Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
pijany powietrzem
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Kto miał oprawe z 2 lub 3 kolesiami stojącymi tyłem i o systemie coś, że nigdy system nie zniszczy fanatyzmu, bo chodzi mi to po głowie i nie moge sobie przypomniec
-
emigrantPB
To nasza oprawa z 2001/2002
:krzyczmy głosno tutaj wszyscy
fanatyzmu nic nie zniszczy:
i do tego j**** SYSTEM i 2 "chuliganów" zakutych
-
pijany powietrzem
dzieki, jakby jeszcze zdjecie ktos wrzucił to by bylo całkiem świetnie
-
emigrantPB
-
Fred Flinston
A nie przypadkiem 07/08?emigrantPB pisze:To nasza oprawa z 2001/2002
Jeden z zamordowanych gornikow na Wujku w grudniu 1981 roku byl kibicem Ruchu?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Fred Flinston
Kto jest autorem słów : Gdyby interesowała nas piłka..?
-
jebaćMedia
Ty, Ty je bany papuciu. Wypad kurw0 stąd
-
Fred Flinston
Matka cie nie nauczyła kultury idioto?
Witam.Mam pytanie do kibiców Korony Kielce.
Jak zapatrujecie się na kibiców szczypiorniaka u Was w mieście(Iskra).Są tam chłopaki z naszej branży,czy głównie piknik?Może Ci sami ludzie kibicują również Koronie?Z góry dzięki za odpowiedź.
Jak zapatrujecie się na kibiców szczypiorniaka u Was w mieście(Iskra).Są tam chłopaki z naszej branży,czy głównie piknik?Może Ci sami ludzie kibicują również Koronie?Z góry dzięki za odpowiedź.
ŚLĄSK&MOTOR
najlepsza ekipa W Polsce
z miasta do 50.000 mieszkańców ?
z miasta od 50.000 do 100.000 mieszkańców ?
z miasta od 100.000 do 200.000 mieszkańców ?
Nie trzeba być z Korony.071 pisze:Witam.Mam pytanie do kibiców Korony Kielce.
Już o tym kiedyś tu było, ale podejrzewam, że nic się nie zmieniło w kwestii neutralnych stosunków.
Jeśli kibic Korony lubi ręczną to sobie chodzi na Iskre no i na odwrót.
-
tuwimianin.
tisu pisze:najlepsza ekipa W Polsce
Moim zdaniem to:
- do 50-ciu tysięcy - Igloopol, Wisłoka, Pogoń Staszów, Czarni Jasło, Stal Sanok, JKS Jarosław, Siarka, Orzeł Przeworsk, Odra Wodzisław, Karpaty Krosno, Granica Kętrzyn, Ruch Radzionków
- od 50 do 100 tysięcy - Stal Mielec, Polonia Przemyśl, Czuwaj, Wigry Suwałki, ŁKS Łomża, Chemik KK, GKS Jastrzębie, Stal Stalowa Wola
- od 100 do 200 tysięcy - zdecydowanie na pierwszym miejscu Ruch Chorzów, potem Górnik Zabrze, Polonia Bytom, GKS Tychy, Stal Rzeszów, Resovia, Piast Gliwice, ROW Rybnik, Unia Tarnów, Tarnovia, BKS Bielsko-Biała
Nie uwzględniałem tutaj FC, bo trzeba by było dopisać NRŚL, Niebieskie Świony, Siemce, Mysłowice, Mysłowicką Giekse, TRLŚ, Gliwicką Torcidę, całe Jaworzno, oraz kilka FC Lecha, Legii, Śląska, Lechii, Arki i kilka innych FC.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Emigrant'92'KS
Wigry? Łomża? ja bym powiedział że Chrobry, czy Miedź jeśli chodzi o ten przedział. Na bank lepsze ekipy niż Wigry czy Łomża.
j**** POlicje !
A Zagłebie Lubin?Wigry? Łomża? ja bym powiedział że Chrobry, czy Miedź jeśli chodzi o ten przedział. Na bank lepsze ekipy niż Wigry czy Łomża.
-
holendrowie i beldzy
w wyliczance FC brakuje Dąbrowy Górniczej. W miastach do 200k z całą pewnością powinna być Polonia Bytom
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
Chrobry tak, ale Miedz? niby w czym jest lepsza od Wigrow czy Lomzy?Emigrant'92'KS pisze:Wigry? Łomża? ja bym powiedział że Chrobry, czy Miedź jeśli chodzi o ten przedział. Na bank lepsze ekipy niż Wigry czy Łomża.
Jak aktualnie wygląda kibicowsko sytuacja w Tarnowie?
Ostatnie derby pokazały, że po latach milczenia TArnovia zdaje się odradzać. Może ktoś podać liczby w młynach obu ekip? Jakie zgody i w jakich liczbach wsparło tarnowskie ekipy?
Ostatnie derby pokazały, że po latach milczenia TArnovia zdaje się odradzać. Może ktoś podać liczby w młynach obu ekip? Jakie zgody i w jakich liczbach wsparło tarnowskie ekipy?
A w czym nie jest ? Wigry co drugi wyjazd zero, Łomża wczoraj z 20 osobowym młynem i cienkimi wyjazdami . Dziwie się, że ktoś w ogóle te dwie ekipki wspomniał .Oden2 pisze:Chrobry tak, ale Miedz? niby w czym jest lepsza od Wigrow czy Lomzy?Emigrant'92'KS pisze:Wigry? Łomża? ja bym powiedział że Chrobry, czy Miedź jeśli chodzi o ten przedział. Na bank lepsze ekipy niż Wigry czy Łomża.
-
Emigrant'92'KS
No właśnie, wyjazdowo i w sprawach h to Miedź zdecydowanie lepsza. Jeszcze można by wspomnieć Górnika W z dolnośląskiego no ale to już przedział 100-200 tyś.
j**** POlicje !
tak z 50tys -100tys to dodał bym Hetmana Zamość
-
tuwimianin.
Fakt Panowie zapomniałem o Zagłębiu Lubin, Chrobrym, Miedzi, Górniku Wałbrzych, Chełmiance, Avii Świdnik i Górniku Łęczna.tuwimianin. pisze:tisu pisze:najlepsza ekipa W Polsce
Moim zdaniem to:
- do 50-ciu tysięcy - Igloopol, Wisłoka, Pogoń Staszów, Czarni Jasło, Stal Sanok, JKS Jarosław, Siarka, Orzeł Przeworsk, Odra Wodzisław, Karpaty Krosno, Granica Kętrzyn, Ruch Radzionków
- od 50 do 100 tysięcy - Stal Mielec, Polonia Przemyśl, Czuwaj, Wigry Suwałki, ŁKS Łomża, Chemik KK, GKS Jastrzębie, Stal Stalowa Wola
- od 100 do 200 tysięcy - zdecydowanie na pierwszym miejscu Ruch Chorzów, potem Górnik Zabrze, Polonia Bytom, GKS Tychy, Stal Rzeszów, Resovia, Piast Gliwice, ROW Rybnik, Unia Tarnów, Tarnovia, BKS Bielsko-Biała
Nie uwzględniałem tutaj FC, bo trzeba by było dopisać NRŚL, Niebieskie Świony, Siemce, Mysłowice, Mysłowicką Giekse, TRLŚ, Gliwicką Torcidę, całe Jaworzno, oraz kilka FC Lecha, Legii, Śląska, Lechii, Arki i kilka innych FC.
IGLOOPOL DĘBICA
-
tuwimianin.
Sorki za post pod postem.holendrowie i beldzy pisze:w wyliczance FC brakuje Dąbrowy Górniczej. W miastach do 200k z całą pewnością powinna być Polonia Bytom
Przecież była PB, a z tego co wiem to ZS nie uważa miast z Zagłębia Dąbrowskiego za FC. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. ;]
IGLOOPOL DĘBICA
W tym przedziale też trochę pogubiłeś - Arka, Odra Opole, KKS, Petra, Stomil, Stilon, Olimpia E. - to tak na szybko
ziomek - zajrzyj do tematu małopolskiego, tam Tarnów jest wałkowany do znudzenia, masz też liczby.
W Gdyni żyje 250 tysięcy ludzi tak na marginesie, reszta się chyba zgadza.kat. pisze:- od 100 do 200 tysięcy - zdecydowanie na pierwszym miejscu Ruch Chorzów, potem Górnik Zabrze, Polonia Bytom, GKS Tychy, Stal Rzeszów, Resovia, Piast Gliwice, ROW Rybnik, Unia Tarnów, Tarnovia, BKS Bielsko-Biała
W tym przedziale też trochę pogubiłeś - Arka, Odra Opole, KKS, Petra, Stomil, Stilon, Olimpia E. - to tak na szybko
ziomek - zajrzyj do tematu małopolskiego, tam Tarnów jest wałkowany do znudzenia, masz też liczby.
-
tuwimianin.
Fakt, ale temat luźny, to chyba nikt nie będzie się czuł urażony. Gdynia ma ponad 200 tysięcy mieszkańców. Pozdrawiamkat. pisze:- od 100 do 200 tysięcy - zdecydowanie na pierwszym miejscu Ruch Chorzów, potem Górnik Zabrze, Polonia Bytom, GKS Tychy, Stal Rzeszów, Resovia, Piast Gliwice, ROW Rybnik, Unia Tarnów, Tarnovia, BKS Bielsko-Biała
IGLOOPOL DĘBICA
-
Slavia_ZSC
Do 50.000 wybija się Góral Żywiec i ogólnie Dębica jako miasto kibolskie.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
Slavia_ZSC pisze:Do 50.000 wybija się Góral Żywiec i ogólnie Dębica jako miasto kibolskie.
dodałbym jeszcze Unię Oświęcim
Rzeczywiście zaplątała mi się ta Gdynia. Natomiast byłem pewien, że Kielce się rozrastają i mają grubo ponad 200, a niby też już się łapią do poniżej 200, więc jeszcze mocna w tym przedziale Korona. Z chyba niewymienionych jeszcze Falubaz, Gwardia, a z FC włocławski ŁKS (nie orientuję się, czy ostatnio działają mocniej na własnym podwórku).
-
Zupełnie Zielony.
Z ciekawostek:
Zapominacie o jednej z największych wsi w Polsce, która chyba jest najbardziej aktywna w świecie kibicowskim? Zdaje się (sołectwo wiejskiej+ mini osiedla) jakieś 10tyś? Tak czy owak administracyjnie jest wsią - a mowa o Stali Gorzyce.
Zapominacie o jednej z największych wsi w Polsce, która chyba jest najbardziej aktywna w świecie kibicowskim? Zdaje się (sołectwo wiejskiej+ mini osiedla) jakieś 10tyś? Tak czy owak administracyjnie jest wsią - a mowa o Stali Gorzyce.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
A z miasteczek kilkutysięcznych niegdyś imponujące jak na wielkość miasta młyny miała Powiślanka.
Z "wiejskich" klubów swego czasu dobrze działała Wisła Szczucin, teraz Szczucin jest już miastem, ale stara ekipa się posypała.
Z "wiejskich" klubów swego czasu dobrze działała Wisła Szczucin, teraz Szczucin jest już miastem, ale stara ekipa się posypała.
-
Invisible17
Kilka lat temu zdecydowanym numerem jeden w kategorii poniżej 10 tys. mieszkańców była Sanovia Lesko
-
dziecko armageddonu
Czy wyjazd Piasta na Legie był najliczniejszym wyjazdem poza Śląsk w ostatnich latach?
-
obiektywnyFAN
tak, wcześniej ich rekord wynosił 760 również w Warszawie.dziecko armageddonu pisze:Czy wyjazd Piasta na Legie był najliczniejszym wyjazdem poza Śląsk w ostatnich latach?
-
R.E. Bells
Do kogoś z Legii, czy Piskorz i Strus byli jakoś bardziej zaangażowani w kibicowanie na Marymonckiej czy po prostu zwykli sympatycy?
za naszych najlepszych czasów u nas młyn był po 300 osób, jak na miasto ok 15tyś myśle ze to niezły wynik
Osz wy internetowi rozkminiacze. O ile ekipy z wiekszych miast jeszcze maja okazje do tego aby sie ze soba sprawdzic ciekawi mnie jakie kryteria brane sa pod uwage jesli chodzi o ekipy z miast ponizej 50tys, ktore nigdy nie mialy, nie maja i pewnie nie beda mialy ze soba stycznosci.tisu pisze:najlepsza ekipa W Polsce
kat. pisze:A z miasteczek kilkutysięcznych niegdyś imponujące jak na wielkość miasta młyny miała Powiślanka.
Pałuczanka Żnin kiedyś ładnie wyglądała (przynajmniej na zdjęciach ), byli pro Lech. To tak odnośnie ekip z małych miast.
Tos dojebal z ta Paluczanka. Bylem tam nie raz w latach 90 i sobie nie przypominam, zeby dzialala tam jakas ekipa godna uwagi. Mlynek od czasu do czasu wystawiali, ale raczej zgredy i malolaty niz ktos ogarniety. Z tamtego regionu jedynie Unia Janikowo miala w miare ogarnieta ekipe jak na tamte czasy, reszta miasteczek w wiekszosci za Zawisza oraz (rzadziej) za Lechem.
Tuwin dla Twojej wiadomosci, to w tym swoim wirtualnym rankingu brakuje od c**** ekip (gdzie polnocna Polska?) np do 100tys jedna z najlepszych ekip h w kraju jest Gryf Slupsk.
Tuwin dla Twojej wiadomosci, to w tym swoim wirtualnym rankingu brakuje od c**** ekip (gdzie polnocna Polska?) np do 100tys jedna z najlepszych ekip h w kraju jest Gryf Slupsk.
Kiedy Ofensywa przeniosła się z Bytomia do Warszawy? Od początku istnienia firmy kojarzyłem ją z Bytomiem, stąd moje zdziwienie i jednocześnie pytanie. Pzdr