Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
PanTuNieStał
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Powinna być chwilowo wstrzymana rejestracja i dodanie po jednej ze stron mądrych osób do moderacji aby powstrzymać ten kabaret.
Sokół Aleksandrów obecny w kilkanascie osob w Grodzisku. Drugoligowe baraze coraz blizej :-)
Wyjaśniło się że był z wrw, bo to banda c**** :)
Czy ktoś z Was mógłby opisac jak to z tą Legią w Tomaszowie było ? Pamietam napewno iż wozili ze sobą flage na mecze do w-wy
bnowak pedale,dostajesz odpowiedź i nie dociera do ciebie?Był z wrw.
Przecież w Madrycie to od was goście bujali się z pedałkami z Realu.
Ene due lepiej nam powiedz jak tam wasza najmocniejsza zgoda? Może old[Z] coś doda? :)
Co do ksero. Najpierw tak:

Później tak:

Później tak:

-
Kolejny nick
z ktorego roku te twoje fotki ?
i jak mowisz o ''niewygodnych faktach'' to spojrz sobie wyzej i zobacz moze ile ty zes ich pominał , zamiast tu wywoływac znowu gimnazjalną napinke i atakowac tych co wiadomo że tu sie nawet nie wpisują....
i jak mowisz o ''niewygodnych faktach'' to spojrz sobie wyzej i zobacz moze ile ty zes ich pominał , zamiast tu wywoływac znowu gimnazjalną napinke i atakowac tych co wiadomo że tu sie nawet nie wpisują....
Ostatnio zmieniony 04.04.2016, 14:58 przez Kolejny nick, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta flaga już była w latach 80 jak się nie mylę, ale foto z lat 90. Szale nie pamiętam kiedy wyszły, ale widać że też stare. Założę się, że jakbyśmy zrobili teraz replikę tej flagi to byście lamentowali, że ksero :)
-
White1910Pride
Przemyśl choć oczywiście nie ma co porównywać skali jest chyba w miarę jasno podzielony rzeką , Polonia ma chyba jakieś swoje osiedle po stronie Czuwaju.cobytu pisze:Jestem ciekawy które jeszcze miasto derbowe w Europie jest tak przejrzyście podzielone jak Łódź.Pomijam nasze enklawy ktore sa praktycznie bez znaczenia i ktore pewnie koniec końców zakończą swój żywot(czego nikomu nie życzę).Chodzi mi o to gdzie jest jeszcze taki przejrzysty podział wschód-zachód jak w Łodzi czy chociaż północ-południe.W Polsce chyba nie ma.Bo Kraków nie.Galimatias plus Hutnik.Górny Śląsk? To jest dobiero mieszanka wybuchowa... Nie do ogarnięcia.Np. na temat Rzeszowa się nie wypowiem... Bo wiadomo.
-
ImperatorMistrz
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt ... =132&w=650
Zdaje się, że teraz istnieje na Łks grupa o takiej samej nazwie.
Zdaje się, że teraz istnieje na Łks grupa o takiej samej nazwie.
-
Kolejny nick
Jesli mówisz o replice i zrobicie tak samo fikuśną czache to sobie mozecie robić ;Dmms pisze:Ta flaga już była w latach 80 jak się nie mylę, ale foto z lat 90. Szale nie pamiętam kiedy wyszły, ale widać że też stare. Założę się, że jakbyśmy zrobili teraz replikę tej flagi to byście lamentowali, że ksero :)
Natomiast jak bede pozniej w domu to wrzuce zdjecia z ŁKSu z lat 90 gdzie były na flagach tez czachy i motywy ultras bo chyba nie chcesz powiedziec ze w tamtych latach byliscie w tej kwestii jakimis jedynakami ...
jak to było z tym listem przyjaciół ŁKSu? ile osób z tej listy tak naprawdę was poparło? czy może o kimś zapomnieliście?
http://www.kibice.net/news/3990-list-pr ... lks-u.html
http://www.lodz.sport.pl/sport-lodz/1,1 ... w_LKS.html
http://www.kibice.net/news/3990-list-pr ... lks-u.html
http://www.lodz.sport.pl/sport-lodz/1,1 ... w_LKS.html
-
PanTuNieStał
Rzeczywiście Rozbójnicze Towarzystwo Sportowe to kropka w kropke replika Robotniczego w ogóle nie wiem o co dyskusja, a co do ziemi obiecanej wpadliście na projekt tych flag w necie, na dzień przed bodajże naszego meczu z Legią jeśli się mylę to poprawcie mnie i jedyne na co mieliście czas to namalować ich projekty na prześcieradle i wywiesić je u siebie przed naszym meczem, od cały psikus z waszej strony.
-
Kolejny nick
napisz chujozo o co ci chodzi bo wkleiles 2 cytaty
ad1. jebneliscie w sumie 2 repliki robotniczego, jedno z Youl never walk alone, a druga czarna z napisem Robotnicze Towarzystwo... ( bodajze druk)
ad2. tak wiedzielismy wtedy ze wy szyjecie te flagi, mimo wszystko nasze malowalismy bo wyszlismy z zalozenia ze flaga co wisi na płocie to flaga , nie spodziewalismy sie ze Ludzie Honoru tak bardzo honorowo beda podchodzic do tematu i kosztem paru złociszy wbiją w powszechne zasady kutasa...
Od tamtej pory w kwestii powielania , przechwytywania projektow itp jak wiesz nie ma już tematu , bo rowiez Wy pozniej kiedys przejeliscie projekt SP , tyle ze nas to juz c**** w tym momencie obchodziło.
ad1. jebneliscie w sumie 2 repliki robotniczego, jedno z Youl never walk alone, a druga czarna z napisem Robotnicze Towarzystwo... ( bodajze druk)
ad2. tak wiedzielismy wtedy ze wy szyjecie te flagi, mimo wszystko nasze malowalismy bo wyszlismy z zalozenia ze flaga co wisi na płocie to flaga , nie spodziewalismy sie ze Ludzie Honoru tak bardzo honorowo beda podchodzic do tematu i kosztem paru złociszy wbiją w powszechne zasady kutasa...
Od tamtej pory w kwestii powielania , przechwytywania projektow itp jak wiesz nie ma już tematu , bo rowiez Wy pozniej kiedys przejeliscie projekt SP , tyle ze nas to juz c**** w tym momencie obchodziło.
-
Kolejny nick
Jeszcze jedno :

To ta druga replika Robotniczego ... o której pisalem. Ty żeś wasteland zrobił wszystko żeby mi wmówić że mówię o inne fladze ( rozbojnicze...) ale na nic twój trud , byłem na tamtych derbach i pamiętam co wisiało .
Więc wyszło że mieliscie 2 repliki , tak jak pisalem jedna sie roznila przestawieniem wyrazow , a druga miala inny kolor tła .
a Ty się zarzekales że nie mieliście żadnej ?? Nie wstyd ci że wiem o Was więcej niż ty sam
:D ??

To ta druga replika Robotniczego ... o której pisalem. Ty żeś wasteland zrobił wszystko żeby mi wmówić że mówię o inne fladze ( rozbojnicze...) ale na nic twój trud , byłem na tamtych derbach i pamiętam co wisiało .
Więc wyszło że mieliscie 2 repliki , tak jak pisalem jedna sie roznila przestawieniem wyrazow , a druga miala inny kolor tła .
a Ty się zarzekales że nie mieliście żadnej ?? Nie wstyd ci że wiem o Was więcej niż ty sam
:D ??
-
PanTuNieStał
Gamoniu rozumiesz słowo replika? taki internetowy biegas jesteś znajdź definicje słowa replika.
-
Kolejny nick
Replika to replika baranie, jeśli straciliscie flagę Robotnicze Towarzystwo Sportowe i za rok wieszacie flagę z takim samym hasłem herbami itp , tylko na innym tle i inna czcionka to jest to replika.
Jeśli pozniej natomiast robicie kolejna flagę na patencie tej straconej gdzie układ jej jest taki sam, i hasła też takie same , tylko są poprzestawiane kolejnością to też jest to replika..
Ładnym musisz być tlukiem jeśli nie ogarniasz takich prostych rozkminek.
Każdy ma zdjęcia wyżej i moze sobie przekminic czy są to repliki ,czy nie...
Jeśli pozniej natomiast robicie kolejna flagę na patencie tej straconej gdzie układ jej jest taki sam, i hasła też takie same , tylko są poprzestawiane kolejnością to też jest to replika..
Ładnym musisz być tlukiem jeśli nie ogarniasz takich prostych rozkminek.
Każdy ma zdjęcia wyżej i moze sobie przekminic czy są to repliki ,czy nie...
URODZENI KONFIDENCI , kiedyś na swoim tajnym forum konfitury zdjęcia ,adresy wstawiamy ,ale pamiętajcie oni mogą wszystko i jest cacy
-
Kolejny nick
Ciśnienie skoczyło , i o to chodzi. Mógłbyś jedynie pisac tak żeby można było to odczytać , bo ciężko się odnieść chociażby do 1 twojego zdania...
Owszem - nie byłem nigdy na Legii , nie chodzę wogole na mecze , nie mam o niczym pojęcia , pisze rzeczy w ktore nikt nie wierzy , a wiem jedynie tyle co wyczytam w gazecie ;)
Natomiast wchodzę tutaj drzwiami i oknami tylko i wyłącznie po to żeby ryc głowę i prostować takich zakompleksionych wsiokow jak Ty ...
Nie odpisuj już , jak widzisz we wszystkim ci przyznałem racje
Owszem - nie byłem nigdy na Legii , nie chodzę wogole na mecze , nie mam o niczym pojęcia , pisze rzeczy w ktore nikt nie wierzy , a wiem jedynie tyle co wyczytam w gazecie ;)
Natomiast wchodzę tutaj drzwiami i oknami tylko i wyłącznie po to żeby ryc głowę i prostować takich zakompleksionych wsiokow jak Ty ...
Nie odpisuj już , jak widzisz we wszystkim ci przyznałem racje
-
warszawski styl
nie wiem jakie piguły jesz ale rzuć je, tak życ internetem to choreKolejny nick pisze:Ludzie Honoru w pigułce...
-
Kolejny nick
Ale ze jakie ''kontrargumenty'' ? Że sie c**** znam i wogole to nie chodze na mecze, i na Legii nie byłem i nie mam prawa o niczym pisać ? Czy o co ci chodzi ?? Takie jest jedyne twoje przeslanie z tego co ześ napisal...
Co niby miałem wrzucic ? screeny z waszych rozkminek ? spokojnie, bedzie na to pora tylko trzeba to troche przygotować poprzycinać tu i tak, bo dużo jest tam pisane o nas gdzie raczej nie powinien nikt tego czytać....
dowiedziałeś sie juz łapciu co to jest replika flagi ?
Dawajcie czerwoni jakiś temat co by mozna było MERYTORYCZNIE porozmawiać....
Co niby miałem wrzucic ? screeny z waszych rozkminek ? spokojnie, bedzie na to pora tylko trzeba to troche przygotować poprzycinać tu i tak, bo dużo jest tam pisane o nas gdzie raczej nie powinien nikt tego czytać....
Dawajcie czerwoni jakiś temat co by mozna było MERYTORYCZNIE porozmawiać....
