Rozumiem iz stwierdzasz ze we Włocławku jest tylko jedna stacja benzynowa ?? :-)))) no coraz ciekawiej ;))
Ps. Arka gra dzis w Bełchatowie a Raków w Bydgoszczy
Na wniosek zarządu klubu TP Ostrovia 1909 oraz z w związku z pismem komendanta powiatowego policji w Ostrowie Wlkp. Wydział Dyscypliny Kaliskiego OZPN podjął decyzję o rozegraniu zawodów o mistrzostwo klasy okręgowej zaplanowanych terminarzem na dzień 8 listopada 2009r. o godz. 11.00 z KKS 1925 Kalisz - BEZ UDZIAŁU KIBICÓW OBU DRUŻYN.
Z 1 autokaru wyskakuje 60-70 osób z 2 zanim ludzie wyszli było po wszystkim 3 nawet nie wiedział co się dzieje myśleli że to postój ciemno jak w d**** do tego jebana mgła Wschodnia rzuca race na starcie na ulice by rozjaśnić
jasiukatowice pisze:dzisiaj zapowiada sie swietny mecz przy Bukowej 1
wczoraj w rozeszły sie wszystkie bilety na Blaszok
po 18-tej w Mysłowicach na Rymerze była akcja wjechało około 100-120 Katowic na Słupnej stanęło Im na przeciw około 6 Ruchu po kilku minutach wygrywają Katowice po czym wpadają ci co zawsze .
Nas ( Stalówki ) w Ząbkach przewineło się jakieś 15 osób. Na meczu jednak pozostajemy tylko w 6 osób. Mamy problemy z wejściem na sektor gdyż usłyszeliśmy że nie ma żadnej listy imiennej, w związku z czym nie wejdziemy. Dolcan śpiewa: Piłka nożna dla kibiców, po czym jakiś dziennikarzy/raporter wprowadza nas na trybunę dla reporterów. Wielkie Dzięki !
flaga FC Jaworzno kompromitacja.... zeby wisiała flaga na meczu od 1 osobowego "fc" do tego została juz 2 razy skrojona, raz przez Ruch jakies kilka dobrych lat temu, rok temu przez ZS i teraz zas została uszyta, ale no coz, wasza sprawa, ale poszło w swiat.
jasiukatowice pisze:flaga FC Jaworzno kompromitacja.... zeby wisiała flaga na meczu od 1 osobowego "fc" do tego została juz 2 razy skrojona, raz przez Ruch jakies kilka dobrych lat temu, rok temu przez ZS i teraz zas została uszyta, ale no coz, wasza sprawa, ale poszło w swiat.
zapewniam cie,ze fc Jaworzno to wiecej niz 1 osoba.
W Bytomiu około 1000 osób.
Dokładne dane napisze kolega zajmujący się organizowaniem wyjazdu.
Dobre zachowanie zarządu Bytomian bo początkowo dostaliśmy 500 biletów.
Myslowicka GieKSa pisze:dobra to ja napisze o tej slynnej akcji na Rymerze bo już nie umię się powstrzymać od śmiechu - szliśmy poprostu na dworzec PKP a że jest on w pobliżu dzielnicy pro chorzowskiej to zrobiliśmy sobie poprostu przechadzke i monitoring pojazdów, nie piszcie bzdur ze 100 GieKsiarzy za wami poleciał bo bylo ich kilkunastu. Ruch uciekl i w zasadzie nie ma co się dziwić, tylko po co napinka a potem ucieczka - po drugie nie bylo was 6 a wiecej i dopiero odwagi nabraliście gdy My staliśmy otoczeni przez policje i w dodatku powijali naszych. Zrobiliście ze zwykłej "przypadkowej" sytuacji halo na całą polskę niewiadomo po co. Rozumie, że was to zabolało ale panowie troche taktu i pokory bo dla mnie wstyd wogóle jest o tym tu pisać - jednak nie mogłem się już powstrzymać czytając takie bzdety
Potwierdzam tą wersje, w sumie to nic się nie stało i do niczego nie doszło. A wpis który przedstawił piknik.knet jest nie prawdziwy.
tab pisze:Wczoraj na meczu Stomil-Resovia kilka osob z Plocka.Warto dodac ze pierwszy raz na stadionie Stomilu mozna bylo uslyszec okrzyki Petra,Petra....
Nie rozumiem waszych rozkmin,napisałem ''...stała na stacji...'' a tu któryś pisze
''...może widział z której strony przyjechali lub w którą pojechali...'' haha
A i nie jestem z Włocławka a więc nie podam na jakiej to stacji było.