Co chciałbyś zmienić na Polskich stadionach?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

miejski patriota

Re: Co chciałbyś zmienić na Polskich stadionach?

Post autor: miejski patriota » 23.03.2010, 18:18

[link]

zmienił bym zarządy klubów, ale nie na taki jak wyżej.
Czy ktos z GKSu może napisać jak odnoszą się do wyżej wymienionego pomysłu magistratu? Z czego co tu piszą gość nie ma najmniejszego pojęcia o zarządzaniu i sporcie.

iparts.pl
jasiukatowice

Post autor: jasiukatowice » 24.03.2010, 06:47

i tak chyba gorzej byc nie moze... nasz Klub trzeba ratowac bo jest naprawde kiepsko, a pomoc moze nam tylko miasto, i w jakis sposob probuje, trzeba czekac i nie przeskadzac jezeli sa podejmowane jakies ruchy "reanimacyjne" ze strony miasta.
Co do tego prawnika z tego co wiem to kibic Gieksy i chodzi na mecze ;)
Pozdrawiam.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.

Idav

Post autor: Idav » 24.03.2010, 12:55

LEGION_NDM pisze:
Idav pisze: A co do tematu - zniesienie klatek dla kibiców - taki styl angielski - ale u Nas raczej ciężko do zrealizowania z wiadomych przyczyn.
Hmmm nie wierzę własnym oczom! Ty tak poważnie?
Przecież cały polski ruch kibicowski walczy z tym, aby na polskich stadionach działaczom, politykom i policji nie udało się wprowadzić "stylu angielskiego", a właściwie nie wiem jak to nazwać, to jest zupełne przeciwieństwo czegokolwiek związanego z ruchem kibicowskim i kibicowaniem. W Anglii nie ma stylu kibicowskiego, po prostu tam nie ma kibiców tylko widzowie.

Ja zawsze z sentymentem będę pamiętał 5 metrowy płot, który był przed Żyletą,
ludzi, którzy po bramce wdrapywali się na samą górę i nawet odpalali tam race. To był żywioł, coś niesamowitego!
Jak nie będzie płotu to nawet nie będzie gdzie flag powiesić. Już nie mówię o 5 metrach, ale przynajmniej te 2 metrowy niech sobie będzie.

Co do tematu to zniknięcie monitoringu jest nierealne niestety chociaż wiadomo, że to by było dla kibica idealne rozwiązanie.
Ale z realnych rzeczy to brakuje legalizacji pirotechniki. Mam nadzieję, że OZSK w tym temacie będzie bardzo poważnie działać.
Dla mnie nie zawsze przyjemnością jest stanie w klatce otoczonej drutem kolczastym, jakimis prętami, na które przy wieszniu flagi możesz się nabić itp. - ale co kto woli. Niech będą płoty jak mówisz, aby była możliwość wieszania flag, ale nie więzienia czy jak to tam nazwać.

tobylmelanz

Post autor: tobylmelanz » 25.03.2010, 18:44

Memoriales pisze:
eloNH pisze:1 Brak monitoringu
2 Zniesienie tego pojebanego zakazu o plastikowych butelkach
3 Legalne piro

w czym tak bardzo przeszkazda ci ten monitoring ?
to sie zapisz do Big Brothera jak lubisz być podglądany

ODPOWIEDZ