Uzytkownik pisze:MOZE MNIEJ SLOW KRYTYKI... A I TAK PRZY OKAZI PROSIL BYM TYCH CO NAJWIECEJ KOMENTUJA O ZAPREZENTOWANIE SWOICH DZIAR... JAK TAKOWE POSIADAJA.
Jeśli tyczy sie mnie ... Moge zaprezentować Tyle że nie jest ona związana z tematem Myśle że jeśli ktoś wkleja swoja dziabe to powinien liczyć że ktoś będzie ją oceniał Z resztą poprawki są możliwe i może sie pokusi
Poszukuje strony z czcionkami gotyckimi ktoś ją dawał na starym forum działało to na zasadzie ze wpisywalo sie tam tekst i wyswietlal sie on w czcionkach gotyckich. z góry dzieki za pomoc pozdro !
psychol1908 pisze:Poszukuje strony z czcionkami gotyckimi ktoś ją dawał na starym forum działało to na zasadzie ze wpisywalo sie tam tekst i wyswietlal sie on w czcionkach gotyckich. z góry dzieki za pomoc pozdro !
ma ktos moze fotki dziary kolezki ktory na starym forum wklejał ją, a najlepiej jakby sam wlasciciel ja wkleil w kilku ujeciach bo dziara naprawde konkret (husarz ktory kleczy-dziara na pleckach)
End Of The World pisze:ps- ten tatuaz chyba byl typa z Ruchu Ch.
nie, dziara nie jest typa z Ruchu Ch.
dziarka bodajze należy do kogoś z naszych zachodnich sąsiadow.
dokladnie nalezy do ziomala z SANKT PAULI (widac koszulke z lewej strony). fotka pstryknieta na europejskim zjezdzie CELTOW (koszulka z prawej) w marcu 2006 w hamburgu.
pzdr.
Jestem w szkou najlepsza dziara kibicowska jaka widzialem
Szacuneczek Kiju, oby nastepna byla rownie udana jak ta.
Mozesz odpowiedziec czy byla robiona w "Azazelu" w Milanówku??
ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione
Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione
Spośród w/w tatuazy najbardziej przypadł mi do gustu tatuaż chuligana Siarki...a uwagi niektórych moich przedmówców odnośnie tej postaci demona/wilkołaka(*-niepotrzebne skreślić ) uważam za bezzasadne...lecz o gustach się nie powinno dyskutować...
Bardzo ciekawie prezentuje sie również dziarka fana Wisłoki oraz Stilonu.
Ja równiez w najblizszym czasie planuje zrobić sobie dziarkę na łydce ale cały czas się zastanawiam nad wzorem.
Jeżeli ktoś z Was posiada lub ma dostęp do ciekawych wzorów przdstawiających smoki to byłbym bardzo wdzięczny o ich podesłanie na PW.
Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione