Jeżeli już to w sieci pojawiały się jakieś filmiki z jego bratem a nie nim. Z Ruchem nie ma nic wspólnego od momentu gdy pojawił się papier na niego. Zdjęcie jest zrobione zanim sprawa wypłynęła.biohazard pisze:tak z ciekawości zapytam kiedy to jest "dawno"? Bo pamiętam, że jeszcze niedawno na waszym profilu chyba z FC Katowice wrzucaliście jego film po sytuacji z zabiciem tego chłopaka z GKSu i robiliście mu przyklask co dla mnie było osobiście zwykłym frajerstwem. Będę wdzięczny za odpowiedź bo bardzo interesujące zdanie wypowiedziałeś.
Papiery widzieli tak jak napisałeś nieprzypadkowi ludzie z innych ekip, więc o jakim wywieraniu wpływu piszesz? Na samym spotkaniu dotyczącym tej sprawy to raczej Torcida wywarła wpływ na swoich zgodowiczów z Katowic.biohazard pisze:Kolejna sprawa, która dla mnie zaczyna być łudząco podobna to sprawa z Mysłowicami, gdzie wg mnie (powtarzam wg mnie) może jedno zeznanie było rzeczywiście kulawe a reszta nie miała żadnego wpływu na cokolwiek ale kibice Ruchu wywarli na środowisku kibicowskim (zresztą nieprzypadkowym) mocny wpływ aby kilku z tych gości z Mysłowic pogonić gdzie jak mam rozumieć kompletnie sobie z nimi nie radzili na ulicy.
Co do kręcenia kulawych afer. Niedawno kręcili tutaj aferę L., że latał z cbś a reszta dzbanów waliła konia pod to kulawe info.