16 Września - Komentarze

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

MAF
Kontakt:

Re: 16 Września - Komentarze

Post autor: MAF »

mj. pisze: Można prosić zdjęcia innych trybun?
widać, nie

mj. pisze:Tylko bez jakichś tradycyjnych udziwnień w postaci zdjęć z ukosa czy od dołu.
Od dłuższego czasu kręcimy doping z murawy. Np na wyjazdach nie da się wejść na trybune naprzeciwko i i kręcić Galery (Galera to bardziej nasz młyn a nie nazwa sektora).

Natomiast na ŁKSie nie możemy ustawić się naprzeciw Galery (choć wtedy doping byłby wyraźniejszy) bo musielibyśmy stać między ławkami rezerwowych a to nigdzie nie jest dozwolone
iparts.pl
rzaba

Post autor: rzaba »

19rodowity08 pisze: Po 1. Tak jak już odpisał Szalikowiec_, czy teraz każdy po każdym meczu musi pokazywać każdą swoją trybunę, żeby reszta mogła się napiąć, że na piknikowej trybunie są puste miejsca?
Po 2. Akurat w fotorelacji z tego meczu nie znalazły się zdjęcia trybuny. Nic dziwnego, że dla fotoreporterów kibicowskiej strony ważniejsze są zdjęcia młyna.
Po 3. Nie wiem po co chcesz tak te zdjęcia trybuny. Frekwencję masz podaną, a na trybunie nic ciekawego do pokazywania nie ma poza tym ile osób jest. Młyny są z reguły ciekawsze.
Po 4. Łuk był otwarty w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu, od początku bieżącego jest zamknięty.

I przy okazji filmik pokazujący Galerę na meczu z Flotą. Dodam, że kręcony przez jakąś stronę o Łodzi. Filmik robiony przez ŁKSFANS.TV pojawi się na pewno niebawem.

http://www.youtube.com/watch?v=bNLCQ1aK ... r_embedded
ad 1) Może nie chodzi o napinanie się ale o ewentualne potwierdzenie/zaprzeczenie frekwencji?

ad 2) Poza derbami i meczami gdzie na ŁKS faktycznie była duża frekwencja nie pamiętam aby były robione zdjęcia trybuny jak i szersze ujęcia prostej. Zdjęcia na meczach Widzewa robię chyba od 2004 roku. Zawsze, niezależnie od frekwencji, pokazywałem trzy trybuny (na czwartej stałem) a od czasu gdy jestem na murawie fotografuję 4.

ad 3) patrz ad 1. Choć myślę że to 5k5 jakie podajecie jest prawdopodobne ale pamiętam jakiś wasz mecz gdzie krzyczeliście o 9-10 tysiącach a oba łuki były puste jak i ponad połowa trybuny(ktoś wtedy wkleił fotkę robiona z za bramki od strony zegara) I stąd prośba o fotkę pozostałych.

Filmik który podajesz niestety tez wiele nie pokazuje, praktycznie cały czas pokazywane jest centrum młyna (tam gdzie bębny), podczas "skakania" jest minimalne panoramowanie. Całą trybunę widać podczas wjazdu lawety ale to jest w przerwie więc nadaje się na śmietnik podobnie jak fotka z transem na 17.IX.1939.
Mam nadzieję że ten filmik z łksfans.tv będzie pokazywał więcej i będzie ciekawszy niż słynne ""ŁKS ATAKUJE I WYGRYWA Z WIDZEWEM NA ICH STADIONIE"(choć podobno tego prawdziwego się nie doczekaliśmy)
smola

Post autor: smola »

MKSu Kluczbork w Łęcznej 0

Motor nie pojechał do Pruszkowa - zamknięty sektor gości.
ODPOWIEDZ