-
ImperatorMistrz
Drugi Stan Tymiński normalnie.
flaga Robotnicze Towarzystwo Sportowe (oryginalna) trafila do mojej mamy do przerobki, odprute zostaly literki i nastepnie naszyte na nowy material, wiaze sie z tym kilka ciekawych historii, jak "zapomnienie" drugiej literki "T" w slowie Towarzystwo czy pozniejsze "sprawdzanie" gotowej flagi przez rozwiniecie w poprzek ulicy na Wielkim Kacku, co spowodowalo konsternacje kilku kierowcow
tyle ode mnie w tym temacie, pozdrawiam
tyle ode mnie w tym temacie, pozdrawiam
-
PanTuNieStał
W przypadku flag nie można mówić natomiast o drugim członie definicji bo inaczej każda flaga była by praktycznie repliką, trzeba tylko ruszyć głową i pomyśleć, reasumując replika to wierna kopia oryginału.Replika – powtórne wykonanie dzieła sztuki, pojazdu, samolotu, bądź w tym przypadku flagi itp. z możliwie wiernym odtworzeniem oryginału
Jak chcesz merytorycznie porozmawiać to napisz dlaczego nie chodzisz na mecze swojej drużyny, a ja ci powiem dlaczego chodziłem, chodze i chodzić będe.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Rise of the Right: Marching in Europe’s Largest Nationalist Event
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nC-zSdMSRo
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nC-zSdMSRo
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
zacytuję samą siebie, odpowie ktoś ?Fanatycy Widzewa pisze:jaka pojemność sektora gości na ŁKS ?
wpuszczacie ich normalnie ? jeśli tak, to jakie kluby już były i w ile osób ?
-
NoMatterWhat
Na pytanie bez napinki raczej ciezko im sie odniesc, nie to forum, nie ten watek, nie ci ludzie.
Czy normalnie wpuszczaja? Przyklad z Raciazem moze stwierdzac, ze nie. Tamtejsi kibice skierowuja wielokrotnie zapytania czy beda wpuszczeni na mecz, ci nie odpowiadaja, po czym Lodzki Klub Sportowy zglasza policji, ze nie spodziewa sie gosci.
Czy normalnie wpuszczaja? Przyklad z Raciazem moze stwierdzac, ze nie. Tamtejsi kibice skierowuja wielokrotnie zapytania czy beda wpuszczeni na mecz, ci nie odpowiadaja, po czym Lodzki Klub Sportowy zglasza policji, ze nie spodziewa sie gosci.
Jeśli nie wiesz jak było to stul dziub. Było to już wyjaśniane. To forum powinno już sawno zniknąć.
-
Kolejny nick
NoMatterWhat pisze:Na pytanie bez napinki raczej ciezko im sie odniesc, nie to forum, nie ten watek, nie ci ludzie.
Przykład ??
Hahaha
? :D
Możesz powtórzyć ??
Odpowiadalismy na ich zapytania ( jako klub ) i doskonale oni wiedzą jakie są warunki żeby weszli . jeśli tak się interesujesz to pewnie też je znasz ? Możesz nas pochwalić ;)
To co oni wypisują to ich sprwawa i ze woleli plakac najpierw zamiast sie zastanowic , a ty nie wiem w ogole czego się prujesz , jak mecz się jeszcze nie odbył ... nadajesz prosto z zomo ?
-
Kolejny nick
Fanatycy Widzewa pisze:zacytuję samą siebie, odpowie ktoś ?Fanatycy Widzewa pisze:jaka pojemność sektora gości na ŁKS ?
wpuszczacie ich normalnie ? jeśli tak, to jakie kluby już były i w ile osób ?
na moje oko wejdzie z 600-800 osób , na scisk dużo więcej .
W zeszlej rundzie sektor był zamknięty bo musiał zostać przygotowany do swojej roli . Nikt w nim nie goscil , poza tym ze na pierwszych meczach siedzieli tam kibice ŁKS.
