic nie dało się tam zrobić. Kto był na stadionie Wisłoki ten wie. Za to wiem że na pewno nie dali by sobie rady z taką chmarą. Czekamy zresztą na relację :)
Walkafan

Post autor: Walkafan »

Akcja na pewno na plus dla KSW&KSG, ale nie ma co rozkminiać, ile osób ze Stali było wtedy w klatce, czy policja przeszkadzała mielczanom w odpieraniu ataków itd. Na pewno Stal nie miała wiele do powiedzenia, ale nie ma co się oszukiwać - skoro w klatce było ich tak niewiele, to niemożliwe, żeby ochoczo stanęli do walki z taką grupą. Nie będę tutaj wychwalał swoich(tzn. Torcidy) albo jechał po rywalach, bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że każda ekipa w takiej sytuacji cofnęłaby się, bo walcząc z rywalem, który ma taką przewagę liczebną, nie da się nic wskórać.
R.Marciano

Post autor: R.Marciano »

Walkafan pisze:Akcja na pewno na plus dla KSW&KSG, ale nie ma co rozkminiać, ile osób ze Stali było wtedy w klatce, czy policja przeszkadzała mielczanom w odpieraniu ataków itd. Na pewno Stal nie miała wiele do powiedzenia, ale nie ma co się oszukiwać - skoro w klatce było ich tak niewiele, to niemożliwe, żeby ochoczo stanęli do walki z taką grupą. Nie będę tutaj wychwalał swoich(tzn. Torcidy) albo jechał po rywalach, bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że każda ekipa w takiej sytuacji cofnęłaby się, bo walcząc z rywalem, który ma taką przewagę liczebną, nie da się nic wskórać.
Zgadzam się z Tobą, akcja jak najbardziej dla Was na plus, udanie zakończyliście sezon i wydaje mi się, że dalsza rozkminka jest zbędna. Co do Twojego ostatniego zdania to uważam podobnie, choć z małą różnicą - niewiele ekip postawiłoby się w takich dysproporcjach sił (chodzi mi tu o KSW&KSG będące na murawie i te kilkanaście osób w klatce).
Zablokowany