Normalnych gości wpuszczamy normalnie , i to nasza sprawa czy i jakie stawiamy warunki . A wam dzięki za troskę ;)
NoMatterWhat,to tak jakby zniknęło forum to już nic byś nie wiedział a tak zadajesz pytania jak dziecko. Was najmniej powinno interesować co u Nas się dzieje. Widać,że internetowy szczyl z Ciebie jak już Nasze forum czytasz. Bez odbioru.
Potencjału nie wykorzystują i za jakiś czas może być płacz że coś stracone.Nie mówię o Rtk ale ogólnie.
-
forever1908young
Oooo uwaga kibice.net Widzew odbijają osiedla...
-
NoMatterWhat
N1908, oczywiscie wy nie wchodzicie na nasze strony i nie czytacie naszego forum.
Najmniej powinnismy wiedziec o wrogu, to zes zablysnal.
A to o co pytalem, to tylko po to by pokazac jacy kumacze zdesperowani sa u was, by wpasc na pomysl o wynajeciu mieszkania dla kibica ze SP, by ogarniac to osiedle.
No ale to nic, trzeba bylo napisac o Widzewie na tym osiedlu i po temacie.
Najmniej powinnismy wiedziec o wrogu, to zes zablysnal.
A to o co pytalem, to tylko po to by pokazac jacy kumacze zdesperowani sa u was, by wpasc na pomysl o wynajeciu mieszkania dla kibica ze SP, by ogarniac to osiedle.
No ale to nic, trzeba bylo napisac o Widzewie na tym osiedlu i po temacie.
-
Kolejny nick
Potencjału nie wykorzystujemy bo jeszcze pare lat temu z tego osiedla chodziło po kilkaset osób , teraz mało małolatów - chodzą najwierniejsi . Tyle że dotyczy to wiekszosci '' lepszych'' osiedli/ sypialni w Łodzi, gdzie dzieciaki nawet juz nie wychodzą na podwórko tylko wolą napierdalać w konsole albo wpierdalać dopały. Tak samo sporo tu bylo i jest piknikow / fanów pilki którzy teraz na 4 lige nie mają ochoty chodzić. Duzo osob tez wyemigrowało i to tez dotyczy całej Łodzi. Osiedle ogarniamy wiec sie nie martw. Małolatow tez tam troche sie znajdzie, moze nie tyle co na SP albo Limance ale są i wiem że tolerancja chłopakow wobec tych którzy mecze zlewają sie powoli kończy...qb. pisze:
rabin, poszło pytanie o Retkinie, w sumie sam jestem ciekaw jak to tam u was wygląda z waszej perspektywy (bo w mojej opini potencjału nie wykorzystujecie), a ty sie oczywiscie plujesz nie na temat i odbijasz do tematu Widzewa na Retkini :D
waszych barw nikt nie widział od X lat, naszych grafów od c**** wszedzie.
Wiec kolejny raz dzieki za troske ale to nasz problem. Obiecujemy sie poprawić :)
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
nie ta sama.Kolejny nick pisze:Może to ta sama co się wyzej wpisała ? ;)
a tymczasem https://www.laczynaswidzew.pl/-/wszystk ... rzedanych- ;)
-
Kolejny nick
jeszce apropo Retkini - na ostatnim meczu i na poprzednich , kazdy od nas mogl sie przekonać ile ich chodzi . Wiadomo kolorowo nie jest i jest to marny ułamek tego co było kiedyś .Ale nie zapominajcie że za sprawą wlasnie osob ktore chodza obecnie , zostaliscie schowani na Retkini w kąt, i juz nigdy nie odzyskacie jakichkolwiek wpływow na tym osiedlu, na ktorym w latach 90 był prawdziwa wojna o dominacje.
Fanatycy Widzewa - bardzo dobry wynik musze przyznać. Takie mobilizacje zawsze wam dobrze wychodziły.
Fanatycy Widzewa - bardzo dobry wynik musze przyznać. Takie mobilizacje zawsze wam dobrze wychodziły.